مشاهده نسخه کامل
: تست شیدر پوست انسان در Unity 3D
anti-military
17-12-2015, 04:47
سلام. انجمن چقدر خلوت شده !!!!!
عکس زیر مربوط میشه به آخرین تستی که واسه پوست انسان تو یونیدی انجام دادم.
به جز یه Directional Light هیچ نور دیگه ای تو صحنه نیست و کنار مدل هم هیچ نوری نیست و فقط یه Directional Light
از شیدر Uber استفاده شده ...
این تست رو فعلا زدم که بگم Unity هم میتونه پا به پای آنریل بیاد جلو :n02:
(کلیک کنید عکس بزرگ بشه. کوچیکش زشت شده :n02:)
anti-military
17-12-2015, 07:09
یه خورده آپدیت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M0hsen3D
17-12-2015, 14:09
بدک نیست, اما اصلا به پای انریل نمریسه ها : دی
این Real-timeتو انریل 4 رندر شده:
ویدیو:
youtube.com/watch?v=MK64twSZrA0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن مدل و تکسچرت هم خیلی داغونه اگه شیدرت خیلی خوب هم عمل کنه بازم به نتیجه نمیرسی.
anti-military
17-12-2015, 16:10
نه قبول نیست. داری در حق Unity ظلم میکنی :n02: شما اون مدل رو داری با کله بدون چشم و ابرویی که من رندر گرفتم مقایسه میکنی
خیلی دوست داشتم این مدل بالا دستم بود با این تست میکردم. بعید میدونم تکنیک خاصی تو آنریل باشه که نشه تو یونیدی پیاده کرد
مردهی متحرک درست کردی؟:n02:
پا به پای آنریل؟
تو یونیتی 5.1 یا بالاتر اون رو زدی :|
من تصویر زیر رو توی یونیتی 4.3 زده بودم اون موقع.شیدرش هم کامل خودم زدم از پکیج استفاده نکردم.
عکس باز نشد از لینک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
anti-military
17-12-2015, 21:41
پا به پای آنریل؟
تو یونیتی 5.1 یا بالاتر اون رو زدی :|
من تصویر زیر رو توی یونیتی 4.3 زده بودم اون موقع.شیدرش هم کامل خودم زدم از پکیج استفاده نکردم.
عکس باز نشد از لینک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم یه عکس دیگه که شیدر Hair هم زدم روش :
پیام قصد توهین ندارم ولی چیز خاصی واقعا نمی بینم تو این شیدر شما. Uber مناسب و قدرتمنده و هر انتظاری ازش داشته باشی برآورده میکنه
پیشنهاد میکنم شما هم بیایی سمت Uber و آپدیت های بعدیش چون ما همینجوری هم وقت کم داریم و معلوم نیست اگه بخواهی یه پکیج مثل Uber بسازی چند وقت طول بکشه
من اصلا رو کارام تعصب ندارم هر مشکلی داره بگید و هر انتقادی میشه ازش بگیرید بتونم بهترش کنم. :n12:
تصمیم دارم برسونمش به اون کیفیتی که محسن از آنریل گذاشت و کار سختی به نظر نمیرسه فقط یه کم زمان میخواد واسه تکسچرینگ خوب
در عوض من تو شیدر شما یه آدم بیچاره ای رو میبینم که زامبی شده. :n02:
شما که این حرف رو میزنی بی زحمت بهترش رو با Uber در بیار.
در ضمن با Tom سازنده ی Uber مدت ها در ارتباط بودم روز اولی که Uber عرضه شد اورجینال خریدمش(با تخفیف زیاد) آپدیت هاش هم زودتر از همه روی سایتش برای من و چند نفر دیگه باز میشه(قبل از خود Assets store) اگه Uber کار نکرده بودم نمیدونستم ورژن یونیتی بالای 5.1 داری. چون با پایین تر درست کار نمیکنه:n06:
ای-میل بزن به Tom خودش میگه اسکین شیدر نداره پکیج. ولی اگر دوست داشتی میتونی برای اسکین استفاده کنی.
