ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ماده ای برای حل شدن در روغن ماشین

روانپریش
20-12-2015, 14:07
سلام سروران گرامی
چه ماده ای میتونه توی روغن ماشین حل بشه و بعد از گرم شدن ایجاد چسبندگی کنه؟

روانپریش
22-12-2015, 00:29
دوستان راهنمایی کنن لطفا

p30g
22-12-2015, 00:48
shadmaghz:n34:

روانپریش
16-01-2016, 14:43
دوستان کسی اطلاعات بیشتری داره در این زمینه؟

amirshah4
01-09-2016, 13:06
possibly a kind of oil soluble polymer like the one used to make liquid parrafin solid which is used in decorative clear candels like glass one. its kind of copolymer.
it should be heat resistant to be stable in car engine temperature.

??maybe poly acrylamide works too?not sure
maybe poly ethers?
search wikipedia for a clue
search as :
viscosity increase additive for car engine oil

Reza Azimy_RW
02-10-2016, 20:08
شِکَر . یه دشمنی بود تو روغن موتور من شکر ریخته بود شانس آوردم جام نکرد ولی دهن موتور صافف شد بالاخره یه تعمیر کامل موتور پشت دستم گذاشت

possibly a kind of oil soluble polymer like the one used to make liquid parrafin solid which is used in decorative clear candels like glass one. its kind of copolymer.
it should be heat resistant to be stable in car engine temperature.

??maybe poly acrylamide works too?not sure
maybe poly ethers?
search wikipedia for a clue
search as :
viscosity increase additive for car engine oil

دوست عزیز اگه کسی میخاست راهنمایی انگلیسی بگیره تو فرومای خارجی سوال میکرد . در ضمن اینجا فینگلیش هم ممنوعه طبق قانون انجمن چه برسه انگلیش
همه فهمیدن شما انگلیسیت فوله برادر ایرانی

روانپریش
23-12-2016, 00:00
شِکَر . یه دشمنی بود تو روغن موتور من شکر ریخته بود شانس آوردم جام نکرد ولی دهن موتور صافف شد بالاخره یه تعمیر کامل موتور پشت دستم گذاشت دوست عزیز اگه کسی میخاست راهنمایی انگلیسی بگیره تو فرومای خارجی سوال میکرد . در ضمن اینجا فینگلیش هم ممنوعه طبق قانون انجمن چه برسه انگلیش همه فهمیدن شما انگلیسیت فوله برادر ایرانی شكر حل نميشه توي روغن و چسبندگي ايجاد ايجاد نميكنه من شخصا امتحان كردم ماده اي ديگري سراغ نداريد؟

siava5h
23-12-2016, 01:13
شِکَر . یه دشمنی بود تو روغن موتور من شکر ریخته بود شانس آوردم جام نکرد ولی دهن موتور صافف شد بالاخره یه تعمیر کامل موتور پشت دستم گذاشت

چطوری فهمیدی که تو ماشینت شکر ریختن؟

شكر حل نميشه توي روغن و چسبندگي ايجاد ايجاد نميكنه من شخصا امتحان كردم ماده اي ديگري سراغ نداريد؟
چسب. :n27:
چسب جزء مشتقات نفتیه. با روغن حل میشه البته خیلی سخت. چون بایس بنزین باشه تا سریع حل بشه.
روغن یک حلال نیست.
این چسبندگی رو برای چی میخوای؟

روانپریش
23-12-2016, 11:17

چسب. :n27:
چسب جزء مشتقات نفتیه. با روغن حل میشه البته خیلی سخت. چون بایس بنزین باشه تا سریع حل بشه.
روغن یک حلال نیست.
این چسبندگی رو برای چی میخوای؟

براي يه ازمايش ميخوام دوست عزيز
شكر حتي توي بنزين حل نميشه امتحان كردم

siava5h
23-12-2016, 13:14
براي يه ازمايش ميخوام دوست عزيز
شكر حتي توي بنزين حل نميشه امتحان كردم

من امتحان نکردم ولی بایس صحبت شما درست باشه. شکر مشتق نفتی نیست و حلالش آبه.
روغنهای درجه بالاتر چسبندگی بیشتری دارن. مثل واسکازین، گریس

فکر کنم شما دنبال یک فرمول شیمیایی هستی که ما نمیدونیم. :n29:

روانپریش
23-12-2016, 13:16
من امتحان نکردم ولی بایس صحبت شما درست باشه. شکر مشتق نفتی نیست و حلالش آبه.
روغنهای درجه بالاتر چسبندگی بیشتری دارن. مثل واسکازین، گریس

