PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لیگ قهرمانان اروپا | فصل 16-2015 | مرحله حذفی

Reza31001
14-12-2015, 15:59
قرعه کشی مرحله حذفی لیگ قهرمانان انجام شد و تیم ها حریفان خودشون رو شناختند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

omidscafild
14-12-2015, 16:10
این همه بازی چرت پخش میشه . اونوقت باید بارسا - آرسنال و بایرن - یووه همزمان باشه !

albertxx
14-12-2015, 17:56
نحوه سیدبندی مرحله گروهی که امسال عوض شد نتیجش رو الان میشه دید!!!
قرعه مذخرفی شده!!

4 تا بازی که هر 8 تیمش تیم های اول اروپا هستن
رئال - رم
بارسا - آرسنال
بایرن - یووه
پاریس - چلسی

بجز چلسی و رم بقیه تیما دارن واسه قهرمانی تو لیگشون میجنگن
اونوقت اون 4 بازی دیگه از دم مذخرف

اتلتیکو - آیندهوون
خنت -- وولفسبورگ
زنیت -- بنفیکا
دینامو -- سیتی

یعنی این مرحله باید منتظر حذف احتمالی
آرسنال - رم - یووه -- چلسی
و شاید بایرن و رئال باشیم
اونوقت مرحله بعد بنفیکا و وولفسبورگ جزو 8 تیم هستن!!!! و شاید زنیت و آیندهوون

Sent from my D6502 using Tapatalk

romantic
15-12-2015, 18:03
بنظر من این قرعه‌ها فقط حاصل اتفاق محضه و سیدبندی چندان نقشی نداشت. بارسلونا، رئال مادرید، اتلتیکو و بایرن که میتونستن با هر ۷ تیم بازی کنن. چلسی و سیتی هم میتونستن با ۶ حریف روبرو بشن. تیم‌های سرگروه هم چندان تغییری نسبت به سال‌های قبل نداشت. فقط رئال مادرید سرگروه نشدنش با سال‌های قبل فرق داشت. آرسنال و سیتی که خب طبیعیه سرگروه نشدنشون. در سالهای قبل هم حداقل دو گروه با تیم‌های متوسط به سرگروهی مثلا پورتو، زنیت یا اتلتیکو داشتیم.
درکل منظورم اینه که خوردن قدرتمندترین تیم‌ها به هم، احتمالش از بقیه‌ی حالات بیشتر نبود. ولی خب اتفاق افتاد.

Stream
16-12-2015, 00:27
بله اتفاق است. بالاخره وقتی تیم هایی مثل PSG ، یووه، رم و آرسنال دوم میشن + کمی شانس طبیعی خواهد بود اینها با تیم هایی که اول شدن بازی کنن و در نهایت هم چنین قرعه هایی داشته باشیم.

nw_nk
17-12-2015, 18:31
جاشوا برنت: خوردن به بارسلونا عالی است. این مرحله باشد، مرحله بعد یا فینال. مسی، سوارز و نیمار، زنده آنها را میخوریم.

nw_nk
19-12-2015, 06:20
بازیکنانی که بیشترین موقعیت رو در 5 لیگ معتبر اروپا از دست دادن

Robert Lewandowski | Bayern Munich | 22

Cristiano Ronaldo | Real Madrid | 12

Martin Braithwaite | Toulouse | 12

Nikola Kalinic | Fiorentina | 12

Pierre-Emerick Aubameyang | Borussia Dortmund | 12

...

nw_nk
25-12-2015, 19:44
آلگری: مقابل بایرن اتوبوس پارک نخواهیم کرد

مکس آلگری، سرمربی یوونتوس عنوان کرد که تیمش مقابل بایرن مونیخ، بازی هجومی به نمایش خواهد گذاشت.

به گزارش "ورزش سه"، بیانکونری مقابل قهرمان سه فصل اخیر آلمان در مرحله یک هشتم نهایی صف آرایی خواهد کرد و کار سختی پیش رو خواهد داشت. با این حال، آلگری عنوان کرد که تیمش مقابل یووه دفاعی بازی نخواهد کرد.

او گفت:" آیا جدایی پپ باعث تغییری می‌شود؟ نه. البته آنها سه سال پیش هم جدایی یوپ هاینکس را در میانه فصل اعلام کردند و در پایان فصل قهرمان سه گانه شدند.

اتوبوس پارک خواهیم کرد؟ نه ، بازی زیبایی به نمایش خواهیم گذاشت. باید برای مرحله یک چهارم آماده باشیم و با قدرت به روندمان در لیگ ادامه دهیم.

اروپا برایمان مهم است. پس از فینال برلین، محبوبیت جهانی یووه افزایش یافت.

لیگ خیلی مهم است و باید در آن قهرمان شد ولی چمپیونزلیگ در سرتاسر جهان دیده می‌شود و ما هر سال حداقل باید از یک هشتم صعود کنیم."

Allegri: Juventus won’t park the bus against Bayern

hossein blak
29-12-2015, 23:26
بلان: پاری سن ژرمن امسال باید قهرمان اروپا شود

پاری سن ژرمن تیمی که در سه فصل متوالی موفق به قهرمانی در لیگ 1 فرانسه شده اند، در این سالهای اخیر از صعود به مرحله نیمه مهایی لیگ قهرمانان اروپا باز مانده اند، اما لوران بلان در تلاش است تا این طلسم را بشکند.
بلان در این باره گفت:
{{همیشه در پایان فصل عملکرد شما را مورد ارزیابی قرار می دهند، این روش تمام جهان است، پاری سن ژرمن قهرمان لیگ فرانسه خواهد بود، اما ما می خواهیم قهرمانی در اروپا را نیز از آن خود کنیم، فکر می کنم زمان آن فرا رسیده است که بتوانیم طلسم های چندین ساله را بشکنیم!
ما یک تیم بسیار با کیفیت با بازیکنان بزرگ هستیم که راه را برای موفقیت در لیگ قهرمانان اروپا هموار کرده ایم، ما می خواهیم که قهرمان شویم اما این کار ساده ای نیست، در گفتن شما می توانید همه کار را انجام دهید اما در عمل اوضاع متفاوت است.}}

nw_nk
31-12-2015, 19:21
مرگبار ترین حمله اروپا

سرسخت ترین دفاع اروپا

hossein blak
01-01-2016, 11:04
چک: می خواهم برابر مسی همچون گذشته یک سد باشم

لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در تمام دیدار های خود برابر پیتر چک نتوانسته است دروازه ی وی را باز کند و در مقابل او ناکام بوده است.

از این رو آرسنال و بارسلونا در مرحله 1/8 لیگ قهرمانان اروپا باید برابر یکدیگر قرار بگیرند، پیتر چک نیز در این باره گفت:
{آمار بسیار خوبی را برابر او دارم، بی شک اشخاص زیادی وحود ندارند که در 8 بازی برابر او گل نخورده باشند، 8 بازی شاید زیاد باشد، بهتر است بگویم دقایقی!!

اگر او این بار موفق به گلزنی شود ولی ما به مرحله بعد برویم هیچ مشکلی نیست! او می تواند گلزنی کند! ولی قطعا مانند گذشته برای او یک سد مستحکم خواهم بود.}

nw_nk
06-01-2016, 17:46
6 سیو برتر در لیگ قهرمانان اروپا از دید یوفا

نویر
هارت
بویکو
کورتیس
تراشتگن
بوفون

nw_nk
08-01-2016, 17:37
تیم منتخب اروپا سال 2015

Uefa's 2015 Team of the Year

nw_nk
18-01-2016, 23:35
رائول: از قهرمانی بارسلونا در لیگ قهرمانان خوشحال می شوم؛ گواردیولا یکی از بهترین مربیان تاریخ است

رائول می گوید که از قهرمانی بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا خوشحال می شود.

طرفداری - رائول گونزالس اسطوره رئال مادرید، رقابت این تیم با بارسلونا را برای هر دو تیم مفید می داند. به گزارش وب سایت بین المللی گل، رائول در مصاحبه با Vanity Fair گفت:

زمانی که بارسلونا قهرمان لیگ قهرمانان اروپا می شود، من خوشحال می شوم. جدای از همه مسائل آن ها یک تیم اسپانیایی هستند و من با بیان این مسئله در عموم مشکلی ندارم. رقابت به هر دو باشگاه (بارسلونا و رئال مادرید) کمک می کند. بارسلونا نمی خواهد بدون رئال مادرید باشد و بالعکس. این دو تیم به هم نیاز دارند. چرا من باید آرزوی آسیب رسیدن به کسی را بکنم؟ این در شخصیت من نیست.

رائول همچنین اذعان کرد که از رقابت با بارسلونا در طول دوران حضورش در رئال مادرید لذت می برده است و گفت:

پپ و من عاشق فوتبال بودیم. رقابت خیلی خوبی بود، همانطور که من با پویول یا ژاوی نیز رقابت داشتم. پپ و من در تیم ملی در کنار یکدیگر بازی کردیم. او یکی از بهترین مربیان تاریخ است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%86

Raul: I'm glad Barcelona won the Champions League

nw_nk
21-01-2016, 19:20
پردرآمدترین باشگاه های جهان: بارسلونا جای منچستر یونایتد رو گرفت

Deloitte Money League 2016

Ezel
22-01-2016, 10:44
رائول: از قهرمانی بارسلونا در لیگ قهرمانان خوشحال می شوم؛ گواردیولا یکی از بهترین مربیان تاریخ است

رائول می گوید که از قهرمانی بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا خوشحال می شود.

طرفداری - رائول گونزالس اسطوره رئال مادرید، رقابت این تیم با بارسلونا را برای هر دو تیم مفید می داند. به گزارش وب سایت بین المللی گل، رائول در مصاحبه با Vanity Fair گفت:

زمانی که بارسلونا قهرمان لیگ قهرمانان اروپا می شود، من خوشحال می شوم. جدای از همه مسائل آن ها یک تیم اسپانیایی هستند و من با بیان این مسئله در عموم مشکلی ندارم. رقابت به هر دو باشگاه (بارسلونا و رئال مادرید) کمک می کند. بارسلونا نمی خواهد بدون رئال مادرید باشد و بالعکس. این دو تیم به هم نیاز دارند. چرا من باید آرزوی آسیب رسیدن به کسی را بکنم؟ این در شخصیت من نیست.

رائول همچنین اذعان کرد که از رقابت با بارسلونا در طول دوران حضورش در رئال مادرید لذت می برده است و گفت:

پپ و من عاشق فوتبال بودیم. رقابت خیلی خوبی بود، همانطور که من با پویول یا ژاوی نیز رقابت داشتم. پپ و من در تیم ملی در کنار یکدیگر بازی کردیم. او یکی از بهترین مربیان تاریخ است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%86

Raul: I'm glad Barcelona won the Champions League

احتمالش هست که " از پاپ کاتولیک تر ها " بریزن تو میدون و رائول رو هم رئالی ندونن دیگه :n02:

#اسطوره
#احترام

nw_nk
15-02-2016, 16:43
بزرگترین بازیکنان تاریخ چمپیونز لیگ از نگاه سایت گل

1 - لیونل مسی
2 - پائولو مالدینی
3 - رائول گونزالس
4 - کلارنس سيدرف
5 - ساموئل اتوئو
6 - ژاوی هرناندز
7 - آلساندرو دل پیرو
8 - کریستیانو رونالدو
9 - زین‌الدین زیدان
10 - ایکر کاسیاس
11 - آندرس اینیستا
12 - پل اسکولز
13 - فیلیپو اینزاگی
14 - آندره‌آ پیرلو
15 - کارلس پویول
16 - الساندرو نستا
17 - فیلیپ لام
18 - رایان گیگز
19 - روبرتو کارلوس
20 - پاتریس اورا

nw_nk
16-02-2016, 16:55
Criscito: Barcelona will win Champions League again but Juventus and Roma face tough task

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کریسیتو مدافع ایتالیایی زنیت: در چمپیونز لیگ تیم های بزرگ، واقعا بزرگ و در نهایت فرا زمینی داریم. فکر می کنم بارسلونا دوباره قهرمان می شود، چون آنها به سادگی در سطح دیگری هستند.

nw_nk
22-02-2016, 01:20
آلگری: من و گواردیولا شباهت زیادی داریم

مکس آلگری، سرمربی یوونتوس، معتقد است او و پپ گواردیولا، سرمربی بایرن، شباهت هایی با هم دارند.

به گزارش "ورزش سه"، یوونتوسی ها سه شنبه شب در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان میزبان بایرن خواهند بود و در آستانه این دیدار، آلگری، سرمربی اسپانیایی باواریایی را مورد ستایش قرار داد.

او به خبرنگاران گفت:" من او را تحسین می کنم. تیم بارسای او کلاس فوق العاده ای داشت. من فکر می کنم ما از جنبه های زیادی با هم مشترک هستیم. هر دوی ما، مثل خیلی از مربیان، در میانه زمین بازی می کردیم و تکنیک فوق العاده ای داشتیم.

من به عنوان بازیکن هیچ قهرمانی ای نداشتم. فکر می کنم این فوق العاده است که یک بازیکن متوسط بتواند یک مربی بزرگ شود."

او در مورد دیدار پیش روی دو تیم هم گفت:" البته ما تیم های حریف را مطالعه می کنیم اما این به آن معنا نیست که تمام طول روز به آنها فکر کنیم. این آدم را دیوانه می کند.

من همیشه به بازیکنانم می گویم شما هستید که تاکتیک را می سازید. آنها باید با خوشحالی به زمین بروند؛ در غیر این صورت رفتن به زمین معنایی ندارد."

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%B4%D8%A8%D8%A7%D9%87%D8%AA-%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%85

Allegri reveals Pep admiration: We have lots in common

Reza31001
24-02-2016, 07:33
شانس آرسنال خیلی کم شد
حداقل به یک گل نیاز داشت تا به بازی برگشت امیدوار باشه
مسی هم که از خجالت چک در اومد!

nw_nk
24-02-2016, 21:49
تیتر روزنامه های انگلیس

THE SUN | UK | ANOTHER FINE MESSI

DAILY TELEGRAPH | UK | UNSTOPPABLE | Messi's masterclass leaves Arsenal needing a miracle

DAILY EXPRESS | UK | GONE IN 16 SECONDS

(بارسلونا در 15 ثانیه از دفاع به گل رسید)

THE INDEPENDENT | UK | ANOTHER FINE MESSI SHOW

DAILY MIRROR | UK | LOOK AWAY NOU | Wenger crushed by more magic from Messi

THE GUARDIAN | UK | MESSI'S DOUBLE SINKS ARSENAL | Arsene Wenger's men hold out for more than an hour but Argentina's maestro finally cuts them down

DAILY MAIL | UK | ANOTHER FINE MESSI

DAILY STAR | UK | MESSED UP | Lionel so lethal as Guns suffer more

THE TIMES | UK | ARSENAL BOW TO A GENIUS

سایر تصاویر

nw_nk
25-02-2016, 11:43
تیم هفته چمپیونز لیگ

nw_nk
29-02-2016, 21:43
حمله بارسلونا به رکورد تاریخی یوونتوس

بارسلونا شب گذشته پس از برتری 2-1 بر سویا موفق شد به رکورد 34 بازی متوالی بدون شکست دست یابد.

