ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای اتصال دانگل 3G به مودم دی لینک 2790U

MITAJOON
30-12-2015, 19:33
سلام
از دوستان میشه خواهش کنم راهنماییم کنید چطور USB Dongle 3G رو به مودم روتر 2790 دی لینک وصل کنم و اینترنت سیم کارت رو به اشتراک بگذارم؟
ظاهرا باید تو منوی کانفیگ یه تنظیماتی انجام بدم. همینطوری وصل کردم اتفاقی نیفتاد.

EXTREME
30-12-2015, 20:02
باید وقتی متصل کنید اینترنت به اشتراک گذاشته بشه حالا شما یک عکس از تنظیمات مودم بزارید

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

MITAJOON
06-01-2016, 01:21
باید وقتی متصل کنید اینترنت به اشتراک گذاشته بشه حالا شما یک عکس از تنظیمات مودم بزارید

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

آقا این منوی مربوط به دانگله. اینجا این مشخصاتی که خواسته باید چی وارد کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد7966
06-01-2016, 01:45
آقا این منوی مربوط به دانگله. اینجا این مشخصاتی که خواسته باید چی وارد کنم؟

سلام من تا حالا از اینجور تنظیمات انجام ندادم
ولی شاید اون پینی که زده منظورش پین سیم کارته
و اون دیال آپ نامبر شایدمربوط باشه به شماره سیم کارت
شما چی می فرمایید

محمد7966
06-01-2016, 04:30
سلام
از دوستان میشه خواهش کنم راهنماییم کنید چطور USB Dongle 3G رو به مودم روتر 2790 دی لینک وصل کنم و اینترنت سیم کارت رو به اشتراک بگذارم؟
ظاهرا باید تو منوی کانفیگ یه تنظیماتی انجام بدم. همینطوری وصل کردم اتفاقی نیفتاد.

سلام چی شد
اون چیزی که گفتم درست در اومد؟
پین همون پین سیم کارت و بعدیش هم شماره خود سیم کارت یا نه؟

MITAJOON
06-01-2016, 18:30
سلام چی شد
اون چیزی که گفتم درست در اومد؟
پین همون پین سیم کارت و بعدیش هم شماره خود سیم کارت یا نه؟

سلام محمد جان
ممنونم از پیگیریت
والله پین سیم کارت رو غیر فعال کردم ولی اینجا هم زذم. شماره هم بقول شما شماره سیم کارت رو زدم با کد ایران (یعنی بشکل009892100000000)، ولی نمیدونم این یوزر و پسوورد رو چی بزنم و APN رایتل همون اسمشه؟ چیز دیگه ای نداره؟
هنوز که وصل نشده مستقیم میره رو ای دی اس ال میخوام سیم تلفن رو جدا کنم ببینم وصل میشه یا نه!
هدف من اینه رو ای دی اس ال باشه هر وقت ای دی اس ال قطع شد مستقیم بره رو رایتل!
ضمنا مابقی اطلاعات مهم نیستن؟ مثل MTU و MRU و....
نمیدونم اصلا میشه یا نه.

paveej
06-01-2016, 19:06
سلام
من مودم 2750 دارم كه اونم ميشه دانگل كرد. توي ستينگش كه كه نگاه كردم شماره رو زده #99* (ستاره 99 مربع).البته منوش با مال شما فرق داره و پين و چندتا چيز ديگه هم كه واسه شما داره اين نداره.يوزرنيم و پسورد هم خالي گذاشته.حدود يكي دو دقيقه طول ميكشه وصل بشه ولي خودكار وصل ميشه.تا حالا با مودم 3g امتحانش نكردم ولي به موبايل وصل كردم

محمد7966
06-01-2016, 19:51
سلام محمد جان
ممنونم از پیگیریت
والله پین سیم کارت رو غیر فعال کردم ولی اینجا هم زذم. شماره هم بقول شما شماره سیم کارت رو زدم با کد ایران (یعنی بشکل009892100000000)، ولی نمیدونم این یوزر و پسوورد رو چی بزنم و APN رایتل همون اسمشه؟ چیز دیگه ای نداره؟
هنوز که وصل نشده مستقیم میره رو ای دی اس ال میخوام سیم تلفن رو جدا کنم ببینم وصل میشه یا نه!
هدف من اینه رو ای دی اس ال باشه هر وقت ای دی اس ال قطع شد مستقیم بره رو رایتل!
ضمنا مابقی اطلاعات مهم نیستن؟ مثل MTU و MRU و....
نمیدونم اصلا میشه یا نه.

