ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سلام

Hidden-Hunter
16-12-2015, 14:53
سلام خدمت دوستان پی سی وردی

دوستان چند وقتی هست که گهگداری سیستم را که روشن میکنم ، در لودینگ ویندوز شات دان میشه و دوباره باید دکمه پاور را بزنم تا وارد ویندوز بشم.

بد پیش یک خدمات کامپیوتری بردم و پاور و گرافیک و هارد و مین برد را تست کرد و گفت مشکل اینا نیست و حتی بایوس هم اپدیت کرد.

حالا بنظرتون مشکل از چیه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

محمد7966
16-12-2015, 17:29

دوستان چند وقتی هست که گهگداری سیستم را که روشن میکنم ، در لودینگ ویندوز شات دان میشه و دوباره باید دکمه پاور را بزنم تا وارد ویندوز بشم.

بد پیش یک خدمات کامپیوتری بردم و پاور و گرافیک و هارد و مین برد را تست کرد و گفت مشکل اینا نیست و حتی بایوس هم اپدیت کرد.

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام شاید مشکل از خود ویندوز باشه
تنظیمات پاور که تو کنترل پنل رو ریست کنید

Hidden-Hunter
16-12-2015, 17:37
سلام شاید مشکل از خود ویندوز باشه
تنظیمات پاور که تو کنترل پنل رو ریست کنید

سلام دوست عزیز

روی ویندوز قبلی هم همین مشکل بود:n15:

این قسمت را ریست کنم؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد7966
16-12-2015, 17:56
سلام
آره همون restore plane default رو بزنید
اگر هم درست نشد به نظرم تنظیمات مادربردو ریست کنید

Hidden-Hunter
16-12-2015, 17:57
محمد جان از کجا تنظیمات مادربردو ریستور کنم؟
بعد ریستور کنم اشکالی بوجود نمیاد؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

vissoto
16-12-2015, 18:02

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام

اگر ویندوز شما 8.1 یا 10 است ؛ Fast Startup را خاموش کنید و نتیجه را بررسی کنید.

در ویندوز 7 هم این مشکل وجود داشت ؟

#2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

محمد7966
16-12-2015, 18:02
محمد جان از کجا تنظیمات مادربردو ریستور کنم؟
بعد ریستور کنم اشکالی بوجود نمیاد؟

تو همون صفحه آبی تنظیمات
همزمان که کیسو روشن کردید کلید دیلیتو بزنید تا به تنظیمات مادربردو برید

یه راه دیگه هم هست و اون اینه که باطری مادربردو دربیارید بعد از 1 دقیقه بذارید تو مادربرد

Hidden-Hunter
16-12-2015, 18:11
سلام

اگر ویندوز شما 8.1 یا 10 است ؛ Fast Startup را خاموش کنید و نتیجه را بررسی کنید.

در ویندوز 7 هم این مشکل وجود داشت ؟

#2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام برادر چطوری فست استارت اپ را غیر فعال کنم؟
ویندوز قبلیم 8.1بود و الان ویندوز 10 دارم
ویندوز 7 رو سه سال پیش داشتم و همچین مشکلی نبود

vissoto
16-12-2015, 18:13
سلام برادر چطوری فست استارت اپ را غیر فعال کنم؟
ویندوز قبلیم 8.1بود و الان ویندوز 10 دارم
ویندوز 7 رو سه سال پیش داشتم و همچین مشکلی نبود

Hidden-Hunter
16-12-2015, 18:25

دوست عزیز تنظیماتی که گذاشتید هم چین صفحه ای عکس روی ویندوز 10 نبود

چیکار کنم؟

vissoto
16-12-2015, 18:29
دوست عزیز تنظیماتی که گذاشتید هم چین صفحه ای عکس روی ویندوز 10 نبود

چیکار کنم؟

Hidden-Hunter
16-12-2015, 19:14

دوست عزیز تنظیمات را انجام دادم و تیک را برداشتم

الان باید چیکار کنم؟

vissoto
16-12-2015, 19:39
دوست عزیز تنظیمات را انجام دادم و تیک را برداشتم

الان باید چیکار کنم؟
پس از برداشتن تیک Fast Startup و انتخاب Save Change ؛ الان باید چک کنید سیستم هنگام لود ویندوز خاموش میشه یا نه.

Hidden-Hunter
16-12-2015, 19:45
پس از برداشتن تیک Fast Startup و انتخاب Save Change ؛ الان باید چک کنید سیستم هنگام لود ویندوز خاموش میشه یا نه.

