ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 405صفر یاسمند

najee
26-12-2015, 07:48
دوستان به نظر شما405صفر بهتره بخریم یا سمند lx.
از نظر قیافه سمند هم داخلش هم بدنه اش یکم شیک تر با کلاس تره .405چون مثل پیکان خیلی سال داره تولید میشه یکم خز شده احمقها کوچکترین تغییر هم درش نمیدن.

mehrabooni
26-12-2015, 08:18
سمند که بیشتر خز شده
ماشین فرانسوی رو بچسب

amir z
26-12-2015, 09:28
سلام
من باشم سمت هیچ کدوم از اینا نمیرم ولی اجبارا باز سمند رو انتخاب میکنم چون 405 یه چیزی در حد پیکانه :n31: فنی هم که هیچ فرقی ندارن آلبته اگه سمندش ef7 نباشه)

rezazzzjjj
26-12-2015, 17:52
جفتشون بدرد نخورن ولی بین این دوتا سمند

mehrabooni
27-12-2015, 15:37
ماشین ایرانی (بخون چینی) رو بیخیال
یه اشغال فرانسوی از سمند بهتره

Sent from my iPhone using Tapatalk

amir z
27-12-2015, 15:50
ماشین ایرانی (بخون چینی) رو بیخیال
یه اشغال فرانسوی از سمند بهتره

قصد توهین ندارم ولی واقعا شما فکر میکنی هنوز 405 فرانسویه؟!!!:n31: بین سمند و 405 هیچ تفاوتی نیستش و حتی کیفیت بعضی بخش های 405 از همون سمند هم پایینتره

mehrabooni
27-12-2015, 16:10
قصد توهین ندارم ولی واقعا شما فکر میکنی هنوز 405 فرانسویه؟!!!:n31: بین سمند و 405 هیچ تفاوتی نیستش و حتی کیفیت بعضی بخش های 405 از همون سمند هم پایینتره

مدل ۸۴ چپیش به سمند شرف داره

Pourya-pc
27-12-2015, 17:36
سمند به لحاظ جاداری و ظاهر و همینطور امکانات از ۴۰۵ وضعیت بهتری داره همینطور بدنه مستحکمی داره . شیش های عقب ۴۰۵ دستی هستن که یک ضعف بزرگه .
در عوض سمند شیشه های برقی عقب ٬ صندلی برقی دوحالته ٬ سیستم سحنگو ٬ دزدگیر و صندوق پران روی ریموت .
از نظر رانندگی تفاوت آنچانی بین سمند و ۴۰۵ نیست . اگر سمند EF7 بخرید مشکل مصرف بالای سوخت رو ندارید و موتور بسیار آرامی زیر پاتونه . در اتوبان صدی ۶ و در شهر ۸.۵ مصرف میکنه .
الان هم مشکلاتش همه حل شده و از این نظر تفاوتی با ۴۰۵ نداره .

najee
28-12-2015, 07:44
دوستان من بیشتر گیج شدم.خودمم تا حدی حرف ريالا پوریارو قبول دارم چون سمند داخلش یکم همچین یه نمه به روزتراز 405هست ضمن اینکه هم صندلیاش هم اینه هاش هم شیشه های عقبش هم صندوق پرانش برقی ولی یکم زیادی یوقوره مخصوصا واسه تهران از نظر مصرف سوخت و شتاب و حتی قدرت فکر کنم پیش موتورTU5کم بیاره چیزی که بین همه ماشینهای سری جدید اتفاق افتاده اینه که صدای همه موتورها زیاد شده برعکس همه دنیا یه کاری میکنن که صدا موتور کمتر بشه اینجا برعکس هم پرایدهم405هم پژو پارس هم سمند من هر چهارتا رو مدل های قدیمیشو امتحان کردم خیلی کم صدا تربودن.