نگاه کنید یه راه دیگه هم هست و او اینه که اطلاعات تنظیمات اینترنت سیم کارتتوننو از تو گوشی هم میشه فهمید
من خطم 2g ولی وقتی تنظیمات اینترنت گوشیو تنظیم کردم نام apn و یوزر و پسوردو اونجا زده
در واقع تنظیماتو من انجام ندادم و من فقط مدل گوشی رو به اپراتور فرستادم و اون تنظیماتو برام فرستاده
شما همین کار رو کنبد

MITAJOON
06-01-2016, 20:02
نگاه کنید یه راه دیگه هم هست و او اینه که اطلاعات تنظیمات اینترنت سیم کارتتوننو از تو گوشی هم میشه فهمید
من خطم 2g ولی وقتی تنظیمات اینترنت گوشیو تنظیم کردم نام apn و یوزر و پسوردو اونجا زده
در واقع تنظیماتو من انجام ندادم و من فقط مدل گوشی رو به اپراتور فرستادم و اون تنظیماتو برام فرستاده
شما همین کار رو کنبد

من سیم کارتو میندازم تو یه دانگل یو اس بی و دفعه اول موقع خرید سیم کارت بهم گفته بودن که اول سیم رو بندازم تو یه گوشی و پین کدش رو غیر فعال کنم و بعد از اون میتونم سیم رو بندازم تو دانگل و وصلش کنم به لپتاپ.
تو لپ تاپ یه رابط نرم افزاری نصب میشه که کانکشن رو میشه مدیریت کرد.
اما الان من دانگل رو به روتر وصل میکنم. دیگه نه نرم افزاری هست و نه چیزی! تنظیمات هم همین دو تا منو هست. تو منوال مودم هم چیزی نگفته! تو سایت رایتل نوشته APN میشه RighTel منم همینو نوشتم! شمارمو هم همونجور که گفتم نوشتم (009892100000000) مابقی رو هم همونجور که بودن ول کردم!
سیم تلفن رو از مودم کشیدم تا ای دی اس ال نداشته باشم. نیم ساعتم صبر کردم اما نه بصورت اتوماتیک و نه هیچ جور دیگه دانگل وصل نشد.
دانگل رو که مستقیم میزنم به لپتاپ وصل میشه. دیشب شارژ کردم وصله. ولی با روتر نمیشه!

محمد7966
06-01-2016, 20:26
من سیم کارتو میندازم تو یه دانگل یو اس بی و دفعه اول موقع خرید سیم کارت بهم گفته بودن که اول سیم رو بندازم تو یه گوشی و پین کدش رو غیر فعال کنم و بعد از اون میتونم سیم رو بندازم تو دانگل و وصلش کنم به لپتاپ.
تو لپ تاپ یه رابط نرم افزاری نصب میشه که کانکشن رو میشه مدیریت کرد.
اما الان من دانگل رو به روتر وصل میکنم. دیگه نه نرم افزاری هست و نه چیزی! تنظیمات هم همین دو تا منو هست. تو منوال مودم هم چیزی نگفته! تو سایت رایتل نوشته APN میشه RighTel منم همینو نوشتم! شمارمو هم همونجور که گفتم نوشتم (009892100000000) مابقی رو هم همونجور که بودن ول کردم!
سیم تلفن رو از مودم کشیدم تا ای دی اس ال نداشته باشم. نیم ساعتم صبر کردم اما نه بصورت اتوماتیک و نه هیچ جور دیگه دانگل وصل نشد.
دانگل رو که مستقیم میزنم به لپتاپ وصل میشه. دیشب شارژ کردم وصله. ولی با روتر نمیشه!

فکر کنم شماره رو باید شماره موبایلو وارد کنید یعنی اگر رایتل دارید باید بزنید 009891

MITAJOON
06-01-2016, 20:35
فکر کنم شماره رو باید شماره موبایلو وارد کنید یعنی اگر رایتل دارید باید بزنید 009891

سیم کارتم دیتاست. با شماره 09210595959 هست. البته اصل شماره یه چیز دیگست:n02: منظورم اینه که کد 921 هست.