به گزارش "ورزش سه"، بدین ترتیب بارسلونا توانست با رکورد تاریخی رئال در این زمینه که فصل 1988-1989با مربیگری لئو بین هاکر کسب کرده بود برابری کند. بارسا اگر پنجشنبه برابر رایو نیز متحمل شکست نشود، این رکورد را به تنهایی در اختیار خواهد گرفت.

هدف بعدی بارسا شکستن رکورد سه تیم دیگر است. ابتدا میلان که فصل 90-91 در 36 بازی متوالی متحمل شکست نشد، سپس ناتینگهام فارست که در فصل 77-78 در 40 بازی بدون شکست ماند و در نهایت رکورددار اصلی یعنی یوونتوس که فصل 2011-2012 در 43 بازی متوالی شکستی را تجربه نکرد. یووه بین سپتامبر 2011 تا می 2012، 27 برد و 16 تساوی کسب کرد.

nw_nk
10-03-2016, 08:39
خلاصه بازی چلسی 1-2 پاری سن ژرمن

خلاصه بازی زنیت 1-2 بنفیکا

nw_nk
14-03-2016, 19:02
حسن سالیهمیدزیچ: بایرن در بهترین فرمش، شکست ناپذیر است

بازیکن سابق بایرن مونیخ و یوونتوس، شانس تیم آلمانی را برای صعود به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان بیشتر می داند.

به گزارش "ورزش سه"، حسن سالیهمیدزیچ، هافبک سابق بایرن مونیخ و یوونتوس، می گوید مونیخی ها از شانس بیشتری برای پیروزی مقابل یوونتوس برخوردار هستند. سالیهمیدزیچ درباره مسائل مختلفی پیرامون این دو تیم در گفت و گو با سایت گل، صحبت کرد.

سالیهمیدزیچ گفت:" شانس بایرن همچنان بیشتر است. در واقع باید بگویم که به شکل واضحی نیز این تیم از شانس بالایی برای غلبه بر یوونتوس برخوردار است. یووتنتوس باید نمایش بهتری نسبت به دیدار رفت از خود نشان دهد و این در حالی است که بایرن در خانه تیم بسیار قدرتمندی محسوب می شود. تا دقیقه 60 بازی رفت بایرن موفق شد به شکل غیر قابل باوری دیدار را تحت کنترل خود داشته باشد. برای من بسیار تعجب آور بود که آن ها چگونه توانستند یکی از بهترین تیم های اروپا را کاملا از سطح بازی خود خارج کنند. عملکرد بایرن بسیار مرا تحت تاثیر قرار داد. آن ها اگر همیشه در این سطح بازی کنند، هیچ تیمی توانایی شکستشان را نخواهد داشت."

هافبک سابق یوونتوس در ادامه به تمجید از پل پوگبا، هافبک فرانسوی این تیم، پرداخت:" پوگبا گرچه جوان است اما بازیکن سطح بالایی محسوب می شود. او غیر قابل پیش بینی است و می تواند سرنوشت را در هر بازی رقم بزند. تنها مشکل او حفظ ثبات است. او می تواند تبدیل به یکی از پنج بازیکن برتر دنیا شود، اگر که نوسانات بازی خود را کنترل کند. یک ساعت اول دیدار مقابل بایرن مونیخ، مثال خوبی برای بیان این مسئله است."

No team in the world can beat Bayern at their best, says Salihamidzic

nw_nk
16-03-2016, 15:29
آروالو آربلوا مدافع رئال: ما از هیچ کس در چمپیونز لیگ نمی ترسیم. اگر به بارسلونا یا بایرن بخوریم، آماده ایم.

nw_nk
17-03-2016, 02:11
خلاصه بازی بارسلونا 3-1 آرسنال

خلاصه بازی بایرن مونیخ 4-2 یوونتوس

nw_nk
17-03-2016, 11:25
حذف یوونتوس یعنی سری آ امسال شانسی برای گرفتن رتبه سوم و چهار سهمیه پریمیر لیگ نداره، حتی اگه لاتزیو قهرمان لیگ اروپا بشه!

1 - لا لیگا
2 - بوندسلیگا
3 - پریمیر لیگ
4 - سری آ
5 - لوشامپیونا

ولی سال بعد با حذف نتایح فصل 2011-2012 دوباره ایتالیا فرصت خوبی پیدا میکنه جای انگلیس رو بگیره.

مسی و رکورد بیشترین گل زده به یک تیم در تاریخ لیگ قهرمانان اروپا

خبر ثبت یک رکورد جدید توسط لیونل مسی، کاملا چیز عادی شده است. مسی در بازی برگشت مقابل آرسنال در دقیقه 88 با یک چیپ زیبا دروازه لندنی ها را باز کرد تا یک رکورد جدید خلق کند.

مسی در بازی چهارشنبه شب نهمین گلش را به آرسنال زد. هیچ بازیکنی در تاریخ لیگ قهرمانان نتوانسته است به یک تیم به این تعداد گل بزند.

مسی در بازی رفت نیز مقابل آرسنال دو گل به ثمر رسانده بود.

nw_nk
17-03-2016, 13:27
آرسن ونگر: مقابل تیمی با بهترین سه مهاجم جهان که من دیدم بازی کردیم. آنها از هیچ موقعیت میسازند. باید هنر را تحسین کنید. آنها دو سه بازیکن دارند که زندگی عادی را به هنر تبدیل میکنند. البته برای من رنج آور است ولی کاری که مسی میکند استثنایی است.

joey jordison
18-03-2016, 12:38
خوب به غیر از اتلتیکو راضیم به هر تیمی بخوریم!!

nw_nk
18-03-2016, 13:38
Champions League & Europa League quarter-final draws - LIVE

یه نکته جالب. از سال 2009 که پپ گواردیولا مربی اروپایی شد یا تیم گواردیولا قهرمان شده یا تیمی که تیم پپ گواردیولا رو شکست داده! به استثنای 2013 که استراحت میکرد.

nw_nk
18-03-2016, 14:48
Barcelona vs Atletico Madrid
Paris Saint-Germain vs Manchester City
Bayern Munich vs Benfica
Wolfsburg vs Real Madrid

jack82
18-03-2016, 14:50
Barcelona vs Atletico Madrid
Paris Saint-Germain vs Manchester City
Bayern Munich vs Benfica
Wolfsburg vs Real Madrid
ریال و بایرن قرعه نسبتا ساده ای افتادن حداقل حسنش نیمه نها ییهی فوق العاده است

XENON24
18-03-2016, 14:51

nw_nk
19-03-2016, 00:19
بورداس: قرعه ای بدتر از اتلتیکو وجود نداشت

اتلتیکو حریف بسیار سرسخت و دشواری است. آنها بهترین خط دفاعی اروپا را در اختیار دارند.

Barca couldn't have been handed a tougher draw than Atleti, says board member

nw_nk
19-03-2016, 12:25
سیمئونه: به مصاف بهترین تیم جهان خواهیم رفت

سرمربی اتلتیکو مادرید از برخورد به بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا هیجان زده است، اما به بازی مقابل خیخون فکر می کند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5&w=620&h=430

به گزارش کاپ، دو رقیب اسپانیایی در مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان اروپا به مصاف هم خواهند رفت. آنها پیش از این در سال 2013-14 در همین مرحله به مقابله با یکدیگر رفتند که اتلتیکو مادرید توانست در مجموع دو بازی با نتیجه 2 بر یک بارسلونا را شکست دهد. سیمئونه معتقد است بارسلونا از آن تاریخ پیشرفت آشکاری داشته است، اما همچنان از این بازی هیجان زده است.

او در این باره می گوید: ما قرعه کشی را دیدیم و باید بگویم که آنها رقیب خیلی سرسختی هستند، بارسلونا قطعا بهترین تیم جهان است. من هیجان زیادی برای این بازی دارم. چه چیزی برای ما بهتر از بازی مقابل بهترین تیم جهان؟ اما فعلا فقط به بازی مقابل خیخون فکر می کنیم.

زمانی که از سرمربی اتلتیکو در باره تکرار نتیجه 2 فصل قبل پرسیده شد پاسخ داد: آنها تیم متفاوتی هستند. خیلی بهتر شده اند و گزینه های بیشتری در اختیار دارند. توپ های مرده را خوب کنترل می کنند، در ضد حملات عالی هستند، از آن زمان نیمار را در اختیار دارند و از حضور لوئیس سوارس بهره می برند. بر روی نیمکت نیز بازیکنان خوبی دارند.

Simeone: Atletico facing the world's best in Barcelona

پیگرینی: به‌ جز بارسا، سایر تیم‌ ها در یک‌ سطحند

سرمربی منچستر سیتی معتقد است در صورت کنار گذاشتن بارسلونا، سایر تیم های حاضر در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان در یک سطح هستند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1&w=620&h=430

به گزارش "ورزش سه"، منچستر سیتی در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا با پی اس جی فرانسه رو به رو خواهد شد. سرمربی سیتی می گوید به جز بارسلونا، دیگر حریفان حاضر در این مرحله همگی در یک سطح قرار دارند.

پیگرینی گفت:" به عقیده من بارسلونا تیمی است که می تواند تفاوت ها را درون زمین رقم بزند اما تیم های دیگر حاضر در این مرحله همگی مانند یکدیگر هستند. در جمع هشت تیم برتر اروپا، حریف ساده ای وجود ندارد. ممکن است نام یک تیم نسبت به سایرین کم نام و نشان تر باشد، اما در نهایت تمامی تیم ها لیاقت حضور در چنین جایگاهی را داشته اند. خوشحالم که در این مرحله بازی نخستمان خارج از خانه خواهد بود. ترجیح می دهم تا همواره دیدار برگشت در خانه باشد."

پیگرینی در ادامه پیرامون جدال حساس تیمش مقابل منچستر یونایتد نیز گفت:" دربی همیشه دیدار خطرناکی محسوب می شود. یونایتد بازیکنان بسیار خوبی در اختیار دارد و همیشه تیم خطرناکی خواهند بود."

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%D8%B1-%D8%AA%DB%8C%D9%85%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%DB%8C%DA%A9%E2%80%8C-%D8%B3%D8%B7%D8%AD%D9%86%D8%AF

Manchester City boss Pellegrini pleased to avoid Barcelona

reza0034
19-03-2016, 15:47
یادداشت های حمید رضا صدر

قرعه های اروپایی: به توطئه اعتقاد دارید یا احتمال ریاضی؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان و لیگ اروپا انجام شد. سایه روشن های این قرعه ها کدام ها بودند؟

اختصاصی طرفداری
اسپانیایی ها کماکان پیشتاز هستند
از هشت تیم مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان سه تیم اسپانیایی هستند، دو تا آلمانی، یکی فرانسوی، یکی انگلیسی و یکی پرتغالی و ایتالیا هم نماینده ای ندارد. قرعه بارسا - آتلتیکو مادرید از یک سو و قرعه خوب برای رئال بدین معنی است احتمالا دو نماینده اسپانیا در نیمه نهایی به میدان خواهند رفت. این که احتمال برپایی فینال اسپانیایی افزایش یافته است. از چهار تیم دو فینال قبلی لیگ قهرمانان سه تیم اسپانیایی بوده اند. برای این که دریابید سایه اقتدار لالیگا چقدر بلند است به لیگ اروپا بنگرید. آن جا از هشت تیم مرحله یک چهارم سه تایش اسپانیایی هستند: سویا، ویارئال و آتلتیک بیلبائو.

بزرگان از هم دور ماندند
قرعه ها که بیرون آمدند رئال مادرید، بارسلونا و بایرن مونیخ به عنوان سه مدعی اول فتح جام از یکدیگر دور ماندند. این هفتمین فصل پیاپی است که سه غول در مرحله یک چهارم از یکدیگر دور می مانند. احتمال دور ماندن این سه حریف از نظر ریاضی در این فصل 0.571 بوده که اگر آن را برای هفت فصل پیاپی به توان 7 کنید به احتمال 0.019 دست پیدا می کنید و این احتمال نوزده هزارم درصد رخ داده است. چیزی که می تواند عاشقان ریاضی را به وجد آورد. آخرین باری که این بزرگان در این مرحله روبرو شدند فصل 2009-2008 بود که بارسا و بایرن به مصاف هم رفتند و بارسا در مجموع دو دیدار 1-5 پیروز شد (رئال در مرحله پیشین برابر لیورپول حذف شده بود). همان فصل رویایی بارسا - گواردیولا که آنها در فینال منچستر یونایتد را مغلوب کرده و قهرمان شدند.
فرضیه پردازان توطئه
فرضیه پردازان توطئه بلافاصله پس از قرعه کشی که به جدایی رئال، بارسا و بایرن از یکدیگر منجر شد دست به کار شدند. آنها به قرعه رئال - وولفسبورگ اشاره کرده و گفتند مردان برنابئو مثل همه فصل های پیش با قرعه آسانی در این مرحله روبرو شده اند. این که رئال از 2010 تاکنون در مراحل یک هشتم و یک چهارم سال های اخیر با این تیم ها روبرو شده: لیون (دوبار)، تاتنهام، زسکا، آپوئل، منچستر یونایتد، گالاتاسارای، شالکه (دو بار)، دورتموند، آتلتیکو مادرید و رم. در حالی که بارسا، بایرن، چلسی، پاری سن ژرمن، یووه، آرسنال، میلان، اینتر و منچستر سیتی پس از بازگشت فلورنتینو پرز به برنابئو در همین دو مرحله با هم 24 بار روبرو شده اند. می گویند دیدار اول در زمین وولفسبورگ انجام می شود و بازی دوم در برنابئو که این هم به سود رئال است. ولی به راستی چگونه می توان گوی ها را جابجا کرد؟
این نخستین رویارویی دو تیم طی تاریخ حیات شان به شمار می رود. گرگ ها پارسال در بوندسلیگا دوم شدند و جام حذفی را هم به چنگ آوردند و در سوپر کاپ بایرن را هم پشت سر گذاشتند. مردان دیتر هکینگ در مرحله گروهی منچستر یونایتد را شکست داده اند. ستاره های رئال معرکه اند، ولی کاپیتان لوییز گوستاوو، یولین دراکسلر و آندره شورله در خط میانی و باس بوست و مکس کروز در خط حمله می توانند دردسر ساز شوند. اگر وولفسبورگ از سد رئال عبور کند یادآور شالکه فصل 11-2010 لیگ قهرمانان خواهد بود که صعود آبی پوش ها به نیمه نهایی پس از پشت سر گذاشتن اینتر آن هم با مجموع 3-7 همه را بهت زده کرد. رئال در آوریل فقط چهار روز پس از ال کلاسیکو به مصاف وولفسبورگ خواهد رفت. جایی که شاید زیدان تیم اصلی اش را به مصاف کاتالان ها نفرستد. اگر رئال را صعود شده قلمداد کنیم آنها یک قدم تا یازدهمین قهرمانی اروپا فاصله دارند.

