مشاهده نسخه کامل
: دوئل چنل کردن رم ها
chubin009
24-12-2015, 15:22
سلام
من روی سیستمم 2 تا رم یک گیگ مشابه دارم که دارای خاصیت دوئل چنل میباشند. الان یک رم 2 گیگ از شرکت دیگری به سیستم اضافه کردم .حالا چه طور میشه یه کاری کرد که اون 2 تا رم یک گیگ همچنان به صورت دوئل چنل باهم کار کنند و این رم 2 گیگ جدید هم به سورت سینگل در کنار اونا کار کند ؟ایا امکان پذیره ؟ چون الان من تو برنامه cpuz نگاه کردم همه رمها رو زده که دارن به صورت سینگل کار میکنند . در حالی که من دو تا رم یکسان رو توی اسلاتهای همرنگ مادربورد قرار دادم ولی فایده ای نداشته ؟
با تشکر
محمد7966
24-12-2015, 15:28
سلام
من روی سیستمم 2 تا رم یک گیگ مشابه دارم که دارای خاصیت دوئل چنل میباشند. الان یک رم 2 گیگ از شرکت دیگری به سیستم اضافه کردم .حالا چه طور میشه یه کاری کرد که اون 2 تا رم یک گیگ همچنان به صورت دوئل چنل باهم کار کنند و این رم 2 گیگ جدید هم به سورت سینگل در کنار اونا کار کند ؟ایا امکان پذیره ؟ چون الان من تو برنامه cpuz نگاه کردم همه رمها رو زده که دارن به صورت سینگل کار میکنند . در حالی که من دو تا رم یکسان رو توی اسلاتهای همرنگ مادربورد قرار دادم ولی فایده ای نداشته ؟
با تشکر
سلام اینکه میگید به صورت سینگل کار می کنند یعنی چه؟یعنی اینکه ظرفیت رمتون تو سیستم 4 گیگ نیست؟پس چند زده؟
chubin009
24-12-2015, 15:37
چرا زده 4 گیگ ولی داخل پرانتز زده 3.25 گیگ قابلیت استفاده داره . این دوئل چنل که میگم مربوط به بیشتر شدن سرعت کار رم هاس نه ظرفیت . میگن وقتی دو رم یکسان در روی مادربورد قرار بگیرن میتونن با هم به صورت دوئل کار کنند و سرعت اجرای عملیاتشون افزایش پیدا میکنه . حالا می خوام بدونم با 3 تا رم هم میشه از این خاصیت استفاده کرد یا نه ؟
محمد7966
24-12-2015, 15:37
این دو صفحه توضیح داده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
chubin009
24-12-2015, 15:45
با تشکر از پاسخگویی شما . همه نسخه های ویندوز سون 32 بیتی ، 3 و خورده ای از رم رو میشناسن ؟ نسخه ای هست که کل 4 گیگ رو بشناسه ؟(البته 32 بیتی)
محمد7966
24-12-2015, 15:50
- - - Updated - - -
با تشکر از پاسخگویی شما . همه نسخه های ویندوز سون 32 بیتی ، 3 و خورده ای از رم رو میشناسن ؟ نسخه ای هست که کل 4 گیگ رو بشناسه ؟(البته 32 بیتی)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.