M0hsen3D
17-12-2015, 22:02
نه قبول نیست. داری در حق Unity ظلم میکنی :n02:
:n02:
شما اون مدل رو داری با کله بدون چشم و ابرویی که من رندر گرفتم مقایسه میکنی
نه به چشم و ابرو کاری ندارم, اون کار شما حس پوست نمیده چون از SSS اصلا خبری نیست تو شیدر فکر میکنم و نه glossiness مناسب که این مورد بر میگرده به جزئیات مناسب تو نرال مپ که خیلی سطح پایینه.
یکی از مهم ترین فاکتور ها تو رندر پوست color map و جزئیات خیلی خوب و مناسب تو نرمال که تو اون مدل که استفاده کردی خیلی بده.
بعید میدونم تکنیک خاصی تو آنریل باشه که نشه تو یونیدی پیاده کرد
یونیتی به انریل نرسیده نمیرسه و نخواهد رسید :n02:
ببینید به نظر من اصلاً مهم نیست که چیزِ خاصی تو یه شیدر بشه دید یا نه, مهم اینه که نتیجه بیشتر شبیه واقعی باشه.
خودتون قضاوت کنید کدوم بیشتر شبیه واقعی هست.
من هم اصلاً ناراحت نشدم این عکسی که از شیدر من هست خیلی قدیمیه جدیدش رو بازسازی کردم توی یونیتی 5 با قابلیت های جدید ولی الان فرصتش رو ندارم کاراکتر بیارم تست نشون بدم, روی کاراکتر های بازی خودمون زدم اونا رو فعلاً نمیتونم نشون بدم.
ممنون.
بعید میدونم تکنیک خاصی تو آنریل باشه که نشه تو یونیدی پیاده کرد
جوکِ خوبی بود :n08:
anti-military
17-12-2015, 23:18
پیام شما که Uber رو خریدی من مجانی ازش گرفتم! :n02: گفتم بعد از تحریم پولشو میدم ...
نه فقط این خیلی از پکیج هارو اینجوری گرفتم و حسابی رفتم زیر قرض! دعا میکنم تحریم ها برداشته نشه وگرنه یه میلیونی بدهکارم :n02:
درسته آنریل یه گرافیک آماده و جالب داره اولش ولی محدوده و چیزی که یونیدی نیست. واسه همین میشه با یونیدی به آنریل رسید اگه باور نداری
بهترین صحنه ای که تو آنریل دیدی رو بزار من بهترش رو با یونیدی میزارم ...
این بحثا الکیه, مهم اینه که بلیزارد با یونیتی بازی ساخته با آنریل نساخته :n10:
دو تا کمپانی غیر مرتبط دو تا انجین ساختن اصلاً مهم نیست که ما به خاطرش بحث کنیم.
ولی حالا چون گفتی باشه بهتر از اونایی که محسن گذاشت رو بذار. :n01:
این رو سرچ کن :
unreal engine 4 infiltrator
ویدئوش رو 1080 بگیر ببین.
پیام شما که Uber رو خریدی من مجانی ازش گرفتم! :n02: گفتم بعد از تحریم پولشو میدم ...
وقتی تحریم رو من اثر نذاشته دروغ نمیگن دیگه. :n07: پولش رو به دلار میدم میخرم.
anti-military
18-12-2015, 16:35
این بحثا الکیه
نه اتفاقا خوبه چون باعث پیشرفت و انگیزه میشه. هدف اکثرمون اینه به یه گرافیک خوب و درحد نسل فعلی برسیم که بعدش جرات سرمایه گذاری پیدا کنیم
محیط و نمونه کار از یونیدی زیاد دارم که آنریل رو به چالش بکشه :n02: نمیشه تو این محیط منتشر کرد ولی شاید هم گذاشتم
این infiltrator رو هم دیدم. اینکه بگیم نمیشه با Unity همچین چیزی ساخت درست نیست. با یونیدی هم میشه اما سخت تره و هنر بیشتری میخواد
وقتی بحث PBR مطرح میشه قدرت تمام موتورهایی که درست درمون این فاکتورهارو دارن یکی میشه. فرقشون فقط بین محدودیت هاشونه ...
