مشاهده نسخه کامل
: ارور C5 هارد سیگیت
سلام
من چند ماهی میشه این هاردو خریدم و مدتی بود HD Tune نصب نبود الان که نصب کردم متوجه شدم هاردم ارور داره. تازه یه هارد WD Green داشتم کلا داغون شد حتی تعمیرم نشد مجبور شدم دور بندازم و کل اطاعات 1 ترا روش هم باهاش رفت :n03: این ارور هم جدیه یا نه؟
با سرچ تا حدودی فهمیدم علت ارور چیه ولی واسه راه حلش نفهمیدم کدوم راه بهتره نظر شما چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
20-12-2015, 07:51
سلام .
برای برطرف کردن این مشکل از یکی از راههای زیر استفاده کنید .
1. چک دیسک کردن کلیه درایوهای این هارد دیسک با استفاده از دستور زیر . دقت کنید درايو مورد نظر اگر letter ديگري دارد به جاي X در دستور زیر ، آنرا وارد كنيد .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2. استفاده از برنامه HDD regenarator .
3. Zero fill کردن این هارد دیسک که اطلاعات بکلی از بین میرود .
ترجیحاً روش دوم رو انتخاب کنید (بصورت بوتیبل و تحت داس) . قبل از هر کاری توصیه میکنم یه کپی از اطلاعات مهم داشته باشید .
سلام .
برای برطرف کردن این مشکل از یکی از راههای زیر استفاده کنید .
1. چک دیسک کردن کلیه درایوهای این هارد دیسک با استفاده از دستور زیر . دقت کنید درايو مورد نظر اگر letter ديگري دارد به جاي X در دستور زیر ، آنرا وارد كنيد .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2. استفاده از برنامه HDD regenarator .
3. Zero fill کردن این هارد دیسک که اطلاعات بکلی از بین میرود .
ترجیحاً روش دوم رو انتخاب کنید (بصورت بوتیبل و تحت داس) . قبل از هر کاری توصیه میکنم یه کپی از اطلاعات مهم داشته باشید .
ممنون از راهنماییتون
اگه این عدد همینطور ثابت بمونه مشکلی پیش نمیاد؟ چون فعلا هارد خالی ندارم برای بکاپ اگه چیزی پاک دیگه نمیتونم برگردونم.
ضمنا اگه از روش دوم استفاده کنم و بدسکتور ها رفع بشه با حذف ارور فعلی یه ارور دیگه میاد که مربوط به جاگزینی سکتورهای سوخته هست؟ فکر کنم ارور Reallocated Sector Count میاد درسته؟
ata.royalfalcon
20-12-2015, 13:09
اگه این عدد همینطور ثابت بمونه مشکلی پیش نمیاد؟ چون فعلا هارد خالی ندارم برای بکاپ اگه چیزی پاک دیگه نمیتونم برگردونم.
مشکلی پیش نمیاد .
ضمنا اگه از روش دوم استفاده کنم و بدسکتور ها رفع بشه با حذف ارور فعلی یه ارور دیگه میاد که مربوط به جاگزینی سکتورهای سوخته هست؟ فکر کنم ارور Reallocated Sector Count میاد درسته؟
نه تنها روش دوم بلکه کلیه روشهای گفته شده ممکن هست این موردی که گفتید ایجاد کنه ولی بنظر من فیکس میشه و چیزی remap (یا همان Reallocated Sector Count) نمیشه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.