آیا بارسا با بدترین قرعه روبرو شد؟
آیا آتلتیکو بدترین کابوس بارسا به شمار می رود؟ این پرسش در چندین مقاله در اشاره به قرعه بارسلونا – آتلتیکو مادرید تکرار شد. برخی از کاتالان ها اعتقاد دارند آتلتیکو تیم خشنی است که اگر در آستانه حذف قرار بگیرد مردان کلیدی بارسلونا را در میدان داغان خواهد کرد. در حالی که بارسلونا در 6 بازی آخرش آتلتیکو را شکست داده و لیونل مسی در 27 دیدار 25 گل به آتلتیکو زده که میان شان سه هت تریک هم جلب نظر می کند.
رویکرد دو تیم به کلی با هم تفاوت دارد. بارسا در لالیگا با 84 گل زده بهترین خط حمله را دارد و آتلتیکو با فقط 12 گل خورده بهترین خط دفاع را. در عین حال نمی توان به یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان 14-2013 نگاه نکرد. همان دو دیداری که مردان دیگو سیمونه در دیدار اول در نوکمپ به تساوی 1-1 دست یافتند. دیگو، آتلتیکو را جلو انداخت و نیمار در نیمه دوم گل تساوی بخش را زد، و آتلتیکو در ویسنته کالدرون با تک گل زود هنگام کوکه در دقیقه پنج پیروز شد و صعود کرد.
از پاریس تا منچستر: عرب ها برابر عرب ها
اکثر اروپایی ها با نیش و طعنه به قرعه پاری سن ژرمن – منچستر سیتی نگریسته اند. خیلی زیاد و خیلی غلیظ. آنها در اشاره به مالکان عرب دو باشگاه و ریخت و پاش های شان این نبرد را " El Plastico / ال پلاستیکو " و " El Cashico " که این یکی اشاره به پول نقد (Cash) دو باشگاه دارد خوانده اند، سایر طعنه ها آمیخته به "نبرد نفتی ها" و "غول های نفتی" و "داربی نفتی"، "عرب ها برابر عرب ها"، "قطری ها برابر اماراتی ها"، "خانواده سلطنتی برابر خانواده سلطنتی" بوده است. رسانه های خود فرانسه هم این رویارویی را "نبرد تازه به دوران رسیده ها" خوانده اند.
پاریسی ها با اقتدار بسیار زودتر از موعد قهرمان فرانسه شده اند و پس از نبرد با چلسی به مصاف سیتی غول دیگر فوتبال جزیره خواهند رفت. سیتی از کورس قهرمانی لیگ برتر دور افتاده و مانوئل پیگرینی هفته های آخر را می شمارد. پاری سن ژرمن در شرایط بهتری قرار دارد، ولی او می تواند روی انجام بازی اول در پارک دوپرنس حساب کند. اگر سیتی برابر پاریسی ها پیروز شود نه فقط برای خود بلکه برای لیگ برتر قدم بزرگی برداشته است. تیم های انگلیسی طی دو فصل اخیر فقط دو بار در مرحله پلی اف لیگ قهرمانان پیروز شده اند: آرسنال برابر موناکو و سیتی مقابل دینامو کیف.

گواردیولا و بایرن: آخرین شانس اروپایی
زمان به سرعت سپری می شود و پپ در آستانه جدایی از بایرن قرار دارد. این آخرین فرصت او است تا بایرن را قهرمان اروپا کند و در معبد بزرگان مونیخ قرار بگیرد. گواردیولا در لیگ قهرمانان همیشه تا نیمه نهایی صعود کرده و این جا پس از قرعه سخت مرحله قبل برابر یووه با قرعه خوبی روبرو شده، یعنی نبرد با بنفیکا. می توان به پورتو نماینده پرتغال که پارسال جانانه برابر باواریایی ها جنگید اشاره کرد، ولی همه بایرن را پس از پیروزی دراماتیک برابر یووه در نیمه نهایی می بینند. یادمان باشد پپ احتمالا فصل بعد را با منچستر سیتی در لیگ اروپا سپری خواهد کرد و نه لیگ قهرمانان اروپا.

کلوپ - دورتموند، کلوپ - توخل
لیورپول - بوروسیا دورتموند یکی از جذاب ترین قرعه های تاریخ لیگ اروپا را رقم زده است. دو باشگاه شبیه به هم از نظر شور و حال و با دو مربی که نام شان دائما کنار هم تکرار می شود. یورگن کلوپ پیش از قرعه کشی لیگ اروپا گفته بود امیدوار است فقط در فینال با دورتموند روبرو شود و پس از قرعه کشی گفت فقط فوتبال چنین قصه های پرآب و تابی می نویسد و بعد افزود خوشحال است تیم جدیدش را به دورتموندی ها معرفی کند. اما همه می دانند قرعه به لیورپول و کلوپ لبخند نزده و آنها با قوی ترین و آماده ترین تیم لیگ اروپا روبرو شده اند. تیمی که در بوندسلیگا تاکنون 61 گل زده و با اقتدار در مرحله قبل تاتنهام را که بهترین دفاع لیگ برتر را داشته با 5 گل له کرده است. حالا همه آنهایی که کلوپ و توخل را مقایسه می کردند آن دو را در مصاف هم می بینند. بازی اول در وست فالن انجام خواهد شد. جایی که لیورپول خاطره خوش فینال 2001 جام یوفا را دوره خواهد کرد. شبی که سرخپوش ها 5-4 آلاوز را در نبرد حیرت آوری شکست دادند و جام را بالا بردند.

nw_nk
20-03-2016, 11:51
لوران بلان: از بارسلونا غول چمپیونز لیگ دوری کردیم

لوییز انریکه: امیدوار بودیم حریف آسانتری نصیبمان شود

nw_nk
22-03-2016, 17:27
دیبالا: بارسا یا بایرن قهرمان اروپا می شوند

دیبالا، ستاره 22 ساله آرژانتینی باشگاه یوونتوس، بایرن و بارسلونا را از لحاظ کیفی بالاتر از تیم های دیگر اروپا می داند.

به گزارش "ورزش سه"، دیبالا در اولین ماجراجویی خود در لیگ قهرمانان نتوانست همراه یووه از یک هشتم نهایی فراتر برود و با شکست از بایرن در مجموع دو بازی رفت و برگشت، رویای قهرمانی اروپایش بر باد رفت.

ستاره آرژانتینی در مصاحبه با ال چیرینگوئیتو، در مورد قهرمان چمپیونز لیگ این فصل گفت:" واقعا نمی توان به راحتی پیش بینی کرد که کدام تیم می تواند عنوان قهرمانی را کسب کند چرا که در مورد 8 تیم بسیار قدرتمند اروپا صحبت می کنیم. با این حال تقریبا مطمئنم که از میان بارسلونا و بایرن یکی قهرمان خواهد شد. فکر می کنم سطح این دو کمی بالاتر از دیگر تیم هاست و قهرمان از بین این دو تیم تعیین خواهد شد."

nw_nk
05-04-2016, 21:04

آریگو ساکی: اتلتیکو مانند بوکسوری است که هیچ کس نمی خواهد با آن روبرو شود چون او 12 راند را حتی با استخوان شکسته مبارزه می کند. آنها تیم خیلی مشکلی هستند و بارسلونا را تحت فشار می گذراند.

Layken
06-04-2016, 11:33
اشتباهات داوری واقعا کمر شکنه

vahidreza2007
06-04-2016, 11:44
علاوه بر اشتباهات داوری که کمر شکنه سیستم قرعه کشی مشکوک هر ساله که بعضی تیم ها با ضعیف ترین تیم های موجود میافتن و بعضی تیم ها به قویترین تیم ها اونم کمر شکنتر هستش !!

nw_nk
07-04-2016, 00:25
بارسلونا نتیجه سیو انرژی در یه ال کلاسیکوی بی اهمیت رو گرفت

بارسا - ولفسبورگ - بایرن - پاریس

نیمه نهایی جذابی میتونه باشه

شانس سیتی بیشتره ولی من ترجیح میدم پاریس بیاد بالا

nw_nk
07-04-2016, 10:28
بارسلونا بالاتر از رئال مادرید، امتیازآورترین تیم تاریخ لیگ قهرمانان اروپا شد

پیروزی 2-1 بارسلونا در مقابل اتلتیکو مادرید و شکست 2-0 رئال مادرید در مقابل ولفسبورگ موجب شد، تا بارسلونا با 305 امتیاز پرامتیازآورترین تیم تاریخ لیگ قهرمانان اروپا شود.

طرفداری - بارسلونا سرانجام موفق شد به سلطه رئال مادرید خاتمه دهد و با 305 امتیاز و یک امتیاز بیشتر از لوس بلانکوس پرامتیازترین تیم تاریخ لیگ قهرمانان اروپا شود.

بارسلونا که به همراه رئال مادرید، منچستر یونایتد و پورتو با 20 حضور در لیگ قهرمانان اروپا رکورددار است و به همراه رئال مادرید با کسب 4 عنوان قهرمانی، رکورددار بیشترین قهرمانی در این مسابقات است، اکنون با وجود 6 بازی کمتر نسبت به رئال مادرید در این رقابت ها، با 305 امتیاز، پرامتیازترین تیم تاریخ این مسابقات لقب گرفت.

همچنین بایرن مونیخ با پیروزی 1-0 در مقابل بنفیکا لیسبون موفق شد با 274 امتیاز بالاتر از منچستر یونایتد، سومین تیم پر امتیاز تاریخ این مسابقات لقب گیرد.

پنج تیم دیگر حاضر در مرحله یک چهارم نهایی فصل جاری لیگ قهرمانان اروپا جایی در میان پانزده باشگاه برتر تاریخ این رقابت ها ندارند و پاریسن ژرمن (93 امتیاز - هفدهم)، بنفیکا (80 امتیاز - بیست و یکم)، اتلتیکو مادرید (68 امتیاز - بیست و چهارم)، منچستر سیتی (38 امتیاز - چهل وسوم)، ولفسبورگ (20 امتیاز - پنجاه و چهارم) قرار دارند.

پرامتیازترین تیم های تاریخ لیگ قهرمانان اروپا به شرح ذیل هستند:

همچنین المپیک مارسی فاتح اولین دوره لیگ قهرمانان اروپا، با 55 امتیاز در جایگاه سی و دوم پرامتیازترین تیم های تاریخ لیگ قهرمانان اروپا جای دارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B1%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D8%B4%D8%AF

Reza31001
07-04-2016, 11:07
با
رسا - ولفسبورگ - بایرن - پاریسنیمه نهایی جذابی میتونه باشه

منهای پاریس که اشاره کردین 3 تیم دیگه صرفا روی کاغذ شانس بیشتر دارند
شاید ولفسبورگ نتیجه خیلی خوبی گرفته باشه ولی مشکل حریفی هست که نشون داده به هر تیمی میتونه 3-4 گل بزنه اگه من سیتی رو برده بودن چرا ولی بازی برگشت در برنابئو به این سادگی ها نیست
بایرن هم شرایط خوبی داره ولی خب بازم اختلافش تنها یک گله و در مورد بارسا اتلتیکو هم که بارسا یکی از بدترین بردهای ممکن رو کسب کرد

ولی جذابیت این نیمه نهایی رو دوست دارم به خصوص اگه بارسا-پاریس و بایرن-ولفسبورگ باشه

nw_nk
08-04-2016, 09:47
دندان شکسته، بهای شکست دادن رئال

ویرینیا، ستاره پرتغالی ولفسبورگ، در دیدار مقابل رئال مادرید، یکی از دندان هایش را از دست داد و حالا باید برای ترمیم آن به دندان پزشک مراجعه کند.

به گزارش "ورزش سه"، او که یکی از بهترین بازیکنان ولفسبورگ در دیدار دیشب بود، در یک صحنه برای با تونی کروس بر سر گرفتن توپ درگیر شد که ضربه آرنج ستاره رئال، باعث شکسته شدن یکی از دندان های او و خارج شدن آن از دهانش شد.

تا پایان بازی دوربین های تلویزیونی چند بار ویرینیا را در حالی که در حال بررسی جای خالی دندان شکسته اش بود، شکار کردند. به نظر می رسید او از این اتفاق حسابی غافلگیر شده و باور نداشت که به همین راحتی، یکی از دندان هایش را از دست داده است.

joey jordison
09-04-2016, 10:40
علاوه بر اشتباهات داوری که کمر شکنه سیستم قرعه کشی مشکوک هر ساله که بعضی تیم ها با ضعیف ترین تیم های موجود میافتن و بعضی تیم ها به قویترین تیم ها اونم کمر شکنتر هستش !!
نکنه خوردن به تیم آرسنال و میلان تو این سالها که یک تیم درجه دو هستن شده سخت ولی خوردن به دورتمند و اتلتیکو تو سالهای قبل شده ضعیف!! ما سال قبل اتلتیکو رو تو همین مرحله حذف کردیم الان اتلتیکو تیم ضعیفی یا قویی شما برای ما مشخص کنید تکلیفمون چیه!!

vahidreza2007
09-04-2016, 11:22
نکنه خوردن به تیم آرسنال و میلان تو این سالها که یک تیم درجه دو هستن شده سخت ولی خوردن به دورتمند و اتلتیکو تو سالهای قبل شده ضعیف!! ما سال قبل اتلتیکو رو تو همین مرحله حذف کردیم الان اتلتیکو تیم ضعیفی یا قویی شما برای ما مشخص کنید تکلیفمون چیه!!