اشتباه شده متن زیر رو بخونید.
نه اتفاقا خوبه چون باعث پیشرفت و انگیزه میشه. هدف اکثرمون اینه به یه گرافیک خوب و درحد نسل فعلی برسیم که بعدش جرات سرمایه گذاری پیدا کنیم
من که اصلاً دنبال چنین چیزی نیستم.
شما یه نگاهی به بازی Her Story بندازین نمرات و فروشش هم ببینید کلاً گرافیک رو میذاری کنار.PBR هم اصلاً مهم نیست مثلاً چون Vray هم PBR داره دلیل نمیشه شما با Unity بهش برسی. :n02:
بازی خوب ساختن گرافیک نیست عزیز من, شما برو ببین صداگذاری قسمتی از بازی Soma زیر آب توسط غواص ها انجام شده. برای طراحی گیم پلی بازی Super Meat Boy ماه ها طراحی زده شده. و غیره.
هر موقع همه این کارها رو انجام دادین و اوکی شد بعدش سرمایه بذارین دیگران بیان براتون گرافیک خوب در بیارن و پروژتون رو عملی کنن.
با تشکر
M0hsen3D
18-12-2015, 18:51
بازی خوب ساختن گرافیک نیست عزیز من, شما برو ببین صداگذاری قسمتی از بازی Soma زیر آب توسط غواص ها انجام شده. برای طراحی گیم پلی بازی Super Meat Boy ماه ها طراحی زده شده. و غیره.
هر موقع همه این کارها رو انجام دادین و اوکی شد بعدش سرمایه بذارین دیگران بیان براتون گرافیک خوب در بیارن و پروژتون رو عملی کنن.
با تشکر
کاملا درسته, باید دید هدف از ساخت بازی چی هست؟! مهمترین فاکتر اکثر گیم ها تو بیشتر ژانر ها اول گیم پلی هست بعدش داستان و ... گرافیک یه بازی رو سرگرم کننده نیمکنه,گرافیک اون حس که میخوای به مخاطب القا کنی حالا میخواد ترس باشه,غم باشه یا هردو و ...رو نیمتونه بدون فاکتور های بسیار مهم دیگه مثل صداگذاری مناسب و ... از پسش بر بیاد بعضا مسخره هم میشه مثلا میخوای ترسناک بشه بدون اون عوامل دیگه!
اگه Soma شاهکاره به خاطر داستان عمیق و فوقالعاده اون هست و همچنین صدا گذاری که وصفش با متن ممکن نیست و فقط باید تو محیط بازی به دیوانه کننده بودنش پی ببری.
anti-military
18-12-2015, 19:01
هرکی خوب رو چیزی که براش مهم تره بیشتر وقت میذاره. یکی مثل من که گرافیک واسش مهمه رو این قسمت بیشتر وقت میذاره. گرچه من هنوز داستان رو مهم ترین قسمت میدونم بعدش گرافیک ولی خوب داستان نیاز به وقت زیادی نداره و به تخیل طرف ربط داره. صداگذاری که اصلا مشکلی نیست نهایت با استخدام یه متخصص کارو پیش میبره ...
مطمئن باش هیچ وقت پروژه لنگ صداگذاری نمیمونه. گیم پلی و هوش مصنوعی هم که وقت زیادی نمیخواد چون من قبلا خودم این قسمت هارو تکمیل کردم
خلاصه سلیقه ای هستش! نمیشه گفت گرافیک مهم نیست پس برو رو گیم پلی کار کن! من همه قسمت ها واسم مهمه... گرافیک خوب کمک میکنه داستان بیشتر درک بشه
من هیچ وقت نمیام 200-300 میلیون یا حتی بیشتر خرج یه بازی کنم گرافیکش ضعیف باشه. گرافیک خودش بهترین تبلیغ واسه معروف کردن بازیه
هرکی خوب رو چیزی که براش مهم تره بیشتر وقت میذاره.
