PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عدم اتصال به اینترنت با وجود وصل بودن به wifi

M o h a m m @ d
17-12-2015, 14:37
مودم مدل tp link w8901n،با کابل به نت وصل میشه ولی با گوشی به wifiوصل میشه ولی اتصال به اینترنت نداره .ریست کردم چندین بار ،تنظیماتش دست کاری کردم بازم نشد vpi/vci , Channel,Wireless Mode , Authentication Type,Encryption
حالت PPPoE گذاشتم ولی بازم با ید دستی کانکت کنم حالت Bridge میره.چراغ اینترنتشم روشن نمیشه فقط چراغ لن چشمک زنه
این مشکل با مودم8811 هم داشتم تازه که خریده بودم حالت PPPoE وصل میشد بعد یه 7 8 ماه از کار افتاد همیشه باید دستی کانکت میکردم .ممکنه این مشکل از کارت شبکه باشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kenzu
17-12-2015, 14:42
فایروال انتی ویروس رو خاموش کن درست میشه

M o h a m m @ d
17-12-2015, 15:30
ممنون ولی تاثیری نداشت .نود 32

peysun
17-12-2015, 18:28
چک کنید خطتتون نویز نداشته باشه.
شاید مشکل از ویندوز هست.ویندوز مجدد نصب کنید و دوباره تنظیم کنید.

M o h a m m @ d
17-12-2015, 20:01
چک کنید خطتتون نویز نداشته باشه.
شاید مشکل از ویندوز هست.ویندوز مجدد نصب کنید و دوباره تنظیم کنید.

یه ویندوز هشت رو هارد دیگه دارم تازه نصب کردم رو اونم رو حالت PPPoE نمیره چراغ اینترنت هم روشن نمیشه

محمد7966
17-12-2015, 20:59
مودم مدل tp link w8901n،با کابل به نت وصل میشه ولی با گوشی به wifiوصل میشه ولی اتصال به اینترنت نداره .ریست کردم چندین بار ،تنظیماتش دست کاری کردم بازم نشد vpi/vci , Channel,Wireless Mode , Authentication Type,Encryption
حالت PPPoE گذاشتم ولی بازم با ید دستی کانکت کنم حالت Bridge میره.چراغ اینترنتشم روشن نمیشه فقط چراغ لن چشمک زنه
این مشکل با مودم8811 هم داشتم تازه که خریده بودم حالت PPPoE وصل میشد بعد یه 7 8 ماه از کار افتاد همیشه باید دستی کانکت میکردم .ممکنه این مشکل از کارت شبکه باشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مودمتونو جایه دیگه ای تست کنید خونه دوستی آشنایی ببینید اونجا هم این مشکلو داره؟

peysun
18-12-2015, 18:14
یه ویندوز هشت رو هارد دیگه دارم تازه نصب کردم رو اونم رو حالت PPPoE نمیره چراغ اینترنت هم روشن نمیشه

خطتتون نویز داره .مودم تنظیم کنید و ورودی خط تلفن بزنید تست کنید بازم وای فای قطع می شه

M o h a m m @ d
18-12-2015, 21:33
نویز نداره چون من مستقیم از کابلی که از جعبه بیرون میاد به خونه کشیدم یه متر تا اسپلیتر 10 مترم تا سیستم
مرسی دوستان حل شد:n40:

aryna
31-12-2015, 18:08
سلام دوستان

منم مشکلی دارم

مودم من دی لینک 2750 هست

من تا گوشی تلفن را مشغول نزارم چراغ dsl وصل نمیشه و در صورت مشغول بودن خط مودم فورا وصل میشه و همه چیز ردیف میشه

الان یکی بیاد بگه مشکل من چیه و چطوری باید رفع بشه؟
(ملاک من بیشتر استفاده از وای فای مودم هست)
چون پشتیبانی که الفاتحه هست

محمد7966
31-12-2015, 18:29
سلام دوستان

منم مشکلی دارم

مودم من دی لینک 2750 هست

من تا گوشی تلفن را مشغول نزارم چراغ dsl وصل نمیشه و در صورت مشغول بودن خط مودم فورا وصل میشه و همه چیز ردیف میشه

الان یکی بیاد بگه مشکل من چیه و چطوری باید رفع بشه؟
(ملاک من بیشتر استفاده از وای فای مودم هست)
چون پشتیبانی که الفاتحه هست

سلام اسپلیتر سالمه؟

aryna
31-12-2015, 20:34
سلام اسپلیتر سالمه؟
بله اسپیلتر سالمه با یک اسپیلتر دیگه هم تست کردم وصل نشد

فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk