ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید خودروی دست دوم برای فرد مبتدی تا 15 میلیون تومان

DariushGreat
15-12-2015, 22:39
سلام
یه بنده خدایی تازه گواهینامه میخواد بگیره و تا به حالم پشت خودرو ننشسته یعنی رانندگی رو تازه یاد گرفته از صفر. این آقا حالا میخواد ماشین دست دوم بخره ولی به شدت دنبال خودرویی هست که حداقل امنیت جانیش تامین باشه. من به شخصه بهش ماشین خارجی رو پیشنهاد می دم ولی خب پولش نمیرسه (کلا به زور 15 تومانش جوره). در خودروهای وطنی زیاد فنی نیستم و نمی تونم راهنماییش کنم برای همین اینجا ازتون درخواست راهنمایی دارم. به غیر از پراید چه ماشینی از خودروهای وطنی پیشنهاد میدید که هم نسبتا ایمن باشه هم خرجش کم باشه و اول کاری بنده خدا رو نپوکونه؟
ممنون برای راهنمایی

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-12-2015, 14:50
سلام
یه ماتیز تمیز و مرتب هم گزینه ی خوبی هست البته اگر راننده و خانوادشون بزرگ چثه و یا بسبار چاق نباشند
در اینترنت هم تاپیک مخصوص داره که استفاده ازش و انواع و اقسام سرویسها و تعمیرها در اون وجود داره
ماتیز یک ماشین استاندارد هست
برای استفاده داخل شهر خیلی مناسب هست
برای مسافرت طولانی , بستگی به تعداد و وزن و مسافت و مهارت راننده در استفاده از ماشین و سرویس و تعمیر داره

DariushGreat
18-12-2015, 23:16
ممنون دوست من
گزینه بهتری هم هست آیا؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
19-12-2015, 02:01
ممنون دوست منگزینه بهتری هم هست آیا؟
مسئله ی امنیت جانی بیشتر به خود راننده بستگی داره .
باید خودش خطاهای حادثه ساز انجام نده و مراقب خطاهای حادثه ساز دیگران هم باشه تا کار به حادثه نکشه
این تاپیک اطلاعات زیادی داره در این مورد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواندن این تاپیک هم مفید هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DariushGreat
19-12-2015, 23:28
سلام
آقا یکی از آشناهامون یه 206 مدل 82 فکر کنم تیپ 2 پیدا کرده. میگه طرف یه ماشین باز وسواسیه و از ماشین مراقبت کرده و... البته رنگ و تودوزی ماشین رو کامل عوض کرده! از نظر فنی و موتوری تایید کرده و توی گفتگوها ازش جویا شدم که چپ شده یا نه، گفت نه. قیمت هم 13 تومان.
حالا من از کجا تشخیص بدم که ماشین چپ کرده یا نه؟ بدنه اگر موج داشته باشه رو میشه دید ولی سقف و ستون رو چطور تشخیص بدم؟
در کل نظرتون چیه؟

ممنون برای راهنمایی

Khan gholi
19-12-2015, 23:58
سلام
آقا یکی از آشناهامون یه 206 مدل 82 فکر کنم تیپ 2 پیدا کرده. میگه طرف یه ماشین باز وسواسیه و از ماشین مراقبت کرده و... البته رنگ و تودوزی ماشین رو کامل عوض کرده! از نظر فنی و موتوری تایید کرده و توی گفتگوها ازش جویا شدم که چپ شده یا نه، گفت نه. قیمت هم 13 تومان.
حالا من از کجا تشخیص بدم که ماشین چپ کرده یا نه؟ بدنه اگر موج داشته باشه رو میشه دید ولی سقف و ستون رو چطور تشخیص بدم؟
در کل نظرتون چیه؟

ممنون برای راهنمایی

ببرید کارشناسی یک پولی ازتون می گرند تمام مشکلات بهتون میگند.
برای صافکاری هم نور میندازه رو بدنه ماشین حتی اگه با گریس هم در اورده باشند مشخص میشه

DariushGreat
20-12-2015, 00:11
ببرید کارشناسی یک پولی ازتون می گرند تمام مشکلات بهتون میگند.
برای صافکاری هم نور میندازه رو بدنه ماشین حتی اگه با گریس هم در اورده باشند مشخص میشه

