ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در تمدید رنگ پرینتر Epson L800

"AmirHesam"
13-12-2015, 13:32
سلام دوستان
خسته نباشید
بنده یه پرینتر Epson L800 دارم که دیروز یکی از رنگاش تموم شد و چراغش شروع به چشمک زدن کرد
و چون اماتورم هستم یه رنگ از قدیم خریده بودم از این رنگهای ممولی با برند vox
و اومدم تمدید کردم ولی دیدم تو خود برنامه اصلا اضافه نمیشه پس ار سرچ و اینا دیدم رنگهای اورجینال فقط باید ریخت و کد بخونه
ولی چند تا از دوستان دیدم تونسته ودن دور بزنن و رنگهای دیگه هم بریزن که هم ارزون قیمته و هم کیفیت خوبی داره

دوستان میتونن کامل کمک کنن که رنگ تمدید شه و اینکه کار کنه پرینتر ؟ و هم چه رنگهایی رو معرفی میکنن برای خرید؟
مرسی

hamid3369
13-12-2015, 17:07
شما میتونی 250 هزار تومن بدی جوهر اصل ایپسون بگیری یا اینکه جوهر مادیران بگیری از دی جی کالا مال l800درضمن اگه این میوا از wox بهتره

"AmirHesam"
13-12-2015, 17:47
شما میتونی 250 هزار تومن بدی جوهر اصل ایپسون بگیری یا اینکه جوهر مادیران بگیری از دی جی کالا مال l800درضمن اگه این میوا از wox بهتره
سلام دوست من
ممنون از اینکه جواب دادید
اوکی کردم تمدید کردنشو
خوب ما زیاد چاپ میزنیم و سود زیادی نداریم که هر دفعه 250 تا بدم و سری اولمه
این رنگهای مادریران در حد اصلی هست ؟
و اینکه رو کاغذ آ4 گلاسه با هر پارت رنگ در حالت کیفیت فوتو تا چند تا میشه ظاهر کرد ؟
و رو چاپ سی دی چی ؟
مرسی

hamid3369
13-12-2015, 20:01
کیفیت مادیران بد نیست در حد اصلی هم نیست ولی اگه تهران هستین میتونین جوهر اینتک کره ای مخصوص ایپسون بگیرین کیفیت اصلی رو دارن رو گلاسه هم خوب میشینه هر رنک 100 سی سی 12 تون این دور ورا هست از مادیران که بهتره

"AmirHesam"
13-12-2015, 20:04
بس شما اینو تائید میکنید ؟
این رنگ اگه مناسبه بخرم
مادیران پس دیگه نمیگیرم
بعد عزیز کاغذ خوب گلاسه واسه چاپ کاور سریال و فیلم چه کاغذی توصیه میکنید ؟

میشه اینو بگید با هر 100 سی سی رنگ و نوع کاغذ گلاسه و حالت فتو در سایز آ4 چه قد میشه چاپ زد ؟

hamid3369
14-12-2015, 13:11
اره جوهر خوبیه کاغذ گلاسه واسه سریال و فیلم ضرر میکنی بری گرون بخری این مدل wox رو بگیر 100 برگ توشه یه طرف گلاسه یه طرف a4 مناسب برای فیلم سریال کاغذ ضخیم ضرره هم گرون
Wox High Glossy W115-HG Photo Printer

با اون 100 کلی میتونی چاپ کنی اگه درست حسابی شارژ کنی داداش

"AmirHesam"
15-12-2015, 03:15
اره جوهر خوبیه کاغذ گلاسه واسه سریال و فیلم ضرر میکنی بری گرون بخری این مدل wox رو بگیر 100 برگ توشه یه طرف گلاسه یه طرف a4 مناسب برای فیلم سریال کاغذ ضخیم ضرره هم گرون
Wox High Glossy W115-HG Photo Printer

با اون 100 کلی میتونی چاپ کنی اگه درست حسابی شارژ کنی داداش

دستتت درد نکنه داداش
ممنون که کمک میکنی و جواب میدی
فقط دیجی کالا گرون میده 19 تومن میده
من یه نوع کاغذ خریدم 9 تومن انم 115 گرمه اونم عالیه
حالا اینم میگیری ببینیم
فک میکنی بشه 600 تا زد با هر پارت تمدید رننگ ؟

