ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب رم جدید

7seas
18-12-2015, 10:51
سلام. مادربوردم GA41MT-ES2L  گیگاایت هستش وتا 1333 ساپورت می کنه. با توجه به اینکه می گفتند اگر رم با فرکانس بالاتر بندازی، مشکلی پیش نمیاد و خودش Downclock میشه من هم دو تا رم گیگ کینگستون مدلHyper Fury  با فرکانس 1866روی مادربوردم انداختم. الان دو تا رم جدید رو که نصب می کنم سیستم بالا نمیاد و صدای بوق کیس بلند میشه و سیستم ریستارت میشه!!

فرکانس سی پی یو رو  روی 333 گذاشتم .ولی بازهم درست نشد!حالا لازمه قسمت های دیگه بایوس روی کامل تنظیم کنم،؟ قسمت Cpu  رو باید کانفیگش درست کنم و یا رم رو؟
نکته: بایوس رو آپدیت کردم، رم ها هم سالم هستن( چون وقتی با یه دونه رم قبلیم سیستم میاد بالا و رم جدید رو داخل اسلات میزارم و
با نرم افزار Cpuz چک می کنم مشخصات رم جدید رو نشون میده؛ حالانمی دونم این معنیش این میشه که رم ها سالم هستن و کار میکنن یا نه؟)

محمد7966
18-12-2015, 17:51
سلام. مادربوردم GA41MT-ES2L گیگاایت هستش وتا 1333 ساپورت می کنه. با توجه به اینکه می گفتند اگر رم با فرکانس بالاتر بندازی، مشکلی پیش نمیاد و خودش Downclock میشه من هم دو تا رم گیگ کینگستون مدلHyper Fury با فرکانس 1866روی مادربوردم انداختم. الان دو تا رم جدید رو که نصب می کنم سیستم بالا نمیاد و صدای بوق کیس بلند میشه و سیستم ریستارت میشه!!

فرکانس سی پی یو رو روی 333 گذاشتم .ولی بازهم درست نشد!حالا لازمه قسمت های دیگه بایوس روی کامل تنظیم کنم،؟ قسمت Cpu رو باید کانفیگش درست کنم و یا رم رو؟
نکته: بایوس رو آپدیت کردم، رم ها هم سالم هستن( چون وقتی با یه دونه رم قبلیم سیستم میاد بالا و رم جدید رو داخل اسلات میزارم و
با نرم افزار Cpuz چک می کنم مشخصات رم جدید رو نشون میده؛ حالانمی دونم این معنیش این میشه که رم ها سالم هستن و کار میکنن یا نه؟)

سلام هردو رمتون سالمه
ننوشتید حافظه رمتون چند؟
از طرفی ببیند مادربردتون و سی پی یوتون حداکثر حافظه قابل پشتیبانیش چنده
ببینید خوب رما جا خورده روی اسلاتا
اگر همه اینا رو انجام دادید و دید باز روشن نمیشه احتمال زیاد به خاطر فرکانس رماتونو

7seas
18-12-2015, 18:04
آره. چون با نرم افزار cpuz میتونم مشخصات رم رو ببینم
دوتا رم 4، جمعا 8

مسأله اینه که داخل سایت سازنده رم ، نوشته که از 1333 تا 1866رو ساپورت میکنه و داخل سایت سازنده مادربورد هم پشتیبانی از 1333 هم رو نوشته!!

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

محمد7966
18-12-2015, 18:11
آره. چون با نرم افزار cpuz میتونم مشخصات رم رو ببینم
دوتا رم 4، جمعا 8

مسأله اینه که داخل سایت سازنده رم ، نوشته که از 1333 تا 1866رو ساپورت میکنه و داخل سایت سازنده مادربورد هم پشتیبانی از 1333 هم رو نوشته!!

منم گفتم هر دو رمتون سالمه جمله خبری بود

مادربرد رمو تا 1333 کم میکنه
شاید سی پیو و مادربرد تا 8 گیگ ساپورت نکنند مشکل از فرکانس نیست فرکانسو کم میکنه ولی ظرفیتو که نمیشه کم کرد

EXTREME
18-12-2015, 20:34
سلام. مادربوردم GA41MT-ES2L  گیگاایت هستش وتا 1333 ساپورت می کنه. با توجه به اینکه می گفتند اگر رم با فرکانس بالاتر بندازی، مشکلی پیش نمیاد و خودش Downclock میشه من هم دو تا رم گیگ کینگستون مدلHyper Fury  با فرکانس 1866روی مادربوردم انداختم. الان دو تا رم جدید رو که نصب می کنم سیستم بالا نمیاد و صدای بوق کیس بلند میشه و سیستم ریستارت میشه!!

فرکانس سی پی یو رو  روی 333 گذاشتم .ولی بازهم درست نشد!حالا لازمه قسمت های دیگه بایوس روی کامل تنظیم کنم،؟ قسمت Cpu  رو باید کانفیگش درست کنم و یا رم رو؟
رم جدید به صورت تکی کار میکنه ؟
همچنین ببینید مینتون حداکثر چه مقدار حجم رم ساپورت میکنه و هر اسلات حداکثر چه مقدار حجم رم حمایت میکنه

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

7seas
18-12-2015, 20:43
رم جدید به صورت تکی کار میکنه ؟
همچنین ببینید مینتون حداکثر چه مقدار حجم رم ساپورت میکنه و هر اسلات حداکثر چه مقدار حجم رم حمایت میکنه

نه کار نمیکنه!
اوکی چک میکنم

EXTREME
18-12-2015, 20:45
اگر رم جدید تکی رو هیچ اسلاتی کار نمیکنه یا این مشکل از طرف بایوس است که با آپدیت بایوس باید حل بشه یا رم با برو سازگار نیست یا اسلات این حجم رم رو حمایت نمیکنه یا خود رم ایراد داره که احتمالش کمتره

7seas
18-12-2015, 21:42
بایوس هم آپدیت کردم با پرس و جویی که این ور و اونور کردم، به نظر میاد مشکل از عدم سازگاری رم با مین بورد هستش، که باید رم رو عوض کنم. ممنون