عجب ارسنال و میلان شدن تیم های درجه دو !!!! دورتمند شد تیم درجه یک !!

اگر همی سیستم قرعه کشی از مرحله گروهی درست بود همین تیم شما از مرحله گروهی هم نمیتونست بیاد بالا که حالا بحث کنیم که تیم هایی که بهش خورده درجه دو هستند یا درجه یک ! چند روز دیگه مشخص میشه راه فینال از کجا میگذره ! البته امیدوارم رئال بیاد بالا و بخوره به بارسا تا خورده حساب هایی که داریم تسویه بشه ولی سخته از ولفسبورگ رد شدن !

پ.ن : میلان و ارسنال هر چقدر هم درجه دو باشند از رم !!!! و ولفسبورگ!!!! خیلی درجه یک ترن

joey jordison
09-04-2016, 12:48
عجب ارسنال و میلان شدن تیم های درجه دو !!!! دورتمند شد تیم درجه یک !!
پس چی در حال حاضر دورتمند هم از آرسنال کلفتر هم از میلان که دیگه خیلی کلفتر!!رم هم در حال حاضر از میلان بهتر هست!!حالا شما اعتقادت چیز دیگه هست خوددانی!!
و اما در مورد ولفسبورگ هرچند تیم خوبی هم هست برخلاف نظر شما ممکنه هم رئال حذف بشه فدای سر زیدان اما قبل از این مدل حرف زدن شما ببینید خودتون از سد اتلتیکو میتونین بگذرین یا نه!!
و در نهایت جواب این سوالمو ندادی

الان اتلتیکو تیم ضعیفی یا قویی شما برای ما مشخص کنید تکلیفمون چیه

vahidreza2007
09-04-2016, 13:02
پس چی در حال حاضر دورتمند هم از آرسنال کلفتر هم از میلان که دیگه خیلی کلفتر!!رم هم در حال حاضر از میلان بهتر هست!!حالا شما اعتقادت چیز دیگه هست خوددانی!!
و اما در مورد ولفسبورگ هرچند تیم خوبی هم هست برخلاف نظر شما ممکنه هم رئال حذف بشه فدای سر زیدان اما قبل از این مدل حرف زدن شما ببینید خودتون از سد اتلتیکو میتونین بگذرین یا نه!!
و در نهایت جواب این سوالمو ندادی

بله به قول معروف هر کسی از ظن خود شد یار من ! با این تویح که هر تیمی جلوی رئال قرار بگیره قوی هستش جایی برای بحث نمیمونه !
عجب حالا ولفسبورگ شد تیم خوب ! همین طرفدارن رئال نبودن قبل بازی انواع و اقسام ترول ها و ... رو ساخته بودن که اقا ما فقط با کریس میریم تو زمین به 10 نفر دیگه احتیاجی نیست و 6-7 تا بهشون میزنیم و .... حالا که 2-0 بردن شدن تیم خوب ! به قول خودت اگر اعتقاد شما اینه خود دانی !

یادم نمیاد جایی گفته باشم اتلتیکو تیم ضعیفی باشه همین اتلیتکو تیمی هستش که چند سالیکه تو لیگ حسرت بردش رو دارین ولی جلو بارسا همیشه یه بازنده بوده ! نمونش همین بازی های اخیر ش تو حذفی اسپانیا !

حالا ابر و ماه و فلک دست در دست هم داد با گل دقیقه 90 اتلتیکو رو تو فینال بردین ایه نازل نشده که حتما تیم ضعیفی باشه !‌

بازم میگم من امیدوارم رئال بیاد بالا و تو نیمه نهایی حتما بخوره به بارسا ! که بعدش ببینیم راه فینال از کجا میگذره

joey jordison
09-04-2016, 16:07
هر تیمی نه وحید جون من دارم میگم آرسنال و میلان تو این سالها از دورتمند و اتلتیکو خیلی ضعیفترن همین!!شما به اسمها توجه میکنی بدون اینکه به شرایط تیم توجه کنی!خیلی راحت هم خودتو میزنی کوچه علی چپ!!صحبت سال 2003 نیست که سال 2016 مثلا همین الان تیمی مثل سویا یا ویارئال با منچستر بازی کنه من مطمئنم که میبره منچستر رو حالا چون منچستر اسمش منچستر قرار نیست که منکر شرایط ضعیف الانش بشی!!شما چه بخواهی چه نخواهی میلان و آرسنال از 2009 به بعد به یک تیم درجه دو تبدیل شدند!!در مورد ولفسبورگ هم تیم قابل احترامی تیمهایی که به مراحل حذفی لیگ قهرمانان صعود میکنن همشون تیمهای خوبی هستن!!

یادم نمیاد جایی گفته باشم اتلتیکو تیم ضعیفی باشه همین اتلیتکو تیمی هستش که چند سالیکه تو لیگ حسرت بردش رو دارین ولی جلو بارسا همیشه یه بازنده بوده ! نمونش همین بازی های اخیر ش تو حذفی اسپانیا !
شما گفتی هی ما به تیمای ضعیف میخوریم من گفتم پارسال اتلتیکو رو زدیم تو همین مرحله حالا با این استدلالتون اتلتیکو به نظر شما ضعیف یا قوی؟

حالا ابر و ماه و فلک دست در دست هم داد با گل دقیقه 90 اتلتیکو رو تو فینال بردین ایه نازل نشده که حتما تیم ضعیفی باشه !‌
من حرفم اینه که اتلتیکو تیم بسیار قدرتمندی هست و همین الانش هم از تیمایی مثل میلان و آرسنال و چلسی و ...... خیلی قدرتمندتر هست!!

بازم میگم من امیدوارم رئال بیاد بالا و تو نیمه نهایی حتما بخوره به بارسا ! که بعدش ببینیم راه فینال از کجا میگذره
ما و مادریدیها آرزومون باز تو ورزشگاه کریستیا"نو"کمپ بازی کنیم!!

vahidreza2007
09-04-2016, 16:38
هر تیمی نه وحید جون من دارم میگم آرسنال و میلان تو این سالها از دورتمند و اتلتیکو خیلی ضعیفترن همین!!شما به اسمها توجه میکنی بدون اینکه به شرایط تیم توجه کنی!خیلی راحت هم خودتو میزنی کوچه علی چپ!!صحبت سال 2003 نیست که سال 2016 مثلا همین الان تیمی مثل سویا با ویارئال با منچستر بازی کنه من مطمئنم که میبره منچستر رو حالا چون منچستر اسمش منچستر قرار نیست که منکر شرایط ضعیف الانش بشی!!شما چه بخواهی چه نخواهی میلان و آرسنال از 2009 به بعد به یک تیم درجه دو تبدیل شدند!!در مورد ولفسبورگ هم تیم قابل احترامی تیمهایی که به مراحل حذفی لیگ قهرمانان صعود میکنن همشون تیمهای خوبی هستن!!

شما گفتی هی ما به تیمای ضعیف میخوریم من گفتم پارسال اتلتیکو رو زدیم تو همین مرحله حالا با این استدلالتون اتلتیکو به نظر شما ضعیف یا قوی؟

من حرفم اینه که اتلتیکو تیم بسیار قدرتمندی هست و همین الانش هم از تیمایی مثل میلان و آرسنال و چلسی و ...... خیلی قدرتمندتر هست!!

ما و مادریدیها آرزومون باز تو ورزشگاه کریستیا"نو"کمپ بازی کنیم!!

اقا میلان رو شما اسمش رو اوردی این وسط ! کاملا قبول دارم میلان قدرت و ابهت قبل رو نداره متاسفانه ! ولی در مورد ارسنال مخالفم ارسنال همیشه در یه سطح متوسط رو به بالا بوده و زیاد فراز و فرود نداشته و همیشه چوب خرید های نچندان خوبش رو خرده ! به غیر از امسال که خرید های خوبی داشته ! اونم به لطف مربی سابق ما که امثال پیتر کبیر رو مفت فروخت به تیم رقیب !

مرد مومن چه کوچه علی چپی زدم من ! من میگم شما ( طرفداران رئال) همیشه تیمم های روبرتون رو حتی اگر شموشک نوشهر هم باشه میگید تیم قوی بوده ! ولی به عنوان مثال هیچ اشاره ای به قرعه های انچنانی بارسا از همون یک هشتم تا فینال ندارید ! و حتی شما اینم قبول ندارید مربیتون فعلا زیر فشار درست و حسابی نرفته و عیارش مشخص نیست ! که در حد خدایی بالا میبرینش ( هرچند ذاتا زیدان دوران بازیگری رو خیلی دوس داشتم ) اما در عرصه مربیگری به نظرم حرفی برای گفتن نداره !

شما هم فقط گیر دادی به اتلتیکو ! خوبه در طول این چند سال همیشه خوردین به پست تیم های ضعیف ( خدا وکیلی اینطور نبوده ؟ چه گروهی چه حذفی ) به قول یک نفر که به شوخی میگفت همیشه برای انتخاب حریف رئال تو قرعه کشی گوی حضعیف ترین رقیب رو گرمتر میکنند که اونی که قرعه رو بر میداره متوجه بشه و اون گوی رو برداره :n02: ولی امسال گوی مثل اینکه خیلی داغ بوده :)

اتفاقا ما و بارسایی ها هم آرزمونه باز به کمپ تمرینی شماره 2 مون سانتیاگو برنابو برگردیم !!

پ . ن : این حرف من رو مطمئنا هیچ کدوم از رئالی ها قبول نخواهند داشت اما به نظرم رئال وقتی قدرت قبل خودش رو بدست میاره که رونالدو از رئال بره ! چون بازیکنی که موفقیت شخصی رو به موفقیت تیمی ترجیح بده هیچ سودی برای تیمش نخواهد داشت حالا شما بیا 8 تا جلو تیمی مثل ایبار بزن ! ولی چند ساله یه جام تو لیگ هم نتونی بگیری فایده ای نداره !

joey jordison
09-04-2016, 17:27
شما هم فقط گیر دادی به اتلتیکو ! خوبه در طول این چند سال همیشه خوردین به پست تیم های ضعیف ( خدا وکیلی اینطور نبوده ؟ چه گروهی چه حذفی ) به قول یک نفر که به شوخی میگفت همیشه برای انتخاب حریف رئال تو قرعه کشی گوی حضعیف ترین رقیب رو گرمتر میکنند که اونی که قرعه رو بر میداره متوجه بشه و اون گوی رو برداره :n02: ولی امسال گوی مثل اینکه خیلی داغ بوده :)
بازم میگم
و اما گوی داغ هم آخه پارسال تو همین مرحله تیمهای موناکو و پورتو هم بودن چطور میشه اونا گوی داغ نبودن و اتلتیکو بود؟
امیدوارم نگی که دیگه موناکو و پورتو از اتلتیکو قویترن!!!!شما اینو برای من مشخص کن!

اتفاقا ما و بارسایی ها هم آرزمونه باز به کمپ تمرینی شماره 2 مون سانتیاگو برنابو برگردیم !!
ایشالا که با هم بازی میکنیم استاد بنیتز هم سلام میرسونه خدمتتون منتها از سن جیمز پارک نه سانتیاگو برنابئو!!

این حرف من رو مطمئنا هیچ کدوم از رئالی ها قبول نخواهند داشت اما به نظرم رئال وقتی قدرت قبل خودش رو بدست میاره که رونالدو از رئال بره ! چون بازیکنی که موفقیت شخصی رو به موفقیت تیمی ترجیح بده هیچ سودی برای تیمش نخواهد داشت حالا شما بیا 8 تا جلو تیمی مثل ایبار بزن ! ولی چند ساله یه جام تو لیگ هم نتونی بگیری فایده ای نداره !
اولا که ما خیلی سال هستش که طرفدار رئالیم و همه هم میدونیم رونالدو و کلا هر بازیکن دیگه ای یک روز میاد یک روزهم میره این از این!!!موفقیت شخصی هم گوشمون از این حرفا پر!!ترول قدیمی هست!مطمئن باش شما هم با ایبار بازی میکنین بازیکنهاتون 8 تا بزنن چرا نمیتونن
بعد راجب این جمله

ولی چند ساله یه جام تو لیگ هم نتونی بگیری فایده ای نداره !
خوب فوتبال همینه دیگه
الان کلبرسون هم جام جهانی برده ولی مسی و رونالدو نبردن و همه تلاشاشون فایده ای نداره؟

vahidreza2007
09-04-2016, 19:19
بازم میگم
و اما گوی داغ هم آخه پارسال تو همین مرحله تیمهای موناکو و پورتو هم بودن چطور میشه اونا گوی داغ نبودن و اتلتیکو بود؟
امیدوارم نگی که دیگه موناکو و پورتو از اتلتیکو قویترن!!!!شما اینو برای من مشخص کن!

ایشالا که با هم بازی میکنیم استاد بنیتز هم سلام میرسونه خدمتتون منتها از سن جیمز پارک نه سانتیاگو برنابئو!!

اولا که ما خیلی سال هستش که طرفدار رئالیم و همه هم میدونیم رونالدو و کلا هر بازیکن دیگه ای یک روز میاد یک روزهم میره این از این!!!موفقیت شخصی هم گوشمون از این حرفا پر!!ترول قدیمی هست!مطمئن باش شما هم با ایبار بازی میکنین بازیکنهاتون 8 تا بزنن چرا نمیتونن
بعد راجب این جمله

خوب فوتبال همینه دیگه
الان کلبرسون هم جام جهانی برده ولی مسی و رونالدو نبردن و همه تلاشاشون فایده ای نداره؟

مهران جون صحبت سر قوی یا ضعیف بودن اتلیتکو نیست ! اصلا حرفی تو قوی بودن اتلتیکو نیست حالا شاید بعضی ها سبک بازی این تیم رو دوست نداشته باشن که اتفاقا برعکس من سبک بازیشون رو خیلی قبول دارم و امیدوار بودن سیمونه بیادب شه مربیمون که تو چلسی که کنته اومد که اونم بد نیست البته !

اما صحبت سر قدرت رئال هستش در مقایسه با قدرت و دست پر رئال انصافا تیم هایی مثل رم و ولفسبورگ و .... واقعا ضعیف هستند بازم هم با همین تعریف اتلتیکو یه پله از لحاظ قدرت پایین تر از رئال هستش .