najee
28-12-2015, 07:51
بله هر جفتشون بدرد نخور هستن ولی اگه شما باشین با30تومن چی میخرین طبیعات نمیتونید هیونداآزرا بخرین :n08:
ولی عجب چیزایین این جکJ5کاش میتونستم یه جک بگیرم (ببینید چقدر بدبخت شدیم که به جکJ5میگیم عجب ماشینی )

amir z
28-12-2015, 08:07
دوستان من بیشتر گیج شدم.خودمم تا حدی حرف ريالا پوریارو قبول دارم چون سمند داخلش یکم همچین یه نمه به روزتراز 405هست ضمن اینکه هم صندلیاش هم اینه هاش هم شیشه های عقبش هم صندوق پرانش برقی ولی یکم زیادی یوقوره مخصوصا واسه تهران از نظر مصرف سوخت و شتاب و حتی قدرت فکر کنم پیش موتورTU5کم بیاره چیزی که بین همه ماشینهای سری جدید اتفاق افتاده اینه که صدای همه موتورها زیاد شده برعکس همه دنیا یه کاری میکنن که صدا موتور کمتر بشه اینجا برعکس هم پرایدهم405هم پژو پارس هم سمند من هر چهارتا رو مدل های قدیمیشو امتحان کردم خیلی کم صدا تربودن.

کاملا درسته. سمند هر چند آشغاله ولی بازم 100 می ارزه یه 405
به نظر من ef7 با تمام مشکلاتی که داره باز هم از موتور از رده خارج 30 سال پیش xu7 خیلی بهتره و خریدش عقلانی تره

در مورد بیشتر بودن صدا صد درصد اینطوریه. چون کیفیت تو سالیپا و ایران خودرو هر روز افت میکنه. مشکل اصلی آلیاژ قطعات و عدم دقت ابعادی اون ها هستش که باعث این صدا ها و همچنین خرابی زودرس تو جاهایی که حتی باید یک عمر کار کنن هست. تقریبا تمام قطعات موتوری (رینگ و پیستون و میل سوپاپ و...) پژوهای جدید ساخت هند و بعضی هاش ساخت چین هستن (البته بدون نام و نشون!! اگه ساخت شرکت معتبر باشن مشکلی نیست)

بله هر جفتشون بدرد نخور هستن ولی اگه شما باشین با30تومن چی میخرین طبیعات نمیتونید هیونداآزرا بخرین :n08:
ولی عجب چیزایین این جکJ5کاش میتونستم یه جک بگیرم (ببینید چقدر بدبخت شدیم که به جکJ5میگیم عجب ماشینی )

100 درصد j5 عالیه (توی رنج قیمتش تو ایران رو عرض میکنم، نیاید بگید تو خارج میشه فلان چیز خرید :n31:) . در کل هر ماشین چینی که میتونی بخری سگش شرف داره به ایرانی ها (تجربه چند تاش رو خودم و دوستان داریم).
من باشم با 30 تومن لیفان 620 میگیرم که هم خیلی پرقدرته هم کم مصرفه و همه امکانات رفاهی رو داره و از همه مهمتر شاسی و موتور با طراحی خوبی داره (تویوتا کرولا)

aminkhan2014
31-12-2015, 16:39
اگر دوگانه میخای بخری که EF7 بخری برای مصرف بهتره و کم مصرفه ولی اگر قصد ارتقا درآینده داری و میخای کمتر ضرر کنی کلا دور سمند خط بکش و SLX Tu5 بنظرم بهتر از سمنده و بعدا ضرر کمتری میدهی...دراینکه سمند بهتر از 405 هست شکی نیست ولی نمیدونم چه حکمتی هست توی ایران ماشین ملی هرچی هم خوب باشه،موقع فروش نسبت به رقباش خریدار کمتر داره!!!اون سمند و سورن که افت قیمتششون از 405 و پارس بیشتره و اونم رانا و تیبا که باید افت قیمتش با 206 و پراید مقایسه بشه....قیمت یک سمند EF7 مدل 91 را باید با 405 همون مدل مقایسه کرد،حالا که صفر سمند گرونتره ولی کارکرده پی؟

