ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدام فرمت برای هارد اکسترنال مناسب تر است؟؟ آیا میشود هارد اکسترنالی با دو فرمت داشت ؟!

bushido
10-12-2015, 17:00
سلام
یه هارد اکسترنال برای ریختن فیلم و عکس خانوادگی تهیه کردم برام سوال پیش اومده که فرمتشو چی بذارم بعضیا میگن fat32 بهتر چون میشه اونو به دستگاه تلویزیون و ویدیو و.. وصل کرد
و ntfs رو بخاطر اینکه فایل بزرگتر از 4 گیگابایت میشود ریخت رو توصیه میکنن میخوام بدونم این مطالب تا چه حد صحت دارن و کدوم مناسب تر ؟؟
برام اهمیت داره که بتونم بعدا روی تلویزیون و غیره هم بتونم فیلمها رو مشاهده کنم

amir_t6262
10-12-2015, 17:58
سلام
یه هارد اکسترنال برای ریختن فیلم و عکس خانوادگی تهیه کردم برام سوال پیش اومده که فرمتشو چی بذارم بعضیا میگن fat32 بهتر چون میشه اونو به دستگاه تلویزیون و ویدیو و.. وصل کرد
و ntfs رو بخاطر اینکه فایل بزرگتر از 4 گیگابایت میشود ریخت رو توصیه میکنن میخوام بدونم این مطالب تا چه حد صحت دارن و کدوم مناسب تر ؟؟

برخی دستگاه های آندرویدی، فرمت ntfs را شناسایی نمیکنند که البته با روت کردن و نصب یک سری نرم افزار، این مشکل در آنها حل میشود. پس در حالت عادی، میتوان گفت که شما نه فلش و نه هارد با فرمت ntfs را نمیتوانی به گوشی و تبلت آندرویدی و یا سایر دستگاه های آندرویدی وصل کنی.

اما تلویزیون ها و گیرنده های دیجیتال و ... اکثرا مشکلی با ntfs ندارند.

ضمن اینکه اگر بخواهی هر فایلی با حجم بالاتر از 4 گیگ روی هارد کپی کنی، حتما و حتما باید فرمت هارد NTFS باشد و بهیچ وجه نمیتوانی روی هارد fat 32 چنین فایلی را کپی کنی.

در نتیجه بررسی کن که بیشترین استفاده ات از هارد چیه و براساس آن و با توجه به مواردی که گفتم، یکی از این دو نوع فرمت را انتخاب کن.

EXTREME
13-12-2015, 20:19
سلام
میتونید یک پارتیشن رو fat 32 و یک پارتیشن رو ntfs کنید

Sent from my SM-J500H using Tapatalk