راستی داداش این رنگ که گفتی صد در صد پیدا میشه ؟
اگه لینکی داری ممنون میشم بدی

hamid3369
15-12-2015, 13:45
دستتت درد نکنه داداش
ممنون که کمک میکنی و جواب میدی
فقط دیجی کالا گرون میده 19 تومن میده
من یه نوع کاغذ خریدم 9 تومن انم 115 گرمه اونم عالیه
حالا اینم میگیری ببینیم
فک میکنی بشه 600 تا زد با هر پارت تمدید رننگ ؟

راستی داداش این رنگ که گفتی صد در صد پیدا میشه ؟
اگه لینکی داری ممنون میشم بدی

اختیار داری داداش اقایی.این لینک هارو یه نگاه بکن شاید به دردت بخورن ..اینتک جوهر خوبیه یه کارتریج داشتم لب مرگ بود هر چی جوهر تزریق کردم ننوشت جوهر اینتک که ریختم انگار کارخانه ای بود..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!Category-Cartridge/Type-4797/

aria_electric_fars
15-12-2015, 21:50
سلام دوستان

من مي خوام اين پرينتر lL800 رو بخرم فقط چند تا سوال داشتم

هزينه شارژ رنگ ها چند در مياد؟؟ چقدر ميشه باهاش چاپ كرد ؟؟ حدودا برگه اي چند در مياد؟؟ آيا اين بهتره يا مدل هاي ديگه ؟؟ من حدودا 100 برگ شايد بيشتر در هفته پرينت رنگي دارم آيا به مشكل نمي خورم؟؟

با تشكر

aria_electric_fars
18-12-2015, 12:03
سلام

خيلي خيلي متشكرم بابت پاسخ هاي خوبتون و تاپيك بسيار فعال و مفيدي كه هست:n34::n34:

jalaldavood
19-12-2015, 11:49
داداش این پرینترای سری ال جزو بهترینهای جوهر افشان هستن که هزینه چاپ کمی دارن نه شما هر سه روز یبار فقط یه پرینت از پرینتر بگیری دیگه مشکل نداری و هد براش مشکلی پیش نمیاد و خیلی نسبت به لیزری به صرفه تر و شارژشم از عهده خودتون بر میاد.و نسبت به کیفیتی که ازکارتون می خواین جوهر با کیفیت تهیه کنین

aria_electric_fars
25-12-2015, 11:07
داداش این پرینترای سری ال جزو بهترینهای جوهر افشان هستن که هزینه چاپ کمی دارن نه شما هر سه روز یبار فقط یه پرینت از پرینتر بگیری دیگه مشکل نداری و هد براش مشکلی پیش نمیاد و خیلی نسبت به لیزری به صرفه تر و شارژشم از عهده خودتون بر میاد.و نسبت به کیفیتی که ازکارتون می خواین جوهر با کیفیت تهیه کنین

سلام داداش
دستت درد نكنه فقط يه سوال برام پيش اومده اينكه مشخصات فني رو نگاه كردم خيلي سرعت چاپ پائين هست دو مدل A3 زن هم هست L1800 و L1300 مثلا هر دقيقه 2 تا 3 برگ چاپ مي كنه كه واقعا كم هست براي من كه مثلا هفته ا ي شايد بخوام 300 تا 500 برگ بزنم

با تشكر

jalaldavood
25-12-2015, 11:45
داداش اینا سرعتشون بخاطر کیفیت بالاشون هست.مثلا ال800 زده 37 تا در دقیقه این در پایینترین کیفیتشه که برای متن کمرنگ خوبه.ولی برای عکس شاید در دقیقه دوتا صفحه ا4 تمام رنگی چاپ کنه.اگه کیفیت برات مهم نیست برو لیزری بگیر لیزری رنگی ا3 زن بالای 3 تا4 میلیونه که صرفه بر دستگاهای کپی رنگی استوک هست مثل کونیکا مینولتا بیزهاب