najee
04-01-2016, 07:32
درسته ولی 405اصلا آپشن نداره بعد از 20سال تولید هنوز شیشه های عقب دستی صندلی ها و آینه بغل ها دستی صندوق پران روی ریموت نداره و همچنین کامپیوتر که بازم فکر میکنم یکم تو امنیت خوردو بیشتراز405تاثیر داره فقط موتورtu5ش سره وقیمت بیشترslx ینی بازم میگم اگه این آپشن های سمندروی 405بود الات قیمتی برابرپژو پارس داشت .ولی شما درست میگید واسه فروش فکر کنم افت قیمت سمند از405بیشتر باشه اونم اگه چندسال دستت باشه چون سمند به نسبت زودتر لگن میشه تا 405.
من نمایندگی هم پرسیدم میگن سمند یه کارت طلایی هم داره که 405نداره کارت طلایی حکم بیمه بدنه رو داره میگفت آره؟

امير موسر
04-01-2016, 07:54
405 اینه بغل هاش برقیه .

kisiya
04-01-2016, 10:07
کاملا درسته. سمند هر چند آشغاله ولی بازم 100 می ارزه یه 405
به نظر من ef7 با تمام مشکلاتی که داره باز هم از موتور از رده خارج 30 سال پیش xu7 خیلی بهتره و خریدش عقلانی تره

در مورد بیشتر بودن صدا صد درصد اینطوریه. چون کیفیت تو سالیپا و ایران خودرو هر روز افت میکنه. مشکل اصلی آلیاژ قطعات و عدم دقت ابعادی اون ها هستش که باعث این صدا ها و همچنین خرابی زودرس تو جاهایی که حتی باید یک عمر کار کنن هست. تقریبا تمام قطعات موتوری (رینگ و پیستون و میل سوپاپ و...) پژوهای جدید ساخت هند و بعضی هاش ساخت چین هستن (البته بدون نام و نشون!! اگه ساخت شرکت معتبر باشن مشکلی نیست)

100 درصد j5 عالیه (توی رنج قیمتش تو ایران رو عرض میکنم، نیاید بگید تو خارج میشه فلان چیز خرید :n31:) . در کل هر ماشین چینی که میتونی بخری سگش شرف داره به ایرانی ها (تجربه چند تاش رو خودم و دوستان داریم).
من باشم با 30 تومن لیفان 620 میگیرم که هم خیلی پرقدرته هم کم مصرفه و همه امکانات رفاهی رو داره و از همه مهمتر شاسی و موتور با طراحی خوبی داره (تویوتا کرولا)

امیر جان سلام بعد چینیها رو کجا باید فروخت وفروختنش درده سر.شما کجاها فروختی؟

amir z
04-01-2016, 13:23
امیر جان سلام بعد چینیها رو کجا باید فروخت وفروختنش درده سر.شما کجاها فروختی؟ سلام داداش دوست عزیز من نمیدونم شما کدوم شهری ولی تهران بازارش خوبه و براحتی با اگهی میتونی بفروشی (100 درصد کمتر از 405 و پراید ولی اصلا اونطوری که میگن نیست). ضمنا اینم بگم که الان چند ماهه بازار همه چیز خرابه و مشتری تو بازار نیست که ایرانی چه چینی چه کره ای و... ضمنا من قبلا هم گفتم حاضرم ماشینم فروشش یه هفته طول بکشه ولی تو مدت استفاده که دارم خرابی کمتر داشته باشه و همش علاف تعمیرگاه و نمایندگی نباشم و آپشن هاش بیشتر باشه و ماشین به روزتر سوار بشم

kisiya
04-01-2016, 19:14
سلام داداش دوست عزیز من نمیدونم شما کدوم شهری ولی تهران بازارش خوبه و براحتی با اگهی میتونی بفروشی (100 درصد کمتر از 405 و پراید ولی اصلا اونطوری که میگن نیست). ضمنا اینم بگم که الان چند ماهه بازار همه چیز خرابه و مشتری تو بازار نیست که ایرانی چه چینی چه کره ای و... ضمنا من قبلا هم گفتم حاضرم ماشینم فروشش یه هفته طول بکشه ولی تو مدت استفاده که دارم خرابی کمتر داشته باشه و همش علاف تعمیرگاه و نمایندگی نباشم و آپشن هاش بیشتر باشه و ماشین به روزتر سوار بشم

