ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برای خرید مانیتور جدید باید کارت گرافیک هم ارتقا پیدا کنه؟

L.utus
19-12-2015, 17:44
سلام دوستان
اگر من بخوام یه مانیتور اولترا اچ دی و سه بعدی بگیرم باید کارت گرافیکمم عوض کنم و کارت گرافیکی بگیرم که 4k و سه بعدی رو پشنیبانی کنه یا یک کارت گرافیک معمولی انبورد هم کافیه و تمام فیلم ها با هر کیفیتی رو پخش میکنه و مهم مانیتور هست؟

EXTREME
19-12-2015, 20:14
با یک کارت معمولی هم میتونید کار کنید ولی برای بازی در این دقت تصویر یا دیدن فیلم با این دقت دصورتی که فیلم این ریزولیشن رو حمایت کنه نیاز به یک گرافیک خوب با حمایت این دقت رو دارید

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

L.utus
20-12-2015, 01:44
با یک کارت معمولی هم میتونید کار کنید ولی برای بازی در این دقت تصویر یا دیدن فیلم با این دقت دصورتی که فیلم این ریزولیشن رو حمایت کنه نیاز به یک گرافیک خوب با حمایت این دقت رو دارید

از کجا بفهمم که گرافیکم تا چه رزولوشنی رو حمایت می کنه یا اینکه سه بعدی رو هم حمایت می کنه یا نه
نرم افزار خاصی هست که این اطلاعات رو بده؟

EXTREME
20-12-2015, 08:57
تو سایت سازنده گرافیک برید اونجا مشخصاتشو زده نرم افزار gpu-z هم اطلاعات کامل گرافیک رو میده به شما

L.utus
21-12-2015, 01:49
تو سایت سازنده گرافیک برید اونجا مشخصاتشو زده نرم افزار gpu-z هم اطلاعات کامل گرافیک رو میده به شما

برای داشتن بهترین تصویر ممکن باید مانیتوری با پورت hdmi بگیرم یا فقط پورت dvi هم داشته باشه کافیه؟
برای داشتن تصاویر با رزولوشن بالاتر از full hd باید از پورت hdmi استفاده کرد؟ dvi از فول اچی دی بالاتر رو ساپورت نمی کنه؟با استفاده از مبدل dvi به hdmi چطور؟ منتقل می کنه یا باید مستقیما از کابل و پورت hdmi استفاده کرد؟
چون مانیتورهایی که هر دو پورت hdmi و dvi داشته باشن قیمتشون بیشتره مخصوصا اگر hdmi داشته باشن
---
خود کابل hdmi هم مهمه؟ اگر مثلا تصویر 4k یا 3d بخوایم باید از کابل های با کیفیت تر و یا پهنای باند بیشتر استفاده کنیم یا با کابل معمولی هم میشه؟ چون طاهرا کابل hdmi هم ورژن های مختلف داره از 1 تا 2
راستی با کابل dvi صدا انتقال پیدا نمی کنه؟ با استفاده از مبدل dvi به hdmi صدا هم منتقل میشه یا ربطی نداره؟
ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدید

EXTREME
21-12-2015, 14:34
پورت dvi دقت بالاتر رو حمایت میکنه ولی برای 4k و سه بعدی گرافیکتون باید مجهز به پورت hdmi ورژن 2 باشه البته با 1.4 a هم میتونید سه بعدی داشته باشید کابل hdmi همون کابل هایی که در بازار هست قابل استفاده است

EXTREME
21-12-2015, 14:35
کابل dvi فقط تصویر رو منتقل میکنه صدا و تصویر با هم فقط hdmi با مبدل dvi به hdmi و اتصال به ورودی hdmi مانیتور میشه اینکارو کرد

L.utus
21-12-2015, 18:23
پورت dvi دقت بالاتر رو حمایت میکنه ولی برای 4k و سه بعدی گرافیکتون باید مجهز به پورت hdmi ورژن 2 باشه البته با 1.4 a هم میتونید سه بعدی داشته باشید کابل hdmi همون کابل هایی که در بازار هست قابل استفاده است

از کجا بفهمم ورژن پورت hdmi کارت گرافیکم یا مانیتوری که میخوام بگیرم چند هست؟
تو سایت سازنده گرافیک دیدم در مورد ورژنش چیزی ننوشته بود
-----
استفاده از مبدل باعث افت کیفیت در صدا یا تصویر و یا ایجاد نویز در تصویر نمیشه؟
-----
با Dvi حداکثر رزولوشن 2560 × 1600 ساپورت می کنه درسته؟
این یعنی فول اچ دی یا بالاتره؟
کیفیت تصویر با یک رزولوشن مشخص مثلا فول اچ دی اگر با کابل dvi متصل شده باشه بهتره یا hdmi یا فرقی نداره؟
در مانیتورهایی که بالاتر از فول اچی دی رو ساپورت نمی کنن وجود پورت hdmi در کنار dvi در اونها چه مزیتی برای کاربر داره جز انتقال همزمان صدا و تصویر؟ که اونم گفتید با مبدل میشه صدا رو هم منتقل کرد

