ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با مودم D-Link 2600U

amazon13
27-12-2015, 01:03
با سلام
این مودم بنده بعضی وقتا چراغ اینترنتش خاموش میشه در حالی که چراغ ADSL روشنه و باید مودمو خاموش روشن کنم تا دوباره درست بشه
از شرکت یه دونه مودم امانتی گرفتم میکرونت بود اون همچین مشکلی نداشت. از دوستان کسی میدونه مشکل از کجاست؟

VahidDG2007
27-12-2015, 01:26
با سلام
این مودم بنده بعضی وقتا چراغ اینترنتش خاموش میشه در حالی که چراغ ADSL روشنه و باید مودمو خاموش روشن کنم تا دوباره درست بشه
از شرکت یه دونه مودم امانتی گرفتم میکرونت بود اون همچین مشکلی نداشت. از دوستان کسی میدونه مشکل از کجاست؟

منم تازگی یه TP-Link 8961ND خریدم شبا بعضی وقتا اینجوری میشه که بیشتر به شرکتی که ازش سرویس میگیرین بر میگرده چون تایم اوت میده و دیسکانکت میکنه

amazon13
27-12-2015, 01:53
البته سرویس من نامحدود هست
آخه مودمی که امانت گرفتم اونطوری نشد

محمد7966
27-12-2015, 10:57
با سلام

سلام راستش مودم من هم دی لینک 2740 است و مشکل نوسان snr دارم از طرفی این چراغ لینکش بیشتر مواقع دیدم چشمک میزنه تا اینکه ثابت باشه البته با اینکه چشمک میزنه ولی قطعی ندارم فقط صفحات تو اینترنت خیلی تند باز نمیشن
راستش یه مشکلی هم داشتم و اون این بود که تلفنمون هم خش خش میکرد که رفتم کابل شیلدار و پریز نو هم گرفتم ولی الان هم خوب شده ولی هر ازگاهی یه خش خشی میاد تلفن و هر وقت این خش خش بیاد snr برام نوشان میکنه
حالا ببخشید یه سوال دارم پشتیبان تهران گفت برو از نمایندگی شهرتون مودم تست بگیر ببین با مودم ما هم اینطوری میشه یا حالا از شما سوال دارم نمایندگی بابت مودمی که به شما امانت داده پول گرفته؟؟

و جواب منو بخاین اینکه که تو اینترنت خوندم که تجهیزات بعضی از isp با بعضی از مودمها match نمیشن به خاطر همینه که خود شرکتها به شما یه سری مودم میفروشن ولی خب نسبت به بازار کمی گرانند

amazon13
28-12-2015, 00:52
نه اصلا پول نگرفت. برای مودم امانتی پول نمیگیرن فقط کارت ملی رو نگه داشت تا مودمو پس بدم.
نه اصلا شرکت نمیخواست به من مودم بفروشه چون اونوقت میگفتن این مودمو از ما بخر مشکلت حل میشه فقط پشتیبانی گفت سعی کن TP-Link بخری و مودمی
بخر که چیپش Broadcom باشه
امروز که مشکلی نداشتم.این مودم هم 5 ساله 24 ساعته روشنه.