ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تلگرام، لاین یا واتس اپ

seyedrezafadaee
28-12-2015, 10:54
بین نرم افزار های تلگرام و لاین در صورتی که حفاظت اطلاعات شخصی مطرح باشد شما به عنوان یک کاربر کدامیک را انتخاب میکنید ؟

mhda69
28-12-2015, 13:08
والا منظور دقیقتون رو از حفاظت اطلاعات شخصی متوجه نشدم...اما در هرصورت فکرمیکنم تلگرام تو قضیه امنیت خیلی بهتر باشه...کلا لاین خیلی بی در و پیکر تره...

ODADO
28-12-2015, 13:21
هر زمان که شما اطلاعات شخصیتون رو وارد فضای مجازی بکنین حالا به هر شکلش که باشه عملا حریم خصوصی بی معنا میشه.
اما اگر بحث بین انتخاب بد و بدتر باشه،باز تلگرام بخاطر رمزنگاری اطلاعات ارسالی نسبت به لاین در جای بهتری قرار میگره.

seyedrezafadaee
28-12-2015, 15:08
راستش من قبل از لاین با تلگرام خیلی کار می کردم ولی تو هر گروهی که ادد میشدم چندین رباط بود که کارشون هک بود خود من چند بار هک شدم دیگه هیچ عکس خانوادگی داخل گوشیم نگه نمی دارم ولی با لاین ایم مشکل برام پیش نیومد در ضمد تلگرام امکان تماس تصویری و صوتی نداره

cyrax782
28-12-2015, 21:21
می خواهم بدوم شما ها از کدو استفاده می کنید؟ امکانات کدوم یکی بیشتره؟ و امنیت کدومشون بیشتره؟

ProGamer
28-12-2015, 21:28
من از تلگرام و لاین استفاده می کنم این روزها تلگرام خیلی شلوغ تره. من از لاین برای اشتراک گذاری و ارتباط با دوستایی که ایران نیستند استفاده می کنند چون ویوس و تماس هم داره اما تلگرام برای چت به نظرم ساده تر و راحت تره. لاین شیر داره اما تلگرام نداره. تلگرام زیاد امنیت نداره و می گن اطلاعات و می فروشه به دولت ها اما خوب راستش من اطلاعاتی ندارم که خیلی برام اهمیت داشته باشه. خیلی ها هم ظاهرا با استفاده از باگ هاش می توانند به اطلاعات تو دسترسی داشته باشند حداقل هر روز تبلیغش برام می یاد. با این حال من از هر دو استفاده می کنم.

تو یک برنامه تلویزیونی دیدم که می گفتم مدیر تلگرام با سهیونیست ها در ارتباطه حالا اینها رو نمی دونم به نظرم از هر دو می شه کنار هم استفاده کرد. در مورد واتس اپ من تجربه ای ندارم

cyrax782
28-12-2015, 21:31
ولی برای من مهمه که اطلاعاتم و چت ها خونده نشه توسط کسی با این حال فکر نکنم تلگرام هم نیازی به اطلاعات من داشته باشه. چیزی که من اخیرا بدم نیومده اینه که لاین یک سری کانال رسمی زده که به نظرم جالب می یان و از طرفی تو تلگرام اونقدر برام پیغام میاد از گروه ها که مجبور شدم همه رو ببندم ولی فکر کنم تعداد یوزرهای تلگرام خیلی بیشتر از لاین باشن

Massoudi
28-12-2015, 21:34
تلگرام خیلی سریع تر و نسخه دسکتاپ بهتری هم داره به نظرم البته

ProGamer
28-12-2015, 21:37
موافقم که تلگرام سریع و ساده تره و خیلی هم سر راست تره اما لاین برتری های زیادی داره به نظرم با این حال بازم می گم که من از هر دو استفاده می کنم این ها برتری های لاین هستند:

۱. امکان کامنت گذاری
۲. امکان اشتراک پست ها
۳. تایم لاین برای اینکه پست ها ی دوستاتو ببینی
۴. بازی های مختلف مثل وایبر
۵. کانال های رسمی

چیزی که منو تو تلگرام اذیت می کنه یک عالمه اسپمی که روزانه میاد و البته این فکر کنم تو هر پیام رسانی که محبوب بشه وجود خواهد داشت

sanamrezaee
28-12-2015, 23:35
دلایلی که لاین رو به تلگرام ترجیح میدم:

خز نشدن استیکرا ( تو تلگرام استیکر داشتن خز شده من خودم فقط 5 تا استیکر ساختم ولی تو لاین یه استیکر تو داری که خاصه خیلیا ندارنش)

لاین کاملا یک شبکه اجتماعی هست با قابلیت لایک ، کامنت ، ساخت پیج ،شیردلم کردن و...

