مشاهده نسخه کامل
: مشکل LAN لپ تاپ hp dv6 6180
سلام
دوستان، یک مشکلی بوجود اومده بود برای lan دستگاه. بردم تعمیر کردن lan رو تو مغازه هم تستش کرد lan درست ولی آوردم خونه به مودم و چند دستگاه دیگه که میزنم lan رو نمیشناسه.. درایور هم آپدیت کردم بازهم نمیشناسه... لطفا راهنمایی کنید
باتشکر
محمد7966
17-12-2015, 20:36
سلام
دوستان، یک مشکلی بوجود اومده بود برای lan دستگاه. بردم تعمیر کردن lan رو تو مغازه هم تستش کرد lan درست ولی آوردم خونه به مودم و چند دستگاه دیگه که میزنم lan رو نمیشناسه.. درایور هم آپدیت کردم بازهم نمیشناسه... لطفا راهنمایی کنید
باتشکر
سلام کابل اترنتو امتحان کردید سالمه؟
سلام کابل اترنتو امتحان کردید سالمه؟
بله با چندتا کابل تست کردم.
فقط همونجا تعمیرکار تست کرد درست بود اوردم خونه به مودم اینا زدم درست نبود... دوباره بردم پیش یارو تست کرد درست بود.. ربطی به کابل cross یا straight نداره؟
محمد7966
18-12-2015, 03:23
بله با چندتا کابل تست کردم.
فقط همونجا تعمیرکار تست کرد درست بود اوردم خونه به مودم اینا زدم درست نبود... دوباره بردم پیش یارو تست کرد درست بود.. ربطی به کابل cross یا straight نداره؟
نگاه کنید فقط لبتابتون وصل نمیشه؟یعنی گوشی به مودم وصل میشه مشکل نداره؟
اگر گوشی وصل میشه و فقط مشکل از لن لبتابه
برید تو تنظیمات بایوس و مادربرد لبتاب اونجا رو ریست فکتوری کنید شاید تنظیمات اونجا بهم خورده باشه
محمد7966
18-12-2015, 06:20
سلام
باتشکر
ببخشید چندتا سوال برام پیش اومده
1-شما قبلش لن لبتابتون سالم بود و به مودم وصل میشده بعد خراب شد بریدن تعمیرکار درستش کرد و تعمیرکار هم تستش کرد درست بود ولی الان میاد خونه تستش می کنید خرابه؟
2-آیا لبتابتونو جای دیگه مثلا خونه دوستی فامیلی هم تست کردید ببینید اونجا وضعیتش چطوره؟
ببخشید چندتا سوال برام پیش اومده
1-شما قبلش لن لبتابتون سالم بود و به مودم وصل میشده بعد خراب شد بریدن تعمیرکار درستش کرد و تعمیرکار هم تستش کرد درست بود ولی الان میاد خونه تستش می کنید خرابه؟
2-آیا لبتابتونو جای دیگه مثلا خونه دوستی فامیلی هم تست کردید ببینید اونجا وضعیتش چطوره؟
من با لن لپ تاپ به مودم، تلویزیون، کنسول وصل می شدم.. ولی الان که تعمیر کرده به هیچ کدوم وصل نمیشه فقط پیش تعمیرکار که میرم میزنه درست کار می کنه..
الان هردستگاهی رو به مودم میزنم سریع میشناسه فقط لپ تاپ بعد تعمیر دیگه هیچ دستگاهی رو نمیشناسه..
محمد7966
18-12-2015, 06:53
پس تعمیرکار گند زده به لبتاب
برو پیش بهش بگو به هر وسیله ای میزنم وصل نمیشه
برای اطمینان تونستید به مودم فامیلی دوستی وصل کنید ببینید اونجا وضعیت چطوره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.