مشاهده نسخه کامل
: خرید تلویزیون سامسونگ مدل js8500 و در ایران حقه بازها s9000
madmaster_3d
18-12-2015, 17:20
سلام دوستان خوبید؟
من مدت زیادی هستش که دارم تحقیق می کنم چه تلویزیونی بخریم
و با توجه به سایت های خارجی زیادی که تحقیق کردم این 2تا تلویزیون خوبی هستند
مدل 8500 از نظر صدا بهتره و قیمتش هم پایین تر هستش ولی از نظر کیفیت تصور خیلی تفاوتی ندارند
علت گرونی 9000 این هستش که اون open conect box بیرون تلویزیون هستش و یک قابلیت دیگه
حالا بگزریم
من امروز رفتم نمایندگی سامسونگ و دیدم اصلا این مدل ها تو ایران اسم های عجیب غریبی دارن مثلا تو مایه های 8890 مثلا . یک چیز تو این مایه ها گفت
بعد بهش گفتم چرا اینجوریه؟ اولش گه خورد.البته با نون سنگک. گفتش که اره اینها با توجه به کشوری که ساخته میشن و ...
گفتم بابا کشور که an ue از این چیزا میاد اولش
بعد دید من حالیم هستش
گفتش که اینها تو ایران تولید میشه این حرفها
من تو اینترنت هم سرچ کردم تقریبا همه سایت ها همینجور هستش و مدل ها رو با شماره های عجیب میفروشن
خوب نکته اینجاست که اینها ممکنه مدل مثلا میگم 8500 رو به من به عنوان 9500 بفروشن و یا حتی یک مدل پایین تر رو. و ما با این اسم گزاری مسخره نمیدونیم اینها راست میگن یا نه؟
بعد فقط تو ایران یک سایتی دیدم به اسم باباسلام که همین مدل رو با اسم خودش گزاشته بود و البته موجود نبود وقمتش هم 5 میلیون بود
ولی یادمه یارو قیمتی که به من گفت دور ور 7 8 تومان میشد
یک نکته هم به دوستان بگم
مدل js 2015 هستش
و H 2014
و ...
حالا کسی از دوستان میتونه به من بگه
1. چرا این اسمها تو ایران اینقدر مسخره هستش ؟
2. از کجا بدونیم اینها واقعا مثلا مدل js9000 js8500 هستند یا دارند سرمون کلاه میزارند؟
3. یارو میگفت این سری مثلا جی اس 9000 با کیفیت SUHD هستش که همه میدونمی که این اس فقط یک اسم هستش و رو کیفیت اثری نداره. بیخودی گرون هم میدن به خاطر این اس
بعد خنده داره این هستش که تو سایت های خارجی بزنی همین جی اس 8500 هم اس داره ولی تو نمایندگیش یارو میگفت فقط این 9000 اس داره که این خودش نشون میده چقدر این نمایندگی ها حقه باز هستند و احتمالا کل حرفاشون هم دروغ باشه. مخصوصا در مورد اون سوال 1 2 که من کردم دیگه 100% میترسم بخرم :n34:
خوب خلاصه اینکه
4. اگر من بخوام یک مدل js8500 تو ایران بخرم؟ تو نمایندگی که داره اینجوری به ملت میندازن و دروغ میگن. پس از کدوم گوری باید بخرم ؟
استاد شیفو
18-12-2015, 18:43
سلام
والا ال جی و سامسونگ تنها دو برندی هستند که داخل کشور مونتاژ می شوند . و مدل هایی دارند که فقط در ایران موجود هستند و حتی خنده دار تر اینکه اصلا وقتی جستجو میکنی در سایت اصلی سامسونگ
موجود نیستند !!!!!!
اگر بخواهید با گارانتی بخرید حتما و حتما باید با گارانتی سام سرویس و مونتاز داخل بگیرید . و یا ال جی با گارانتی گلدایران !!!!! که به نظرم مونتاژ داخل اکثرا معیوب هست و دچار ایراد و نیاز به تعمیر پیدا میکنند .
مثلا مدل های ال جی که اخرش GI دارند . مونتاژ کشور ایران هستند .
اگر اصرار دارید با گارانتی بخرید . دیجی کالا این تلویزیون رو با گارانتی رسمی سامسونگ داره . و اسمش تفاوت داره چون مونتاژ ایرانه .
ولی توصیه من اینه که بدون گارانتی و از بانه خریداری کنید . در این صورت شما مدل جهانی را خریداری خواهید کرد که در سایت سامسونگ موجود است . و در خرید تلویزیون مورد نظرتون فریب نمی خورید .
