مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی
rashnan-1991
10-12-2015, 11:51
سلام من حدود 4 ساله ریزش مو دارم و 4 بارم رفتم دکتر که سه تاشون گفتند موهات مشکلی نداره ولي اخريشون یه آزمایش برام نوشت و ازمايشمم مشکلی نداشت و بعد گفت پیاز موهات ضعیف شده و برام ماينوکسيديل و قرص زینک و قرص فيناسترايد نوشت .الان حدود یک ماهه که دارم استفاده میکنم تاثیری نداشته و ریزش موهام هم ارثی نیست آیا این داروها فقط روی ریزش ارثی تاثیر داره یا نه؟
ممنون
Sent from my HTC Desire 820s dual sim using Tapatalk
محمد7966
10-12-2015, 12:24
سلام من حدود 4 ساله ریزش مو دارم و 4 بارم رفتم دکتر که سه تاشون گفتند موهات مشکلی نداره ولي اخريشون یه آزمایش برام نوشت و ازمايشمم مشکلی نداشت و بعد گفت پیاز موهات ضعیف شده و برام ماينوکسيديل و قرص زینک و قرص فيناسترايد نوشت .الان حدود یک ماهه که دارم استفاده میکنم تاثیری نداشته و ریزش موهام هم ارثی نیست آیا این داروها فقط روی ریزش ارثی تاثیر داره یا نه؟
ممنون
سلام قرص زینک برای کسی که کمبود روی دارد و ریزش مو ناشی از آن است توصیه میشود
ولی برای دوتای دیگه برای ارثی بودن ریزش موست و به گمانم باید کمی بگذرد تا اثر آنرا ببینید
از طرفی با قطع ماینوکسیدیل و فیناستراید ریزش دوباره شروع میشود یعنی باید تا آخر عمرتون از اینها استفاده کنید البته من تجربه استفاده از اینها رو ندارم ولی در اینترنت درباره داروهای ریزش مو مطالعه کردم
و بهتر است اثرات جانبی داروی ماینوکسیدیل و فیناستراید را هم مطالعه بفرمایید برای خانمها به شدت اثرات بدی دارد چون این دو دارو در هورمونهای جنسی دخالت می کند مثلا خانم ها در دوران بارداری نباید از این دو دارو استفاده کنند چون این داروها باعث تغییر دستگاه جنسی نوزادان پسر میشود
ارثی بودن به این معنا نیست که پدر یا عموهایتون ریزش ندارند ممکن است از طرف خانواده مادری باشد اتفاقا مشاهده شده که ریزش مو بیشتر از سمت خانواده مادری است
rashnan-1991
11-12-2015, 02:10
تو خانواده ی مادريم هم هیچ سابقه ی ریزش مو نداريم
ممنون
اگر دکتر فیناسترید تجویز کرده پس ارثی است. ( تشخیص پزشک متخصص این بوده .. پس حتما هست)
تاثیر دارو بعد 6 ماه قابل قضاوت است.
در ضمن ماینوکسیدیل برای هر نوع ریزشی کارایی دارد و باعث ضخیم تر شدن مو و بهبود خون رسانی به فولیکول مو میشود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.