مشاهده نسخه کامل
: امکان تقلبی از برچسب اصالت کالا
با درود
فرضا یک ی میخواهد تقلبی یک دارو را بزند که وارداتی است.
خوب یک دارو اصل با برچسب معتبر رو خریداری میکنه.
دقیقا همان مشخصات روی برچسب رو روی محصول خودش میزنه. تا اینجا شد، 2 تا برچسب کپی هم.
شماره سریال روی بطری یا شیشه محصول هم روی محصول خودش میزنه. تا اینجا شد 2 تا بطری با شماره سریال یکسان.
حالا چطور شما تشخیص میدهید. کدامیک اصل هست و کدام تقلبی؟! :n35:
اس ام اس هم کنید به سامانه، میگه اصل هست. چون شماره سریال 16 رقمی که فرستادید ، در محصول اصل و تقلبی یکی هست.
javad2015
10-12-2015, 04:30
برادر باهوش من اگه بخوای مثلا 200 تا از این جنس بده بیرون باید بره 200 تا اصلیشو بخره تا برچسباشو به اونا بچسبونه..با این کار ورشکست میکنه همون اول!
برادر باهوش من اگه بخوای مثلا 200 تا از این جنس بده بیرون باید بره 200 تا اصلیشو بخره تا برچسباشو به اونا بچسبونه..با این کار ورشکست میکنه همون اول!
حق با شماست.
من فکر این رو کرده بودم ، اما چند نفر وقتی یک محصول رو بخرن، برچسب رو پاک میکنن و چک میکنن؟ شاید 100 نفر ، 1 نفر!
شما 200 تا جنس تقلبی بدید بیرون با 5 تا شناسه اصل فقط.
حالا اگر یکی جنس تقلبی خرید و چک کرد، بهش میگه اصل هست..
با این شک و شبه شما واقعا به آب آشامیدنی منزلتون هم اطمینان دارید؟
این کشور انقدرم که نشون میده بی درو پیکر نیستا...
شرکت های داروی چه اونایی که وارد میکنن چه اونایی که سنتز میکنن ، پیوسته بازرسی میشن.
خود بیمار بعد مصرف دارو اثرش رو میدونه.
در ضمن کد IRC دارو برای هر شرکت منحصر بفرده که با مقایسه دو دارو راحت میشه فهمید که دارو مال اون شرکت هست یا نه.
javad2015
10-12-2015, 07:28
با درود
فرضا یک ی میخواهد تقلبی یک دارو را بزند که وارداتی است.
خوب یک دارو اصل با برچسب معتبر رو خریداری میکنه.
دقیقا همان مشخصات روی برچسب رو روی محصول خودش میزنه. تا اینجا شد، 2 تا برچسب کپی هم.
شماره سریال روی بطری یا شیشه محصول هم روی محصول خودش میزنه. تا اینجا شد 2 تا بطری با شماره سریال یکسان.
حالا چطور شما تشخیص میدهید. کدامیک اصل هست و کدام تقلبی؟! :n35:
اس ام اس هم کنید به سامانه، میگه اصل هست. چون شماره سریال 16 رقمی که فرستادید ، در محصول اصل و تقلبی یکی هست.
البته الان که بیشتر فکر کردم دیدم بیراهم نمیگی.......میتونه یه سریال و بر چسب واقعی رو روی همشون به صورت یکسان ک\ی کنه و در اون صورت سیستم تمام اون دارو ها رو اصل میشناسه....چون فک نکنم سیستم بعد از ثبت یک شماره اونو حذف کنه.مطابق گاری که ایرانسل انجام میده.
amir_t6262
10-12-2015, 12:11
در خصوص برچسب شبنم که روی کالاهای وارداتی میچسبونن، استعلامش یک باره است.
یعنی شما یک بار فقط میتوانی کد آن را استعلام کنی و دفعه دوم اگر کد را بزنی، اعلام میکنه که کد قبلا استعلام شده.
در نتیجه نمیشه یک کد یکسان را روی چند وسیله وصل کرد.
یک مورد دیگه که تست کردم، در خصوص برچسب اصل بودن کارتریج های HP . روش کار به این شکل است که اول یک بارکد را که روی جعبه چسبیده را با موبایل اسکن میکنی و در سایت HP بررسی میشه. بعد از شما میخواهد که عددی که روی لیبل چسبیده را وارد کنید، سپس به شما اصلی و تقلبی بودن کارتریج را اعلام میکند.
من که بارها روی کارتریج های مختلف امتحان کردم و همیشه هم اعلام کرده که کارتریج تقلبی است!
