PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست فرمول یک حالت سینوسی خاص

8813222
25-12-2015, 22:12
سلام دوستان

من میخوام در محور z یه حالت سینوسی ای رو داشته باشم (مثلا از 1 به 0 نه از 1 به -1) که به مرور زمان به صفر برسه. بخوام توضیح بدم میشه انداختن یه توپ پینگ پونگ رو فرض کرد که بعد از اینکه افتاد روی زمین بعد از یه مدت کوتاهی سرعتش به صفر میرسه.

یه همچین چیزی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی ضررویه . ممنون.

محمد7966
25-12-2015, 22:29
سلام دوستان

من میخوام در محور z یه حالت سینوسی ای رو داشته باشم (مثلا از 1 به 0 نه از 1 به -1) که به مرور زمان به صفر برسه. بخوام توضیح بدم میشه انداختن یه توپ پینگ پونگ رو فرض کرد که بعد از اینکه افتاد روی زمین بعد از یه مدت کوتاهی سرعتش به صفر میرسه.

یه همچین چیزی:

خیلی ضررویه . ممنون.

سلام متاسفانه خیلی درسامو تو رشته خودم یعنی برق نخوندم و خیلی هم به مباحثش علاقه نداشتم ولی اینی که شما میخاین تابع نمایی است در واقع یه چیزی شبیه این میشه البته تو ریاضیات مهندسی هم هست
فرمولش شبیه اینه شاید هم همین باشه که با گذشت زمان سرعت صفر میشه

file:///C:\Users\mohammad\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\ 01\clip_image002.png
نگاه کنید e عدد نپر به توان at-

8813222
25-12-2015, 22:39
دوست عزیز ممنون. قفط لطف کنید عکسو آپلود کنید. اینکه آدرس لوکاله!!

من برای برق نمیخوام، کلی عرض کردم.

فرمولی که من استفاده کردم برای عکس بالا اینه :

sin(5*t)/t

محمد7966
25-12-2015, 22:59
دوست عزیز ممنون. قفط لطف کنید عکسو آپلود کنید. اینکه آدرس لوکاله!!

من برای برق نمیخوام، کلی عرض کردم.

فرمولی که من استفاده کردم برای عکس بالا اینه :

sin(5*t)/t

راستش من هم نگفتم که برای برق میخاین
گفتم تو برق شبیه این چیزی که میگیدو داشتیم که خود برق هم از ریاضیات گرفته از خودش نداره
اگر فرمولشو میخاین باید اعداد مختلط خونده باشید
خوندید؟

8813222
25-12-2015, 23:07
خوندید؟

اصن مشکل همینجاست. قطعا اگه خونده بودم این تاپیک رو هم اینجا نداشتیم.

به هر حال ممنون.

محمد7966
25-12-2015, 23:21

به هر حال ممنون.

نگاه کنید تو اینرتنت سرچ کنید نمودار میرایی کلی مطلب میاره ببینید توشون فرمول ننوشته

javad2015
25-12-2015, 23:36
میشه اینجور توجیح کرد که یه تابع سینوس x داریم که بعد از هر دوره تناوب بر یک عدد بخش میشه مثلا

محمد7966
26-12-2015, 00:34

به هر حال ممنون.

نگاه کنید این فرمولی که آقای جواد گذاشتند درسته ولی با این تفاوت که به جای n شما t بذارید که با گذشت زمان و میل کردن آن به سمت بی نهایت مقدار عبارت صفر شود
ویه چیز دیگه ای باید t رو در صفحه در نظر نگیرید چون شما اینجا دو متغیر x و y دارید و اگر بخاین متغیر t رو هم در نظر بگیرید اونقت مختصاتتون دکارتی میشه

hts1369
26-12-2015, 11:03
اين نمودار رو ميشه با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^{-\alpha&space;t}(sin(wt+\theta)) نشون داد
به خاطر سينوس نوسان داره و بخاطر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^{-\alpha&space;t} ميرا ميشه

محمد7966
26-12-2015, 11:22
اين نمودار رو ميشه با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^{-\alpha&space;t}(sin(wt+\theta)) نشون داد
به خاطر سينوس نوسان داره و بخاطر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^{-\alpha&space;t} ميرا ميشه

این فرمولی که شما نوشتید درسته ولی این در فیزیک تعریف شده است که کمیتی به اسم فرکانس هم داریم

ولی ایشون ظاهرا میخان فقط در ریاضیات این نمودارو داشته باشند.

hts1369
26-12-2015, 13:48
این فرمولی که شما نوشتید درسته ولی این در فیزیک تعریف شده است که کمیتی به اسم فرکانس هم داریم

ولی ایشون ظاهرا میخان فقط در ریاضیات این نمودارو داشته باشند.