هر کی نظری داره ولی خب بازیکن و خریدار آخرین حرف رو میزنه.
ایران که بازاری نمونده براش, جنون سیاه هم نفروخته حتی, برای خارج بازی 200-300 میلیونی هم که indie محسوب میشه کسایی هم که بازی زیر 30 دلارِ indie میخرن سیستم هاشون هم قوی نیست معمولاً.
گرافیک نه تبلیغه نه فروش.
نمونه ی واضحش :
بازی Undertale فقط تعداد Review هاش تو Steam نزدیک 20 هزار تائه که 98% مثبت دادن 2 درصد منفی. Review کسی میتونه بزنه که خریده باشه معمولاً هم تعداد کمی از خریدارها Review میزنن یعنی حداقل 100 هزار نسخه فروخته.
اصلاً گیریم احتمالِ من غلط همون 20 هزار تا فروخته باشه , 30 درصد سود رو Steam برمیداره بقیه میرسه به ناشر. 10 دلار قیمت بازی هست , Bundle بگیری 18 دلار یه DLC هم داره 10 دلار. بیشتریا فقط خود بازی رو میگیرن میانگین بگیریم 12 دلار به ازای هر نفر که 70 درصدش میشه 8.4 دلار.
بیست هزار نسخه میشه 168 هزار دلار ضرب در 2500 تومن (با احتساب پول صراف و مالیات و غیره) میشه 420 میلیون تومن اگر بازی ایرانی بود. حالا حساب کن اگه همون 100 هزار تا یا حتی بیشتر فروخته باشه چی میشه. فقط Steam هم نیست بقیه جاها هم هست.
اینم دو تصویر از داخل بازی :
به هر حال امیدوارم هر کاری میکنی باعث نشه این سرمایه ای که کلی براش زحمت کشیدی بشه یه بازی که فقط تو هارد خودت هست و هیچ خریداری نداره.
M0hsen3D
19-12-2015, 14:13
هرکی خوب رو چیزی که براش مهم تره بیشتر وقت میذاره. یکی مثل من که گرافیک واسش مهمه رو این قسمت بیشتر وقت میذاره. گرچه من هنوز داستان رو مهم ترین قسمت میدونم بعدش گرافیک ولی خوب داستان نیاز به وقت زیادی نداره و به تخیل طرف ربط داره. صداگذاری که اصلا مشکلی نیست نهایت با استخدام یه متخصص کارو پیش میبره ...
مطمئن باش هیچ وقت پروژه لنگ صداگذاری نمیمونه. گیم پلی و هوش مصنوعی هم که وقت زیادی نمیخواد چون من قبلا خودم این قسمت هارو تکمیل کردم
خلاصه سلیقه ای هستش! نمیشه گفت گرافیک مهم نیست پس برو رو گیم پلی کار کن! من همه قسمت ها واسم مهمه... گرافیک خوب کمک میکنه داستان بیشتر درک بشه
من هیچ وقت نمیام 200-300 میلیون یا حتی بیشتر خرج یه بازی کنم گرافیکش ضعیف باشه. گرافیک خودش بهترین تبلیغ واسه معروف کردن بازیه
نه, گرافیک هم مهمه منتها داستان, گیم پلی خیلی مهمترن! چون تاثیرگزارترین بخش هان همچنین صداگزاری و موسیقی بازی.الان دیگه ردیف کردن یه گرافیک مناسب خیلی سخت نیست فقط هزینه بره.