لاین امکان تماس تصویری و صوتی رایگان داره

تو لاین میشه یه پیج مدحرفو ریپورت کرد تا پاک شه

لاین تم های قشنگ داره میشه شخصی سازی کردش

لاین میشه تو تنظیماتش کیف تصاویر ارسالی رو کم کرد تا حجم دیتا کمتری استفاده شه

لاین خودش قفل داره از خودش میشه تنظیم کرد به اپلیکیشن قفل کردن دیگه نیاز نداره

لاین قابلیت ورود حتی بدون شماره از طریق فیس بوک رو داره که دیگه اگه نخوای تورو با شمارت پیدا نکنن

تو لاین اگه تو یه گروه بخوان بیارنت اول خودت باید جوین رو بدی مثه تلگرام همینطوری نمیارنت

و...

Massoudi
29-12-2015, 10:38
یکی از این کانال های رسمی لاین مال علیرسا است یارو واقعا دیونه است :n19:

banii
29-12-2015, 14:10
فعلا واتس آپ امنیتش از همه بالاتره ... سرعتش هم که به نظر من از تلگرام بهتره ... البته من هم بیشتر از تل استفاده میکنم ...

تلگرام راحت میتونه هک بشه :) خودم چندتا پروژه هک داشتم :)

لاین هم من هیچوقت فعال نکردم و نمیکنم ... حس میکنم فضای بچگانه ای داره ...

وایبر هم عالی بود ... کلی خاطره ی قشنگ دارم ازش :)

k1ozil
29-12-2015, 14:22
واتس رو ترجیح میدم
وایبر هم خیلی خوب بود
از کانال و گروه ... خوشم نمیاد یه محیط خیلی ساده دوست دارم و به همین دلیل واتس عالیه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

cyrax782
29-12-2015, 22:33
من هم وایبر رو دوست دارم و ازش استفاده می کنم تلگرام که دقیقا شده سیرک همه انگار می توانن هکش کنن البته اونم به نظرم تو اپدیت حل می کنه با این حال من یک مدت دارم از لاین استفاده می کنم خیلی خوشم امده ازش.

sepehral
01-01-2016, 12:53
هر چی فکر می کنم لاین از هر نظر بهتر و کامل تره هم از این جهت که باتری کم مصرف می کنه عالیه و همینطور برای ارسال عکس ها می شه برای کم مصرف شدن ترافیک حجم عکس ها رو حتی از حالت استاندارد هم پایین تر آورد.

moradiava
09-01-2016, 00:34
من از لاین استفاده می کنم چون کمتر از برنامه های دیگه فیلتر میشه به نظرم هم مسجره خوبی داره هم یه شبکه اجتماعی جاافتاده است و بر عکس تلگرام تماس صوتی وتصویری هم داره

sanamrezaee
09-01-2016, 12:58
سلام دوستان میشه لطفا آموزش ایجاد گروه تو لاین رو برام بزارید ممنون :n05::n05:

cyrax782
09-01-2016, 17:44
کاملا واضحه که امنیت لاین خیلی بیشتره، من نمیدونم اون دوستمون که گفت لاین بی در و پیکره چطور همچین نظری رو میدن چون اگر کسی فقط کمی با این نرم افزارها آشنا باشه هم میدونه که لاین امکان هک شدن نداره مگر اینکه آنقدر به فردی نزدیک باشید تا از زبان خودش یا به نحوی دیگر اطلاعات شخصی فرد رو بدست بیارید

cyrax782
09-01-2016, 17:55
سلام دوستان میشه لطفا آموزش ایجاد گروه تو لاین رو برام بزارید ممنون :n05::n05:

