ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالا نیامدن سیستم برای اولین بار

juliosezar
01-01-2016, 17:38
با سلام
من هنوز کارت گرافیکی برای سیستمم نخریدم اما چون خود مادربورد(H97 PRO) سوکت VGA داره فعلا مانیتورو وصل کردم به اون.اما وقتی برای اولین بار سیستم رو روشن کردم مانیتور تصویری نشون نمیده.کل کابل ها رو هم درآوردم دوباره جازدم.سی پی یو و رم رو هم همینطور.حتی اسلات رم رو هم عوض کردم.فن ها کار میکنن و چراغ های روی مادربورد هم روشن میشه اما نمیدونم ایراد کار از کجاست.ممنون میشم راهنمایی کنین.

EXTREME
01-01-2016, 18:58
یعنی برای رزست دوم درست میشه ؟ با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید اگر درست نشد اسلات های رم و گرافیک رو تمیز کنید اگر درست نشد بهتره با قطعه سالم شامل گرافیک پاور و رم سیستم رو بررسی کنید جای اسلات های رم رو هم عوض کنید یا اگر چند تا رم دارید چینش رم هارو عوض کنید فن پردازنده و خمیر پردازنده هم بررسی بشه

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

juliosezar
01-01-2016, 19:53
یعنی برای رزست دوم درست میشه ؟ با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید اگر درست نشد اسلات های رم و گرافیک رو تمیز کنید اگر درست نشد بهتره با قطعه سالم شامل گرافیک پاور و رم سیستم رو بررسی کنید جای اسلات های رم رو هم عوض کنید یا اگر چند تا رم دارید چینش رم هارو عوض کنید فن پردازنده و خمیر پردازنده هم بررسی بشه

منظورتونو از رزست دوم نفهمیدم.اما سیستم رو جدید بستم.همه ی قطعات نو هستن و منظورم از اولین بار همین بود.کارت گرافیک رو هم گفتم که هنوز نخریدم.مانیتور رو وصل کردم به مین بورد.هیچ صدای بوقی هم نمیاد.هیچ کس نمیدونه مشکل از کجاست؟؟؟
احتمال داره از فرکانس رم باشه؟؟؟یه رم تکی 8GB گرفتم که فرکانسش 1866 هست اما مگه نباید با فرکانس 1600 روی مادربورد کار کنه؟؟؟چند جا خوندم که مادربورد خودش فرکانس رم رو تنظیم میکنه.سی پی یو هم CORE i7 4790 هست.

alireza3dshadow
01-01-2016, 21:25
با سلام
من هنوز کارت گرافیکی برای سیستمم نخریدم اما چون خود مادربورد(H97 PRO) سوکت VGA داره فعلا مانیتورو وصل کردم به اون.اما وقتی برای اولین بار سیستم رو روشن کردم مانیتور تصویری نشون نمیده.کل کابل ها رو هم درآوردم دوباره جازدم.سی پی یو و رم رو هم همینطور.حتی اسلات رم رو هم عوض کردم.فن ها کار میکنن و چراغ های روی مادربورد هم روشن میشه اما نمیدونم ایراد کار از کجاست.ممنون میشم راهنمایی کنین.

سلام
پاور احیانا
Cooler Master نیست؟ چند وات هست پاورتون ؟
اگر تمام قطعات داخل کیس هست چک کنید مادربورد اتصال به بدنه پیدا نکرده باشه چون برای خودم پیش آمد یک پیچ از دست افتاده بوده ته کیس سیستم بالا نمی آمد تا وقتی که دوباره همه رو باز کردم پیچ خارج کردم
اون پاور داستانش جداست
برای رم نیست منم العان باس 1800 هست رو 1600 قفل شده پیروی همین صجبت دوستمون قطعات دونه به دونه چک کنید

juliosezar
01-01-2016, 21:48
w;8768499]سلام
پاور احیانا
اگر تمام قطعات داخل کیس هست چک کنید مادربورد اتصال به بدنه پیدا نکرده باشه چون برای خودم پیش آمد یک پیچ از دست افتاده بوده ته کیس سیستم بالا نمی آمد تا وقتی که دوباره همه رو باز کردم پیچ خارج کردم
اون پاور داستانش جداست
برای رم نیست منم العان باس 1800 هست رو 1600 قفل شده پیروی همین صجبت دوستمون قطعات دونه به دونه چک کنید
[/QUOTE]

