مشاهده نسخه کامل
: چند سوال درباره پراید
سلام
میخواستم بدونم در حال حاضر بهترین نوع پراید صندوقدار چیه و چرا؟
و سوال دیگه اینکه کیفیت پرایدهای جدید چطوره؟واقعیت داره که بعضیها میگن جدید ها قطعاتشون بی کیفیته؟
و سوال آخر اینکه من قبلا یه پراید 84 داشتم بخاریش وقتی میرسیدی به مقصد تازه یادش میفتاد باید گرم بشه و حداقل در مسیرهای کوتاه هیچ کاربردی نداشت.آیا در پرایدهای جدید هم این مشکل هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید چون اینا سوال خیلیا ممکنه باشه
Pourya-pc
18-12-2015, 19:04
131
کیفیت پراید کی خوب بوده ؟ ولی به نسبت مدلای ۸۸ و اینها حتی ۸۵ خیلی خیلی بهتر شده و سواریش کاملا متفات هست . فقط موتورش ضعیف شده چون تغییرات اساسی داشته .
پراید های یورو ۴ سیستم رایداتش فرق کرده و بخارش بهتر شده البته به پای پژو و سمند نمیرسه ولی بهتر شده .
131
کیفیت پراید کی خوب بوده ؟ ولی به نسبت مدلای ۸۸ و اینها حتی ۸۵ خیلی خیلی بهتر شده و سواریش کاملا متفات هست . فقط موتورش ضعیف شده چون تغییرات اساسی داشته .
پراید های یورو ۴ سیستم رایداتش فرق کرده و بخارش بهتر شده البته به پای پژو و سمند نمیرسه ولی بهتر شده .
مرسی از راهنماییتون.فقط میشه بگین چرا میفرمایید 131 بهتر از بقیست چون حداقل از نظر ظاهر که 132 خیلی بهتره.
همچنین من شنیده بودم پرایدهای جدید موتورش تقویت شده و قوی تر از قدیمیاس ولی ظاهرا اینطور که شما میگین قضیه برعکسه
Pourya-pc
20-12-2015, 00:00
مرسی از راهنماییتون.فقط میشه بگین چرا میفرمایید 131 بهتر از بقیست چون حداقل از نظر ظاهر که 132 خیلی بهتره.
همچنین من شنیده بودم پرایدهای جدید موتورش تقویت شده و قوی تر از قدیمیاس ولی ظاهرا اینطور که شما میگین قضیه برعکسه
131 ضمن اینکه اصالت پراید رو حفظ کرده ٬ تغییرات خوبی هم داشته . ضمن اینکه سپرهای ۱۳۱ بسیار مقاوم هستند اما ۱۳۲ با کوچکترین ضربه میشکنند و خط میوفتن . ۱۳۱ از نظر بازار پراید بهترین انتخاب هست .
موتورش هم واقعا خفه هست و زور میزنه . صدای موتور خیلی کم شده اما قدرتش کاهش چشمگیری داشته . از نظر مصرف هم تفاوتی با گذشته نداره .
131 ضمن اینکه اصالت پراید رو حفظ کرده ٬ تغییرات خوبی هم داشته . ضمن اینکه سپرهای ۱۳۱ بسیار مقاوم هستند اما ۱۳۲ با کوچکترین ضربه میشکنند و خط میوفتن . ۱۳۱ از نظر بازار پراید بهترین انتخاب هست .
موتورش هم واقعا خفه هست و زور میزنه . صدای موتور خیلی کم شده اما قدرتش کاهش چشمگیری داشته . از نظر مصرف هم تفاوتی با گذشته نداره .
نظرتون در مورد سپر 111 چیه؟اونم مثل 132 ضعیفه؟
نظرتون در مورد سپر 111 چیه؟اونم مثل 132 ضعیفه؟
سلام
111 و 132 دقیقا مثل هم هستن
کلا تو پراید ها همون صبا که حالا با تغییراتی 131 هست از همه عوام پسندتر و اصولی تر طراحی شده. منم 131 رو از بقیه بیشتر میپسندم. در مورد بی کیفیتی هم همشون اشغال هستن و فرقی ندارن :n31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.