فکر کنم شما دنبال یک فرمول شیمیایی هستی که ما نمیدونیم. :n29:

نه فرمول خاصي نميخوام فقط يه ماده اي ميخوام كه بتونه حالت چسبندگي ايجاد كنه توي روغن و باعث گيرپاژ كردن موتور بشه

siava5h
23-12-2016, 13:44
نه فرمول خاصي نميخوام فقط يه ماده اي ميخوام كه بتونه حالت چسبندگي ايجاد كنه توي روغن و باعث گيرپاژ كردن موتور بشه

من میگم واسه چی میخوای میگی واسه یه آزمایش میخوام. بگو میخوام بابای یه یارو رو در بیارم.

کار شما تخریب خودرو محسوب میشه و طبق قانون اگه لو بری تا 2 سال حبس در انتظار شماست.

روانپریش
23-12-2016, 14:09
من میگم واسه چی میخوای میگی واسه یه آزمایش میخوام. بگو میخوام بابای یه یارو رو در بیارم.

کار شما تخریب خودرو محسوب میشه و طبق قانون اگه لو بری تا 2 سال حبس در انتظار شماست.
نه عزيز قصدم اين نيست
فقط ميخوام براي يه ازمايش و تست يه موتور دست ساز بدونم
ممنون از تذكرتون
و اينكه حالا گفتين قانون اينكه نقل قول جرم جرم نيست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Reza Azimy_RW
29-12-2016, 17:10
شكر حل نميشه توي روغن و چسبندگي ايجاد ايجاد نميكنه من شخصا امتحان كردم ماده اي ديگري سراغ نداريد؟
برو باو کل موتور چسبیده بود به هم وقتی داغ شه با روغن شدیدا چسبنده میشه به حدی که ماشین زور نداره حرکت کنه و خیلی بد کار میکنه . ولی اگه میخای باهاش یه چیزی بچسبونی به دردت نمیخوره :دی

همون بد کار کردن شدید و دود کردن زیاد و کاهش قدرت و هر دقیقه بدتر شدن اوضاع . چند ساعت کافیه تا کلا بچسبه همه چی به هم و ...

siava5h
30-12-2016, 20:37
همون بد کار کردن شدید و دود کردن زیاد و کاهش قدرت و هر دقیقه بدتر شدن اوضاع . چند ساعت کافیه تا کلا بچسبه همه چی به هم و ...

نه منظورم اینه که از کجا فهمیدی شکر ریختن؟ چه چیزی دیده شد که میگه شکر داخل بنزین ریخته شده.
میخوام بدونم چجوری با باز کردن موتور میشه به این مسئله پی برد که کار شکر بوده.
چیزی که نشون بده این ماده در اثر شکر اینشکلیه.
میخوای بگی روغن رو رو با شکر قاطی کنیم و گرمش کنیم تغییر شکل میده و قیافش قابل دیدنه؟ در بنزین چطور؟ اونجا که گرم شدن نداریم. ترکیب شدن سرد هم نداریم.
من این مطلب رو شنیده بودم ولی نمیدونم چه چیزی دیده میشه که اینهارو ثابت میکنه

بد کار کردن و هر لحظه بدتر شدن دلیل بر وجود شکر نمیتونه باشه. میتونی دلایل دیگه هم باشه. کج شدن شاتون در اثر بار مثلا. کور شدن مسیر روغن یاتاقانها در اثر آلودگی مثلا...

Reza Azimy_RW
30-12-2016, 22:25
این شکر ریختن روشیه که خیلی وقته هست و من قبلا هم شنیده بودم چه توی روغن ماشین چه بنزین
بعد از باز شدن موتور همه قطعات به هم چسبیده بودن روغن چسبناک و یکم بوی نباط هم میومد که نشونه سوختن شکره و کلا یه جورایی مشخص بود خود تعمیرکار هم گفت
چون بعد از ریختن شکر موتور ساییده میشه و ... روغن سوزی پیدا میکنه و روغن کم میششه خیلی زود مثل اینکه انگار بخار بشه و شکر بمونه . یه مایع سیاه سفت چسبناک

روانپریش
30-12-2016, 23:28
من 200 گرم شكر رو توي يه ليتر روغن ريختم و گذاشتم روي گاز روغن به حد سوختن و دود كردن رسيد ولي شكر باهاش مخلوط نشد
توي بنزين هم شكر ريختم و كلي هم زدم اصلا توش حل نشد
حالا شما ميگن توي روغن ماشين تركيب ميشه تعجب ميكنم