نه پاورم گیگابایت ۵۸۰ واته.
فکر نکنم اتصال داشته باشه چون یه بار بازش کردم کلا از کیس خارجش کردم و دوباره قطعاتو از اول بستم.مادربرد چی؟احتمال داره مشکل از اون باشه؟چجوری میشه فهمید مادربرد خرابه؟؟

alireza3dshadow
01-01-2016, 22:06
w;8768499]سلام
پاور احیانا
اون پاور داستانش جداست

نه پاورم گیگابایت ۵۸۰ واته.
فکر نکنم اتصال داشته باشه چون یه بار بازش کردم کلا از کیس خارجش کردم و دوباره قطعاتو از اول بستم.مادربرد چی؟احتمال داره مشکل از اون باشه؟چجوری میشه فهمید مادربرد خرابه؟؟[/QUOTE]

وقتی روشن کردی
یک موس یا کیبورد وصل کن ببین چراغی روشن میشه باید دید مادربورد برق داره
باید ببری بدی به کسی دونه دونه قطعات بزاره زیر تست تا ببینی کدومشون مشکل داره
از دوست و آشنایی یه رم و پاور بگیر تست خودت اگر جواب نداد تعمیرگاه بده اگر مشکلیبود قطعه ببر گارانتی

EXTREME
02-01-2016, 09:28
ریست منظورم بود
باید با قطعه دیگر سیستم رو بررسی کنید با یک رم گرافیک و پاور دیگه ممکنه حتی بایوس مین ایراد داشته باشه کابل های برق پاور مربوط به پردازنده به درستی نصب شده ؟

EhsanCPU
02-01-2016, 09:49
با سلام

منظورتونو از رزست دوم نفهمیدم.اما سیستم رو جدید بستم.همه ی قطعات نو هستن و منظورم از اولین بار همین بود.کارت گرافیک رو هم گفتم که هنوز نخریدم.مانیتور رو وصل کردم به مین بورد.هیچ صدای بوقی هم نمیاد.هیچ کس نمیدونه مشکل از کجاست؟؟؟
احتمال داره از فرکانس رم باشه؟؟؟یه رم تکی 8GB گرفتم که فرکانسش 1866 هست اما مگه نباید با فرکانس 1600 روی مادربورد کار کنه؟؟؟چند جا خوندم که مادربورد خودش فرکانس رم رو تنظیم میکنه.سی پی یو هم CORE i7 4790 هست.

سلام دوست عزیز
در تنظیمات بایوس گرافیک رو از حالت PCI به حالت آنبورد تغییر بدین تصویر میده
سی پی یوی شما از گرافیک داخلی نسبتا قوی Intel® HD Graphics 4600 بهره میبره

راستی همه پورتهای VGA و DVI و HDMI رو تست کنین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

juliosezar
02-01-2016, 18:37
با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن.گفتم نتیجه رو اعلام کنم شاید در آینده مشکل کسی حل بشه.

امروز سیستم رو بردم خدمات کامپیوتری،بعد از چک کردن معلوم شد ایراد از رمه.یه رم جدید انداخت و مشکل حل شد.فقط یه توصیه داشتم و اونم اینه که اصلاً خرید اینترنتی انجام ندید.چون ارزشش رو

نداره.من بیشتر قطعاتم رو از یکی از معتبرترین فروشگاه های اینترنتی یعنی مقداد آی تی گرفتم.موقعی که رمم اومد پلمبش باز شده بود و آخرشم که همین قضیه .الان باید کلی هزینه ی پست بدم که

اونم معلوم نیست برام عوض کنن،تعمیرش کنن،دوباره خراب بفرستن؟؟؟خلاصه دست آدم به جایی بند نیست:n37: