مشاهده نسخه کامل
: خرید یه گوشی پرچمدار اندرویدی
سلام
من میخوام یه گوشی پرچمدار اندرویدی بخرم که تا سالها نیازم رو بر طرف کنه....
خودم نظر روی نوت 5 بود ولی چون قیمتش خیلی بالاست میخوام روی گزینه های دیگه فک کنم
اولویت هام هم میتونه دوربین و باطری و ساپورت خوب از طرف شرکتش واسه آپدیت باشه....
الان دوربین نوت 5 جز بهترین هاست ، همینظور باتریش
شما چ گوشی ای رو پیشنهاد میدید ؟
supermax15
25-12-2015, 12:12
اگه باتری برات مهم نیس بهترین پرچمدار ارزون الجی جی 4 هس
اگر میتونید 1.6 هزینه کنید NOTE 4 خیلی گزینه خوبیه...
اگه باتری برات مهم نیس بهترین پرچمدار ارزون الجی جی 4 هس
جی 4 گوشیه خوبیه ، ولی باتریش خیلی رو اعصابه...
اگر میتونید 1.6 هزینه کنید NOTE 4 خیلی گزینه خوبیه...
اتفاقا بهش فک کردم ولی از لحاظ ساپورت نرم افزاری فکر میکنید تا کجا پشتیبانی بشه ؟
قطعا اندروید 6 رسمی براش میاد...احتمالا نسخه های بعدیشم براش ب صورت کاستوم پورت میشه...
گوشیه کاملیه
misam5526
25-12-2015, 15:09
بهترین ساپورت نرم افزاری رو سری نکسوس دارن ...
در حال حاضر هم پرچمدار نکسوس یعنی 6P با اندروید 6 (Marshmallow) ارائه میشه و طبق روال گوگل تا چند سل بعد هم ساپورت میشه!!
البته چون هنوز وارد کشور نشده متاسفانه نمیشه توصیش کرد! ضمن اینکه دو سه ماه اولشم قیمتش در مملکت عزیمون حبابی خواهد بود ولی چون قیمت جهانیش پایینه نسبتا زود تو ایرانم پایین میکشه احتمالا
بهترین ساپورت نرم افزاری رو سری نکسوس دارن ...
در حال حاضر هم پرچمدار نکسوس یعنی 6P با اندروید 6 (Marshmallow) ارائه میشه و طبق روال گوگل تا چند سل بعد هم ساپورت میشه!!
البته چون هنوز وارد کشور نشده متاسفانه نمیشه توصیش کرد! ضمن اینکه دو سه ماه اولشم قیمتش در مملکت عزیمون حبابی خواهد بود ولی چون قیمت جهانیش پایینه نسبتا زود تو ایرانم پایین میکشه احتمالا
مطمعنا از انتقادهایی که به 6p میشه در جریانی و قیمت بالاش و هواوی بودنش....فک نکنم توی ایران موفق بشه و کسی دوس داشته باشه اونو بخره...
misam5526
25-12-2015, 17:39
مطمعنا از انتقادهایی که به 6p میشه در جریانی و قیمت بالاش و هواوی بودنش....فک نکنم توی ایران موفق بشه و کسی دوس داشته باشه اونو بخره...
اگه برندپرستی در کارنباشه و بدون نگاه متعصبانه قضاوت کنیم نکسوس هواوی از جهات زیادی نمره قبولی میگیره...
با توجه به معیارهایی که مشخص کردید این گوشی رو معرفی کردم ازجمله دوربین با کیفیت و پشتیبانی نرم افزاری کامل و عالی.
در حال حاضر خبرها از رضایت شرکت گوگل در مورد نکسوس 6P حکایت داره و حتی همکاری دوباره برای سال بعد و نسخه بعدی نکسوس!! خیلی به چند تا کلیپ نمیشه اعتماد کرد خصوصا با توجه به تخریب هدفنمد ...باید صبر کرد و با شروع فروش گسترده تر نتایج و نظرات کاربرای واقعی تر رو هم دید.
در مورد قیمت موافقم. میتونست کمی کمتر باشه. البته باید در نظر داشت که صاحب این برند شرکت گوگله و در قیمت گذاری نظر اخر رو میده! (خبرهایی از تخفیف ها و کاهش قیمت توسط گوگل هست... الان مدل 64 گیگش 499 دلاره)
نظرم شخصی من برای ایران اینه که این گوشی مورد استقبال قرار میگیره!
در ضمن واژه " هواوی بودن" در جمله شما طرز فکری رو نشون میده که منجر به خرید مناسب نخواهد شد!!
اگه برندپرستی در کارنباشه و بدون نگاه متعصبانه قضاوت کنیم نکسوس هواوی از جهات زیادی نمره قبولی میگیره...
با توجه به معیارهایی که مشخص کردید این گوشی رو معرفی کردم ازجمله دوربین با کیفیت و پشتیبانی نرم افزاری کامل و عالی.
در حال حاضر خبرها از رضایت شرکت گوگل در مورد نکسوس 6P حکایت داره و حتی همکاری دوباره برای سال بعد و نسخه بعدی نکسوس!! خیلی به چند تا کلیپ نمیشه اعتماد کرد خصوصا با توجه به تخریب هدفنمد ...باید صبر کرد و با شروع فروش گسترده تر نتایج و نظرات کاربرای واقعی تر رو هم دید.
در مورد قیمت موافقم. میتونست کمی کمتر باشه. البته باید در نظر داشت که صاحب این برند شرکت گوگله و در قیمت گذاری نظر اخر رو میده! (خبرهایی از تخفیف ها و کاهش قیمت توسط گوگل هست... الان مدل 64 گیگش 499 دلاره)
نظرم شخصی من برای ایران اینه که این گوشی مورد استقبال قرار میگیره!
در ضمن واژه " هواوی بودن" در جمله شما طرز فکری رو نشون میده که منجر به خرید مناسب نخواهد شد!!
خب من با خیلی از گوشی های هواوی کار کردم و حس خوبی بهم نداده هم از لحاظ UI هم از لحاظ کیفیت ساخت بدنه....
ممنون از نظرت :n40:
misam5526
25-12-2015, 19:35
خب من با خیلی از گوشی های هواوی کار کردم و حس خوبی بهم نداده هم از لحاظ UI هم از لحاظ کیفیت ساخت بدنه....
ممنون از نظرت :n40:
خواهش میکنم دوست عزیز . انشالله گوشی دلخواهت رو پیدا کنی:n16:
من یکبار دیگه به صورت کلی تر برای همه یادآوری میکنم که نکسوس 6P گوشی گوگله که توسط هواوی ساخته شده! بنابر این رابط کاربری هواوی وجود نداره!
نکسوس یک برند هست برای خودش که مشخصات فنی خودش رو داره!که ممکنه ال جی سازندش باشه یا htc یا هواوی یا موتورولا !!
sinaking123456
25-12-2015, 19:55
من s6دارم خیلی عالیه میخری بخرش سخت افزارش بجر رمش که 1 گیگ از نوت 5 کمتره یکیه
نوت 5 رو خریدم و راضیم....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.