ولی خب, اگه اینقدر گرافیک مهمه برای شما, چرا واقعا بجای اینکه این همه وقت بزاری یونیتی رو بکشی در سطح انریل بالا که تا الان هم دیده نشده, چرا نمیای از انریل استفاده کنی و خیال خودت رو از بابت گرافیک,انجین و امکاناتش و همچنین باز بودن انجین برای تغییر راحت نمیکینی؟ گیریم گرافیک نشستی مدت ها کار کردی بهبود دادی (که تو این مدت باز انریل اینقدر پیشرف میکنه که باز باید دوباره این زمان بزاری), گیم پلی چی؟ اگه نتونستی گیم پلی که میخوای تو یونیتی در بیاری چی؟
البته مطمئن باش اگه اون مدل که دیدی هم در اختیارت بود اگه ماه ها هم تست و از مایش میزدی تو یونیتی بازم به اون کیفیت نمیتونستی برسی.
anti-military
19-12-2015, 16:38
نه, گرافیک هم مهمه منتها داستان, گیم پلی خیلی مهمترن! چون تاثیرگزارترین بخش هان همچنین صداگزاری و موسیقی بازی.الان دیگه ردیف کردن یه گرافیک مناسب خیلی سخت نیست فقط هزینه بره.
ولی خب, اگه اینقدر گرافیک مهمه برای شما, چرا واقعا بجای اینکه این همه وقت بزاری یونیتی رو بکشی در سطح انریل بالا که تا الان هم دیده نشده, چرا نمیای از انریل استفاده کنی و خیال خودت رو از بابت گرافیک,انجین و امکاناتش و همچنین باز بودن انجین برای تغییر راحت نمیکینی؟ گیریم گرافیک نشستی مدت ها کار کردی بهبود دادی (که تو این مدت باز انریل اینقدر پیشرف میکنه که باز باید دوباره این زمان بزاری), گیم پلی چی؟ اگه نتونستی گیم پلی که میخوای تو یونیتی در بیاری چی؟
البته مطمئن باش اگه اون مدل که دیدی هم در اختیارت بود اگه ماه ها هم تست و از مایش میزدی تو یونیتی بازم به اون کیفیت نمیتونستی برسی.
اتفاقا اولین چیزی که من روش کار کردم و خیالم ازش راحت شد گیم پلی و انیمیشن هاش و هوش مصنوعی و یه سری اسکریپت های لازم بود.
از نظر من اینجوریه ...
1- داستان - 2- گرافیک 3- گیم پلی و ...
مال شما هم احتمالا اینجوری باشه ...
1- داستان - 2- گیم پلی 3- گرافیک و ...
مهم اینه که جفتمون قبول داریم داستان مهم ترین چیزه ... اما یه گرافیک خوب لازمه که داستان قشنگ تر حس بشه ...
Reza Azimy_RW
22-12-2015, 00:28
در مورد این کار پیام جان :
پیام خان درسته که به واقعیت نزدیکه ولی شیدر پوست باید بافت و حس پوست رو منتقل کنه این چیزی که شما گذاشتی یه شیدر ابتداییه با پایین بالا کردن مقدار difuse و... همراه با یه مدل و تکسچرو ... آماده که همین چیزای آماده خوشگلش کرده وگرنه چیز خاصی نیست
یه شیدر پوست حتما باید حده اعقل چند تصویر از نزدیک و ... وجود داشته باشه تا بشه فهمید چیه
شما یه نگا به شیدر پوست کرایسیس 3 بنداز منظور منو از بافت پوست میفهمی . چقدر هنرمندانه حس پوست منتقل میشه ( زوم کن روش )
به هر حال موفق باشی
ممنون در مورد کار مصطفی هم یه توضیحی بدی خوب میشه :n01:
Reza Azimy_RW
22-12-2015, 22:51
در مورد کار مصطفی خداییش باهاش حال نکردم که فکر کنم بزرگترین دلیلش نرمال مپ نامناسبشه خیلی بهتر از اینا میتونست باشه
ایشالله تو کار بعدیت همه چی اوکی میشه :n12:
تحریم یونیتی هم برداشته شد :n05: , به زودی تحریم مالی هم برداشته میشه و مصطفی میره پولای مردم رو میده :n06:
anti-military
23-12-2015, 14:56
پیام سایتش هنوز واسه من تحریمه که ...