EXTREME
21-12-2015, 21:43
مبدل یک مقدار کیفیت پایین تزه ولی نه خیلی زیاد تو فول اچ دی dvi و hdmi تفاوتی بین کیفیت تصویرشون نیست تنها فرقشون انتقال صدا تصویر به صورت همزمان است بله برای dvi اون دقت تصویر بالاتر از فول اچ دی است ولی مانیتورتون باید این دقت تصویر رو حمایت کنه البته از نظر نسبت تصویری هم با هم تفاوت دارن
شما اگه گرافیک و مانیتورتون رو در گوگل سرچ کنید مشخصات کامل براتون میاره روی جعبه گرافیک و مانیتور هم قید شده

L.utus
22-12-2015, 02:14
مبدل یک مقدار کیفیت پایین تزه ولی نه خیلی زیاد تو فول اچ دی dvi و hdmi تفاوتی بین کیفیت تصویرشون نیست تنها فرقشون انتقال صدا تصویر به صورت همزمان است بله برای dvi اون دقت تصویر بالاتر از فول اچ دی است ولی مانیتورتون باید این دقت تصویر رو حمایت کنه البته از نظر نسبت تصویری هم با هم تفاوت دارن
شما اگه گرافیک و مانیتورتون رو در گوگل سرچ کنید مشخصات کامل براتون میاره روی جعبه گرافیک و مانیتور هم قید شده

ممنون
1920*1080 همون فول اچی دی با نسبت تصویری 16:9 هست دیگه و درdvi ساپورت میشه؟
یعنی تصاویر رو با فرمت 1080p نشون میده یا 1080i؟ هر دو رو ساپورت می کنه؟
---
اگر با استفاده از مبدل dvi به hdmi بخوام صدا و تصویر رو همزمان منتقل کنم باید مانیتور هم به اسپیکر یا ورودی هدفون مجهز باشه؟ و اگر نداشته باشه این قابلیت بلااستفاده میشه؟ نمیشه اسپیکر رو مستقیما به کارت گرافیک وصل کرد؟

EXTREME
22-12-2015, 09:07
بله اون دقت تصویری که نوشتید فول اچ دی هست و dvi-d هم ساپورت میکنتش بله با مبدل میتونید انتقال صدا و تصویر همزمان رو داشته باشید ولی مانیتور باید خروجی صدا مثلا اسپیکر یا فیش صدا برای نصب اسپیکر داشته باشه که مانیتورهای جدید همه این قابلیت رو دارن

L.utus
22-12-2015, 18:56
بله اون دقت تصویری که نوشتید فول اچ دی هست و dvi-d هم ساپورت میکنتش بله با مبدل میتونید انتقال صدا و تصویر همزمان رو داشته باشید ولی مانیتور باید خروجی صدا مثلا اسپیکر یا فیش صدا برای نصب اسپیکر داشته باشه که مانیتورهای جدید همه این قابلیت رو دارن

اسپیکراشون جدا از مانیتور هست یا روی خود مانیتور تعبیه شده؟ یعنی میشه هدفون یا اسپیکر قوی تری که مد نظر خودمون هست به جای اسپیکر خودش از طریق ورودی صدا نصب کنیم؟
اگر با کابل hdmi مانیتور به کارت کرافیگ وصل بشه در اون صورت از دو منبع می تونیم صدای کامپیوتر رو داشته باشیم؟ هم از طریق مانیتور و هم از طریق کارت صدای نصب شده روی مادربوردیا کارت صدای مادربورد قطع میشه؟ نمی خوام قطع بشه چون شاید بخوام بعضی وقتا از کارت صدای شخصی استفاده کنم. الان تو دیوایس منیجر در قسمت صدا دیدم دو تا درایور روش نصبه یکی کارت صدای خودم یکی هم nvidia high definition که فکر کنم درایور صدای کارت گرافیک باشه که با توجه به نبود مانیتور اچ دی قابل استفاده نیست.
---
در مانیتورهای فول اچ دی یا بالاتر فیلم ها و تصاویری که اچ دی نیستن با کیفیت بدی پخش میشن؟ چون تازگیا یه تلویزیون led ال جی 49 اینچ خریدیم ولی شبکه های ایران رو با کیفیت بدی پخش می کنه مخصوصا موقع پخش فوتبال یا بعضی سریال ها. حتی کیفیتش از تلویزیون crt هم بدتره. مثلا امروز بازی استقلال تراکتور رو داشت میداد خیلی کیفیتش افتضاح بود انگار با دوربین 1 مگاپیکسل موبایل فیلمبرداری کرده بودن! موقعی که تلویزیون crt داشتیم انقدر کیفیت بد تصاویر به چشم نمیومد و تو ذوق نمیزد. فقط شبکه اچ دی و پرس تی وی اچ دی رو با کیفیت مطلوب پخش می کنه. حالا نمی دونم همه led ها اینجوریه یا فقط ال جی یا این مدل از ال جی که ما داریم! یه جا خوندم چون این تلویزیون ها با تکنولوژی فول اچ دی سازگار شدن تصاویر sd رو بی کیفیت پخش می کنن.
حالا مانیتورهای فول اچ دی هم همینجوریه؟؟
----
بعد از سال ها می خوام مانیتور crt رو بذارم کنار و مانیتور جدید بگیرم برای همین گفتم مانیتور 4k بگیرم که دارای جدیدترین تکنولوژی روز باشه ولی یه سرچ کردم دیدم قیمت های خیلی بالایی دارن و اکثرا صفحه بزرگ هستن. به نظر میاد هنوز 4k به اندازه کافی گسترده و همگانی نشده درسته؟
حالا با توجه به قیمتشون و کم بودن فیلم های 4k به نظرم خریدش به صرفه نباشه و یه مانیتور FHD بگیرم بهتره نه؟
----
در مانیتورهای FHD بعضی ها رو دیدم DVI دارن و HDMI ندارن و بعضیا برعکس HDMI دارن و DVI ندارن. بعضیا هم هر دو پورت رو دارا هستن. به نظرتون کدومارو بگیرم بهتره؟
نظر خودم روی hdmi هست ولی مدلایی که dvi دارن به نظر متنوع تر میان و تعداد گزینه های خرید افزایش پیدا می کنه