سلام اخوی

تست کردم سه بار سیستم را خاموش و روشن کردم و اکی بود که باز باید تست کنم.راستی چرا این مشکل بوجود میاد؟

فقط یک سوال من امروز پای سیستم بودم که کاری برام پیش امد و نیم ساعت رفتم بیرون و وقتی امدم منزل دیدم سیستم خاموش شده، از خانواده پرسیدم گفتن کسی پای سیستم نرفته.این مشکل از چیه؟؟

ببخشید حسابی مزاحمتون شدم دادا:n16:

EXTREME
16-12-2015, 21:14

ممنون میشم راهنمایی کنید
ابتدا باید سیستم عامل و وجود ویروس بررسی بشه اگر درست نشد پاور دمای قطعات و مین بررسی بشه

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

Hidden-Hunter
16-12-2015, 21:31
ابتدا باید سیستم عامل و وجود ویروس بررسی بشه اگر درست نشد پاور دمای قطعات و مین بررسی بشه

سیستم ویروسی نیست
چطوری دمای سیستم را برسی کنم؟
راهنمایی میکنید مهرداد جان

EXTREME
16-12-2015, 21:37
شما وارد سیستم نمیتونید بشید که دما رو چک کنید برای بررسی دما کارهایی که میتونید بکنید این است که فن پردازنده خاک گیری کنید فن رو بررسی کنید درست کار میکنه و محکم است و خمیر خوب به پردازنده بزنید برای گرافیک با درآوردن از سیستم باید چک کنید دمای مین هم باید سیستم رو خاک گیری کرده و تهویه کیس رو بهتر کنید

Hidden-Hunter
17-12-2015, 12:22
سلام دوستان

مشکل من با راه حل دوستمون ک برداشتن تیک بود اکی شد

واقعا ممنونم:n11:

vissoto
17-12-2015, 12:54
سلام اخوی

تست کردم سه بار سیستم را خاموش و روشن کردم و اکی بود که باز باید تست کنم.راستی چرا این مشکل بوجود میاد؟

فقط یک سوال من امروز پای سیستم بودم که کاری برام پیش امد و نیم ساعت رفتم بیرون و وقتی امدم منزل دیدم سیستم خاموش شده، از خانواده پرسیدم گفتن کسی پای سیستم نرفته.این مشکل از چیه؟؟

ببخشید حسابی مزاحمتون شدم دادا:n16:

سلام

در مورد خاموش شدن سیستم همان طور که دوستان در تایپک دیگر گفتند ؛ ابتدا تنظیمات Power Options را چک کنید.
کلید ویندوز در کیبورد + کلید X را بزنید و Power options را انتخاب کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یا منوی استارت را اجرا کنید و بنویسید power options و سپس تنظیمات power options را انتخاب کنید. با تایپ هر کلمه پس از اجرای منوی استارت به صورت خودکار قسمت جستجو فعال می شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یا به آدرس Control Panel >>> System and Security >>> Power Options در کنترل پنل بروید.
هر پلانی که در حالت انتخاب قرار دارد در روبروی آن change plan settings را بزنید .

در پنجره باز شده می توانید مشخص کنید ؛ مانیتور و سیستم پس از چه زمانی خاموش شوند.
برای تست زمان Put the computer to sleep را 5 دقیقه تنظیم کنید و save change را بزنید ؛ در این 5 دقیقه به موس و کیبورد دست نزنید ؛ ببینید سیستم خاموش میشه یا نه .

در برخی از سیستم ها در حالت Sleep فقط مانیتور خاموش می شود ولی در بیشتر سیستم های امروزی(PC) هنگام Sleep سیستم به صورت کامل خاموش می شود .(همه برنامه ها و پنجره های قبل از Sleep پس از روشن شدن سیستم اجرا می شوند)

برای جلوگیری از خاموش شدن سیستم می توانید از نرم افزار Don't Sleep استفاده کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در مورد Fast Startup هم این گزینه در ویندوزهای 8.1 و 10 وجود دارد و اگر فعال باشد سیستم پس از Shutdown با سرعت بیشتری بوت می شود.(در مورد Restart هیچ تاثیری ندارد)
در نتیجه برای بررسی حل شدن مشکل سیستم باید خاموش و سپس روشن شود.
البته یکی از دوستان گفتند که در سیستم های مدرن قبل از غیرفعال کردن Fast Startup گزینه هایی مانند Fast Boot یا Ultra Fast Boot یا Fast Startup در تنظیمات بایوس غیرفعال شوند شاید نیازی به غیرفعال کردن Fast Startup نباشد.

موفق باشید.

Hidden-Hunter
14-02-2016, 16:23
دوستان مشکلم حل شدُ باعث و بانی این مشکل برنامه الکهول بود که در ویندوز جدید نصب نکردم و دیدم چقدر راحت سیستم مثل قبل کار میکنه