در حال حاضر در شرایط نرمال بارسا از لحاظ فوتبالی تقریبا و با ارفاق یک پله بالاتر از همه تیم های اروپایی هستش ( البته در شرایط فعلی منظورمه ) و رئال - بایرن - تقریبا در یک سطح و یک پله پایین تر اتلتیکو - پاریس - سیتی - منچستر - یوونتوس -یه پله پایین تر چلسی - ارسنال و ... قرار دارند دیگه با این حساب تقریبا قدرت بقیه تیم ها مشخص هستش

قربون استاد بنیتز سلام متقابل برسون بهش البته ما امید زیادی داریم رئال با زیدان قرارداد بلند مدت ببنده :n10:

همون ابتدای حرفم گفتم طرفدارای رئال اون حرفم رو مطمئنا قبول ندارن ولی نظر شخصی من همونی هست که گفتم

در مورد 7-8 تا زدن انصافا بارسا این فصل بیشتر تیم ها رو 4-5 تایی کرده !! ولی بزرگ منشی یه بازیکن مثل مسی از اون پنالتی تاریخی که پاس داد به سوارز مشخص میشه و اینکه براش موفقیت تیم مهمتر از افزایش شمار گل هاش با پنالتی و .. باشه

در مورد کلبرسون و تلاشش و ... هم تا حدودی موافقم ولی باز مسی تاثیرش تو تیم ملی ارژانتین بیشتر از رونالدو تو پرتغال بوده ولی بازم از انصاف خارج نشیم تلاش و پشتکار رونالدو هم مثال زدنی هستش کمتر بازیکنی تو طول تاریخ به حریصی و عطش به پیشرفت و موفقیت مثل رونالدو داریم اصلا همین باعث شده بیاد 3 تا توپ طلا بگیره

joey jordison
09-04-2016, 20:45
ببین وحید جون داداش شما نباید گول اسمها رو بخوری همینجور که خودتم فوتبالی هستی و میدونم فوتبال نگاه میکنی نگذار اسمها شما رو به اشتباه بندازن بعله شاید دورتمند و اتلتیکو و یا حتی سویا و ویارئال و یا تاتنهام و ناپولی از این قبیل تیمها اسمشون کوچیک باشه ولی در حال حاضر شدید رو به رشدن و تیمهایی هستند که واقعا فوتبال و خیلی خوب بازی میکنن الان این تیمها شرایطشون بهتر از غولهای بزرگی مانند اینتر و میلان و منچستریونایتد و چلسی و رم و ......بهتر هستند اما خوب کسی به این نکته توجه نمیکنه و وقتی تیمی با اینتر بازی میکنه فکر میکنن همانطور مثل سال 2003 هستش نه داداش من اینتر الان دیگه نه رکوبا داره نه ویری داره نه کوردوبا داره نه تولدو داره و .....میبینی فقط اسمش اینتر هست!!
قضیه گوی های داغ هم بالا اشاره کردم اصلا امسال فکر کنم قرعه رئال و ولفسبورگ رو هم زامبروتا که بازیکن بارسلونا بود برداشت!!سالهای قبل هم همینطور بوده مثلا پارسال اگه به تئوری توطئه اعتقاد داشته باشیم با اون شرایطی که رئال مقابل اتلتیکو داشت تو همین مرحله به هیچ وجه با عقل جور در نمیومد در حالی که خیلی راحت میتونستند پورتو یا موناکو رو با رئال بندازن که این اتفاق نیافتاد و خطرناکترین تیم سال قبل به رئال خورد!در کل اگر حرف و حدیثی باز هست من حاظرم تا اونجا که میتونم بحث کنم گرچه فکر نکنم نتیجه ای حاصل بشه!!

همون ابتدای حرفم گفتم طرفدارای رئال اون حرفم رو مطمئنا قبول ندارن ولی نظر شخصی من همونی هست که گفتم
اگر کسی به خاطر بازیکنی طرفدار تیمی بشه به نظر من هیچ مشکلی نیست بلاخره همه یک سری بازیکن رو بیشتر دوست دارن ولی طرفدار واقعی طرفدارهای تیمن نه بازیکن الان شما هازارد از چلسی بره دیگه طرفدار چلسی نمیشی معلومه که میشی فن های نوجوان هم بلاخره سنشون میره بالا و اینو میفهمن که طرفدار تیم بودن بهتر از طرفدار بازیکن بودن هست!!البته نمیشه منکر این شد که بعد از 2009 مثلا طرفدارهای بارسلونا خیلی بیشتر شده البته به نظر من هیچ ایرادی نداره ولی امیدوارم تو روزهای بد هم طرفدار باقی بمونن!!

در مورد 7-8 تا زدن انصافا بارسا این فصل بیشتر تیم ها رو 4-5 تایی کرده !! ولی بزرگ منشی یه بازیکن مثل مسی از اون پنالتی تاریخی که پاس داد به سوارز مشخص میشه و اینکه براش موفقیت تیم مهمتر از افزایش شمار گل هاش با پنالتی و .. باشه
میخواستم یک چیز بگم ولش کن بگم باز باید بحث بیخود کنیم!!

در مورد کلبرسون و تلاشش و ... هم تا حدودی موافقم ولی باز مسی تاثیرش تو تیم ملی ارژانتین بیشتر از رونالدو تو پرتغال بوده ولی بازم از انصاف خارج نشیم تلاش و پشتکار رونالدو هم مثال زدنی هستش کمتر بازیکنی تو طول تاریخ به حریصی و عطش به پیشرفت و موفقیت مثل رونالدو داریم اصلا همین باعث شده بیاد 3 تا توپ طلا بگیره
بابا بازیکنای آرژانتین رو با پرتغال مقایسه کن بعد خیلی چیزا دستت میاد!من خودم عاشق پرتغالم از یورو 2000 به اینور ولی این پرتغال بازیکناش کجا اون کجا اگه تیم یورو 2000 کنار رونالدو بود من مطمئنم جام کسب میکردیم (ژائو پینتو - سرجیو کنسیسائو - روی کاستا - فیگو - پائولتا و .......)کجا الان کجا

vahidreza2007
10-04-2016, 01:12
ببین وحید جون داداش شما نباید گول اسمها رو بخوری همینجور که خودتم فوتبالی هستی و میدونم فوتبال نگاه میکنی نگذار اسمها شما رو به اشتباه بندازن بعله شاید دورتمند و اتلتیکو و یا حتی سویا و ویارئال و یا تاتنهام و ناپولی از این قبیل تیمها اسمشون کوچیک باشه ولی در حال حاضر شدید رو به رشدن و تیمهایی هستند که واقعا فوتبال و خیلی خوب بازی میکنن الان این تیمها شرایطشون بهتر از غولهای بزرگی مانند اینتر و میلان و منچستریونایتد و چلسی و رم و ......بهتر هستند اما خوب کسی به این نکته توجه نمیکنه و وقتی تیمی با اینتر بازی میکنه فکر میکنن همانطور مثل سال 2003 هستش نه داداش من اینتر الان دیگه نه رکوبا داره نه ویری داره نه کوردوبا داره نه تولدو داره و .....میبینی فقط اسمش اینتر هست!!
قضیه گوی های داغ هم بالا اشاره کردم اصلا امسال فکر کنم قرعه رئال و ولفسبورگ رو هم زامبروتا که بازیکن بارسلونا بود برداشت!!سالهای قبل هم همینطور بوده مثلا پارسال اگه به تئوری توطئه اعتقاد داشته باشیم با اون شرایطی که رئال مقابل اتلتیکو داشت تو همین مرحله به هیچ وجه با عقل جور در نمیومد در حالی که خیلی راحت میتونستند پورتو یا موناکو رو با رئال بندازن که این اتفاق نیافتاد و خطرناکترین تیم سال قبل به رئال خورد!در کل اگر حرف و حدیثی باز هست من حاظرم تا اونجا که میتونم بحث کنم گرچه فکر نکنم نتیجه ای حاصل بشه!!

اگر کسی به خاطر بازیکنی طرفدار تیمی بشه به نظر من هیچ مشکلی نیست بلاخره همه یک سری بازیکن رو بیشتر دوست دارن ولی طرفدار واقعی طرفدارهای تیمن نه بازیکن الان شما هازارد از چلسی بره دیگه طرفدار چلسی نمیشی معلومه که میشی فن های نوجوان هم بلاخره سنشون میره بالا و اینو میفهمن که طرفدار تیم بودن بهتر از طرفدار بازیکن بودن هست!!البته نمیشه منکر این شد که بعد از 2009 مثلا طرفدارهای بارسلونا خیلی بیشتر شده البته به نظر من هیچ ایرادی نداره ولی امیدوارم تو روزهای بد هم طرفدار باقی بمونن!!

میخواستم یک چیز بگم ولش کن بگم باز باید بحث بیخود کنیم!!

بابا بازیکنای آرژانتین رو با پرتغال مقایسه کن بعد خیلی چیزا دستت میاد!من خودم عاشق پرتغالم از یورو 2000 به اینور ولی این پرتغال بازیکناش کجا اون کجا اگه تیم یورو 2000 کنار رونالدو بود من مطمئنم جام کسب میکردیم (ژائو پینتو - سرجیو کنسیسائو - روی کاستا - فیگو - پائولتا و .......)کجا الان کجا

مهران جون داداش زیاد به این نوع تیم ها اطمینان نکن اینا مثل جرقه هایی هستند میان و روشن میشند و چشم ها رو خیره میکنند و بعد خیلی زود خاموش میشن و از یاد ها میرن ! اما تاریخ و ابهت هر چیزی حتی تیم های فوتبال از بین رفتنی نیست !

به عنوان مثال همین لستر سیتی رو قول حتمی میدم سال بعد میانه های جدول و یا در رتبه های اخر جدول خواهد بود یا موارد اینچنینی دیگه زیاد بوده ! یادمه همچین موردی چند سال قبل تو لیگ المان هم که یه تیم که تازه لیگ برتری شده بود تا هفته های اخر تو صدر بود که یک مرتبه با چند شکست اومد و کلا محو شد !

تیم هایی مثل اینتر - میلان - رم - لیورپول و ... امثالهم پشت خودشون تاریخی دارند فراموش نشدنی تو انگلیس مگر میشه تیمی مثل منچستر رو حتی اگر خیلی ضعیف شده باشه رو نادیده گرفت یا چلسی رو ! درسته که فصل کابوس واری سپری شده اما مطمئنا دوباره جای امثال چلسی تو بیگ فور بالای جدول هستش

ولی تلاش تیم هایی مثل لستر و ولفسبورگ و ناپولی و ... ستودنی هستش این تیم ها نشون دادن برای تیم بودن و بهترین بودن همه چی پول نیست ولی جای بسی تاسف که این تیم ها عمرشون کوتاهه !

والا من اشکالی نمبینم کسی به خاطر مثلا رونالدو یا مسی طرفدار رئال یا بارسا بشه ولی اینکه مثلا با انتقال رونالدو یا مسی به یه تیم دیگه کلا بارسا رو رئال رو هم بذاره کنار و بره طرفدار تیم جدید بازیکنای محبوبشون بشه به این نمیگن طرفداری !

به شخصه از دوران دبیرستان ( میشه حدود 14-15 سال ) طرفدار چلسیم با بدو خوبش هم همیشه کنار اومدم بو به شدت هم تیم فن هستم و تعصب خاصی روی هیچ بازیکنی ندارم که بگم اگر مثلا جان تری بره از تیم ( که باید این سال بره دیگه ) منم دیگه طرفداری چلسی رو نمیکنم ! حالا چه برسه بازیکنی مثل هازارد باشه که از خدامه بره رئال به جاش خامس رو ازتون بگیریم
از طرف دیگه فکر کنم تنها چلسی فن متعصب روی زمین که در عین حال طرفدار بارسا هم هست ( انصافا هر دو تیم رو تو این سال ها دنبال کردم ) من باشم این رو گفتم که فکر نکنید نمیدونم حزب باد و ... هستیم و از این حرفا ! تا ابد تیم اول و اخرمون چلسی کبیر هستش !

از لحاظ ملی هم از دورانی که ورون و باتیستوتا وایمار و ...حکمرانی میکردند تو ارژانتین طرفدار اون بودم و هنوز هم هستم ارژانتین این دوران یکی از ضعیف ترین و خالی ترین تیم ها از لحاظ بازیکن هستش البته پرتغال هم همینطور

ولی خودمونیم هم مسی و و البته با درجه کمی بیشتر رونالدو بدون وبدن بازیکن های تاپی که ساپورتشون کنند حقیقتا نمیتونند یه تنه کاری کنند برای تیم هاشون ! یعنی اون کاری که امثال مارادونا و پله برای تیم هاشون کردند این دو تا هنوز نتونستند بکنند !

پ. ن : طلسم آنوئتا هم مثل اینکه دست بردار بارسا نیست امیدوارم این افت بارسا کار دستش نده تو بازی اتلتیکو !

nw_nk
10-04-2016, 21:42

انتقاد الیور کان: اخیرا شکم رونالدو را بیشتر از ---- همسرم دیده ام. به نظر می رسید بازیکنان مادرید از اینکه مجبور شده اند به اینجا بیایند و مقابل ولفسبورگ بازی کنند ناراحت هستند و گویی به آنها توهین شده است.

nw_nk
11-04-2016, 21:00
گواردیولا: از پیروزی‌ ولفسبورگ بر رئال خوشحال‌ شدم

پپ گواردیولا از اینکه ولفسبورگ توانسته در بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان، رئال مادرید را شکست دهد ابراز خوشحالی کرد.

به گزارش "ورزش سه"، چهارشنبه شب رئال مادرید سرمست از پیروزی در ال کلاسیکو به مصاف ولفسبورگ رفت اما در عین ناباوری 2-0 از میزبانش شکست خورد تا کار صعودش با مشکل مواجه شود.

گواردیولا، سرمربی بایرن در نشست خبری بازی با اشتوتگارت، در پاسخ به سوالی در مورد برتری ولفسبورگ گفت:" همه 8 تیم حاضر در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان، مربیان و بازیکنان بزرگی در اختیار دارند و بازی ساده وجود ندارد. همین نتایج عجیب است که فوتبال را به ورزش فوق العاده ای تبدیل کرده است.

پیروزی ولفسبورگ درس خوبی به همه، از جمله رئال، بایرن و بارسلونا بود تا بدانند تنها با نام و اعتبار نمی توان در بازی ها پیروز شد. واقعیت این است که از پیروزی ولفسبورگ خوشحال شدم. هر 4 بازی دور یک چهارم، نتایج کاملا عادلانه ای داشت و از همه بهتر ولفسبورگ نتیجه گرفت و بخاطرشان خوشحالم."