ببخشید سوالاتم زیاد شد
همونطور که گفتم تجربه کار با مانیتورهای led رو نداشتم و شناختی ندارم و بعد از سال ها می خوام یه دونه از اینا بگیرم
زیاد در موردشون مطالعه کردم ولی بازم سوالایی بود که جوابشون رو پیدا نکرده بودم
ممنون که با حوصله پاسخ میدین

EXTREME
22-12-2015, 19:45
یا اسپیکر روی خود مانیتور است یا اینکه فیش صدا داره میتونید اسپیکر بهش وصل کنید دیگه اگر از hdmi استفاده کنید از کارت صدای مینتون استفاده نمیشه برای دقت فول اچ دی همانطور که گفتم بین dvi و hdmi تفاوتی در کیفیت تصویر وجود نداره طبعا تو مانیتور با دقت تصویر بالاتر فیلم با کیفیت پاسین تر ببینید چون تصویر بزرگ میشه کیفیت خوبی نداره برای کیفیت کانال های ایران باید از گیرنده دیجیتال استفاده کنید که فکر کنم خود تلویزیونتون این گیرنده رو داشته باشه ولی خوب با اینکه تعدادی از کانال های ایران hd است بازم آنچنان کیفیت بالایی نداره
مانیتورهای 4k چون دقت تصویر بالاتری دارند باید اینچ بیشتری مانیتورهاشون داشته باشن پس بزرگ ترن و قیمت بالایی هم دارند همچنین گرافیکتون هم باید این دقت تصویر رو حمایت کنه

L.utus
22-12-2015, 23:33
یا اسپیکر روی خود مانیتور است یا اینکه فیش صدا داره میتونید اسپیکر بهش وصل کنید دیگه اگر از hdmi استفاده کنید از کارت صدای مینتون استفاده نمیشه برای دقت فول اچ دی همانطور که گفتم بین dvi و hdmi تفاوتی در کیفیت تصویر وجود نداره طبعا تو مانیتور با دقت تصویر بالاتر فیلم با کیفیت پاسین تر ببینید چون تصویر بزرگ میشه کیفیت خوبی نداره برای کیفیت کانال های ایران باید از گیرنده دیجیتال استفاده کنید که فکر کنم خود تلویزیونتون این گیرنده رو داشته باشه ولی خوب با اینکه تعدادی از کانال های ایران hd است بازم آنچنان کیفیت بالایی نداره
مانیتورهای 4k چون دقت تصویر بالاتری دارند باید اینچ بیشتری مانیتورهاشون داشته باشن پس بزرگ ترن و قیمت بالایی هم دارند همچنین گرافیکتون هم باید این دقت تصویر رو حمایت کنه

البته کارت صدای من pci هست و انبورد نیست.
اگر مانیتور با کابل hdmi به گرافیک وصل بشه صدای این کارت صدا قطع میشه؟ نمیشه تصویر رو از مانیتور دید و صدا رو از کارت صدا گرفت؟
آخه این کارت صدا pci حرفه ای هست و برای کارهای آهنگسازی و نرم افزارهای صدا هم ازش استفاده می کنیم نمیخوایم بلااستفاده بشه.

EXTREME
23-12-2015, 07:57
چون با hdmi انتقال تصویر و صدا رو همزمان دارید فکر نکنم بشه استفاده کرد شاید با تغییراتی در تنظیمات صدا در کنترل پنل بشه اونکارو کرد من امتحان نکردم ولی اگر در دقت فول اچ دی میخواین کار کنید میتونید از همون dvi استفاده کنید