ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید مودم برای خط تلفن دارای نویز

campuzlit
10-12-2015, 13:12
دوستان می خوام یه مودم تک آنتنه بگیرم واسه خونه.

خط تلفنم نویز داره و مودم الان هم D-LINK 2730U البته سفید هست. مشکل خاصی نداره اما به نویز خیلی حساسه و منم مجبور شدم به ISP گفتم ریت خط رو پایین بیارن تا قطعی ایجاد نشه.

خودم دنبال 2730U مشکی گشتم پیدا نکردم آخه اون چیپ برودکام داره و از مدل سفیدش خیلی سرتره.

اصلا چجوری بفهمم چیپست مودم چیه؟ توی مشخصاتشون که چیزی نمی نویسه.

حالا یه مودم معرفی کنید( حتما با چیپ برودکام).

محمد7966
10-12-2015, 13:19
دوستان می خوام یه مودم تک آنتنه بگیرم واسه خونه.

خط تلفنم نویز داره و مودم الان هم D-LINK 2730U البته سفید هست. مشکل خاصی نداره اما به نویز خیلی حساسه و منم مجبور شدم به ISP گفتم ریت خط رو پایین بیارن تا قطعی ایجاد نشه.

خودم دنبال 2730U مشکی گشتم پیدا نکردم آخه اون چیپ برودکام داره و از مدل سفیدش خیلی سرتره.

اصلا چجوری بفهمم چیپست مودم چیه؟ توی مشخصاتشون که چیزی نمی نویسه.

حالا یه مودم معرفی کنید( حتما با چیپ برودکام).

سلام اگر خطی که از جعبه تا تلفن نویز داره خب اونو برطرف کنید شاید خطتون پوسیدگی داره یا شاید قدیمی باشه و دیگه کارکرد مناسبی نداره
در هر صورت به نظرم نویز خطتونو بگیرید به صرفه تر است تا خریدن یک مودم
الان یک مودم دو آنته اومده از دی لینک به اسم 2790u
قیمتش هم 140هزار تومنه

campuzlit
10-12-2015, 13:37
نه مشکل از کابل کشی قدیمی محل و کابل های برق در اطرافش و ایناست و سیم کشی خونه نیست چون از ورودی به مودم خط رو مستقیم کردم.

یه مودم قدیمی به نام برودکام دارم وایرلس نداره اما کشش خیلی بهتری از این دی لینک جدیده داره و قشنک تا 2-3 مگابیت ریت بالاتری دریافت می کنه.

Mehrdad092000
12-12-2015, 03:23
isp خیلی کارا میتوه بکنه
بعدش سیمکشی خونرم ببین
الان واسه من بی دلیل نویز شدید افتاده مودم قبلی الفکس بود این یلینک 2740 الته فعلانه میخوام عوض کنم

devilmaster
16-01-2016, 03:15
نه مشکل از کابل کشی قدیمی محل و کابل های برق در اطرافش و ایناست و سیم کشی خونه نیست چون از ورودی به مودم خط رو مستقیم کردم.

یه مودم قدیمی به نام برودکام دارم وایرلس نداره اما کشش خیلی بهتری از این دی لینک جدیده داره و قشنک تا 2-3 مگابیت ریت بالاتری دریافت می کنه.

خب با شرایطی که میفرمایید بنظر من میتونید از اون مودم قدیمی که وایرلس نداره بعنوان روتر استفاده کنید، کنارش هم از اون مودم وایرلس دارتون بعنوان اکسز پوینت برای ساختن هات اسپات بهره بگیرید. ( یعنی مودم دوم که وایرلس داره، نتشو از مودم اول میگیره، لپتاپ موبایل و بقیه دیوایس های وایرلس هم به مودم دوم کانکت میشن و نت میگیرن )