با درود من تهرانم شما کجا اگهی میکنی؟ من پژو 405 مدل 82 تو تمام سایتها اگهی کردم کسی زنگ نزد اخر به زور به دلال فروختم .یا مثلا تیبا صفرمو که دی 93 خریدم بازور تو دیوار اگهی کرده بودم تازه فول اپشن بود حتی صندوق پرونم گذاشته بودم چون گیربکسش صدا میداد فروختم 1500 زیر قیمت فقط 2000 تا کار کرده بود حتی نایلونه صندلیهاشم بود الان از اردیبهشت سمند ef7 دوگانه خریدم 33 تومن البته ال نود اتوماتم دوست داشتم حالا به نظرت با این پول چه ماشین چینی واتومات میشد خرید منتظر پاسختونم من از قدیمیهای سایتما.ممنون

kisiya
04-01-2016, 19:19
خودتون امیر جان چه ماشینهایی داشتید بفرمایید

- - - Updated - - -

amir z
04-01-2016, 19:27
با درود من تهرانم شما کجا اگهی میکنی؟ من پژو 405 مدل 82 تو تمام سایتها اگهی کردم کسی زنگ نزد اخر به زور به دلال فروختم .یا مثلا تیبا صفرمو که دی 93 خریدم بازور تو دیوار اگهی کرده بودم تازه فول اپشن بود حتی صندوق پرونم گذاشته بودم چون گیربکسش صدا میداد فروختم 1500 زیر قیمت فقط 2000 تا کار کرده بود حتی نایلونه صندلیهاشم بود الان از اردیبهشت سمند ef7 دوگانه خریدم 33 تومن البته ال نود اتوماتم دوست داشتم حالا به نظرت با این پول چه ماشین چینی واتومات میشد خرید منتظر پاسختونم من از قدیمیهای سایتما.ممنون

خب داداش منم میگم بازار همه چیز خرابه دیگه. فقط ماشینم نیست.
آگهی فقط تو روزنامه همشهری. ضمنا من دلال نیستم هر روز آگهی کنم که:n31: تا حالا چند تا خرید و فروش برای خانواده و دوستان داشتیم اکثرا همشهری بوده

با 33 تومن من باش هیچ وقت سمت صفر نمیرم. میرم سمت چینی کارکرده و اگه پولم زیاد داشته باشم 100 درصد سمت وارداتی. ضمنا اتومات که زیر 50 چیز خاصی گیر نمیاد، البته به جز 206 که سرطانه. خرید ماشین داخلی از ایران خودرو و سایپا اشتباه محضه. همین مشکلاتی که خودتون بالا عنوان کردید بخشی از مشکلات ماشین های ایرانیه

- - - Updated - - -

من ماشین زیادی نداشتم ولی جمع ماشین هایی که تو خانواده بوده تا الان شامل 405، پراید، تیبا، ریو، لیفان و جیلی (به مدت خیلی کوتاه) بوده اگه اشتباه نکنم. از همه بی آزار تر هم لیفان و ریو بودن و از همه بدتر 405.
تو دوستات و فامیل هم چینی چند تایی هست و تازگیا زیادتر شده و اتفاقا چند وقت پیش یکیشون لیفان 620 رو فروخت و جک اس 5 خرید و یکی هم جک جی 5 فروخته هنوز چیزی نخریده و اتفاقا راحت هم فروختن

ویرایش:
206 و ال 90 هم زیاد دستم بوده و استفاده کردم که واقعا از ال 90 متنفرم. سرعت 120 تا میری از پراید بدتره:n38: لامصب انگار رو هواس.طراحی داخل و بیرونش هم که دیگه هیچی:n08:

HardwareMaster
04-01-2016, 19:30
خودروهای مونتاژی داخلی همه بی کیفیت و نا امن هستن و خرید یک بنز کلاس E دهه 90 با همین حدود قیمت از هر لحاظ بهتره الا در زمینه ی قیمت لوازم یدکی
اما پژو 405 و سمند هر دو پلتفورم مشترکند بعبارتی عمدتا در کابین و طراحی بدنه با هم متفاوتند. موتور هر دو هم از سریهای یکسان و متفاوت ساخت پژو. اما بدنه ی سمند طراحی جدیدتری داره ولذا در تست تصادف وضعیت خیلی بهتری نسبت به 405 داره

amir z
04-01-2016, 19:34
خودروهای مونتاژی داخلی همه بی کیفیت و نا امن هستن و خرید یک بنز کلاس E دهه 90 با همین حدود قیمت از هر لحاظ بهتره الا در زمینه ی قیمت لوازم یدکی
اما پژو 405 و سمند هر دو پلتفورم مشترکند بعبارتی عمدتا در کابین و طراحی بدنه با هم متفاوتند. موتور هر دو هم از سریهای یکسان و متفاوت ساخت پژو. اما بدنه ی سمند طراحی جدیدتری داره ولذا در تست تصادف وضعیت خیلی بهتری نسبت به 405 داره
دقیقا موافقم
به خدا یه دونه بنز یا مثلا هوندا آکورد یا اپل امگا تمیز گیر بیاد ادم بگیره یه عمر راحت سوار میشی و حال میکنی.
اما در مورد امنیت درسته سمند یه مقدار بهتره و خی فرق ندارن ولی بازم هر چی باشه از 405 بهتره

kisiya
05-01-2016, 00:25
خب داداش منم میگم بازار همه چیز خرابه دیگه. فقط ماشینم نیست.
آگهی فقط تو روزنامه همشهری. ضمنا من دلال نیستم هر روز آگهی کنم که:n31: تا حالا چند تا خرید و فروش برای خانواده و دوستان داشتیم اکثرا همشهری بوده

با 33 تومن من باش هیچ وقت سمت صفر نمیرم. میرم سمت چینی کارکرده و اگه پولم زیاد داشته باشم 100 درصد سمت وارداتی. ضمنا اتومات که زیر 50 چیز خاصی گیر نمیاد، البته به جز 206 که سرطانه. خرید ماشین داخلی از ایران خودرو و سایپا اشتباه محضه. همین مشکلاتی که خودتون بالا عنوان کردید بخشی از مشکلات ماشین های ایرانیه

من ماشین زیادی نداشتم ولی جمع ماشین هایی که تو خانواده بوده تا الان شامل 405، پراید، تیبا، ریو، لیفان و جیلی (به مدت خیلی کوتاه) بوده اگه اشتباه نکنم. از همه بی آزار تر هم لیفان و ریو بودن و از همه بدتر 405.
تو دوستات و فامیل هم چینی چند تایی هست و تازگیا زیادتر شده و اتفاقا چند وقت پیش یکیشون لیفان 620 رو فروخت و جک اس 5 خرید و یکی هم جک جی 5 فروخته هنوز چیزی نخریده و اتفاقا راحت هم فروختن

ویرایش:
206 و ال 90 هم زیاد دستم بوده و استفاده کردم که واقعا از ال 90 متنفرم. سرعت 120 تا میری از پراید بدتره:n38: لامصب انگار رو هواس.طراحی داخل و بیرونش هم که دیگه هیچی:n08:
امیر جان این که میگن ال نود فنیش عالیه اینطوری که شما میگید سرعت فقط تا صدتا باید باهاش بری وبیشتر رو هواست؟ سوال دوم ال نود شما چه مدل وتیپیه وایا فرمونش نرمه ونرم ترین فرمون کودوم ماشین تا حالا بوده که داشتید ممنون

esmiz
05-01-2016, 01:22
سمند و پژو 405 هر دو از یک پلتفرم هستند با این تفاوت که سمند چهار تا شیشه برقیه برای سرنشینان عقب دریچه کولر داره سنسور دنده عقب داره بدنش هم که قوی تر از 405 هست توی مدل مالتی پلکس سال هم به دلیل اضافه شدن سیستم عیب یاب هوشمند سیستم گویا حذف شده و به جاش سیستمی مانند کامپیوتر سفری در صفحه کیلومتر قرار داده شده در کل سمند ال ایکس خیلی از پژو 405 سر تره