در کل خواستم بگم کرایسیس 3 هم بره بوق بزنه. :n04::n08:
گرافیک داخل بازی Until Dawn :
باور نمیکنید داخل بازیه یه PS4 بگیرید ببینید :n02:
Reza Azimy_RW
23-01-2016, 02:46
در کل گرافیک بازی بالاس ولی در مورد شیدر پوستش به نظر من به پای کرایسیس نمیرسه . کرایسیس حسه پوست واقعیو تغریبا کامل منتقل کرده این مصنوعیه یکم سبکش
ویرایش :
حالا که چنتا عکس گذاشته شد منم یکی بزارم دیدن اینم خالی از لطف نی :دی
anti-military
23-01-2016, 03:40
در کل گرافیک بازی بالاس ولی در مورد شیدر پوستش به نظر من به پای کرایسیس نمیرسه . کرایسیس حسه پوست واقعیو تغریبا کامل منتقل کرده این مصنوعیه یکم سبکش
ویرایش :
حالا که چنتا عکس گذاشته شد منم یکی بزارم دیدن اینم خالی از لطف نی :دی
این یکی دیگه واقعا خوب نیست! خام به نظر میرسه آدم یاد بازی های PS2 می افته :n02:
گرافیک کلیش خیلی خوبه واسه همین خوب به نظر میرسه اما شیدر پوستش خوب نیست
Until Dawn به نظر عالی میرسه. حالا این عکس هایی پیام گذاشت زیاد کیفیت رو نشون نمیده از این بهتره
اما بازم کیفیت شیدر خود پوست طبیعی نیست و به خاطر یه مسائل دیگه ای خوب به نظر میرسه
اشتباه من این بود که میخواستم پوست رو PB در بیارم در حالی که پوست اصلا نیازی نداره به این موضوع (یعنی نیازی به albedo نداره)
اگه قرار باشه به روش Photo realistic در بیارم نتیجه خیلی فرق میکنه و بهتر میشه. همینکه عکس العمل به نور
طبیعی و منطقی باشه خوبه.
تحریم سایت یونیدی هم برداشته شد
M0hsen3D
23-01-2016, 19:35
در کل خواستم بگم کرایسیس 3 هم بره بوق بزنه. :n04::n08:
گرافیک داخل بازی Until Dawn :
باور نمیکنید داخل بازیه یه PS4 بگیرید ببینید :n02:
شابد بشه حتی کیفیت بالاتر از اینم Real time گرفت اما تو یه گیم اقعا محشره این کیفیت!!!
anti-military
27-01-2016, 10:38
تحریم سایت یونیتی برگشت که باز! چرا هی شل کن سفت کن میکنن ...
Reza Azimy_RW
27-01-2016, 13:00
انگار باز گفتی یونیتی این یونیدی چی بود دیگه رو اعصاب :n02:
anti-military
27-01-2016, 16:43
انگار باز گفتی یونیتی این یونیدی چی بود دیگه رو اعصاب :n02:
:n02: الکی مثلا آمریکایی بودم. تلفظ آمریکایی باحال تره اما تو ایران همون یونیتی بگیم بهتره
یونیدی بیشتر حال میده :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Btag18%5D.mp4
Reza Azimy_RW
27-01-2016, 17:38
چیزی که تلفظ میشه یه چیزی بین دی و تیه با نوک زبون ولی در اصل ماکه زبانمون چیزی دیگس اصلشو بگیم بهتره چرا اثن با لحجه یه کشور خاص :n13:
حالا اثن در کل هرچی دوس داری بگو من در هر صورت نوکریو :n02::n06:
کاتالان ها میگن اونیتی:n02:
ehsan_wwe
08-02-2016, 13:31
طرفای پرو میگن باکومبا باکومبا
anti-military
06-07-2016, 10:47
یه چیز جالب یونیتی سایتش رو تغییر داده و تحریم حذف شده و یادش رفته دوباره تحریم هارو برگردونه. :n02:
اما Asset Store هنوز باز نمیشه ... همون بهتر باز نشه نزدیک 2 میلیون پولمون رفت.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.