ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونگی فهمیدن خراب بودن فن پاور یا فن CPU

David.Jn
13-12-2015, 21:39
سلام دوستان
امروز متوجه شدم که از داخل کیس صدای خرخر کردن فن میاد ولی خیلی خفیف , در کیس رو که باز کردم و گوش دادم متوجه نشدم از کدوم فن هست این صدا , چون فن زیر پاورم و فن CPU نزدیک هم هستن و نمیشه فهمید صدا از کدوم هست
میخواستم ببینم راهی هست که فن پاور رو جدا تست کنم؟ چون کابلهای پاور رو که از کیس جدا میکنم دیگه پاور هم کار نمیکنه که بفهمم صدا از فن پاور هست یا صدای فن CPU
ممنون

EXTREME
14-12-2015, 15:48
لازم نیست فن پاور رو جدا کنید میتونید پاور رو بیرون از کیس بیارید و بیرون از کیس با اتصال دو سیم سبز و مشکی روشنش کنید یا میتونید فن پردازنده رو از مین ارتباطشو قطع کنید و یک لحظه سیستم رو روشن کنید ببینید صدا قطع شده یا نه

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

David.Jn
14-12-2015, 17:52
لازم نیست فن پاور رو جدا کنید میتونید پاور رو بیرون از کیس بیارید و بیرون از کیس با اتصال دو سیم سبز و مشکی روشنش کنید یا میتونید فن پردازنده رو از مین ارتباطشو قطع کنید و یک لحظه سیستم رو روشن کنید ببینید صدا قطع شده یا نه

کدوم دو سیم سبز و مشکی؟
در مورد جدا کردن فن پردازنده هم بگم که صدای فن بعد از بالا اومدن کامل ویندوز شروع میشه، و اینجوری باید منتظر بمونم تا صدا در بیاد و میترسم که مشکلی برای پردازنده رخ بده

EXTREME
14-12-2015, 21:50
وقتی پاور رو کلا خارج کنید اون کابل 24 پینی با یک سیم لحیم یا رسانا وقتی پاور رو به برق زدید دو سیم سبز و مشکیشو به هم اتصال بدید روشن میشه معلوم میشه
برای پردازنده تا 1 دقیقه مشکلی نداره ولی اگه دوست ندارید میتونید فن های دیگرو بررسی کنید تا به فن پردازنده برسید فن های کیس و گرافیک رو هم بررسی کنید

David.Jn
14-12-2015, 22:05
وقتی پاور رو کلا خارج کنید اون کابل 24 پینی با یک سیم لحیم یا رسانا وقتی پاور رو به برق زدید دو سیم سبز و مشکیشو به هم اتصال بدید روشن میشه معلوم میشه

این جمله بالایی رو من متوجه نشدم ، انگاری چند تا کلمه جا افتاده از جمله‌تون

EXTREME
15-12-2015, 09:58
پاور ر از کیس بیارید بیرون یک کابل 20 پین یا 24 پین داره ابتدا پاور رو به برق بزنید سپس با یک سیم رسانا دو سر سیم سبز و مشکی رو به هم وصل کنید تا پاور روشن بشه