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C%E2%80%8C%D9%8 8%D9%84%D9%81%D8%B3%D8%A8%D9%88%D8%B1%DA%AF-%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D8%AD%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D8%B 4%D8%AF%D9%85

nw_nk
12-04-2016, 19:51
کادر سانتیاگو برنابئو با نقاشی دوباره خط ها، زمین رو برای بازی امشب بزرگ تر کردن. یوفا اجازه میده که زمین تا 68 متر عرض داشته باشه که تصاویر نشون میده عرض زمین بیشتر شده. به ادعای گل هدف رئالی ها میتونه خسته کردن بازیکنان وولفسبورگ باشه.

Real Madrid make their pitch wider ahead of crucial Champions League clash with Wolfsburg

SA3EDLORD
13-04-2016, 00:33

Nice try greg....

metalhead_forever
13-04-2016, 00:35
با این که با توجه به اسم داور انتظار میره اشتباهات وجود نداشته باشه، اما دیدیم که یه صحنه ی گل خیلی مشکوک داشت... سوت پایان بازی هم خیلی دیر زد...شرایطی شده بود که حتی بازیکن های وولفسبورگ بازی رو رها کرده بودن اما داور همچنان اصرار به ادامه ی بازی داشت.

درخشش رونالدو رو نباید نادیده گرفت که البته چند سال اخیر مقابل تیم های آلمانی خوش درخشیده... بایرن.... شالکه.... و حالا وولفسبورگ!
رئال و حتی خود رونالدو قربانی داوری شده بود در بازی رفت که در این بازی کاملاً جبران کرد و با سه گلی که به ثمر رسوند 16 گله شد!
-------------------------------------------------------

رونالدو با هت تریکی که انجام داد، دو رکورد جدید ثبت کرد:

سه هت تریک در یک دوره در لیگ قهرمانان
به ثمر رساندن بیش از 15 گل در دو دوره از لیگ قهرمانان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

malkemid
13-04-2016, 00:48
گواردیولا الان ناراحته یعنی؟ بقیه چی؟ [emoji16]
خیلی خوب به خودمون برگشتیم و با هت تریک کریس به حقمون هم رسیدیم...
آمار گلزنی کریس هم که تو این فصل سی ال وحشتناک بوده...
امشب دوندگی و تلاش بازیکنها مثال زدنی بود

Layken
13-04-2016, 01:09
کادر سانتیاگو برنابئو با نقاشی دوباره خط ها، زمین رو برای بازی امشب بزرگ تر کردن. یوفا اجازه میده که زمین تا 68 متر عرض داشته باشه که تصاویر نشون میده عرض زمین بیشتر شده. به ادعای گل هدف رئالی ها میتونه خسته کردن بازیکنان وولفسبورگ باشه.

Real Madrid make their pitch wider ahead of crucial Champions League clash with Wolfsburg

من هنوز نگراتم
هنوز فرصت برای ولفی ها هست و هیچ چیز تموم نشده.

™...
13-04-2016, 02:32
[emoji16]
آمار گلزنی کریس هم که تو این فصل سی ال وحشتناک بوده...
امشب دوندگی و تلاش بازیکنها مثال زدنی بود

بله درسته واقعا آمار گلزنی این بازیکن بالا بوده . برای فهم دقیق موضوع باید گفت که 11 گل از 16 گل این بازیکن در مرحله گروهی به تیم های Malmo و Shakhtar Donetsk زده شد و البته بدون هیچ گل زده به تیم PSG در مرحله گروهی ! .

بله خب مقابل تیم بزرگ و قوی بازی میکردن واسه این خیلی تلاش کردن و به حقشون هم رسیدن ! . :n01:

malkemid
13-04-2016, 07:12
بله درسته واقعا آمار گلزنی این بازیکن بالا بوده . برای فهم دقیق موضوع باید گفت که 11 گل از 16 گل این بازیکن در مرحله گروهی به تیم های Malmo و Shakhtar Donetsk زده شد و البته بدون هیچ گل زده به تیم PSG در مرحله گروهی ! .

بله خب مقابل تیم بزرگ و قوی بازی میکردن واسه این خیلی تلاش کردن و به حقشون هم رسیدن ! . :n01:

از جانب گواردیولا صحبت می کنید که انقدر ناراحت هستید؟ این فصل بر خلاف فصلی که دسیما گرفتیم بایرن و یووه و بقیه تو مسیرمون نبودند فعلا که بهشون گل بزنه، کاری که بارها کرده.
بخاطر اشتباهات داوری تو بازی رفت، کار تیم در برگشت خیلی سخت شد و برگردوندن بازی اصلا کار ساده ای نبود که شما می خواین اینطور القا کنید. تا قبل بازی که همه جا به به و چه چه بود از ولفسبورگ که فلان کرد، حالا اخ شد؟
تیمهایی در سطح مالمو همیشه بودن و هستن و خواهند بود... چرا زلاتان تو همین گروه خیلی گل نزد؟ چرا بقیه تو مراحل گروهی نمیزنن؟
فقط از رونالدو توقع میره که همه گل هاشو به بارسا و پی اس جی و بایرن بزنه!

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Layken
13-04-2016, 10:13
نه این که تیم های دیگه از اول با منتخب جهان بازی میکنن:n02:

vahidreza2007
13-04-2016, 10:19

همین قسمت بولد شده خودش نشون دهنده کل ماجراست :n31: مالمو - شاختار - ولفسبورگ - رم - ( همه تیم های مدعی کسب لیگ قهرمانان :n02:)

حالا مرحله بعد رو ببین چطور منچستر سیتی رو میندازن با رئال

مدعی اصلی توپ طلای امسال :n02: واکنش سطان به این جمله : :n10::n26:

joey jordison
13-04-2016, 10:32
جا داره یک سلامی بکنیم به اون عده از دوستان که فکر میکردن ولفسبورگ میره نیمه نهایی:n08:
جا داره یک سلامی بکنیم به الیور کان که هیکل رونالدو رو دیشب دوباره دید:n08:
جا داره یک سلامی بکنیم به دیتر هکینگ مربی ولفسبورگ که در مورد رونالدو اون حرفا رو زد:n08:

جا یک سلامی بکنیم به مدیر گرگها که در مورد رونالدو اون حرفا رو زد:n08:
جا داره یک سلامی بکنیم به کسایی که هی من میگفتم راه میلان از برنابئو رد میشه قبول نمیکردن:n08:
جا داره یک سلامی بکنیم به دشمنان رونالدو و رئال و دشمن شاد کن ها:n08:
امیدوارم موفق باشید!!
و در نهایت رونالدو به مالمو و شاختار گل زده خوب کرده تا کور شود هر آنکس که نتوان دید:n10:بعضیا تو زمین فوتبال قدم آهسته کار کنن براشون خوبه فعلا:n08:

vahidreza2007
13-04-2016, 16:26
معمولا کسانی که تو دنیای فانتزی خودشون سیر میکنند چشم بر حقیقت و امار و ... میبندند به اینا باید گفت با همین موارد خوش باشید جوجه رو آخر پاییز میشمارن . در هر صورت طبق آمار و ارقام همه چی مشخصه کی به چه تیم هایی گل زده و کدوم تیم با کدوم تیم ها بازی کرده و رسیده به این مرحله !

اگر هم اصل بر مقایسه باشه کینگ لئو با 5 توپ طلا و رونالدو با 3 توپ طلا با سن بالاتر کاملا تفاوت رو مشخص میکنه و اینجاست که باید گفت بدوووووووووووو تا برررررررسیییییییی !

و اینکه یه زمانی علی دایی هم امثال مالدیو ( رم - شاختار و بقیه رفقا رو خوب گل باران میکرد )

در اخر اینکه عیار بازیکن ها ( اسم نمیبرم ) تو کوپا امریکا و یورو مشخص میشه که کدوم بازیکن میتونه تیمش رو یه تنه ببره بالا :n10: تو این رقابت هاست که مشخص میشه کی برای توپ طلای بعدی لایقتر هست هرچند که جواب مشخصه :n26:

Ezel
13-04-2016, 16:29
وقتی من از جانب آمار و ارقام حرف میزنم یه عده چرا واکنش اینطور شدیدی نشون میدن ؟!!؟ فکر نمی کنم که گواهی بالاتر از آمار و ارقام داشته باشیم ! نکنه آمار و ارقام رو قبول ندارین ؟! :n04::n02:بقیش پس هر چی هست چیزی جز بستن چشم ها به روی حقیقت نیست ! :n01: از یک بازیکن بزرگ انتظار می ره در تمام بازی ها حتی مقابل تیم های بزرگ و به قولی تراز اول دنیا گل زنی کنه ! مثلا مقابل PSG ! .

:n08:

من از دوران کودکی بدهکاری سلام ندارم ! فقط امیدوارم یه چندتا بازی با مالدیو براش بزارن ! اینطوری بشه در تاریخ ماندگار میشه .

خب خیلی ها همون هایی هستن که دست به دعا می شدن که با اتلتیک مادرید نیفتن ! اینو جدی به استناد میگم چون آخه یه بار یه بنده خدایی گفت فقط و فقط تنها تیمی که می تونه اتلتیک رو ببره بارسلوناست .:n01:

در نهایت حسادت یه چیز دیگست واقعیت و آمار و ارقام یه چی دیگه ! این ها رو با هم قاطی نکنیم .

من اول یه چند تا خخخخخخخخخخخخخخخخ میذارم بعد جواب نوشته ی شما رو میدم :n09:

اگر به آمار و ارقام باشه که کسی اندازه ی رونالدو رکورد نزده :n06:

با این متر و معیار احتمالا شوما بارسلونا رو تیم بزرگی نمیدونی قطعا . از اونجایی که از دید شما رونالدو بازیکن بزرگی نیست چون فقط به تیمهای کوچیک گل میزنه :n09:
/ و رونالدو گل به بارسا زیاد زده متاسفانه و این متاسفانه برای شما به عنوان یک آنتی رئالی خبر خوبی نیست :|

اون قسمت قرمز رنگ هم که من چند صفحه خخخخخخخخخخخخخخخخخخ میذارم این دفعه و بعد ج میدم :n02:

هیچ بازیکن بزرگی نمیتونه و نتونسته در همه ی بازیهای مهم گل زنی کنه و این انتظار هم ازش نمیره که در همه ی بازیهای مهم گلزنی کنه / فوتبال فقط عدد و رقم نیست و اتفاقات داخل زمین تاثیراتشون مهم تر از چند تا عدد و رقم هست

مسی هم نتونست جلوی اینتر و چلسی مانع از حذف بارسلونا بشه و به عقب ترش برگردیم جلوی چلسی هیدینک هم اینیستا با گل تساوی که زد دقایق آخر باعث صعود بارسا شد

مارادونا هم نتونست همه ی جامها رو ببره

Pele هم نتونسته

زیدان هم نتونسته

زلاتان هم نتونسته

کرویف هم نتونسته

و طبیعتا رونالدو هم نتونسته و نمیتونه در همه ی بازیهای مهم گل بزنه و یه تنه تیمش رو بالا ببره

در مورد اتلتیکو هم بهتره بعد از امشب صحبت کنیم :n02:

clau
13-04-2016, 16:41
معمولا کسانی که تو دنیای فانتزی خودشون سیر میکنند چشم بر حقیقت و امار و ... میبندند به اینا باید گفت با همین موارد خوش باشید جوجه رو آخر پاییز میشمارن . در هر صورت طبق آمار و ارقام همه چی مشخصه کی به چه تیم هایی گل زده و کدوم تیم با کدوم تیم ها بازی کرده و رسیده به این مرحله !

اگر هم اصل بر مقایسه باشه کینگ لئو با 5 توپ طلا و رونلو با 3 توپ طلا با سن بالاتر کاملا تفاوت رو مشخص میکنه و اینجاست که باید گفت بدوووووووووووو تا برررررررسیییییییی !

و اینکه یه زمانی علی دایی هم امثال مالدیو ( رم - شاختار و بقیه رفقا رو خوب گل باران میکرد )

در اخر اینکه عیار بازیکن ها ( اسم نمیبرم ) تو کوپا امریکا و یورو مشخص میشه که کدوم بازیکن میتونه تیمش رو یه تنه ببره بالا :n10: تو این رقابت هاست که مشخص میشه کی برای توپ طلای بعدی لایقتر هست هرچند که جواب مشخصه :n26:

الان منظورت اینه منتظر درخشش مسی تو رقابت های کوپا امریکا هستی:n31:

خدا رو شکر در فینال کوپا امریکا درخشش فوق ستارتون جلو تیم شیلی دیدیم که یک تنه تیمش قهرمان کوپا امریکا کرد:n08:اینقد که به امار علاقه داری آمار همین بازیکنتون در فینال بازی با شیلی و تاثیرگذاری عمیقش در فینال جلوی شیلی ببین هر چند به نفع شما نیست برین آمار اون بازی در بیارید
تیمایی مثل لورکوزن و باته بوریسوف و رم واقعا تیمای سطح بالایی هستند که در گروه شما بودن و گل زنی به این تیما کار خیلی سختی بود

joey jordison
13-04-2016, 16:42
Ezel جان ارجاعت میدم به امضای دوست عزیز Layken مگه نمیدونی رونالدو فقط به تیم های ضعیف گل میزنه:n08::n08:خودشم وقتی تیم 10 نفره بشه
بعدش آرژانیتن و مسی برد به فینال یعنی دیماریا و هیگواین و آگوئرو و ماسکرانو و ..........خیارن!