برید تو قسمت more، بعد Add freind را انتخاب کنید سپس creat a group و سپس با انتخاب گزینه add میتوانید دوستانتون رو add کنید

najme.taheri20000
09-01-2016, 18:00
به نظر من لاین خیلی مطمین تره، همین که تو تلگرام با عکس آدم میتونن استیکر بسازن خیلی بده، تو تلگرام یه دفعه منو تو گروهی اد میکنن که اصلا شمارمو ندارن واقعا کلافه شدم :n03:

esmiz
10-01-2016, 02:14
لاین خیلی بهتره و امنیتش بهتره لاین در همه ی قسمت ها مدیریت لاین کاملا نظارت می کنه برای مثال توی تلگرام هر کسی می تونه کانال بزنه اما توی لاین برای ایجاد کانال باید درخواست را به مدیریت لاین ارسال کنید و در صورت تایید مدیریت لاین می تونید کانال رو بسازید توی شماره ها و اد کردن و ساخت گروه مدیریت گروه هم لاین برتر هست کیفیت تماس صوتی و تصویریش هم عالیه از نظر امنیت هم از تلگرام بهتره تنها ضعفش نسبت به تلگرام اینه که نمی شه فایل و فیلم حجیم رو باهاش ارسال کرد.

فرستاده شده از Esmiz با tapatalk

samyarfarahzadi
10-01-2016, 14:26
بین نرم افزار های تلگرام و لاین در صورتی که حفاظت اطلاعات شخصی مطرح باشد شما به عنوان یک کاربر کدامیک را انتخاب میکنید ؟
من از اسکایپ استفاده می کنم ولی جدیدا خیلی داره اذیت میکنه مخصوصا من چون با اسکایپ به صورت مجاری برای یادگیری زبان زیاد کار می کنم ولی جدیدا به خاطر ف ی ل ت ر زیاد اصلا قابل استفاده نیست لاین رو جایگزین کردم فعلا ازش راضیم

seyedrezafadaee
10-01-2016, 14:33
من از همشون استفاده میکنم ولی لاین یه سری مزیتا داره که بقیه ندارن نرم افزار های جانبی که لاین داره هیچ کودوم ندارن مثلا
لاین تولزکمک میکنه تا به جای نصب چندین برنامه کاربردی 17 برنامه مفید را در یک اپ داشته باشی
این نرم افزار برنامه های خود را در 4 بخش دسته بندی کرده است و بصورت یک فایل apk عرضه کرده است . از مهم ترین بخش های این نرم افزار زاویه سنج ، قطب نما ، چراغ قوه ، ذره بین ، آینه ، سطح سنج ، کرنومتر ، مبدل واحد ها و ...

cyrax782
11-01-2016, 00:45
من از اسکایپ استفاده می کنم ولی جدیدا خیلی داره اذیت میکنه مخصوصا من چون با اسکایپ به صورت مجاری برای یادگیری زبان زیاد کار می کنم ولی جدیدا به خاطر ف ی ل ت ر زیاد اصلا قابل استفاده نیست لاین رو جایگزین کردم فعلا ازش راضیم

لاین مصرف دیتاش هم خیلی پایینتره، تو مصرف دیتا اسکایپ تو مسنجرا از همه بیشتره مصرفش. در ضمن با این مصرف دیتای پایین کیفیت مکالمه و تصویرش هم خوبه

zeynab.heydari1980
11-01-2016, 10:21
من واسه ارسال عکس از لاین استفاده میکنم لاین یه حالت دستی تو تنظیمات داره که می‌تونیم باش کیفیت عکس‌های ارسالی را، حتی از حالت استاندارد هم به میزان پایین تری برسونیم تا حداقل ترافیک را در هنگام ارسال عکس‌ها مصرف کنیم. برای این کار از طریق More > Settings > Images & Video و گزینه‌ی Quality، کیفیت Low را به جای Standard به عنوان حالت پیش‌فرض انتخاب کنیم

najme.taheri20000
11-01-2016, 18:15
من هر سه رو داشتم ولی الان فقط تلگرام و لاین دارم. اولش بیشتر از تلگرام استفاده میکردم چون ساده تر بود یادگرفتنش ولی جدیدا که با قابلیت ها و کاربردهای لاین دارم بیشتر آشنا میشم لاینو بیشتر میپسندم در ضمن امنیتش هم خیلی بالاتر از تلگرامه! تفاوت بزرگش با تلگرام هم تایم لاینش هست که واقعا علاوه بر مسنجر مثل یه شبکه اجتماعی میمونه :n01:

saman.farabi4040
11-01-2016, 18:38
لاین رو ترجیح میدم، لاین هر روز داره امکاناتش به روز و کابراش بیشتر میشه و یه مسنجر قوی هستش، برای عضویت در گروه ازتون اجازه خواسته میشه و کانال هاش همه رسمی هستن و با مجوز از خود لاین فعالیتشون رو شروع میکنن و مثل تلگرام نیست هر کسی بتونه توش کانال بزنه و هر کسی رو که بخواد بدون اجازه توش اد کنه... قابلیت های لاین واقعا زیاده من هنوز خیلیاش کشف نکردم:n31:

behnamy01
12-01-2016, 19:21
لاین مصرف دیتاش هم خیلی پایینتره، تو مصرف دیتا اسکایپ تو مسنجرا از همه بیشتره مصرفش. در ضمن با این مصرف دیتای پایین کیفیت مکالمه و تصویرش هم خوبه