محمد7966
06-01-2016, 20:41
حذف شود با سپاس

محمد7966
07-01-2016, 01:21
حذف شود با سپاس

محمد7966
07-01-2016, 01:47
سلام راستش دوستمان جواب مشکل شما رو دادند در این پست

MITAJOON
07-01-2016, 02:06
سلام راستش دوستمان جواب مشکل شما رو دادند در این پست

مرسی ولی جواب نداد!!!
هنوز دیسکانکت میزنه وضعیت رو !!!

MITAJOON
07-01-2016, 02:51
دوستان مشکل حل شد.
طبق عکس
Username و password اصلا لازم نیست.
APN code رو بنویسید RighTel
Pin code که مربوط به سیم کارته در این حالت بهتره پین کد غیر فعال باشه. (من پین کد رو وارد نکردم)
Dial Number رو باید بشکل #99 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) * وارد کنید (دقت بفرمائید که ستاره سمت چپ و مربع سمت راست عدد هستن)
و مابقی گزینه ها رو بصورت default مودم گذاشتم موند و تغییری ندادم.
در حال حاضر مودم روتر از دانگل یو اس بی رایتل اینترنت رو میگیره و بصورت وایرلس و همچنین کابل شبکه به همه خونه اینترنت رو پخش میکنه.
و البته من تو این مرحله کابل تلفن رو از پشت مودم جدا کرده بودم و ADSL نداشتم. الان باید تست کنم ببینم وقتی کابل تلفن وصله و دانگل هم رو مودمه. اولویت بندی رو طبق شکل دوم انجام میده یا نه؟ نتیجه رو تو همین تاپیک اعلام میکنم.
چون من از رایتل بعنوان اینترنت پشتیبان استفاده میکنم برای مواقعی که ADSL قطع میشه و میخوام این سوئیچ شدن بین ADSL و RighTel بصورت اتوماتیک انجام بشه که هروقت ADSL قطع شد بره رو رایتل.
از همه دوستان ممنونم برای راهنماییشون.

MITAJOON
07-01-2016, 19:01
سلام
ظاهرا اینطور نیست که هم ADSL و هم اینترنت 3G dongle در آن واحد بتونن وصل بشن و در صورت قطع شدن یکی باید حتما مودم روتر رو خاموش کنید و یا کابل تلفن یا دانگل رو از مودم روتر جدا کنید و دستگاه رو مجددا روشن کنید تا سوئیچ کنه رو اینترنت دیگه.
خلاصه اینکه، اینطور نیست که بدون قطع شدن از نتی به نت دیگه سوئیچ کنه.
شاد باشید.

paveej
08-01-2016, 18:26
سلام
ظاهرا اینطور نیست که هم ADSL و هم اینترنت 3G dongle در آن واحد بتونن وصل بشن و در صورت قطع شدن یکی باید حتما مودم روتر رو خاموش کنید و یا کابل تلفن یا دانگل رو از مودم روتر جدا کنید و دستگاه رو مجددا روشن کنید تا سوئیچ کنه رو اینترنت دیگه.
خلاصه اینکه، اینطور نیست که بدون قطع شدن از نتی به نت دیگه سوئیچ کنه.
شاد باشید.
توي صفحه مربوط به تصوير آخر تيك Enable Fallback رو بزنيد و امتحان كنيد.fallback به معني "پشتيبان" هست و احتمالن مربوط به همين موضوع ميشه

MITAJOON
09-01-2016, 03:18
توي صفحه مربوط به تصوير آخر تيك Enable Fallback رو بزنيد و امتحان كنيد.fallback به معني "پشتيبان" هست و احتمالن مربوط به همين موضوع ميشه

