مشاهده نسخه کامل
: هارد اكسترنال
با سلام من يه هارد اكسترنال 1 ترابايت دارم توش مطالب مهمي دارم حدود 100 گيگش خالي مونده هيچ مشكلي هارد نداره تمام فايلها و پوشه هام همه نمايش داده ميشن بجز يه دونه يعني يه پوشه هست كه داخل كامپيوتر ميزنه پوشه خاليه در حالي كه حدود 300 گيگ داخلش چيزي هست و خود به خود اينطوري شده و فقط وقتي به دستگاه ديجيتال وصل ميكنم تمام اون مطالب همون پوشه مياد و همشم فيلمه پخش ميشن بدون هيچ مشكلي ولي دوباره به كامپيوتر وصل ميكنم پوشه خاليه خيلي مورد عجيبيه اعصابمو ريخته بهم حتي اون پوشه قابل ريكاوري هم نيس لطفا كمكم كنيد مطالبش برام مهمه...
محمد7966
21-12-2015, 02:09
با سلام من يه هارد اكسترنال 1 ترابايت دارم توش مطالب مهمي دارم حدود 100 گيگش خالي مونده هيچ مشكلي هارد نداره تمام فايلها و پوشه هام همه نمايش داده ميشن بجز يه دونه يعني يه پوشه هست كه داخل كامپيوتر ميزنه پوشه خاليه در حالي كه حدود 300 گيگ داخلش چيزي هست و خود به خود اينطوري شده و فقط وقتي به دستگاه ديجيتال وصل ميكنم تمام اون مطالب همون پوشه مياد و همشم فيلمه پخش ميشن بدون هيچ مشكلي ولي دوباره به كامپيوتر وصل ميكنم پوشه خاليه خيلي مورد عجيبيه اعصابمو ريخته بهم حتي اون پوشه قابل ريكاوري هم نيس لطفا كمكم كنيد مطالبش برام مهمه...
نگاه کنید فایلای مخفی نشدند
پرید تو پروپرتیس ببینید هیدن نشدن
اینی که میگید شبیه مخفی شدن فابلای فلشه یا نه؟
نه مخفي نشده چن بار امتحان كردم اگه مخفي شده بود حداقل حجم پوشه مشخص ميشد ولي الان حجمش تو كامپيوتر صفره وقتي رو پوشه هستم ولي داخل دستگاه ديجيتال همشون باز ميشه
محمد7966
21-12-2015, 02:17
نگاه کنید تو گوگل سرچ کنید نشان ندادن فایل های هارد اکسترنال تا براتون کلی مطلب بیاره حالا شما این صفحه رو بخونید ببینید مشکلتونو قابل حل هست یا نه
ولی قبلش ویروس کشی کنید شاید ویروس گرفته باشه با نود ویروس کشی نکنید ویروس کش ضعیفیه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين دوستمون ميگه من اسكن كردم فايلها رو نشون ميده ولي من اسكن ميكنم نشون نميده تو همون ويروس كش تنها جاييه كه نشون ميده دستگاه ديجيتاله
محمد7966
21-12-2015, 02:40
اين دوستمون ميگه من اسكن كردم فايلها رو نشون ميده ولي من اسكن ميكنم نشون نميده تو همون ويروس كش تنها جاييه كه نشون ميده دستگاه ديجيتاله
نگاه کنید اگر عجله ندارید بذارید فردا تا مسئول هارد فکر کنم آقایی به نام عطا هستند
پیام شما رو ببینند جوابتونو میدن
ولی از طریق دستگاه دیجیتال نمیتونید فایلایتونو تو یه جای دیگه کپی کنید تا مطمئن بشید اگر فایلاتون هم پاک شدن خیالتون راحت باشه
نه امكانش نيس حتي اگه ميشد داخل همون دستگاه ديجيتال فايلها رو كات كنم به يك پوشه ديگه مشكلم حل بود به هر حال ممنونم ك راهنمايي كرديد
ata.royalfalcon
21-12-2015, 08:05
سلام .
و فقط وقتي به دستگاه ديجيتال وصل ميكنم تمام اون مطالب همون پوشه مياد و همشم فيلمه پخش ميشن بدون هيچ مشكلي
با توجه به جمله بالا ، من پیشنهاد میکنم لینوکس لایو رو تست کنید . در صورتیکه اطلاعات قابل رویت هست منتقل کنید به فضای دیگه .
+
روشی که در سایت زیر گفته شده رو هم تست کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اطلاعات هیدن نشده و هارد ویروسی هم نیست یا با لینوکس لایو تست کنید اگر نشد ریکاوری اطلاعات بهترین راه است
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
ممنونم از راهنماييت ولي من با لينوكس لايو كار نكردم و نميدونم بايد چيكار كنم دقيقالطفا توضيحي كامل بديد
اقا دمت گرم با لينوكس همه رو نشون ميده ولي كات نميشه تو يه پوشه ديگه
ata.royalfalcon
22-12-2015, 07:40
ممنونم از راهنماييت ولي من با لينوكس لايو كار نكردم و نميدونم بايد چيكار كنم دقيقالطفا توضيحي كامل بديد
اقا دمت گرم با لينوكس همه رو نشون ميده ولي كات نميشه تو يه پوشه ديگه
نمیتونید کپی کنید بجای کات ؟
اگه حجم آزاد به اندازه کافی ندارید پیشنهاد میکنم به جای کات کردن یکباره همه فایلها ، چندتا چندتا فایلها رو کپی کنید و از فولدر قبلی حذف کنید .
باشه واقعا دمتون گرم خدايي اگه نبوديد خيلي بد ميشد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.