Captain_America
13-04-2016, 17:08
یه جمله ای میگفتن که معتاد بیمار است نه مجرم. این رو باید به متنفرین گفت و با این دید باهاشون برخورد کرد و سعی کرد درمانشون کرد.
متنفرین عزیز من میدونم زندگی هیچ وقت روی خوبشو بهتون نشون نداده، آسیب های سخت دوران کودکی داشتید همیشه تحقیر میشدید تو روابط شخصی و اجتماعی یه شکست خورده بودید ظاهرتون مناسب نیست اضافه وزن دارید موهاتون ریخته هیچ آینده ای رو پیش روی خودتون هم نمی بینید چون هیچ مهارتی ندارید و تمام زندگیتون تو ویدئوگیم و اینترنت خلاصه میشه یعنی تنهایی جایی که میتونید پشت نقاب از واقعیت خودتون فرار کنید. و رونالدو دقیقا نقطه مقابل تمام ضعف ها و شکست های شماست نه فقط یه فوتبالیست فوق العاده بلکه یه مدل لباس برتر یه پلی بوی و یه انسان موفقه . ولی اینو بدونید که اون از تو خونه نشستن و حسودی کردن به اینجایی که هست نرسیده اون بسختی تلاش کرده هر شبی که شما از شدت بدبختی
گریه کردید اون تو باشگاه عرق ریخته بوده! پس بجای حسادت ازش الگو بگیرید.

joey jordison
13-04-2016, 17:34
وحید جون سخته ولی خوب چه میشه کرد عزیز!!میدونم منتظر بودی حذف شیم و بیاین اینجا ولی نشد یعنی دیگه رونالدو نگذاشت یعنی!!شرمنده بهت که گفته بودم داستان سانتیاگو برنابئو رو اون راه و اینا رو.......
خوب فکر کردی اسطوره های ما مثل اون پیکه و دنی آلوزن!!اسطوره های ما احترام بازیکنا رو همیشه نگه میدارن نه اینکه تو شبکه های اجتماعی حرف مفت بزنن!!
از نظر مهره تو جام جهانی آرژانتین و اسپانیا و آلمان پرمهره ترین تیم هان اینکه بگی مسی فقط تنهایی نه داداش اینجوریا هم نیست!!

vahidreza2007
13-04-2016, 18:01
مهران جون ! قسمت اول صحبتت مثل این میمونه که انگار تیم تشتک سازی ورامین بیاد جلوی پرسپولیس قرار بگیره تو حذفی شما کل کل کنی سر حذف پرسپولیس !

همین که 2 تا تو بازی رفت بهتون زدن برای اون تیم به اندازه رسیدن به فینال ارزش داره !

از طرفی من اتفاقا پست های قبل رو نگاه کنی از خدام بود رئال بیاد بالا و از این طرف اگر مشکل و مورد خاصی پیش نیاد و زمین و زمان و فلک دست به دست هم ندن که بارسا حذف بشه و بیاد بالا دوست دارم این دو تا بخورن به هم تا حداقل خرده حساب های باقی مونده تسویه بشه ! و عیار زیادان و لوچو مشخص بشه چند مرده حلاجن !
با ولوسفبورگ و باته بوریسوف و رم و ... عیار نه تیم نه مربی نه بازیکن مشخص نمیشه عزیز !

آخ آخ اگر این دو تا بخورن به هم اونوقت داستان مسیرو فینال و ... جذاب میشه وگرنه ولفسبورگ جاده و راه که سهله خاکی هم نبود !

جاده اصلی امشب از ویسنته کالدرون میگذره اگر گذشت منتظر مادرید و سانتیاگو هم میمونیم

تا یادم نرفته پیکه و الوز جواب استاد کبیر فخر زمین و زمان نابغه قرن اربلوا و استاد گوتی رو دادن ! الوز هم در جواب رونالدو جوابش رو داده همین و بس !‌

omidscafild
13-04-2016, 18:17
ملتی به شدت جوگیر هستیم . تا یکی گل میزنه ، خشتک به سر داد و هوار میزنیم و با یک برد دوان دوان امضا ، آواتار و حتی شرتمون رو با زننده گل ست میکنیم . :ی
ولی بیایید جوگیر نباشیم . تیمی که خوب بود به مرحله بعد اومد . ولف حتی توپو نتونست بیاره از نیمه خودش اینورتر . وافعا هیچی نداشت . واقعا در حد همون تیم 8 بوندس بازی کرد .
از همون اولم معلوم بود که رئال بازی رو برمیگردونه . حتی منِ بارسایی هم به این یقین داشتم .
پس بیاید قبول کنیم رئال تو بازی رفت خسته بود مثل بارسا . وگرنه ولف چیزی برای عرضه نداشت .

بازی امشب بارسا مهمترین بازی این مرحلست . اتلتیکو اگه با هر تیمی بجز بارسا روبرو میشد مطمئنا خودشو تو مرحله نیمه نهایی میدید . ولی الآن 50/50 هست و باید دید که چه پیش میاد تو بازی امشب .
پیش بینی بنده از مرحله بعد : بایرن - رئال . بارسا - من سیتی . فینال : ال کلاسیکو . البته در صورت صعود بارسا .

پ.ن : یکی از دوستان میتونه قوانین کارت زرد رو تو CL دربیاره . چون شنیدم مرحله بعد تمام کارت ها بخشیده میشن !

Captain_America
13-04-2016, 18:25
پ.ن : یکی از دوستان میتونه قوانین کارت زرد رو تو CL دربیاره . چون شنیدم مرحله بعد تمام کارت ها بخشیده میشن !
از ۲۰۱۴ به این سمت کارتهای زرد بعد از مرحله یک چهارم حذف میشن آخرین بار آلونسو از رئال مادرید بود که فصل قبل از این قانون تو نیمه نهایی کارت زرد گرفت و در مجموع ۳ کارته شد و فینال رو از دست داد.

joey jordison
13-04-2016, 19:02
مهران جون ! قسمت اول صحبتت مثل این میمونه که انگار تیم تشتک سازی ورامین بیاد جلوی پرسپولیس قرار بگیره تو حذفی شما کل کل کنی سر حذف پرسپولیس !

همین که 2 تا تو بازی رفت بهتون زدن برای اون تیم به اندازه رسیدن به فینال ارزش داره !

از طرفی من اتفاقا پست های قبل رو نگاه کنی از خدام بود رئال بیاد بالا و از این طرف اگر مشکل و مورد خاصی پیش نیاد و زمین و زمان و فلک دست به دست هم ندن که بارسا حذف بشه و بیاد بالا دوست دارم این دو تا بخورن به هم تا حداقل خرده حساب های باقی مونده تسویه بشه ! و عیار زیادان و لوچو مشخص بشه چند مرده حلاجن !
با ولوسفبورگ و باته بوریسوف و رم و ... عیار نه تیم نه مربی نه بازیکن مشخص نمیشه عزیز !

آخ آخ اگر این دو تا بخورن به هم اونوقت داستان مسیرو فینال و ... جذاب میشه وگرنه ولفسبورگ جاده و راه که سهله خاکی هم نبود !

جاده اصلی امشب از ویسنته کالدرون میگذره اگر گذشت منتظر مادرید و سانتیاگو هم میمونیم

تا یادم نرفته پیکه و الوز جواب استاد کبیر فخر زمین و زمان نابغه قرن اربلوا و استاد گوتی رو دادن ! الوز هم در جواب رونالدو جوابش رو داده همین و بس !‌
خوب وحید داداش همین تشتک سازی که میگی بیا ببین چطور هوادارا و کادر فنی و فوتبالی های کشورشون چه شاخی شده بودن به ما!!و البته مال نوردا
در مورد مرحله بعد هم بعد بازی با اتلتیکو صحبت کنیم بهتره تا چند ساعت دیگه!!
اون قضیه هم کاملا برعکس گفتی آربلوا و گوتی جواب حرفای پیکه رو دادن

vahidreza2007
14-04-2016, 00:12
خسته نباشید به بازیکن های بارسا که انصافا هر کاری میتونستند کردند . در مقابل دفاع 11 نفره 90 دقیقه ای تیم حریف از این بیشتر نمیشه کاری کرد ! از طرفی پنالتی 100 درصد دقایق آخر که میتونست سرنوشت بازی رو عوض کنه ولی با این وجود بازی تموم شد رفت و انشالله سال بعد و با تقویت تیم بارسا با قدرت بر میگرده .

SA3EDLORD
14-04-2016, 00:14
جا داره تشکر کنیم از پیش بینی های دقیق دوستان:n02:

malkemid
14-04-2016, 00:23

ناصر خسرو میگه:

بسیار منی کرد و ز تقدیر نترسید... بنگر که از این چرخ جفا پیشه چه برخاست

رئال صعود کرد و بارسا حذف شد.

از بین تیمهای نیمه نهایی به نظرم سیتی ده درصد و بقیه به طور مساوی سی درصد شانس قهرمانی دارن.

Layken
14-04-2016, 00:25
دوستان از بحث اصلی تاپیک فاصله نگیریم

بیایید در مورد 4 تیم برتر حال حاضر اروپا صحبت کنیم.

omidscafild
14-04-2016, 00:29
پیش بینی بنده از مرحله بعد : بایرن - رئال . بارسا - من سیتی . فینال : ال کلاسیکو . البته در صورت صعود بارسا .

جا داره تشکر کنیم از پیش بینی های دقیق دوستان:n02:

جا داره تشکر کنم از نظر دادن چشم بستتون . :n18: تیکه میندازید یجور باشه ضایع نشید دیگه !

بازم میگم تیم بهتر اومد مرحله بعد . بازم تأکید میکنم با اینکه بارسایی ام همچین حرفی رو میزنم و همچنین امیدوارم تیم بهتر قهرمان بشه .
فقط خواهشا دیگه سمت و سو ندید به داوری ها که دیگه معلومه چه خبره . وقتی شانس قرعه نداری همیشه که نمیتونی سخت ترین هارو شکست بدی . همیشه سخت ترین قرعه ها افتاده به بارسا و مطمئنا همیشه نمیتونی ببری .
امیدوارم برای یکبار هم که شده سخت ترین قرعه تو مرحله بعد (اتلتیکو) هم نصیب رئالی ها بشه تا حداقل بازی مهمتری از بازی دیگه نیمه نهایی باشه .:n18:

Layken
14-04-2016, 00:33
الان بین این چهار تیم (برتر) راه یافته، ضعیف ترینشون کدومه؟ سیتی

نیست قرعه های ما اسونن ایشالا به حق پنج تن با سیتی بیوفتیم و مثل اب خوردن بریم فینال :n02:

nw_nk
14-04-2016, 00:34
ناصر خسرو میگه:

بسیار منی کرد و ز تقدیر نترسید... بنگر که از این چرخ جفا پیشه چه برخاست

رئال صعود کرد و بارسا حذف شد.

از بین تیمهای نیمه نهایی به نظرم سیتی ده درصد و بقیه به طور مساوی سی درصد شانس قهرمانی دارن.

ماشالا به این همه حضور در برد. در باخت ها هم باشین انجمن سوت و کور نباشه. بردن 3-2 ضعیف ترین تیم بین 8 تیم رجزخوانی داره؟ من هنوزم صدرنشینی لیگ و فینال کوپا دل ری رو به نیمه نهایی چمپیونز لیگ ترجیح میدم

malkemid
14-04-2016, 00:39
ماشالا به این همه حضور در برد. در باخت ها هم باشین انجمن سوت و کور نباشه. بردن 3-2 ضعیف ترین تیم بین 8 تیم رجزخوانی داره؟ من هنوزم صدرنشینی لیگ و فینال کوپا دل ری رو به نیمه نهایی چمپیونز لیگ ترجیح میدم
انجمن با حضور فعالانه شما در همه تاپیکها وضعش خوبه نگران نباشید.
بعدش هم چه رجزی؟ رجز مال رقیب هست بارسا که حذف شده!
نیمه نهایی مد نظرتون هم هنوز یک چهارمش باقیه... شانس دارید هنوز که به اردوی گواردیولا بپیوندید!

Layken
14-04-2016, 00:40
جا داره تشکر کنم از نظر دادن چشم بستتون . :n18: تیکه میندازید یجور باشه ضایع نشید دیگه !

بازم میگم تیم بهتر اومد مرحله بعد . بازم تأکید میکنم با اینکه بارسایی ام همچین حرفی رو میزنم و همچنین امیدوارم تیم بهتر قهرمان بشه .
فقط خواهشا دیگه سمت و سو ندید به داوری ها که دیگه معلومه چه خبره . وقتی شانس قرعه نداری همیشه که نمیتونی سخت ترین هارو شکست بدی . همیشه سخت ترین قرعه ها افتاده به بارسا و مطمئنا همیشه نمیتونی ببری .
امیدوارم برای یکبار هم که شده سخت ترین قرعه تو مرحله بعد (اتلتیکو) هم نصیب رئالی ها بشه تا حداقل بازی مهمتری از بازی دیگه نیمه نهایی باشه .:n18:

برادر من خب پارسال ما در همین مقطع به اتلتیک خوردیم و اگر یادت باشه با گل چیچاریتو در بازیی که 90 دقیقه سرتاپا حمله بودیم حذفشون کردیم.
تیم شما مشکل داره چرا دنبال مقصر در قرعه کشی میگردین.
+
ما حتی دو سال پیش همین اتلتیک رو در فینال همین لیگ قهرمانان اروپا بردیم و قهرمان شدیم.
وجدانن کمی تامل خوب چیزیه.

Ezel
14-04-2016, 00:42
خسته نباشید به بازیکن های بارسا که انصافا هر کاری میتونستند کردند . در مقابل دفاع 11 نفره 90 دقیقه ای تیم حریف از این بیشتر نمیشه کاری کرد ! از طرفی پنالتی 100 درصد دقایق آخر که میتونست سرنوشت بازی رو عوض کنه ولی با این وجود بازی تموم شد رفت و انشالله سال بعد و با تقویت تیم بارسا با قدرت بر میگرده .
البته فراموش نکنید که قبل از اینکه اینیستا اون سانتر رو بکنه که پنالتی نگرفت داور ، باید روی پنالتی ای که داد اخراج میشد

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

nw_nk
14-04-2016, 00:51
البته فراموش نکنید که قبل از اینکه اینیستا اون سانتر رو بکنه که پنالتی نگرفت داور ، باید روی پنالتی ای که داد اخراج میشد

اینیستا جلوی یه پاس گل (در بهترین حالت) رو گرفت نه گل (ضربه به سمت دروازه یا تک به تک)

بعید میدونم جریمه ش اخراج باشه

Abdolreza2012
14-04-2016, 00:54
یه مدت زیادی به دور از انجمن بودم
چه راحت بودم :n02:
ضمن تبریک بابت صعود بسیار قشنگ رئال مادرید
در مورد بازی امشب :
عزیزان بارسایی پنالتی رو خوب روش مانور میدن ولی نمی خوان قبول کنن که قبلش باید جناب اینیستا اخراج میشد بخاطر پنالتی که داده بود و اگه داور اخراجش میکرد دیگه همچین صحنه ای پیش نمیومد
به هر حال به یه چیزی باید گیر داد

در مورد اشتباهات داوری هم که تو این دو هفته خیلی دیدیم برای خود رئال ، از گلای سالم گرفته نشده برای رئال تا پنالتی های اشتباه به ضررش گرفته شده و ....