اين رابطه كه من نوشتم براي جواب معادله اي ديفرانسيل مرتبه دوم بدست مياد.
اين نمودار يك فركانسي داره و اين چيزي كه من نوشتم اون فركانس رو داره نشون ميده.
من منظورتون از فيزيك و رياضي رو متوجه نشدم ولي ميدونم اين رابطه هم در فيزيك و هم در رياضي و هم در تمام شاخه هاي مهندسي كاربرد داره

esieater
26-12-2015, 22:04
دوستان چرا مطلب رو اینقدر پیچیده میکنید :n02:
فرمول کلی ش یه چیزی میشه تو این مایه ها:
(a ^ (-t)) * sin ( t )
حالا دیگه اینقدر باید با ضریب ها بازی کرد تا به حرکت لازم رسید! مثلا همون توپ پینگ پونگ....همین الان هم توی تری دی مکس با یه اسکریپت ساده یه حرکت نوسانی که حالت میرا داره رو به دست آوردم. به همین سادگی به همین خوشمزگی اینم فایل مکس ش:

Dying_Sin_Function_Solved.max ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای t از F یعنی فریم تایم لاین استفاده کردم...بقیش هم یه سری عدد مدد اضافه کردم به عنوان ضریب و جمع و تفریق که شدت و بُرد حرکت ش تنظیم شه!
شب همه خوش :n33:

محمد7966
26-12-2015, 22:16
دوستان چرا مطلب رو اینقدر پیچیده میکنید :n02:
فرمول کلی ش یه چیزی میشه تو این مایه ها:
(a ^ (-t)) * sin ( t )
حالا دیگه اینقدر باید با ضریب ها بازی کرد تا به حرکت لازم رسید! مثلا همون توپ پینگ پونگ....همین الان هم توی تری دی مکس با یه اسکریپت ساده یه حرکت نوسانی که حالت میرا داره رو به دست آوردم. به همین سادگی به همین خوشمزگی اینم فایل مکس ش:

Dying_Sin_Function_Solved.max ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای t از F یعنی فریم تایم لاین استفاده کردم...بقیش هم یه سری عدد مدد اضافه کردم به عنوان ضریب و جمع و تفریق که شدت و بُرد حرکت ش تنظیم شه!
شب همه خوش :n33:

این فرمولی که شما نوشتید هم شبیه فرمولیه که خودشون استفاده کردند فرقی نمی کنه پستهای اولی رو بخونید

javad2015
26-12-2015, 22:31
قضیه خیلی ساده تر از این حرفا هست با این فرمول به راحتی میشه همچین نموداری رو به دست اورد.البته برای واضح بودن شکل باید ضریب x در توان n عددی کوچیک باشه مثلا یک صدم
n و ضرایب a و b اعدادی دلخواه هستند.مشکل شما این بود که برای میرا کردن اومدی مخرج دادی....وقتی مخرج بدی میرایی خیلی شدید میشه

حالا که فکر کردم دیدم قضیه از اینم ساده تره در واقع شما باید نمودار سینوس رو خیلی یواش و به اهستگی میرا کنی.وقتی میای مخرج x میدی سریع میرا میشه.اگر مخرجی مثل تصویز زیر بدی اهسته میرا میشه
در واقع شما باید به یه حالتی نمودار سینوس رو به اهستگی میرا کنی.این حالت کلی هست اگه بخواین در مورد یک پدیده فیزیکی و ... توضیح بدین ممکنه این ضریب میرایی تغییر کنه

esieater
26-12-2015, 23:23
این فرمولی که شما نوشتید هم شبیه فرمولیه که خودشون استفاده کردند فرقی نمی کنه پستهای اولی رو بخونید
دوست عزیز من اول با همون فرمول خود سعید جان یعنی همون تقسیم سینوس بر زمان خاستم حرکت رو به صورت عملی به دست بیارم ولی جواب نداد! اولین فریم میرفت به بی نهایت! میشد عدد تقسیم بر صفر! یعنی به ازای یه سری مقادیر جواب نمیداد. در صورتی که سینوس رو باید در ضریبی که به توان منفی زمان رسیده ضرب کرد. همونطوری هم که دوستمون جواد 2015 توی پست قبل بهش به درستی اشاره کردن.
ولی در کل مساله در نگاه اول کمی سخت به نظر میاد ولی در حقیقت خیلی خیلی ساده ست.
موفق باشید