مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد نصب ويندوز در محيط ويندوز ( فوري)
shady_er
19-09-2006, 19:48
سلام دوستان راستش ميخوام ويندوز ايكس پي نصب كنم و تا حالا اين كارو نكردم و يه مشكلي دارم و اون اينكه با سيدي ويندوزي كه دارم و توي اون آموزش نصب ويندوز هست و يه جا گفته توي پارتيشني كه ميخواهيد ويندوزو نصب كنيد ميشه من دي رو انتخاب كنم و اينكه 2 گزينه داره 1- اگه ميخواهيد ان تي اف اس بشه منظور از ان تي اف اس چيه اگه ميشه منو راهنمايي كنيد
قبلا از همتون تشكر ميكنم
Farbod_h
19-09-2006, 20:24
ntfs یه فورمته مثل fat32 . میگن اگه فمرمت پارتیشن ntfs باشه سرعت ویندوز xp بالاتر میره. ولی حواست باشه که این فورمت رو فقط xp میشناسه نه ویندوزای دیگه . در ضمن ویندوزxp ریختن خیلی آسونه . حتما میتونی نصبش کنی!
shady_er
20-09-2006, 00:49
مرسي الان نصبش تموم شد
میگن اگه فمرمت پارتیشن ntfs باشه سرعت ویندوز xp بالاتر میره...
دوست عزيز ، اين گفته مقرون به صحت نيست .
سيستم فايل NTFS باعث كاهش سرعت دستيابي ، اما باعث استفاده ي بهتر از فضاي ديسك سخت ميشه كه علتش هم كلاسترهاي(پيش فرض) كوچكتر NTFS نسبت به FAT32 هست.
;)
mamad_tk_pk
23-09-2006, 15:42
دوستان راهنماییاتون درباره ی NTFS تا حدودی درسته . ولی توضیح کاملترش رو میشه این طوری گفت :
که این نوع پارتیشن بندی از لحاظ امنیتی دارای امنیت زیاد تری نصبت به fat 32 است و سرعتشه که گفتن به خاطر نوع پارتیشن بندی دارای سرعت بیشتریه و این نوع پارتیشن رو شما میتونید از ویندوز هایه NT به این ور استفاده کنید . و فقط 98 , 95 , Nt 4 اون رو نمی شناسن و نمی تونن با اون کار کنن .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.