ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل مصرف بالای اینترنت

changi22
17-12-2015, 20:30
سلام من نمیدونم چرا قتی با لپتاپ به وای فای خونم نصب میشم هنوز کاری نکردم میبینم تند تند داره تعداد مگ ها بالا میره عکسو گذاشتم ببینید تازه وصل شدم هیچیزی نزدم دانلود حتی اپدیت ویندوزم قطع کردم ولی این همچنان داره ی چیزی دانلود میکنه من الان از کچا بهم چیه و جلوشو بگیرم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۵۱۲۱۷_۱۹۵۱۱۳.jpg

محمد7966
17-12-2015, 20:52
سلام من نمیدونم چرا قتی با لپتاپ به وای فای خونم نصب میشم هنوز کاری نکردم میبینم تند تند داره تعداد مگ ها بالا میره عکسو گذاشتم ببینید تازه وصل شدم هیچیزی نزدم دانلود حتی اپدیت ویندوزم قطع کردم ولی این همچنان داره ی چیزی دانلود میکنه من الان از کچا بهم چیه و جلوشو بگیرم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۵۱۲۱۷_۱۹۵۱۱۳.jpg

سلام برنامه bwmeter دانلود کنید و هم میزان مصرفتونو نشون میده هم اینکه برنامه هایی که به اینترنت وصل میشنو نشون میده و میتونید اونو رو قفل کنید

changi22
17-12-2015, 21:51
این چیه ؟ این فقط داره مصرف میکنه دورش خط کشیدم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amirhosein1998
19-12-2015, 14:19

ویندوز ۱۰ اینطوریه واسه چیزای بیهوده اینترنت مصرف میکنه از تنظیمات خیلی چیزا رو باید ببندی من دقیقا یادم نیس چه تنظیماتی بودن ولی من یه نرم افزار bwmeter نصب کردم که برای هر اتصال اجازه میگیره میتونی اجازه وصل شدن به ویندوز ندی ... میدونم راه غیر اصولی هست ولی من اینکارو کردم باز از یه آدم کار بلد بپرس ایشالا که حل میشه :)

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk

green-mind
27-12-2015, 15:45
نلگرا و کلا شبکه های اجتماعی حجم زیاد مصرف میکنن ولی خوب شایبه هک هم هست ی کاری کنید اولا
مک مودم و ببند
ای پی مودم و عوض کن
SSID رو مخفی کن
پسورد و تغیی
WPS رو غیرفعال کن