ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستمم روشن نمیشه کمک کنید

sfim
16-12-2015, 19:00
سلام من سیستم که روشن میکنم نیم ثانیه بعد خاموش میشه

اون سه تا چراغ phase مادربورد روشن میشه فن سی پی یو هم یزره میچرخه ولی سیستم روشن نمیشه

بعد که دوباره کلید پاور میزنم دیگه اصلا هیچ اتفاقی نمیفته ولی اگه کابل پاور درارم دوباره بزنم یه ده دقیقه هم صبر کنم دوباره اتفاق بالا میفته

مشکل از کجاست مطمئن شدم از پاور نیست با سه تا پاور امتحان کردم که همشونم سالمن بازم این اتفاق میفته

کمک کنید دیگه نمدونم چه مشکلی هست حتی همه چی قطع کردم و فقط برق ها مادربورد گذاشتم بمونه فایده ای نداشت

ممون

محمد7966
16-12-2015, 19:03

اون سه تا چراغ phase مادربورد روشن میشه فن سی پی یو هم یزره میچرخه ولی سیستم روشن نمیشه

بعد که دوباره کلید پاور میزنم دیگه اصلا هیچ اتفاقی نمیفته ولی اگه کابل پاور درارم دوباره بزنم یه ده دقیقه هم صبر کنم دوباره اتفاق بالا میفته

مشکل از کجاست مطمئن شدم از پاور نیست با سه تا پاور امتحان کردم که همشونم سالمن بازم این اتفاق میفته

کمک کنید دیگه نمدونم چه مشکلی هست حتی همه چی قطع کردم و فقط برق ها مادربورد گذاشتم بمونه فایده ای نداشت

ممون

سلام
احتمال زیاد خازنای مادربردتون باد کرده
روی سطح اونا دست بکشید و ببینید باد کردند یا نه

sfim
16-12-2015, 19:15
سلام
احتمال زیاد خازنای مادربردتون باد کرده
روی سطح اونا دست بکشید و ببینید باد کردند یا نه
دیدم نه باد نکرده

به نظرتون اگه باطری مادربورد خالی بشه ممکنه سیستم اصن روشن نشه؟

از هارد و گرافیک و پاور که نمیتونه باشه درسته؟

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

محمد7966
16-12-2015, 19:30
دیدم نه باد نکرده

به نظرتون اگه باطری مادربورد خالی بشه ممکنه سیستم اصن روشن نشه؟

از هارد و گرافیک و پاور که نمیتونه باشه درسته؟

نه باطری فقط برای تنظیمات مادربرد
دوباره خازنها رو چک کنید کناره های خازن منظورم نبود ها منظورم سر خازن هست اونجا نباید باد کرده باشه

این چیزی که شما میگید بیشتر شبیه خراب شدن خازنه در واقع خازن شارژ نگه میداره و اگر باد کنه خیلی زود دشارژ میشه
احتمال زیاد از مادربرد یا سی پی یو میتونه باشه من شکم بیشتر روی مادربرد

sfim
16-12-2015, 19:33
اخیرا سیستم که ریست میکردم خاموش میشد دوباره باید روشن میکردم

بعضی وقت ها هم روشن میکردم همه فن ها روشن میشد و سیستم روشن میشد دوباره خاموش میشد باید سه چهار بار این کار میکردم تا روشن میشد

ولی اینجوری تازه شده

EXTREME
16-12-2015, 21:19

ممون
اگر پاور بررسی شده کار بعدی چک کردن دمای قطعات سیستم است اگر مشکل از دما نباشه باید تک ت قطعات رو خارج کنید ببینید در چه حالت سیستم خاموش نمیشه یک بار رم رو دربیارید چک کنید یک بار هارد رو بکنید یک بار هم کابل eps و بررسی کنید

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

sfim
16-12-2015, 22:27
اگر پاور بررسی شده کار بعدی چک کردن دمای قطعات سیستم است اگر مشکل از دما نباشه باید تک ت قطعات رو خارج کنید ببینید در چه حالت سیستم خاموش نمیشه یک بار رم رو دربیارید چک کنید یک بار هارد رو بکنید یک بار هم کابل eps و بررسی کنید

مرسی ولی وقتی کامپیوتر روشن نمیشه دما چجوری چک کنم فک کنم کامل متوجه نشدید سیستم اصلا روشن نمیشه حتی با مادربود و سی پی یو تنها