مرحله بعد هم به شخصه دوست دارم به سیتی بخوره رئال و تو فینال به بایرن یا اتلتیک بخوریم
البته تیمی که میخواد قهرمان شه باید بتونه هر تیمی رو ببره

من االله توفیق

Demon King
14-04-2016, 00:57
میدونم همه اینو قبول داریم که هرتیمی مقطع خوب و بدی داره. گاهی در اوجه و گاهی در نهایت افت هست. باید همه لحاظ رو بررسی و منصفانه قضاوت کنیم. به عنوان یه طرفدار بارسلونا موافقم که از بعد بازی های ملی به دلایل مختلف تیم دیگه خودشو پیدا نکرد.

ضمن اینکه معیار برتری یا ضعیف بودن هر تیمی تو یه بازی یا حتی چند بازی مشخص نمیشه. به علاوه اینکه تا قبل از یک چهارم اکثریت بارسا رو از مدعیان اصلی میدونستن پس یعنی اکثریت با برتر بودن بارسا موافق بودن. اکثریت رو برای این میگم که تو خبر های سایت های ورزشی از اسطوره های اسبق فوتبال زیاد این رو شنیدم.

به هر حال قرار نیست یه فینال الکلاسیکویی داشته باشیم. بد شد ولی فوتبال همیشه جذاب و عجیبه به ویژه وقتی برترین ها شکست میخورن.

Iman-Emperatour
14-04-2016, 01:06
در تایید حرفای دوسته خوبم علی
هر تیمی بالا و پایین داره و قرار نیست بارسا همیشه در اوج باشه
فوتبال زیباییش به همین بازیهاست مهم اینکه هواداران هیچ وقت تیمشون رو فراموش نکنند و قبول کنند اشتباهات سریالی و افت شدید یه تیم در چنین سطحی از فوتبال طبیعی و ممکنه واسه هر تیمی بشه

omidscafild
14-04-2016, 01:08
برادر من خب پارسال ما در همین مقطع به اتلتیک خوردیم و اگر یادت باشه با گل چیچاریتو در بازیی که 90 دقیقه سرتاپا حمله بودیم حذفشون کردیم.
تیم شما مشکل داره چرا دنبال مقصر در قرعه کشی میگردین.
+
ما حتی دو سال پیش همین اتلتیک رو در فینال همین لیگ قهرمانان اروپا بردیم و قهرمان شدیم.
وجدانن کمی تامل خوب چیزیه.

بله کاملا و دقیقا یادمه . سرتاپا حمله بود رئال البته بعد از اخراج اشتباه آردا ! بالاخره قبول کنید که شانس قرعه هم برای رسیدن به فینال باید خوب باشه . ولف که حتی دیشب توپ رد نشد از نیمش کجا و اتلتیکو کجا !

دو سال پیش هم که ثانیه های آخر بازیرو به وقت اضافه کشوند رئال و برنده بازی شد . البته اون بازی یه بازی بدون هیجان بود . ولی رئال اون سال تیم بهتری بود و سه باره میگم بهترین تیم باید قهرمان بشه .

امسال هم هنوز رئال به قرعه سختی نخورده تا ببینیم واقعا تیم خوبی هست یا خیر . تنها بازی سخت رئال تو سی ال امسال با پی اس جی بود که همه دیدن دیگه چی شد .

Masoud King
14-04-2016, 01:09
یالله : دی
تبریک به طرفداران 4 تیم برتر حاضر در نیمه نهایی
پپ هنوزم تو بایرن داره هنرنمایی میکنه و متاسفانه سال دیگه نمی تونم تو بایرن ببینمش .. واقعا ناراحتم از رفتن آقای نابغه!! خیلی!!!
+
بارسا باید اول یه مربی درست حسابی بیاره.
انریکه .. او واقعا این کاره نیست!

SA3EDLORD
14-04-2016, 01:18

من با شما نبودم چرا به خودت میگیری:n02:

vahidreza2007
14-04-2016, 01:23

بالاخره تموم شده رفته اون هند هم به هیچ وجه قرمز نداشت نهایتش زرد داشت . در هر صورت خسته نباشید به برسایی ها و تبریک به تیم اول شهر مادرید اتلتیکو مادرید :n06:

در هر صورت امیدوارم اتلتیکو با این بازی جسورانه امسال به قهرمانی اروپا برسه که با این تیم خیلی هم بعید نیست . سیمونه حداقل یه قهرمانی اروپا رو حقش هستش بدست بیاره !

و امیدوارم اگر قراره به تیمی مرحله بعد بخورن اون تیم سیتی یا در مرحله دوم رئال باشه

omidscafild
14-04-2016, 01:26
بارسا باید اول یه مربی درست حسابی بیاره.
انریکه .. او واقعا این کاره نیست!

همین انریکه یه سال تیمای اروپا رو یکی یکی از کوچک تا بزرگ به زانو درآورد !
درسته انتقاد بهش وارده ولی اینکه بگیم اینکاره نیست یه مقدار خیلی زیاد (!) بی انصافی هست .
اگه انریکه این دو جام باقیمونده رو بگیره با چه منطقی میتونید بگید که مربی که تو دو سال 7 جام برده اینکاره نیست ؟!

Ezel
14-04-2016, 01:31
اینیستا جلوی یه پاس گل (در بهترین حالت) رو گرفت نه گل (ضربه به سمت دروازه یا تک به تک)

چون اگر توپ میگذشت بازیکن دیگه ای مابین و حتی هم عرض بازیکن اتلتیکو و دروازه بان بارسا نبود و تبدیل به تک به تک در مسیر مستقیم دروازه میشد شامل جریمه ی اخراج میشد

™...
14-04-2016, 03:11
ترجیح می دم به صحبت ها و نقل قول ها جواب ندم . :n01:

صعود 4 تیم رو به مرحله بعد تبریک میگم .

راستش امیدوارم آتلتیک امسال قهرمان بشه چون این تیم جدای شایستگی هایی که داره دو سال پیش هم داور اون رو از جام محروم کرد . ( هنوز موندم تو اون بازی فینال دو سال پیش داور اون همه وقت اضافه رو از کجاش در آورد؟!!! ) .

در پایان هم سپاس فراوان از مافیای P30WORLD به خاطر پاک کردن پست من در چند صفحه قبل . :n01:

joey jordison
14-04-2016, 09:01
سلام بر دوستان!!
به قول معروف همه چیز از زیدان شروع شد...با 10 نفر!!:n01:
------------------
حالا الان به طور غیر محسوسی طرفداران اتلتیکو تو اروپا زیاد میشن!!:n09:

alone_boy
14-04-2016, 10:39

برادر...ماشاالله به این همه منطق برادر
فقط کمی ریلکس تر این همه منطق رو نشون بدین و کپی/پیست کنین ضررش واسه ما که میایم و فیض میبریم کمتره
شما ترجیح بده کسی ناراحت نمیشه.مطمئنا 50درصد این ترجیح بخاطر وجود مربی ای مثل بنیتز بود وگرنه اینطوری قهرمانی داخلی رو به اروپایی ترجیح نمیدادین

تبریک به طرفدارای تیمای حاضر(!!) در این مرحله.نیمه نهایی UCL 13/14 هم همین تیمها حضور داشتن فقط جای چلسی اون موقع رو سیتی گرفته.سیتی به نظر من تیمی نیست که توی اروپا شخصیت داشته باشه و به نسبت بقیه تیما شانس بسیار کمتری داره.ولی فوتباله و هزار و یک اتفاق پیش بینی نشده
خوشحالم که رئال با شایستگی صعود کرد و نشون داد که شیر همیشه شیره.منتظر میمونیم تا روز جمعه.به امید قرعه خوب و بازیای جذاب...

Ezel
14-04-2016, 11:53
.............

راستش امیدوارم آتلتیک امسال قهرمان بشه چون این تیم جدای شایستگی هایی که داره دو سال پیش هم داور اون رو از جام محروم کرد . ( هنوز موندم تو اون بازی فینال دو سال پیش داور اون همه وقت اضافه رو از کجاش در آورد؟!!! ) .

.................

به هرحال بخوایم به عقب برگردیم خیلی جاها آدم میمونه که چرا اینطوری شد و اونطوری شد ؛ مثلا والا ماها هم سالهاست موندیم که چطور داور پنالتی های واضح به سود چلسی در نیمه نهایی 2008-2009 رو نگرفت !
راهنمایی : تام هنینگ اوربو ؛ آشنا نیست ؟ البته بایدم باشه :n06:)

در کل بازگشت به عقب چیزی رو حل نمیکنه بلکه ابهام ها رو بیشتر میکنه فقط :n02:

پی نوشت : بر همه ی دوستان واجب کفایی ، عینی و تعیینی است که از بحث و مجادله با ترول بر حذر باشند :n31:

vahidreza2007
14-04-2016, 12:05
حالا تاریخ قرعه کشی دور بعد کی هستش ؟ البته قرعه رئال - سیتی البته به این شکل که رئال ابتدا میهمان و برگشت میزبان خواهد بود

و بازی بایرن - اتلتیکو که بایرن میزبان برای بازی رفت و برای بازی برگشت میهمان خواهد بود نیازی به قرعه کشی و بر داشتن گوی های داغ نیست :n02:

nw_nk
14-04-2016, 12:47
کاپیتان اتلتیکو: بله، مرتکب پنالتی شدم

گابی، کاپیتان اتلتیکو مادرید، تایید کرد که برخورد توپ به دستش در دقایق پایانی دیدار مقابل بارسا، پنالتی بود.

به گزارش "ورزش سه"، اتلتیکو که در دیدار رفت مقابل بارسا 2-1 شکست خورده بود، در دیدار امشب با نتیجه 2-0 پیروز شد و به نیمه نهایی راه پیدا کرد. در ثانیه های پایانی بازی، ضربه اینیستا به دست گابی برخورد کرد اما داور به جای اعلام پنالتی، ضربه خطا را پشت محوطه جریمه اتلتیکو اعلام کرد.

او به خبرنگاران گفت:" گفتم که آن صحنه پنالتی بود؛ موقعیت داور خوب بود اما حرکتی نکرد. گاهی چنین تصمیماتی به سود شماست و گاهی به ضررتان."

گابی در مورد بازی هم گفت:" در نیمه اول آنها خیلی سریع بودند و برای ما دردسر ایجاد کردند. در نیمه دوم ما بهتر کار کردیم و موقعیت های بهتری داشتیم اما نتوانستیم از آنها استفاده کنیم. اکنون باید روی ادامه فصل تمرکز کنیم."

™...
14-04-2016, 13:40
پی نوشت : بر همه ی دوستان واجب کفایی ، عینی و تعیینی است که از بحث و مجادله با ترول بر حذر باشند :n31:

مقدمه :

از همه انسان هایی که خونشون رو قانون مدار می دونن و اصول دین عزیزشان رو به جای می آورند ! انتظار میره که نگاه یک طرفه نداشته باشن و چشم قشنگشون رو باز کنند و صحبتهای دیگران رو هم ببینند !!! تا دیگه مثل سابق انجمن این همه ریزش کاربر نداشته باشه .

من نمی دونم این همه مافیا بازی تو این انجمن برای شما درس عبرتی نشد که باند و باند بازی رو بزارین کنار !!!!؟

جالب اینجاست که پست رو پاک کرده اما باز نقل قولش کرده !!! تو مَردی ! :n01:

Layken
14-04-2016, 13:40
منطق یک بارسایی
بارسایی:سال قبل ما تمام به تیم های قوی خوردیم رئالیها به تیم های ضعیف میخورن فرت و فرت!!
رئالی:مثلا چه تیمهایی
بارسایی:مثل منچستر سیتی مثلا پاریس سن ژرمن مثلا بایرن مونیخ و ...
رئالی:داداش منچستر سیتی ما امسال بهش بخوریم الان قوی حساب میشه یا ضعیف حساب میشه؟
بارسایی::n36:
رئالی:داداش ما سال قبل همین اتلتیکو رو حذف کردیم اون الان قوی یا ضعیف چون شما رو حذف کرد امسال؟
بارسایی::23::14:
و در نهایت رئالی:

این طوری پیش بره فردا الکلاسیکو که بشه و ما بارسا رو ببریم بازم میگن یک تیم ضعیف رو بردین :n08:

Ezel
14-04-2016, 15:01
مقدمه :

از همه انسان هایی که خونشون رو قانون مدار می دونن و اصول دین عزیزشان رو به جای می آورند ! انتظار میره که نگاه یک طرفه نداشته باشن و چشم قشنگشون رو باز کنند و صحبتهای دیگران رو هم ببینند !!! تا دیگه مثل سابق انجمن این همه ریزش کاربر نداشته باشه .

من نمی دونم این همه مافیا بازی تو این انجمن برای شما درس عبرتی نشد که باند و باند بازی رو بزارین کنار !!!!؟

جالب اینجاست که پست رو پاک کرده اما باز نقل قولش کرده !!! تو مَردی ! :n01:

اول از همه اینکه در مورد چیزی که نمیدونی و درجریانش نیستی صحبت نکن چون نه صلاحیت لازم در مورد اظهار نظر در موردش رو داری نه اطلاعات لازم رو ! ولی برای اینکه بدونی و بقیه ی دوستات هم بدونن : من هیچ پستی از اینجا پاک نکردم ! اون پستی هم که من نقل قول گرفتم و حذف شده حدفاصل زمانی بوده که من داشتم تایپ میکردم در جواب بهش

ضمنا من اومدم این پست رو پاک کنم ولی چون دیدم دوباره داری حرف بی اساستو تکرار میکنی و تهمت میزنی لازم دیدم همینجا جوابتو بدم

اگر هم مافیا بازی اینجا میبینی دکمه ی ضربدر قرمز رنگ بالا سمت راست مرورگر رو برای شما گذاشتن در همچین مواردی ، بزن و خودتو خلاص کن

===========================================

هر صحبتی در این موارد حاشیه ای و برخاسته از واکنشهای دفاعی پس از اتفاقات نامطلوب روحی-ورزشی هست اینجا دیگه جاش نیست ، در این موارد صحبتی بود انجمن انتقادات پیشنهادات مطرح شه

ادامه ی این صحبتها اینجا = نقض عمدی و آگاهانه ی قوانین انجمن ورزش

kasra_khan2003
14-04-2016, 16:21
لیگ قهرمانان اروپا | فصل 16-2015 | نیمه نهایی و فینال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])