فرستاده شده از Esmiz با tapatalk

aminkhan2014
05-01-2016, 06:48
دوستانی که خودروی دهه90 پیشنهاد میدهند،اول بابد شرایط را بسنجند،بابا اینجا ایرانه نه آمریکا که همه چی دم دست باشه،من به چشمم مکانیک وارد فرقونای وطنی ندیدم دیگه چه برسه به آلمانی!!!قطعه هم که فقط شهرهای بزرگ خوب گیر میاد،اگر مشکلی توی سفر پیش بیاد اونم برای ماشین 25-30 ساله چی کار باید کرد؟اگر فنی وارد باشند میشه توصیه کرد وگرنه ریسک خریدش زیاده و فقط برای شهر خوبه
والا من نمیدونم بعضیا روی چه حسابی میگن پراید از ال90 وقتی 120 نا میری بهتره،پراید 120 تا میری کپ میکنی دیگه باید اشهد بخونی که من با ال90 اینطور حسی نداشتم،هردوش هم دارم و ومیدونم 120 پراید وفتی یک تریلی یا اتوبوس از کنارت رد بشه یعنی چی و کدامش توی هوا هست،اونم نه پراید صفر حالا پراید کاربراتوری که حداقل اصالتش از حالا بیشتر بود،حداقل اگر با سمند سرعت را حس نکنی،نمیام بگم هندلینگش از سمند بهتره ولی دیگه پراید خیلی خنده داره،فکر نکنم یک بار توی اون سرعت ترمز پراید را هم امتحان کرده باشند،باز اگر در مورد کولرش مقایسه بود درست بود،درضمن همین حس نکردن سرعت برای این فرقونا درسرعتهای بالای 140-150 و خصوصا پیچها بدتر از حس کردنش هست،دلیلش هم اینه که هرآن احتمال چپ کردن و خارج شدن از مسیر بیشتر میشه(حالا شما بگو تعصبه ولی آمار بالای تصادفات سمند نسبت به 405 و بقیه یک دلیلش بخاطر همین حس کاذب چسبندگی و با سرعت بالا رفتن توی پیچ و..هست)،آقا من به دید مصرف کننده ای که هردو را داشتم که حداقل مطمئنم پراید از ال90 سرعت را بدتر و ترسناکتر نشون میده،ولی همین جا میگم سمند سرعت را کمتر نشون میده،،..درضمن کدام آدم عاقلی بیشتر از 120 میخاد توی این جاده های آشغال ایران بره؟اگر هم ارتفاع زیادش عده ای بگن بده،من یکی میگم ببه واسطه جاهایی که میرم برام خوبه چون چند بار به واسطه همین ارتفاعش توی جاده باعث شد سنگ زیر ماشین نگیره!!!ولی 405 و سمند به چشم خودم دیدم زیرش گرفت،اگر واقعا میخان سرعت برن و زیاد حس نکنند پارس ELX موتور زانیا بخر،هم آپشناش تا حدودی راضی کننده هست و هم فروش بهتر ار چینی داره و رح پارس هم داره و از بقیه وطنی ها حداقل بهتره..مطمئن نیستم ولی بنظرم با 30 تومن تا مدل89-90 بشه خرید
اگر آپشن واقعا برات مهمتره که برو سمت سورن کارکرده و چینی جات ولی باید با تخفیف زیاد بخری تا بعد موقع فروش هم زیاد ضررنکنی ولی اگر کیفیت ساخت و مونتاژ و هماهنگی موتور وگیربکس برات ارجح تر ازآپشنه،ال90 بهتره(من یکی L90 E1 که آپشنش در حد پرایدو405هست به پارس و سورن که بخام هرساعت ببرم نمایندگی ترجیح میدهم،چون هم فروشش راحت تره و هم از ماشین داشتنم بیشتر لدت میبرم تا رنج و ذلت نمایندگی رفتن)درمورد فروش هم گفتی دلال اومد ازت تیبا خرید،بنظرت چند درصد دلال سمت چینی میره که احتمال داشته باشه پولش بخوابه؟برای چینی همون دلال هم نیست که بشه نقدش کرد،مگه با بزخری شدیدتر از فرقونای وطنی...افت قیمت و مقایسه مدل 93 با صفر را درباره یک فرقون وطنی با یک چینی مقایسه کن تا متوجه منظورم بشی