یک مدت دیگه واتــس اپ هم میخواد قابلیت تماس تصویری رو اضافه کنه، من مطئنم اون از همه این ها بهتر خواهد بود، چون تیم فنی و سـرمایه عظیم فیـسبـو*ک میتونه خیلی از مشکلات رو حل کنه!

GHAGHALEELEE
12-01-2016, 20:26
حتی اعضای داعش هم که تمام سرویسهای اطلاعاتی مهم رصدشون میکنند هم از نلگرام برای ارتباط با هم استفاده میککند.
حتی سر ماجرایی که احتمالا میدونی چون نمیشد تلگرام رو هک کرد بهش گفتند باید خودت کانالها رو سانسور کنی و اطلاعات کاربرها رو به ما بدی وگرنه قیلترت میکنیم.

cyrax782
14-01-2016, 16:43
یک مدت دیگه واتــس اپ هم میخواد قابلیت تماس تصویری رو اضافه کنه، من مطئنم اون از همه این ها بهتر خواهد بود، چون تیم فنی و سـرمایه عظیم فیـسبـو*ک میتونه خیلی از مشکلات رو حل کنه!

امیدوارم اینطور باشه... ولی اینو که قبول داری که این ژاپنی ها هم همیشه سعی کردن کم نیارن و بهترینها رو ارائه بدن!

cyrax782
14-01-2016, 16:50
الان شما داعش رو ملاک بهتر بودن تلگرام میدونید؟ من واقعا چنینی چیزی رو نشنیدم! و واقعا به نظرم اگه بخوایم از نظر امنیت بگیم تلگرام از همشون نا امن تره

sepehral
14-01-2016, 16:51
به نظرم کمپانی لاین چون همیشه کاربران فارسی زبانش رو در نظر گرفته و این کاربران بیشتر در ایران هستند خیلی مسائل رو در نظر میگیرند و دغدغه بهبود کیفیت مکالمات برای این کاربران با توجه به مشکلات اینترنت در ایران رو همواره داشتند

samyarfarahzadi
14-01-2016, 18:52
دوستان راهی هست که استیکر های پولی لاین رو رایگان دریافت کرد؟

hamedgame
16-01-2016, 15:38
لاین یک سری بازی داره که با انجام اونها به شما کوین یا سکه میده و وقتی تعدادشون بره بالا میتونید استیکر ها رو بخرید یه راه دیگه ام هست که می تونی برنامه Free Coins jp Line
و دانلود کنی این نرم افزار به شما بازی ها و نرم افزار های رو پیشنهاد می کنه که هر یک از این نرم افرار چندین سکه (Coin) دارند ، سعی کنید نرم افزار هایی که سکه بیشتری دارند رو دانلود کنید تا بتونید استیکر های بیشتری خریداری کنید.
و درضمن بازی هایی رو که بهتون پیشنهاد میده رو دانلود نکنید ، چون بازی ها هم سکه کمی دارند و هم حجم بازی ها خیلی زیاده که ارزش دانلود رو ندارند. فقط برنامه هایی رو که بهتون پیشنهاد میده رو دانلود کنید.
بعد از دانلود نرم افزار و ورود به برنامه می تونید با وارد کردن این کدها ۲۰ سکه رایگان کسب کنید.
۱ - برای این کار ابتدا وارد نرم افزار شوید.
2 - گزینه منو در بالا ی صفحه سمت راست رو کلیک کنید.
3 - بعد از منوی بازشده گزینه هفتمی رو انتخاب کنید.
4 - حالا باید یکی از این کد ها رو وارد کنید تا نرم افزار ۲۰ سکه رایگان به شما بدهد.
اولی رو وارد کنید اگر سکه نداد دومی رو وارد کنید : 216380 و یا 45b41a
توجه : هنگام دانلود برنامه ها باید از و ی پ ی ا ن استفاده کنید و آی پی گوشی تون رو به آی پی ژاپن تغییر بدید.

