مشاهده نسخه کامل
: میشه تو این آزمایش کمکم کمیم؟
shabnam1986
30-12-2015, 22:13
سن ۳۰
وزن ۵۶
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
محمد7966
30-12-2015, 22:20
سن ۳۰
وزن ۵۶
سلام به قسمت flag توجه کنیدچند جا زده hیعنی بالاست کلسترول و ldl
خلاصه مراقب باشید
shabnam1986
30-12-2015, 22:22
بخش چربی ب خاطر مصرف استروژنه
حساسیتم رو بخش تیروپیده
و این که کبد سالمه؟
محمد7966
30-12-2015, 22:27
بخش چربی ب خاطر مصرف استروژنه
حساسیتم رو بخش تیروپیده
و این که کبد سالمه؟
alp برای کبد که سالمه
و t.s.h هم مربوط به تیروییده که اون هم سالمه
اینا رو از خواهرم که مامایی خونده پرسیدم
shabnam1986
30-12-2015, 22:35
پشت کتف من
روی صورت من
و روی قفسه سینه سمت راست من
هر کودوم ی موی زائد و کلفت مردونه دراومده چیزی ک بی سابقه بوده و میدونم ک تا وقتی ک علت اصلی پیدا نشه لیزر بی فایده س
دنبال دلیلش تو این آزمایش بگردم؟
محمد7966
30-12-2015, 23:10
پشت کتف من
روی صورت من
و روی قفسه سینه سمت راست من
هر کودوم ی موی زائد و کلفت مردونه دراومده چیزی ک بی سابقه بوده و میدونم ک تا وقتی ک علت اصلی پیدا نشه لیزر بی فایده س
دنبال دلیلش تو این آزمایش بگردم؟
راستش خیلی تخصص ندارم ولی ظاهرا یکی از عوامل هورمونهای تستوسترون است ولی در این آزمایش چیزی ندیدم البته من از این صفحه زیر گفتم و ظاهرا اگر اشتباه هم نکنم تیرویید هم در کم موئی یا پر موئی هم دخیل است البته شاید هم ژنتیکی هم باشه چون ما هم کسیو داریم که هم خودش هم مادرش پرموئی داشتند در واقع پرموئیو از مادرش به ارث گرفته بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازمایش تیروییدی و کبدی خوب هست.
یک مشکل بنظر من هموگلوبین هست که پایین هست و شاید بخاطر مصرف هورمون ها باشه.
چربی ال دی ال بالا هست.
مشکل دیگه مربوط به کلیه میشه،کراتینین با توجه به وزن و سن بالا هست و کمی عملکرد کلیه پایین اومده.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
shabnam1986
31-12-2015, 18:56
میشه بیشتر توضیح بدین؟
هموگلوبین با توجه به شرایط شما کمتر از فرد طبیعی هست.علتش رو باید جست و جو کرد اما شاید اثر دارو هایی باشه که مصرف میکنین.
از طرفی کراتینین شما ۱.۱ هست که علی رغم اینکه طبیعی ذکر شده اما اگر عملکرد کلیه رو برای شما حساب کنیم با توجه به سن و وزنتون عدد ۷۷ بدست میاد که نشاندهنده کاهش عمکرد کلیه هست
shabnam1986
01-01-2016, 12:25
یعنی از کار افتادن کلیه؟
خیر....این میزان کم شدن از کار افتادن محسوب نمیشه
اما باید مراجعه کنین و علت پیدا بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.