najee
05-01-2016, 07:36
دوستان ایران خودرو405slxتحویل فوری نداشت باید یکماه منتظر میموند چون یکمی هم بخاطر آپشنهای کمش دل دوستمو داشت میزد تا گفت نداریم فقط سمند هست سمند گرفت.
فعلا که زیاد باهاش نرفتم.ولی یه چیزش واسم خیلی تعتعجب آوره اونم اینه که صدای موتورش خیلی کمه اصلا فکرشو نمیکردم انقدر صداش کم باشه چون الان تقریبا اکثر خودروهایی جدید صدای موتورهاشون بی اندازه زیاد شده من رو دور موتور4000 دنده عوض کردم صدایی زیادی نمیشنیدم فرمونشم خیلی نرم بود شتابش تقریبا بد نیست فقط کامپیوترشو برداشتن با رینگ فولادی هاش که واقعا زشتش کرده قالپاق پراید ازاین خوشگل تره کامپیوترشم یکم کمک به امنیت میکرد درکل فکر کنم بهتر از405باشه.

amir z
05-01-2016, 07:51
امیر جان این که میگن ال نود فنیش عالیه اینطوری که شما میگید سرعت فقط تا صدتا باید باهاش بری وبیشتر رو هواست؟ سوال دوم ال نود شما چه مدل وتیپیه وایا فرمونش نرمه ونرم ترین فرمون کودوم ماشین تا حالا بوده که داشتید ممنون

داداش من از فنیش نگفتم. از هندلینگ و طراحی بد اتاق و ارتفاع زیادش میگم. شما با ماشینای دیگه تست کن متوجه میشی. تو ال 90 دقیقا انگار رو هوا هستش و اصلا امنیت نداری و کافیه یه فرمون به یه سمت بدی تا ببینی چطور احساس نا امنی بهت دست میده. اون پراید هم مثال بود و قبول دارم یه مقدار از پراید بهتره تو سرعت ولی اختلاف خیلی کمه و هر دو کاملا تو جاده و سرعت بالا ناپایدار هستن. ضمنا ال 90 تیپ e2 مدل 87 بود و مال من نبود البته ولی زیاد دستم بود. نرمی فرمون به نظرم ریو و لیفان و ال 90 خوب بودن (ولی ریو تو سرعت بالا یه مقدار زیادی شل بود اما لیفان سفت میشد)

دوستان ایران خودرو405slxتحویل فوری نداشت باید یکماه منتظر میموند چون یکمی هم بخاطر آپشنهای کمش دل دوستمو داشت میزد تا گفت نداریم فقط سمند هست سمند گرفت.
فعلا که زیاد باهاش نرفتم.ولی یه چیزش واسم خیلی تعتعجب آوره اونم اینه که صدای موتورش خیلی کمه اصلا فکرشو نمیکردم انقدر صداش کم باشه چون الان تقریبا اکثر خودروهایی جدید صدای موتورهاشون بی اندازه زیاد شده من رو دور موتور4000 دنده عوض کردم صدایی زیادی نمیشنیدم فرمونشم خیلی نرم بود شتابش تقریبا بد نیست فقط کامپیوترشو برداشتن با رینگ فولادی هاش که واقعا زشتش کرده قالپاق پراید ازاین خوشگل تره کامپیوترشم یکم کمک به امنیت میکرد درکل فکر کنم بهتر از405باشه.