چون اکثرا کیفیت تصویر ب در مدل یکسان مونتاژ داخل کشور و سفارش اروپا و خاورمیانه وجود دارد.
هنگام خرید همون جا تست کنید .
madmaster_3d
18-12-2015, 18:46
چون اکثرا کیفیت تصویر ب در مدل یکسان مونتاژ داخل کشور و سفارش اروپا و خاورمیانه وجود دارد.
هنگام خرید همون جا تست کنید .
مرسی از جوابتون و راهنمایی
فقط من این قسمت رو نفهمیدم. یک ترجمه لطفا بکنید مرسی :n08:
تصویر ب اینها ؟
و اینکه منظورت بانه تست کنم؟ اخه بانه رو هم من شنیدم یک چیزی میخری تست هم میکنی اونجا درسته میای اینجا خرابه
راستی یک سایت هایی تو اینترنت هستند به اسم بانه؟ اونا وقعی هستند ؟ میشه بهشون اطمینان کرد؟
نظرت چیه ؟
الان من تو این سایت های انلاین بانه سرچ کردم مدل 9000 رو دارن که میگن 7800 تومان ولی مدل 8500 رو ندارن
ولی خودمونیم این مدل 9000 رو با اینکه بدون گارانتی هستش و مثلا اسمش بانه هستش بازم گرون میدن :n13:
استاد شیفو
19-12-2015, 00:25
مرسی از جوابتون و راهنمایی
فقط من این قسمت رو نفهمیدم. یک ترجمه لطفا بکنید مرسی :n08:
تصویر ب اینها ؟
و اینکه منظورت بانه تست کنم؟ اخه بانه رو هم من شنیدم یک چیزی میخری تست هم میکنی اونجا درسته میای اینجا خرابه
راستی یک سایت هایی تو اینترنت هستند به اسم بانه؟ اونا وقعی هستند ؟ میشه بهشون اطمینان کرد؟
نظرت چیه ؟
الان من تو این سایت های انلاین بانه سرچ کردم مدل 9000 رو دارن که میگن 7800 تومان ولی مدل 8500 رو ندارن
ولی خودمونیم این مدل 9000 رو با اینکه بدون گارانتی هستش و مثلا اسمش بانه هستش بازم گرون میدن :n13:
سلام
اشتباه لپی بید :n02:
منظور اینه که کیفیت تصویر سفارش خاورمیانه و اروپا از مونتاژ داخل کمی بهتره .
باید تست کنید دیگه . همیچین چیزی ممکن نیست مگر دقت لازم رو موقع تست نداشته باشی . (شامل تست پیکسل سوخته ، تست اسپیکر دستگاه ، تست USB دستگاه و ......) که با سرچ ساده میتونی داخل
انجمن پیداش کنی .
من تا به حال از بانه خرید نداشتم . و نمیتونم در مورد سایت ها نظر بدم.
اینطور که فهمیدم خیلی حساس هستید . پس این تلویزیون رو از دیجی کالا بخرید با گارانتی . ریسکش کمتره و مشکل دشته باشه تا 7 روز بعد دیجی کالا تعویضش میکنه .
madmaster_3d
19-12-2015, 01:08
سلام
اشتباه لپی بید :n02:
منظور اینه که کیفیت تصویر سفارش خاورمیانه و اروپا از مونتاژ داخل کمی بهتره .
باید تست کنید دیگه . همیچین چیزی ممکن نیست مگر دقت لازم رو موقع تست نداشته باشی . (شامل تست پیکسل سوخته ، تست اسپیکر دستگاه ، تست USB دستگاه و ......) که با سرچ ساده میتونی داخل
انجمن پیداش کنی .
من تا به حال از بانه خرید نداشتم . و نمیتونم در مورد سایت ها نظر بدم.
اینطور که فهمیدم خیلی حساس هستید . پس این تلویزیون رو از دیجی کالا بخرید با گارانتی . ریسکش کمتره و مشکل دشته باشه تا 7 روز بعد دیجی کالا تعویضش میکنه .