در حالیکه متقلب ها میتوانستند یک کارتریج درست را بردارند و از روی برچسب اصالتش کپی بزنن ولی چرا این کار را نکردند و یا اینکه چرا نتوانستند تقلب کنند، احتمالا به این موضوع برمیگرده که این وسط HP به نوعی کدهای تقلبی را در سیستم مشخص کرده و مثلا اگر کد تکراری وارد شود، آن را تقلبی میشناسه.
ولی بحث دارو و کد اصالتش را نمیدانم.
در خصوص برچسب شبنم که روی کالاهای وارداتی میچسبونن، استعلامش یک باره است.
یعنی شما یک بار فقط میتوانی کد آن را استعلام کنی و دفعه دوم اگر کد را بزنی، اعلام میکنه که کد قبلا استعلام شده.
در نتیجه نمیشه یک کد یکسان را روی چند وسیله وصل کرد.
یک مورد دیگه که تست کردم، در خصوص برچسب اصل بودن کارتریج های HP . روش کار به این شکل است که اول یک بارکد را که روی جعبه چسبیده را با موبایل اسکن میکنی و در سایت HP بررسی میشه. بعد از شما میخواهد که عددی که روی لیبل چسبیده را وارد کنید، سپس به شما اصلی و تقلبی بودن کارتریج را اعلام میکند.
من که بارها روی کارتریج های مختلف امتحان کردم و همیشه هم اعلام کرده که کارتریج تقلبی است!
در حالیکه متقلب ها میتوانستند یک کارتریج درست را بردارند و از روی برچسب اصالتش کپی بزنن ولی چرا این کار را نکردند و یا اینکه چرا نتوانستند تقلب کنند، احتمالا به این موضوع برمیگرده که این وسط HP به نوعی کدهای تقلبی را در سیستم مشخص کرده و مثلا اگر کد تکراری وارد شود، آن را تقلبی میشناسه.
ولی بحث دارو و کد اصالتش را نمیدانم.
بله من در پست اول هم اشاره به این موضوع کردم. چند نفر این کار رو میکنن؟ یعنی میرن در سامانه و استعلام میکنن؟
از هر 100 نفر شاید 1 نفر.
ممکن است ، برعکس انکه داروی تقلبی دستش هست، بره در سامانه و چک کنه و بهش بگه دارو اصل هست. چون کپی مشخصات داروی اصل رو داره و کسی که داروی اصل دستش هست ، چک نکنه..
اگر هم چک کرد، بهش میگه دارو تقلبی هست! یعنی برعکس میشه این وسط!
hamid3369
21-01-2016, 11:51
سلام دارم خدمت دوستان گرامی قصد خرید چند تا مولتی ویتامین رو دارم خارجی هست یورو ویتال المان و چند تا سوئیسی هستن میخواستم بدونم اگه ما تحریم هستیم داروی المانی و سوئیسی از کجا میاد ؟؟
Captain_America
22-01-2016, 10:25
سلام دارم خدمت دوستان گرامی قصد خرید چند تا مولتی ویتامین رو دارم خارجی هست یورو ویتال المان و چند تا سوئیسی هستن میخواستم بدونم اگه ما تحریم هستیم داروی المانی و سوئیسی از کجا میاد ؟؟
دارو و غذا از مستثنیات هر نوع تحریمی هستند، تحریم های عراق زمان صدام حسین بعد از جنگ خلیج که از سخت ترین تحریم های بین المللی و شامل منطقه پرواز ممنوع هم بود ولی باز دارو و غذا استثنا بود. حتی برنامه نفت در برابر غذا براش ترتیب داده بودند.
MOHAMMAD_ASEMOONI
22-01-2016, 13:02
این کشور انقدرم که نشون میده بی درو پیکر نیستاسلام
این جمله اگر برعکس بشه اونوقت واقعیت رو بیان میکنه
این کشور اونقدرها هم که نشون میده با در و پیکر نیست . اصلاً در و پیکر نداره
خود بیمار بعد مصرف دارو اثرش رو میدونه.99% از مردم دارو رو میخورند و اگر تاثیر نداشت , به همه چیز فکر میکنند جز تقلبی بودن دارو
بنده چند سال پیش در همین سایت ماجرای داروی تقلبی که از تهران خریدیم رو نوشتم
مطالب 39 در این صفحه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ملت باید برند شنا و پرواز یاد بگیرند اگر میخوان توی ایران زندگی کنند چون مملکت یا روی آبه و روی هوا . حالت دیگه ای هم وجود نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.