مبارکش باشه و ایشالا چرخش بچرخه. اگه ef7 باشه صداش از خانواده پژو کمتره :n39: فقط تو یه دور خاصی یه مقدار صداش زیاده

najee
05-01-2016, 18:54
داداش من از فنیش نگفتم. از هندلینگ و طراحی بد اتاق و ارتفاع زیادش میگم. شما با ماشینای دیگه تست کن متوجه میشی. تو ال 90 دقیقا انگار رو هوا هستش و اصلا امنیت نداری و کافیه یه فرمون به یه سمت بدی تا ببینی چطور احساس نا امنی بهت دست میده. اون پراید هم مثال بود و قبول دارم یه مقدار از پراید بهتره تو سرعت ولی اختلاف خیلی کمه و هر دو کاملا تو جاده و سرعت بالا ناپایدار هستن. ضمنا ال 90 تیپ e2 مدل 87 بود و مال من نبود البته ولی زیاد دستم بود. نرمی فرمون به نظرم ریو و لیفان و ال 90 خوب بودن (ولی ریو تو سرعت بالا یه مقدار زیادی شل بود اما لیفان سفت میشد)

مبارکش باشه و ایشالا چرخش بچرخه. اگه ef7 باشه صداش از خانواده پژو کمتره :n39: فقط تو یه دور خاصی یه مقدار صداش زیاده

نه اتفاقا انقدر ازef7بد شنیدیم که همون 8سوپاپ های قدیمی رو گرفتیم ولی میگم صداش خیلی کمه ولی گند زدن به صندلی هاش خیلی کوچیکش کردن اندازه صندلی های پراید و206شده زیر پای آدم تو مسافت های طولانی درد میگیره .

najee
06-01-2016, 08:38
دوستان معایب جزئی سمند و طی این یکی دو روز بهتون بگم.
1)بوق ماشین قطع شد.
2)چراغ های مه شکن جلو دیگه روشن نمیشه
3)چراغ صندوق عقب هنگام بستن درب خاموش نمیشه ودائم روشن
4)همونطور که فکر میکردم صندلی هاشو کوچیک کردن رفتیم روکش بندازیم متوجه شدیم هم خود اون کسی که روکش انداخت گفت هم موقعی که روکش انداختیم روکش به صندلی ها گشاد بود کاملا مشخص گند زدن تو صندلی ها
5)کامپیوتر جلوشم که برداشتن یه چیز مسخره با یه نور قرمز آلبالویی گذاشتن وسط کیلومتر شما حدااقل نکردن یه چراغ خوش رنگ تر وخوانا تر بذارن.
حالا همه اینا طی دوروز فقط مشخص شد .

kisiya
11-01-2016, 10:40
دوستان معایب جزئی سمند و طی این یکی دو روز بهتون بگم.
1)بوق ماشین قطع شد.
2)چراغ های مه شکن جلو دیگه روشن نمیشه
3)چراغ صندوق عقب هنگام بستن درب خاموش نمیشه ودائم روشن
4)همونطور که فکر میکردم صندلی هاشو کوچیک کردن رفتیم روکش بندازیم متوجه شدیم هم خود اون کسی که روکش انداخت گفت هم موقعی که روکش انداختیم روکش به صندلی ها گشاد بود کاملا مشخص گند زدن تو صندلی ها
5)کامپیوتر جلوشم که برداشتن یه چیز مسخره با یه نور قرمز آلبالویی گذاشتن وسط کیلومتر شما حدااقل نکردن یه چراغ خوش رنگ تر وخوانا تر بذارن.
حالا همه اینا طی دوروز فقط مشخص شد . با سلام کی دقیقا گرفتی واز کودوم نمیندگی دوگانه هست؟ صندلیهای جلو یا عقبشو منظورته؟

aryamehr1368
15-01-2016, 19:18
ماشین های صفر سرطان هستند فرانسه ک نیستن همش شده چین در کل 405 از سمند بهتر چرا چون بدنه و موتور هماهنگه سمند سنگین تر مصرفش بالاتر زودتر هم لش میشه خرجش هم بیشتر ماشین فقط از سال 91 به قبل