ممنون
کجا ببرمش؟ من تهرانم. جای خاصی میشناسید؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
20-12-2015, 02:34
سلامآقا یکی از آشناهامون یه 206 مدل 82 فکر کنم تیپ 2 پیدا کرده. میگه طرف یه ماشین باز وسواسیه و از ماشین مراقبت کرده و... البته رنگ و تودوزی ماشین رو کامل عوض کرده! از نظر فنی و موتوری تایید کرده و توی گفتگوها ازش جویا شدم که چپ شده یا نه، گفت نه. قیمت هم 13 تومان.حالا من از کجا تشخیص بدم که ماشین چپ کرده یا نه؟ بدنه اگر موج داشته باشه رو میشه دید ولی سقف و ستون رو چطور تشخیص بدم؟در کل نظرتون چیه؟
ممنون برای راهنمایی
سلام
ایران رو نمیدونم اما اینجا کاراژهای معاینه ی فنی از یک قلم الکترونیکی استفاده میکنند که وقتی نوکش رو بذاریم روی بدنه ی ماشین , ظرف 1 ثانیه ضخامت رنگ رو با دقت دهم میلیمتر تعیین میکنه و خیلی راحت میشه فهمید کجای بدنه رنگ شده , کجا بتونه شده و کجا رنگ فابریک داره
کلیپهاش و عکسهاش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cident&fr=onesearchnew
در مورد شاسی هم با دستگاهِ دقیقی که شبیه دستگاه تنطیم جلوبندی هست میفهمند که ماشین تصادف بد داشته یا نه
در ایران معمولاً صافکارها و نقاشها از خودشون جاپاهای زیادی به جا میذارند که بدون دستگاه هم میشه فهمید که ماشین تصادفی هست یا نه .

javad1361839
23-12-2015, 18:10
با اجازه آقا داریوش

خرید خودروی دست دوم هاچ بک برای فرد مبتدی تاحداکثر 20 میلیون تومان

دوستان نظرتون در رابطه با این آگهی چیه، ارزش داره بگیرم؟؟

" پراید 111se فول دو ایربگ مدل 93 کارکرد 26000تا شیشه دودی و بیمه تا برج 5 سال 95 و کف پوش و روکش صندلی و دزدگیر همین خرج هایی که روش کردم خودش برام 400 دراومده "قیمت 18.5 میلیون

Royce
23-12-2015, 22:59
با اجازه آقا داریوش

خرید خودروی دست دوم هاچ بک برای فرد مبتدی تاحداکثر 20 میلیون تومان

دوستان نظرتون در رابطه با این آگهی چیه، ارزش داره بگیرم؟؟

" پراید 111 مدل 93 کارکرد 26000تا شیشه دودی و بیمه تا برج 5 سال 95 و کف پوش و روکش صندلی و دزدگیر همین خرج هایی که روش کردم خودش برام 400 دراومده "قیمت 18.5 میلیون

به نظر من 17.800 نهایت 18 دیگه بیشتر نمیرزه.شما که میخوای 18.5 هزینه کنی 1 تومن دیگه بذار روش برو صفرشو از کمپانی بردار با خیال راحت.

a_111
31-12-2015, 17:38
بچه ها سلام. به نظرتون تا همون 14 الی 15 ،پژو 405 بردارم یا نه؟ کیا پژو دارن؟ یه آمار بدن به ما
دستتون درد نکنه

javad312
01-02-2016, 15:11
یه سر به قیمت سایت زیر هم بزن بد نیست

خرید و فروش خودرو
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بیمه خودرو ، واسه بیمه تخفیف هم میدن
ثبت تعمیرگاه خودرو
.
.
.
سایت یک دو خودرو

12khodro.com

Keyvan99
15-05-2016, 11:11
با سلام
دوستان خسته باشید. من یه راهنمایی می خواستم.
برادرم تازه گواهینامه گرفته یکی از آشنا ها یه پرشیا 82 داره 200 هزار واقعی کارکرده بی رنگ و تمیز ، تازه هم تعمیر اساسی کرده موتورش رو میگه کامل ژاپنی کرده، چقدر میرزه ؟ به درد آدم تازه گواهینامه گرفته میخوره؟ البته بگم برادرم رانندگی کرده ها زیاد تازه کار نیست که ماشینو بکوبه به جایی و...
ممنون از راهنماییتون.

mohamad skystar
16-05-2016, 20:25
با سلام
دوستان خسته باشید. من یه راهنمایی می خواستم.
برادرم تازه گواهینامه گرفته یکی از آشنا ها یه پرشیا 82 داره 200 هزار واقعی کارکرده بی رنگ و تمیز ، تازه هم تعمیر اساسی کرده موتورش رو میگه کامل ژاپنی کرده، چقدر میرزه ؟ به درد آدم تازه گواهینامه گرفته میخوره؟ البته بگم برادرم رانندگی کرده ها زیاد تازه کار نیست که ماشینو بکوبه به جایی و...
ممنون از راهنماییتون.

اگر مدل 82 کارکرد واقعیش همینی که گفتین باشه و مشکل موتور نداشته باشه خریدش مشکلی نداره
میتونید انتخاب کنید

Keyvan99
21-05-2016, 20:29
چقدر ماشینش میرزه؟