تست کردم ظاهرا به این شکله که اتوماتیک وار چک میکنه که کدوم نت وصله و شیفت میکنه به اون. خصوصا اگه اولویت اول ADSL باشه سعی میکنه رو اون فیکسش کنه. اما در عمل منتفیه. لااقل برای من وصل نمیشه. میمونه رو ADSL یا میمونه رو دانگل و هربار که بخوام شیفت کنه باید اول مودم رو خاموش روشن کنم و یکی رو غیرفعال کنم تا دیگری فعال شه!:n37:

paveej
09-01-2016, 03:48
تست کردم ظاهرا به این شکله که اتوماتیک وار چک میکنه که کدوم نت وصله و شیفت میکنه به اون. خصوصا اگه اولویت اول ADSL باشه سعی میکنه رو اون فیکسش کنه. اما در عمل منتفیه. لااقل برای من وصل نمیشه. میمونه رو ADSL یا میمونه رو دانگل و هربار که بخوام شیفت کنه باید اول مودم رو خاموش روشن کنم و یکی رو غیرفعال کنم تا دیگری فعال شه!:n37:
نميدونم شما چطور تست كرديد.ولي توي قسمت DSL معمولن يه گزينه Enable DSL هست كه اگه بخوايد اين موضوع رو چك كنيد بايد تيك اونو برداريد تا ADSL مودم غيرفعال بشه.حالا اگه اينكارو كرديد و خودبخود روي دانگل نرفته اونوقت هموني كه شما ميگين درسته.

MITAJOON
09-01-2016, 21:15
نميدونم شما چطور تست كرديد.ولي توي قسمت DSL معمولن يه گزينه Enable DSL هست كه اگه بخوايد اين موضوع رو چك كنيد بايد تيك اونو برداريد تا ADSL مودم غيرفعال بشه.حالا اگه اينكارو كرديد و خودبخود روي دانگل نرفته اونوقت هموني كه شما ميگين درسته.

دقیقا اون قسمتی که میفرمائید رو داره
ولی فرقی نمیکنه من از اون جا تیکشو بردارم یا اینکه کابل تلفن رو از پشت مودم بکشم در هر دو حالت معنیش اینه که ADSL قطع شده. حالا باید با توجه شکل زیر
چک کنه و بعد از 30 ثانیه اگر اشتباه نکنم دانگل رو انتخاب کنه که در عمل اینطور نمیشه. و حتما باید مودم رو خاموش و روشن کنم وگرنه دانگل وصل نمیشه.

paveej
09-01-2016, 23:23
ظاهرن كلمه uplink به معني انتقال هست.واسه همين احتمال داره جريان اونجور كه فكر ميكنيم نباشه.

احتمال داره كلن اين تنظيم واسه انتقال باشه نه ترتيب اتصال.يعني داره ميگه اگه adsl قطع بشه اول كدوم اتصال رو امتحان كنه و بعد كدوم.روي اين حساب فكر ميكنم بهتره گزينه اول رو 3G Dongle بزنيد و گزينه دوم رو اگه امكانش هست بازم 3G Dongle بزنيد و تست كنيد

اونوقت يه تست ديگه هم ميمونه و اونم اينه كه گزينه اول 3G Dongle و گزينه دوم ADSL باشه كه فكر ميكنم بايد همين درستش باشه

بهتره تستها رو توي هر دو حالت فعال و غير فعال بودن Enable fallback انجام بديد چون دقيقن نقشش معلوم نيست چيه

يه احتمال ديگه هم اينه كه يه جاي ديگه بايد تنظيم بشه.توي مودم من يه گزينه هست به اسم Backup 3G Enable كه توي همون تنظيمات عادي هست. احتمال داره واسه شما موقع كانفيگ مودم توي تنظيمات بوده و ممكنه شما تيكش رو نزده باشيد.

Nafise_e
13-11-2017, 14:25
سلام و درود

واقعا ازتون سپاسگزارم. از صبح تا به حال چندین بار با کارشناس های رایتل تماس گرفتم و عملا هیچ کمکی نکردند. من مشکلم این بود که Dial Number رو چی بزنم.

سپاسگزارم.

barkatbaram
23-10-2018, 03:38
سلام دوستان من مودم یا ھمون دانگل 4gدارم وصلش کردم کار نمیکند مشکل از کجاس؟ آہا فقط از دانگل یا مودم 3gمیتوان استفادہ کردم؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان من مودم یا ھمون دانگل 4gدارم وصلش کردم کار نمیکند مشکل از کجاس؟ آہا فقط از دانگل یا مودم 3gمیتوان استفادہ کردم؟؟؟؟؟

ali asghar4899
06-12-2020, 15:51
سلام کسی هست منو راهنمایی کنه من مودم دیلینک2750دارم میخوام از طریق مودم تریجی بهش اینترنت بدم هرکاری کردم وصل نمیشه راهنماییم کنید