saman.farabi4040
17-01-2016, 11:39
من هم لاین و هم تلگرام رو گوشیم دارم و از هر دو استفاده میکنم قبلا تلگرام بیشتر استفاده میکردم ولی از وقتی توش پر کانال شده دیگه فرصت خوندنشون ندارم لاین کانالهای رسمی داره فقط و تعدادشون محدوده... علیرسا و سوری لندم توش کانال رسمی دارن خیلی کلیپای باحالی توش شیر میکنن :n02:

najme.taheri20000
17-01-2016, 12:02
دوستان من چطور میتونم پست هام رو از دید اونایی ک میخوام مخفی کنم؟

cyrax782
17-01-2016, 12:10
اگر دوست ندارید پستهای یک فرد یا چند نفر برای شما به نمایش در بیاید
به قسمت Timeline رفته و با زدن گزینه Timeline در بالای صفحه و انتخاب Settings و بعد انتخاب Privacy Settings بعد هر ایدی که دوست ندارین را به صورت
Hidden تبدیل کنید .

seyedrezafadaee
19-01-2016, 14:36
سلام دوستان اگه راجع به لاین تولز تجربه ای دارین لطفا به اشتراک بزارین

seyedrezafadaee
19-01-2016, 14:52
به نظر من اگه لاین نسخه تحت وب راه اندازی کنه از همه بهتره چون اگه بخوای مقایسه کنی تنها نرم افزاریه که هم فیلتر نیست هم مثل فیس بوک می تونی مطلب به اشتراک بزاری هم امکان چک نوشتاری و تماس صوتی و تصویری داره تنها ایرادی که بهش میشه گرفت همین نسخه تحت وبشه البته با وجود اینکه شرکت لاین یه شرکت ژاپنی مطمیننا این مشکل هم بزودی حل میشه

samyarfarahzadi
19-01-2016, 15:08
لاین تولز این امکان رو به کاربر میده تا به جای نصب چندتابرنامه کابردی 17 برنامه مفید را در یک اپ داشته باشید
این نرم افزار که تعداد دانلود آن در بازار های اندروید از میلیون هم گذشته است برنامه های خود را در 4 بخش دسته بندی کرده است و بصورت یک فایل apk برای کاربران عرضه کرده است . از مهم ترین بخش های این نرم افزار می توان به زاویه سنج ، قطب نما ، چراغ قوه ، ذره بین ، آینه ، سطح سنج ، کرنومتر ، مبدل واحد ها و ... اشاره کرد .
:n25:

moradiava
19-01-2016, 15:29
دوستان سوال دارم. ببینید. من لاین رو نصب کردم و گزینه ای که اگر کسی شماره منو داره میتونه ادم کنه رو تیک زدم و تیک گزینه دوم که من شماره هر کسی رو دارم اتوماتیک ادش کنم رو پاک کردم.
عضو هیچ گروهی هم توی لاین نیستم. حالا از زمانی که ثبت نامم اکی شد. تعدادی هر روز توی قسمت Friend Recommendations نشون داده میشن که اکثرا دوستانمم هستن اما تعدادی رو واقعا نمیشناسم. حالا سوال. آیا اینایی که توی قسمت Friend Recommendations نشون میده الزاما شماره بنده رو داشتن که الان نشون میده؟

zeynab.heydari1980
19-01-2016, 17:59
لاین تولز خیلی برنامه کاربردی و مفیدیه کلا لاین با این اپ های جانبیش ترکونده:n01:

m.beh
22-01-2016, 21:44
دوستان سوال دارم. ببینید. من لاین رو نصب کردم و گزینه ای که اگر کسی شماره منو داره میتونه ادم کنه رو تیک زدم و تیک گزینه دوم که من شماره هر کسی رو دارم اتوماتیک ادش کنم رو پاک کردم.
عضو هیچ گروهی هم توی لاین نیستم. حالا از زمانی که ثبت نامم اکی شد. تعدادی هر روز توی قسمت Friend Recommendations نشون داده میشن که اکثرا دوستانمم هستن اما تعدادی رو واقعا نمیشناسم. حالا سوال. آیا اینایی که توی قسمت Friend Recommendations نشون میده الزاما شماره بنده رو داشتن که الان نشون میده؟

دوست عزیز سوال رو در جای اشتباهی مظرح کردید. ما توی فروم یک تاپیک مخصوص لاین داریم که اشکالاتتونو می تونید تو اون تاپیک بیان کنید تا دوستان بتونند جواب بدند.
آدرس تاپیک:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید