مشاهده نسخه کامل
: عدم خروجی تصویر در کارت گرافیک xfx 8800 gt
nima_kiyaniyan
28-12-2015, 00:46
سلام
من کارت گرافیکم دماش بالا و بود و صدای فنش زیاد بود .... تصمیم گرفتم بازش کنم و خمیر حرارتی عوض کنم.. بعد از اینکار حالا دیگه اصلا خروجی نمیده ... چیکارکنم ؟ برق بهش وصله و فن با دور ماکزیمم میچرخه...
EhsanCPU
28-12-2015, 04:14
سلام اصولا خمیر سیلیکونی که در کارت های گرافیک استفاده میشه عمر بالایی داره و نیاز به تعویض نداره
در مورد تصویر ندادن هم احتمالا وقتی که میخواستین هیتسینک رو از کارت گرافیک جدا کنین ممکنه بورد آسیب دیده باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من کارت گرافیکم دماش بالا و بود و صدای فنش زیاد بود .... تصمیم گرفتم بازش کنم و خمیر حرارتی عوض کنم.. بعد از اینکار حالا دیگه اصلا خروجی نمیده ... چیکارکنم ؟ برق بهش وصله و فن با دور ماکزیمم میچرخه...
ممکنه خمیر زیادی زده باشید و مقداری روی برد ریخته باشه بازش کنید و دوباره چک کنید خمیر نباید زیاد بهش بزدید که از اطراف بریزه
nima_kiyaniyan
29-12-2015, 10:44
سلام اصولا خمیر سیلیکونی که در کارت های گرافیک استفاده میشه عمر بالایی داره و نیاز به تعویض نداره
در مورد تصویر ندادن هم احتمالا وقتی که میخواستین هیتسینک رو از کارت گرافیک جدا کنین ممکنه بورد آسیب دیده باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله کارت همینه .. ولی خمیر خشک شده بود و نیاز به تعویض داشت.... اخه برد چیزی نداری که خراب بشه شاید الکتریسیته ساکن بوده ؟ ؟
- - - Updated - - -
ممکنه خمیر زیادی زده باشید و مقداری روی برد ریخته باشه بازش کنید و دوباره چک کنید خمیر نباید زیاد بهش بزدید که از اطراف بریزه
سلام
احتمال این گزینه هست چون من کامل سرنگو خالی کردم.... چک میکنم
بله کارت همینه .. ولی خمیر خشک شده بود و نیاز به تعویض داشت.... اخه برد چیزی نداری که خراب بشه شاید الکتریسیته ساکن بوده ؟ ؟
- - - Updated - - -
سلام
احتمال این گزینه هست چون من کامل سرنگو خالی کردم.... چک میکنم
سلام.
کارت رو دوباره باز کنید و تمامی خمیر رو از روی کارت پاک کنید.
کارت رو با استفاده از خمیر دندون و آب بشورید مخصوصا قسمت خروجی ها (با سشوار خشک کنید ) و بعد از خشک شدن مقدار کمی خمیر بزنید که فقط سطح IHS هسته گرافیک رو بگیره ، بعدش روشن کنید سیستم رو و احتمالا تصویر میده.
nima_kiyaniyan
31-12-2015, 12:46
سلام
مشکل حل نشد...... کارت رو بردم یه مغازه تست کرد گفت کارت مشکلی نداره خروجی میده..... حالا موندم پاور خرابه یا مادربورد.. چجوری بفهمم کدوم خرابه ؟
اگه کارت سالم باشه و مشکلی نداره میتونه از کثیفی اسلات رم و گرافیک خرابی پاور رم مین و حتی باتری مین باشه تنها راه چک کردن با قطعه سالم است یا اینکه با دیباگر مشکل رو حل کنید
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
nima_kiyaniyan
02-01-2016, 18:20
دوستان مشکل از این بود که من برق 12 ولت مادربورد رو وصل نکرده بودم .... اصلا حواسم نیود اینم باید وصل باشه ... حالا بعد از کلی تمیز کردن کارت گرافیک دمای کاری نرمالش 60 درجه است و با بازی به 75 میرسه .. این نرماله ؟ قبل از تمیز کردن 58 بود ... یجورایی بدتر شده تا بهتر
EhsanCPU
02-01-2016, 18:53
دوست عزیز خمیر سیلیکونی که شرکتای تولید کننده کارت گرافیک استفاده میکنن نوع مرغوب و با دوام بالا هستن
ولی در بازار خمیر سیلیکون ها اکثرا تقلبی و نا مرغوب هستن اونایی هم که اصل هستن قیمت بسیار بالایی دارن
شما از چه خمیر سیلیکونی استفاده کردین ؟
دوستان مشکل از این بود که من برق 12 ولت مادربورد رو وصل نکرده بودم .... اصلا حواسم نیود اینم باید وصل باشه ... حالا بعد از کلی تمیز کردن کارت گرافیک دمای کاری نرمالش 60 درجه است و با بازی به 75 میرسه .. این نرماله ؟ قبل از تمیز کردن 58 بود ... یجورایی بدتر شده تا بهتر
منظورتون برق خود گرافیک است ؟
چون برق مدار تغذیه مین متصل نباشه اصلا تصویر ندارید
nima_kiyaniyan
02-01-2016, 22:06
سلام
من از همین خمیر های معمولی 2000 تومنی ساخت چین استفاده کردم....
مشکل منم از اول این بود که اصلا تصویر نداشتم ... فکر میکردم بخاطر باز و بسته کردن کارت بوده که دیدم یادم رفته سوکت 4 پین برق مادربورد رو بزنم ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.