دیجی کالا هم این مدل رو نداره و مثل همون نمایندگی مونتاژی داره
راستی اینجا هم سر بزن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mehrdad092000
19-12-2015, 02:06
با سلام
دوستان بزرگش کردینا
:n02:
سیاست شرکت سامسونگ توی هر کشور فرق داره
الجی و سونی و ... هم همینطور
حالا الجی یه مدل سامسونگ یه مدل
مثلا
uf85000یاuf850tیا uf850vو... اینا مهم نیست
اکصرا اوقات هیچ فرقی ندارن (بعضی وقتا بعضی ها --- s2 دارن بعضی ها پنل قویتر و .... )
شما 1 ببین با گاراانتی میخوای یا بدون گارانتی
نیاز نیست اگه بی گارانتی میخواین حتما بانه برین چون زیادم عاقلانه نیست برای یه تلویزیون برین
توی اکثر شهر ها میفرشون بدون گارانتی حتی تهران جمهوری پره هر مدلی بخواین
یا میتونیند از سایتایه بانه سفارش بدین
تلویزیون های تولید داخل اکثرا مدل های جدید دیر تر از بازار جهانی میاد و همه مدل ها نیست
amir_t6262
19-12-2015, 10:07
حالا کسی از دوستان میتونه به من بگه
1. چرا این اسمها تو ایران اینقدر مسخره هستش ؟
2. از کجا بدونیم اینها واقعا مثلا مدل js9000 js8500 هستند یا دارند سرمون کلاه میزارند؟
3. یارو میگفت این سری مثلا جی اس 9000 با کیفیت SUHD هستش که همه میدونمی که این اس فقط یک اسم هستش و رو کیفیت اثری نداره. بیخودی گرون هم میدن به خاطر این اس
بعد خنده داره این هستش که تو سایت های خارجی بزنی همین جی اس 8500 هم اس داره ولی تو نمایندگیش یارو میگفت فقط این 9000 اس داره که این خودش نشون میده چقدر این نمایندگی ها حقه باز هستند و احتمالا کل حرفاشون هم دروغ باشه. مخصوصا در مورد اون سوال 1 2 که من کردم دیگه 100% میترسم بخرم :n34:
1- در مورد سوال اولتون، اکثر تلویزیونهای سامسونگ و LG و حتی برخی مدلهای سونی که گارانتی ایران دارند، در ایران مونتاژ می شوند.
دلیل این کار هم یه مبحث تجاری است که دولت قانونی دارد که اگر تولیدکننده ی خارجی بخواهد محصول خود را در ایران عرضه کند، باید قسمتی از تولید را در داخل انجام دهد و برای ایرانیان اشتغال ایجاد کند.
بهمین خاطر هم هست که سامسونگ در ایران کارخانه تولید تلویزیون و مانیتور راه اندازی میکند و بعد محصولاتی را در ایران مخصوص بازار ایران و همینطور صادرات تولید کند و محصولات را با نام مشخصی که مخصوص ایران باشد عرضه میکند.
حالا ممکن است پنل و کلیه قطعات یک مدل خاص از خارج از کشور وارد و بعد در ایران سر هم شود ولی نامش با محصول مشابه در خارج از کشور متفاوت است.
در مورد کیفیت هم اگر اشتباه نکنم چندین کارخانه در دنیا پنل های تلویزیون ها را می سازند که شاید کیفیتشان متفاوت باشد.
تاپیکی در انجمن بود که براساس کدی که در منوی مخفی هست میتوانستی بفهمی که پنل ساخت کدام کشور و با کدام کیفیت است.
در خصوص سوال 2، لزوما اینطور نیست که مشخصات دستگاهی که در ایران مونتاژ میشود یا نمونه خارجی اش یکی باشد.
یعنی اینکه ممکن است مثلا آن چیزی که به اسم سری 8 در خارج عرضه میشود، در ایران به اسم سری 9 عرضه شود.
بنابراین شما در موقع خرید، باید مشخصات همان دستگاه را ببینی و شاید مقایسه اش با نمونه های خارجی و مشخصاتی که در سایتهای خارجی هست، کار درستی نباشد.
3- نمایندگی ها هم تا جایی که من دیدم فقط فروشنده هستند و اطلاعات فنی شان واقعا خیلی کم است و نباید خیلی به حرفشان حساب کنی.
بحث حقه بازی هم نیست، چون واقعا اطلاعات ندارند.
در مورد خرید هم شما اول تصمیم بگیر که نمونه گارانتی دار میخواهی بخری یا بدون گارانتی.
اگر بدون گارانتی میخواهی، از همان سایتهای خارجی مشخصات دقیق را پیدا کن و خرید کن. دقت کن که در سایتهای غیر معتبر، ممکن است مدلهای وارداتی قاچاق را پیدا کنی که شاید با گارانتی های با نام های عجیب و غریب عرضه شوند.
اما اگر گارانتی دار میخواهی بخری، فقط با گارانتی سام بگیر. بعد هم همان مشخصاتی که روی دستگاه است را مد نظر داشته باش.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.