مشاهده نسخه کامل
: اتصال لپ تاپ به تلویزیون در حالت بوت ویندوز
befermatooo
28-12-2015, 15:32
سلام و خسته نباشید
صفحه نمایش لپ تابم شکسته و من در حال حاظر از طریق HDMI وصل شدم به تلویزیون و از این بابت مشکلی نیست
اما حالا قصد تعویض ویندوز را دارم و همانطور که میدونید برای نصب ویندوز باید برم در حالت بوت و اینکه در اینصورت اتصال قطع خواهد شد و مین نمیتونم ویندوز رو تعویض کنم .
دوستی گفت برو کابل VGA بخر . خریدم اما نشد .
آیا راهی هست که در حال بوت هم اتصال برقرار باشه ؟
ممنون
ess_1362
28-12-2015, 21:20
سلام و خسته نباشید
صفحه نمایش لپ تابم شکسته و من در حال حاظر از طریق HDMI وصل شدم به تلویزیون و از این بابت مشکلی نیست
اما حالا قصد تعویض ویندوز را دارم و همانطور که میدونید برای نصب ویندوز باید برم در حالت بوت و اینکه در اینصورت اتصال قطع خواهد شد و مین نمیتونم ویندوز رو تعویض کنم .
دوستی گفت برو کابل VGA بخر . خریدم اما نشد .
آیا راهی هست که در حال بوت هم اتصال برقرار باشه ؟
ممنون
سخت افزار به صورت پیش فرض دستور می گیره که تصویر را به مانیتور لپ تاپ ارسال کنه پس اینکه بصورت پیش فرض بخ خروجی ارسال کنه منتفی هست
اما در ویندوز های قدیمی در درایور امکاناتی وجود داشت که میشد این پیش فرض را تغییر داد(حدودا 10-12 سال پیش)
شما مدل کارت گرافیک دقیقا چی هست؟
befermatooo
28-12-2015, 23:02
سخت افزار به صورت پیش فرض دستور می گیره که تصویر را به مانیتور لپ تاپ ارسال کنه پس اینکه بصورت پیش فرض بخ خروجی ارسال کنه منتفی هست
اما در ویندوز های قدیمی در درایور امکاناتی وجود داشت که میشد این پیش فرض را تغییر داد(حدودا 10-12 سال پیش)
شما مدل کارت گرافیک دقیقا چی هست؟
سلام . خسته نباشید .
مدل گرافیکم Gforce GT 720M
با این اوصاف باید قید تعویض ویندوز 10 رو بزنم :n03:
ویندوزم هم 8.1
یعنی راهی نیست ؟
befermatooo
29-12-2015, 16:25
متاسفانه حین نصب ویندوز و ادامه نصب در بوت ، ویندوز رو از دست دادم و هیچ راهی جز خریدن LCD هم ندارم
هر ترفندی بود زدم تا بتونم اتصال در حالت بوت را داشته باشم اما نشد :n03:
SADEGH 7
29-12-2015, 16:31
متاسفانه حین نصب ویندوز و ادامه نصب در بوت ، ویندوز رو از دست دادم و هیچ راهی جز خریدن LCD هم ندارم
هر ترفندی بود زدم تا بتونم اتصال در حالت بوت را داشته باشم اما نشد :n03:
یه راه دیگش هم اجاره مانیتور به مدت 1-2 ساعت (صرفا به مدت نصب ویندوز) از یه کافی نت یا خدمات کامپیوتری هستش. بعید می دونم مشکلی داشته باشن.
befermatooo
29-12-2015, 16:49
خوب دوستان فکر کنم با چشم بسته تونستم ویندوز 10 رو نصب کنم و همیجوری هم یک فیلمی که رو دسکتاپ بود رو تونستم اجرا کنم :n02:
اما مشکل قبلی کماکان برقراره حتی زمانی که وارد محیط ویندوز شدم ! نمیتونم از طریق HDMI یا VGA سوئیج بشم به تلویزیون . حدس خودم اینه که درایو گرافیک باید نصب بشه . درسته ؟
فکر نمیکردم اینقدر دردسر داشته باشه .
لپ تاپ هم LENEVO B590 هست
ترفندی برا این مشکل پیدا کنید یه دنیا ممنونتون میشم :n16:
SADEGH 7
29-12-2015, 19:00
befermatooo
نمی دونم چرا ذهنم بی دلیل رفت سمت دسکتاپ !
یه سرچی زدم. چند تا فروم موثق نوشته بودن شما اگه تو بخش bios لپ تاپ، کلید های ترکیبی FN + "کلید مربوط به داپلیکیت کردن مانیتور" رو بزنی، 100% کار می کنه و می تونی بخش bios رو با مانیتور ببینی. تو این بخش باید یه جایی external monitor یا یه عبارت مشابه رو پیدا کنی و فعالش کنی تا توی داس هم بتونی از مانیتور استفاده کنی. یعنی عملا با فعال کردنش، مانیتور دوم عینا کار مانیتور خود لپ تاپ رو انجام می ده.
امیدوارم که جواب بده
befermatooo
30-12-2015, 08:41
با تشکر از دوستان عزیز که راهنمایی کردید
همانطور که SADEGH 7 گفتند مشکل از سوئیچ کردن به مانیتور دوم بود .
مشکل این بود که من باید کلیدهای ترکیبی ( FN + F3 ) را در زمان بوت سریع چند بار میزدم و بعد بوت دیگه کار نمیکرد ! اما من همش کلید های FN +F2 رو میزدم طبق آموزش های تو سایت که الان فهمیدم برای هر لپ تابی فرق میکنه این موضوع !
بلاخره مشکلم حل شد و تونستم ویندوز رو مجدد از روی بوت نصب کنم .
باز هم از دوستانی که راهنمایی کردند تشکر میکنم .
:n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.