Reza Azimy_RW
31-12-2016, 20:22
روغن موتور توی موتور دائم در حال گردشه نه توی قابلمه :|
روغن یه حلال ضعیفتر از آبه شکر داخلش حل میشه ولی دورتر و با هم زدن زیاد . همچنین وقتی روخن به روخن سوخته تبدیل میشه خیلی خیلی روانتر از قبل میشه و سریعتر مخلوط .
بنزین هم یه حلاله قویتر از آبه غیر ممکنه شکر توش حل نشه وقتی داخل آب حل میشه .

من نمیدونم چطوری تست کردی که فهمیدی شکر داخل بنزین حل نمیشه حالا روغن یه چیزی

دلیل علمی آسیب زدن به موتور هم اینه مثلا توی بنزین حل میشه و میره سر موتور اونجا که احتراغ میشه شکر میمونه و بنزین تموم به همین ترتیب پستان هر لحظه سختتر کار میکنه تا جایی که بشکنه و شکر همه چیزو سایش بده و خراب کنه .

Reza Azimy_RW
31-12-2016, 20:26
روغن موتور توی موتور دائم در حال گردشه نه توی قابلمه :|
روغن یه حلال ضعیفتر از آبه شکر داخلش حل میشه ولی دورتر و با هم زدن زیاد . همچنین وقتی روخن به روخن سوخته تبدیل میشه خیلی خیلی روانتر از قبل میشه و سریعتر مخلوط .
بنزین هم یه حلاله قویتر از آبه غیر ممکنه شکر توش حل نشه وقتی داخل آب حل میشه .

من نمیدونم چطوری تست کردی که فهمیدی شکر داخل بنزین حل نمیشه حالا روغن یه چیزی

میخوای بگی روغن رو رو با شکر قاطی کنیم و گرمش کنیم تغییر شکل میده و قیافش قابل دیدنه؟ در بنزین چطور؟ اونجا که گرم شدن نداریم. ترکیب شدن سرد هم نداریم.
تغیر شکل در این حد که غلیظتر سفتتر و چسبناکتر میشه و چون خیلی زود بعد از چند دقیقه کار کردن موتور رو سایش میده به روغن سوزی شدید میافته (کلا همه این مسائل 3 ساعت نمیشه داخل موتور )
دلیل علمی آسیب زدن به موتور هم اینه مثلا توی بنزین حل میشه و میره سر موتور اونجا که احتراغ میشه شکر میمونه و بنزین تموم به همین ترتیب پستان هر لحظه سختتر کار میکنه تا جایی که شکر همه چیزو سایش بده و خراب کنه و چسبیدن و شکستن همه چیز بر اثر فشار (زوری که پستان به وسیله انفجار به دست میاره)

بد کار کردن و هر لحظه بدتر شدن دلیل بر وجود شکر نمیتونه باشه. میتونی دلایل دیگه هم باشه. کج شدن شاتون در اثر بار مثلا. کور شدن مسیر روغن یاتاقانها در اثر آلودگی مثلا...
صد درصد دلایل زیادی داره من نگفتم دلیلش فقط شکره !
شما پرسیدی چجوری فهمیدی گفتم فلان شد بردم تعمیرکار بعد که گیج روغنو کشید بیرون و ... مشخص شد که کار شکر بوده

نه عزيز قصدم اين نيست
فقط ميخوام براي يه ازمايش و تست يه موتور دست ساز بدونم
ممنون از تذكرتون

شما کلا هدفت چیه مشخص کن که راحتتر بشه راهنمایی کرد هزار تا ماده هست که حل میشه تو بنزین . تخصصی تر بگو دقیقا میخای چی موتورو تست کنی فنی توضیح بده

MOHAMMAD_ASEMOONI
01-01-2017, 22:52
سلام
در شیمی میگن:
شَوَد همجنس در همجنس محلول
ملکولها 2 جور هستند . قطبی و غیر قطبی
مواد با مولکولهای قطبی در همدیگه حل میشند مثل آب و الکل و شکر و نمک که همشون قطبیند
مواد با مولکولهای غیر قطبی هم در همدیگه حل میشند مثل روغن و بنزین و گریس و نفت و گازوئیل و قیر
آب در روغن حل نمیشه چون آب قطبیه و روغن غیر قطبی
مولکولهای پودر لباسشوئی و مایع ظرفشوئی , یک سرش قطبیه , یک سرش غیر قطبی
برای همینه که اگر یک مقدار مایع ظرفشوئی یا پودر لباسشوئی به آب و روغن اضافه کنیم و مخلوط رو به هم بزنیم آب و روغن در هم حل میشند . برای همینه که ظرفهای چرب و لباسها رو نمیشه فقط با آب خلی شست
شکر و نمک در بنزین حل نمیشه به دلیلِ ذکر شده اما در آب راحت حل میشند
====================================

امروزه دیگه شکر باعث خراب شدن موتور ماشین استاندار نمیشه چون توی باک یک فیلتر پارچه ای با مَنافذِ بسیار ریز هست (strainer ) که نمیذاره ذرات معلق در بنزین مثل شن و ماسه و خاک و خاشاک و شکر و نمک و غیره وارد پمپ بنزین بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ذرات بسیار ریز هم که بتونه از این فیلتر و پمپ رد بشه توسط فیلتر بنزین متوقف میشه
پس شکر از خیلی خیلی زیاد باشه فقط میتونه باعث مسدود شدن فیلتر پارچه ای و فیلتر بنزین بشه که فقط باعث خاموش شدن ماشین میشه
با تمیز کردن باک و تعویض فیلتر بنزین مشکل رفع میشه
===========================================
در این کلیپ کلی شکر میریزه توی باک یک موتور تک سیلندر بنزینی کاربراتوری و تنها اتفاقی که میافته اینه که شکر شیلنگ بنزین رو مسدود میکنه و موتور بی بنزین میمونه و خاموش میشه
در دقیقه ی 14 کلیپ هم شکر رو در آب و بنزین میریزه که در بنزین حل نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] XRlZEi9jquNuNfJoacB&client=mv-google&hl=en&gl=KW
در این کلیپ هم شکر میریزه توی بنزین و گازوئیل اما حل نمیشه

siava5h
02-01-2017, 01:32
سلام
در شیمی میگن:
شَوَد همجنس در همجنس محلول
ملکولها 2 جور هستند . قطبی و غیر قطبی
مواد با مولکولهای قطبی در همدیگه حل میشند مثل آب و الکل و شکر و نمک که همشون قطبیند
مواد با مولکولهای غیر قطبی هم در همدیگه حل میشند مثل روغن و بنزین و گریس و نفت و گازوئیل و قیر
آب در روغن حل نمیشه چون آب قطبیه و روغن غیر قطبی
مولکولهای پودر لباسشوئی و مایع ظرفشوئی , یک سرش قطبیه , یک سرش غیر قطبی
برای همینه که اگر یک مقدار مایع ظرفشوئی یا پودر لباسشوئی به آب و روغن اضافه کنیم و مخلوط رو به هم بزنیم آب و روغن در هم حل میشند . برای همینه که ظرفهای چرب و لباسها رو نمیشه فقط با آب خلی شست
شکر و نمک در بنزین حل نمیشه به دلیلِ ذکر شده اما در آب راحت حل میشند
====================================

امروزه دیگه شکر باعث خراب شدن موتور ماشین استاندار نمیشه چون توی باک یک فیلتر پارچه ای با مَنافذِ بسیار ریز هست (strainer ) که نمیذاره ذرات معلق در بنزین مثل شن و ماسه و خاک و خاشاک و شکر و نمک و غیره وارد پمپ بنزین بشه

ذرات بسیار ریز هم که بتونه از این فیلتر و پمپ رد بشه توسط فیلتر بنزین متوقف میشه
پس شکر از خیلی خیلی زیاد باشه فقط میتونه باعث مسدود شدن فیلتر پارچه ای و فیلتر بنزین بشه که فقط باعث خاموش شدن ماشین میشه
با تمیز کردن باک و تعویض فیلتر بنزین مشکل رفع میشه
===========================================
در این کلیپ کلی شکر میریزه توی باک یک موتور تک سیلندر بنزینی کاربراتوری و تنها اتفاقی که میافته اینه که شکر شیلنگ بنزین رو مسدود میکنه و موتور بی بنزین میمونه و خاموش میشه
در دقیقه ی 14 کلیپ هم شکر رو در آب و بنزین میریزه که در بنزین حل نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] XRlZEi9jquNuNfJoacB&client=mv-google&hl=en&gl=KW
در این کلیپ هم شکر میریزه توی بنزین و گازوئیل اما حل نمیشه

پس این مطلب که شکر باعث تخریب موتور میشه ب
ایستی یک شایعه باشه.
من فکر میکردم که در داخل پیستون و در اثر فشار و انفجاز به ذرات ریز کربنی بشه و دیواره رسوب کنه و موجب سایش بشه.
در داخل روغن موتور هم توس فیلتر روغن گیر میوفته...

به نظر قضیه شکر و قفل کردن موتور در حد یک قصه باشه.

MOHAMMAD_ASEMOONI
02-01-2017, 19:00
پس این مطلب که شکر باعث تخریب موتور میشه بایستی یک شایعه باشه.
من فکر میکردم که در داخل پیستون و در اثر فشار و انفجاز به ذرات ریز کربنی بشه و دیواره رسوب کنه و موجب سایش بشه.در داخل روغن موتور هم توس فیلتر روغن گیر میوفته...
به نظر قضیه شکر و قفل کردن موتور در حد یک قصه باشه.سلام
2 موضوع مختلف هست که نباید با هم اشتباه گرفته بشه:
1- ماشین استاندارد هست و داخل باک و بیرون باک فیلتر داره و شکرها نمیتونه به داخل سیلندرها برسه
2- شکرها وارد سیلندرها میشه
در حالت اول موتور صدمه نمیبینه اما اگر شکر اونقدر زیاد باشه که بنزین نتونه از فبلترها رد بشه موتور ابتدا کم جون میشه و بالاخره خاموش میشه . فقط همین
در حالت دوم موضوع خیلی فرق میکنه . شکر رو بریرید روی ذغال , دود سفید رنگی تولید میشه با بوی شیرین و شبیه شیرینی پزیها , شکر هم ذوب میشه تبدیل به یک مادّه چسبناک میشه که بعد از دودِ سفید زیاد تبدیل به ماده ای جامد میشه
پس اگر مقدار زیادی شکر بره توی سیلندرها میتونه بره بین رینگها و باعث جام شدن موتور بشه و شاید هم قبل از جام شدن موتور , شمع از کار بیافته و موتور خاموش بشه
اما حتی پراید هم 2 یا 3 فیلتر داره . توب باک , بعد از باک و ورودی انژکتور

Reza Azimy_RW
09-01-2017, 20:27
دقیقا به همین دلیل بود که توی باک بنزین نریخته بودن خلاقیت به خرج دادن ریختن تو روغن موتور
به هر حال هر کدوم از این موارد به شدت موتورو داغون میکنه . جام کردنن و خورد شدن و ساییده شدن تمام موتور فقط در دو سه ساعت کارکرد موتور . من شنیدم توی بنزین سریعتر عمل میکنه حالا شاید حل نشه ولی با گردش روغن یا ... مخلوط میشه

روانپریش
13-01-2017, 20:10
سلام
2 موضوع مختلف هست که نباید با هم اشتباه گرفته بشه:
1- ماشین استاندارد هست و داخل باک و بیرون باک فیلتر داره و شکرها نمیتونه به داخل سیلندرها برسه
2- شکرها وارد سیلندرها میشه
در حالت اول موتور صدمه نمیبینه اما اگر شکر اونقدر زیاد باشه که بنزین نتونه از فبلترها رد بشه موتور ابتدا کم جون میشه و بالاخره خاموش میشه . فقط همین
در حالت دوم موضوع خیلی فرق میکنه . شکر رو بریرید روی ذغال , دود سفید رنگی تولید میشه با بوی شیرین و شبیه شیرینی پزیها , شکر هم ذوب میشه تبدیل به یک مادّه چسبناک میشه که بعد از دودِ سفید زیاد تبدیل به ماده ای جامد میشه
پس اگر مقدار زیادی شکر بره توی سیلندرها میتونه بره بین رینگها و باعث جام شدن موتور بشه و شاید هم قبل از جام شدن موتور , شمع از کار بیافته و موتور خاموش بشه
اما حتی پراید هم 2 یا 3 فیلتر داره . توب باک , بعد از باک و ورودی انژکتور

