ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی جهت خرید مودم ADSL بدون محدودیت قیمت مناسب برای پارس آنلاین

italto
12-12-2015, 23:41
یاعلی سلام

دوستان ممنون میشم اگر راهنمایی کنید بهترین مودم مناسب با پارس آنلاین

و بدون محدودیت قیمت برای 130 متر آپارتمان چه برندی هست ؟

محمد7966
12-12-2015, 23:51
یاعلی سلام

دوستان ممنون میشم اگر راهنمایی کنید بهترین مودم مناسب با پارس آنلاین

و بدون محدودیت قیمت برای 130 متر آپارتمان چه برندی هست ؟

سلام نگاه کنید من خودم دیلینک 2740 دارم آنتندهیش خوبه ولی بعضی از بچه ها در همین سایت پی سی گفتن یه سری اشکالات داره
من پیشنهاد میکنم برید ایسوس بگیرید یرید دیجی کالا قیمتو بزنید و مدلای ایسوس هم ببنید نمره و نظرات مردمو هم بخونید ببنید اونا چی میگن چون من هم دیدم بعضی از مردم تعریف میکنن ولی بعضی هم انتقاد میکنن

italto
12-12-2015, 23:55
سلام نگاه کنید من خودم دیلینک 2740 دارم آنتندهیش خوبه ولی بعضی از بچه ها در همین سایت پی سی گفتن یه سری اشکالات داره
من پیشنهاد میکنم برید ایسوس بگیرید یرید دیجی کالا قیمتو بزنید و مدلای ایسوس هم ببنید نمره و نظرات مردمو هم بخونید ببنید اونا چی میگن چون من هم دیدم بعضی از مردم تعریف میکنن ولی بعضی هم انتقاد میکنن

یاعلی سلام

مرسی راستش من خودم ایسوس دارم و مدام خاموش روشن میشه اعصابمو خورد کرده میخوام عوض کنم میگن لینک سیس خوبه نمیدونم چه جوریاس و کدوم مدلش خوبه و البته متاسفانه دیجی کالا این برند رو نداره

k1ozil
12-12-2015, 23:59
یاعلی سلام

مرسی راستش من خودم ایسوس دارم و مدام خاموش روشن میشه اعصابمو خورد کرده میخوام عوض کنم میگن لینک سیس خوبه نمیدونم چه جوریاس و کدوم مدلش خوبه و البته متاسفانه دیجی کالا این برند رو نداره
tp8960n
بله مودم های ساخت شرکت سیسکو بی نظیرن ولی اصلا لزومی نداره اینقدر بابت مودم خرج کنید قابلیت های نرم افزاری قابل توجهی دارند که خیلیاش به کار یک یوزر عادی نمیاد
البته یک نکته: مودم 2750u دی لینک هم مودم فوق العاده ای هست و برای اشتراک گذاری دیتای موبایل (3gو4g )کارامده اما متاسفانه چیپش برودکام نیست اگه مشکل نویز ندارید و کیفیت خط بالاس مودم 2750u انتخاب بهتری هست قیمتش هم بیشتره البته

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

محمد7966
12-12-2015, 23:59
یاعلی سلام

آره اونا هم خوبن ولی ظاهرا گرون هم هستند
این صفحه رو هم بخونید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

k1ozil
13-12-2015, 00:06
یکم دیگه لازم دونستم توضیح بدم
شما برای خرید یک مودم سطح معمولی شرکت سیسکو چیزی حدود 200 تا 250 باید خرج کنید با همین قیمت میتونید بهترین مودمهای دی لینک و تی پی لینک رو بخرید اگه واقعا براتون قیمت مطرح نیست پیشنهاد اول و اخر من
Tp-8980
هر چند از نظر من دی لینک 2750 و تی پی 8960 کامل پاسخ گو هستند
قسمت سانسور شده دیجی کالاست
شما مطمئی خطت نویز نداره شاید قطعی و وصلی مودم بخاطر نویز شدید باشه و مودم مشکلی نداشته باشه

italto
15-12-2015, 00:19
یکم دیگه لازم دونستم توضیح بدم
شما برای خرید یک مودم سطح معمولی شرکت سیسکو چیزی حدود 200 تا 250 باید خرج کنید با همین قیمت میتونید بهترین مودمهای دی لینک و تی پی لینک رو بخرید اگه واقعا براتون قیمت مطرح نیست پیشنهاد اول و اخر من
Tp-8980
هر چند از نظر من دی لینک 2750 و تی پی 8960 کامل پاسخ گو هستند
قسمت سانسور شده دیجی کالاست
شما مطمئی خطت نویز نداره شاید قطعی و وصلی مودم بخاطر نویز شدید باشه و مودم مشکلی نداشته باشه

یاعلی سلام

خیلی مرسی

نویز همه داشته باشه چرا مودم باید خاموش روشن شه مدام ؟

k1ozil
15-12-2015, 14:00
یاعلی سلام

خیلی مرسی

نویز همه داشته باشه چرا مودم باید خاموش روشن شه مدام ؟

مودم خاموش روشن میشه ؟! ریبوت میشه ؟!
یا چراغ dsl خاموش میشه و لینک میپره ؟!
اگه مورد اوله که مودم خرابه اگه دومیه به احتمال زیاد مال نویزه