EXTREME
17-12-2015, 08:50
شما اول پستتون نوشته بودید نیم ثانیه بعدش خاموش میشه این میتونه از دما باشه که برای اینکار فن پردازنده و خمیرش باید بررسی بشه و با برداشتن گرافیک هم بررسی بشه که با اینکار سیستم خاموش میشه یا نه ولی اگر کلا سیستم روشن نمیشه درصورتی که دکمه پاور سالمه و با اتصال کوتاه هم روشن نمیشه باید تک تک قطعات نظیر رم گرافیک و هارو رو جداگانه خارج کنید ببینید سیستم روشن میشه یا نه اگر درست نشد با یک پاور دیگه چک بشه اگر درست نشد مشکل از خود مین است با درآوردن کابل برق نزدیک پردازنده بررسی کنید

sfim
18-12-2015, 19:40
شما اول پستتون نوشته بودید نیم ثانیه بعدش خاموش میشه این میتونه از دما باشه که برای اینکار فن پردازنده و خمیرش باید بررسی بشه و با برداشتن گرافیک هم بررسی بشه که با اینکار سیستم خاموش میشه یا نه ولی اگر کلا سیستم روشن نمیشه درصورتی که دکمه پاور سالمه و با اتصال کوتاه هم روشن نمیشه باید تک تک قطعات نظیر رم گرافیک و هارو رو جداگانه خارج کنید ببینید سیستم روشن میشه یا نه اگر درست نشد با یک پاور دیگه چک بشه اگر درست نشد مشکل از خود مین است با درآوردن کابل برق نزدیک پردازنده بررسی کنید

همه این کارها انجام دادم تو فروم های خارجی هم سرچ کردم با ریست کردن بایوس از طریق cmos jumper بعضی ها نتیجه گرفتن که واسه من تاثیری نکرد قطعا از مادربورد که میبرم گارانتی آواژنگ

فقط با توجه که به اینکه گارانتی 2012 تموم شده ببرم همین آواژنگ یا تعمیر کار دیگه کلا چی پیشنهاد میدید

آواژنگ کسی تجربه داره؟؟ ممنون

EXTREME
18-12-2015, 20:32
آواژنگ تعمیرکارای خوبی داره با هزینه براتون فکر کنم تعمیر کنن

sfim
18-12-2015, 20:44
آواژنگ تعمیرکارای خوبی داره با هزینه براتون فکر کنم تعمیر کنن

به نظرتون الان میتونم مادربورد سوکت 1156 پیدا کنم نو بخرم؟

سی پی یو من core i5 750 sockst 1156 هست این مادربورد ها جدید با سوکت 1150 بهش نمیخورن؟ ممنون

EXTREME
18-12-2015, 20:49
سوکت فرق داره شما نمیتونید مین با سوکت 1150 رو با پردازنده 1156 استفاده کنید نو باید بگردید پیدا بکنید خیلی قدیمیه ولی اگه نو نباشه دست دو هست

sfim
18-12-2015, 20:57
نه اگه دست دو بخام بگیرم ارزش داره همین تعمیر کنم چون واقعا مادرربورد خوبیه سری p55 گیگا

اگر بخان مثلا چن تا خازن عوض کنن هزینش دوروبر چقدره خبر ندارین؟

Sent from my LG-V400 using Tapatalk

EXTREME
18-12-2015, 21:01
نه از هزینه اطلاعی ندارم مشکل شما علت های زیادی داره مثل مدار تغذیه مین خرابی فت یا ماسفت یا سوختگی یا خرابی یک چیپ مثل چیپ جنوبی i/o یا هر چیپ دیگه ای که جریان میکشه

sfim
23-12-2015, 22:21
مادربورد از اواژنگ گرفتم فوق العاده از کارشون و کیفیت خدمات راضی بودم جدا ارزش داره ادم قطعه با اواژنگ بخره من که خیلی رو کار اینا حساسم واقعا خوشم اومد هزینه هم 22 تومن گرفتن در صورتی که میبردم تعمیر کار دست میزد بهش 50 می گرفت البته فک نمیکنم قطعه ای عوض کرده باشن

sfim
23-12-2015, 22:24
از دوکاربر بالا هم که کمک کردن خیلی ممنون