اگه شكر رو توي روغن ماشين ريخته بشه بازم ميتونه اسيب بزنه؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
13-01-2017, 20:37
سلام
نه , چون روغن اول از فیلتر رد میشه و بعدش روغن فیلترشده میره برای روغنکاری قطعاتِ متحرکِ موتور
دانه های شکر هم سختیش خیلی کمه و نمیتونه به پمپ روغن آسیب بزنه
=====================================
جسارتاً شما قبلاً هم در تاپیک دیگه ای چیزی میخواستین که رنگ ماشین رو حل کنه
اگر کسی هست که آدم شرّی هست بهتره به پلیس خبر بدین
اگر هم کار بدی انجام نداده اما شما به دلیلی قصد دارین این بلاها رو سر ماشینش بیارین , جسارتاً این کار از منطق و وجدان و انصاف به دوره و عاقبتِ خیری هم نداره
اگر هم میترسین کسی چنین بلائی سر ماشین خودتون یا یک آشنا بیاره ,باید ببینید علتش چیه که چنین قصدی داره . چون یا سادیسم داره و مردم آزاره یا کینه ای هست یا حسوده و یا به دلیل ضربه خوردن دنبال انتقام از شماست و باید باهاش کنار بیاین تا منصرف بشه

روانپریش
15-01-2017, 23:51
سلام
نه , چون روغن اول از فیلتر رد میشه و بعدش روغن فیلترشده میره برای روغنکاری قطعاتِ متحرکِ موتور
=====================================
جسارتاً شما قبلاً هم در تاپیک دیگه ای چیزی میخواستین که رنگ ماشین رو حل کنه
اگر کسی هست که آدم شرّی هست بهتره به پلیس خبر بدین
اگر هم کار بدی انجام نداده اما شما به دلیلی قصد دارین این بلاها رو سر ماشینش بیارین , جسارتاً این کار از منطق و وجدان و انصاف به دوره و عاقبتِ خیری هم نداره
اگر هم میترسین کسی چنین بلائی سر ماشین خودتون یا یک آشنا بیاره ,باید ببینید علتش چیه که چنین قصدی داره . چون یا سادیسم داره و مردم آزاره یا کینه ای هست یا حسوده و یا به دلیل ضربه خوردن دنبال انتقام از شماست و باید باهاش کنار بیاین تا منصرف بشه
نه عزيز فقط براي اطلاعات عمومي ميخواستم
ممنون از هشدارتون:n16:

Reza Azimy_RW
22-01-2017, 17:19
نه پس من 4 ساعته دارم با هوا حرف میزنم میگم که توی موتور ماشین خودم شکر ریخته بودن موتور وایساد شما اصلا پستا رو میخونی ؟! گیج میزنی

سلام
شمام وقتی نمیدونی مجبور نیستی چیزی بگی

siava5h
23-01-2017, 20:07
نه پس من 4 ساعته دارم با هوا حرف میزنم میگم که توی موتور ماشین خودم شکر ریخته بودن موتور وایساد شما اصلا پستا رو میخونی ؟! گیج میزنی

شمام وقتی نمیدونی مجبور نیستی چیزی بگی

تا بحال هیج رابطه و سند و مدرکی بر آسیب رسان بودن شکر به موتور ارائه نشد و صحبتها فقط نقل قول هست. هیچ کس نتونسته بگه که فلان ماده بعد از باز کردن موتور شکر هست.
اون کاربر هم میگه آزمایش کرده و حل نشده. دیگه چیکار کنه...

Reza Azimy_RW
24-01-2017, 00:14
ملت کلا تو هپروتن . بوی نباط و شکر داغ , شکل و ... رو اصلا نمیشناسن گویی در مورد اورانیوم حرف میزنم / این جمله بار معناییش برای آی کیوهای بالای 12 هستش از اونایی که متوجه نشدن معضرت
اون شخص هم یه چیزی گفت آزمایش کرده از همون 1 لیتر روغنی که باهاش آزمایش کرده مشخصه گویی با واحد اندازه گیزی مایعات آنا نیس اثن . حتی یه عکس هم از آزمایششون نگرفتن
من و تعمیرکار و ... هم لابد ای کیو کمتر از 12 داریم شکرو تشخیص نمیدیم . حالا هرکی حس میکنه از مکانیک بیشتر میفهمه شکر بریزه تو ماشینش اطفاقی نمیافته که دود میشه میره

siava5h
24-01-2017, 15:29
اونهایی که فکر میکنن روغن یک حلاله و با شکر حل میشه قطعا آی کیو زیر 12 دارن.

ما حس نمیکنیم که از مکانیک بیشتر حالیمونه. یقین داریم. خرابی موتور ربطی به خاصیت حل پذیری شکر در روغن نداره.

واحد اندازه گیری مایعات لیتر هست. شاید محل شما واحدی غیر از لیتر برای مایعات در نظر دارن.