ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : افت سرعت مودم D-Link DSL-2730U

majidred2011
10-12-2015, 01:42
سلام

من یک سالی هست این مودم رو دارم اولین بار که موقع خرید مشکل روشن نشدن چراغ اینترنت رو داشت که هر کار کردم درست نشد همینجا هم کلی تاپیک زدم و سوال کردم به نتیجه نرسیدم رفتم دادم نمایندگی با کلی التماس عوضش کردن این مشکلی نداره اما بنظرم سرعتش باید خیلی بهتر باشه :|

الان من اینترنتم سرعتش تا 1 مگابایت باز هست اما این نهایت 400-500 میگیره، خیلی هم شانسیه، مثلا الان سرعتم 200 ـه یک دور مودمو خاموش روشن کنم ممکنه بشه 400 باز دوباره خاموش روشن کنم ممکنه بیاد رو 100 :| کلا تکلیفش با خودش روشن نیست! هر ثانیه یک جوریه، تازه با لن هم به کامپیوتر وصله یعنی باید نهایت سرعتو بده و مشکل آنت دهی و اینا هم که وجود نداره که بگی از اونه.
من یک مودم زاکسل خیلی قدیمی هم دارم که وای فای نیست اونو که وصل میکنم سرعت بین 800 تا 1 مگ میچرخه آیا نباید این مودم هم همونقدر بگیره؟

چیکاره آیا این مودم؟
ممنون.

محمد7966
10-12-2015, 09:39
سلام

من یک سالی هست این مودم رو دارم اولین بار که موقع خرید مشکل روشن نشدن چراغ اینترنت رو داشت که هر کار کردم درست نشد همینجا هم کلی تاپیک زدم و سوال کردم به نتیجه نرسیدم رفتم دادم نمایندگی با کلی التماس عوضش کردن این مشکلی نداره اما بنظرم سرعتش باید خیلی بهتر باشه :|

الان من اینترنتم سرعتش تا 1 مگابایت باز هست اما این نهایت 400-500 میگیره، خیلی هم شانسیه، مثلا الان سرعتم 200 ـه یک دور مودمو خاموش روشن کنم ممکنه بشه 400 باز دوباره خاموش روشن کنم ممکنه بیاد رو 100 :| کلا تکلیفش با خودش روشن نیست! هر ثانیه یک جوریه، تازه با لن هم به کامپیوتر وصله یعنی باید نهایت سرعتو بده و مشکل آنت دهی و اینا هم که وجود نداره که بگی از اونه.
من یک مودم زاکسل خیلی قدیمی هم دارم که وای فای نیست اونو که وصل میکنم سرعت بین 800 تا 1 مگ میچرخه آیا نباید این مودم هم همونقدر بگیره؟

چیکاره آیا این مودم؟
ممنون.

سلام شما ببینید snr هر دو مودم چقدره؟ماکزیمم سرعتی که نشون میده چقدره؟
ببینید شرکت خط شما رو روی چند بسته البته با هر دو مودم چک کنید

Khazuk
10-12-2015, 11:29
سلام
دیلینک روی نویز خیلی حساس هست وقتی به هیچ دیوایسی (مخصوصا pc) وصل نیستی سرعت بیشتر میگیره وقتی pc روشن میکنی snr میاد پایین دیلینک احمق دیسی میده واسه اینکه دوباره دیسی نشه سرعت میار پایین تا snr بیاد بالا تا دوباره دیسی نشه شما یبار این کاری که میگم انجام بده pc خاموش باشه به برق هم وصل نباشه کابل لن هم از pc جدا کن مودم روشن کن با گوشی یا لبتاپ سرعتی که تو مودم نوشته چک کن بعد pc روشن کن کابل لن وصل کن سرعت در این حالت باید خوب باشه حالا مودمت خاموش روشن کن مبینی که سرعت افتضاحه :n21: بخاطر اینکه دیلینک خیلی نویز میگیره

محمد7966
10-12-2015, 11:35
این پستو بخونید

مشکل با افت سرعت با Dlink-2740U v1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

majidred2011
11-12-2015, 01:33
سلام شما ببینید snr هر دو مودم چقدره؟ماکزیمم سرعتی که نشون میده چقدره؟
ببینید شرکت خط شما رو روی چند بسته البته با هر دو مودم چک کنید
snr چی هست؟ از کجا میشه نگاه کرد؟
سرعت رو هم گفتم تقریبا روی 1 مگ قفله وقتی با نرم افزارایی مثل Netteraffic و اینا نگاه میکنم با اون مودم زایکسله تا 1 مگم بعضی مواقع میره اما دیلینکه اصلا ثابت نیست، کلا متغیره همین الان سه چهار بار خاموش روشن کردم یک بار روی 200 لاک شده بود یک بار رو 280 یک بار رو 320 الان رو 300 :|

- - - Updated - - -

این پستو بخونید

مشکل با افت سرعت با Dlink-2740U v1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کارایی که گفتن رو انجام دادم فرقی نکرد :(

m.b.z
11-12-2015, 02:00
علت وجود نویز روی خط هست و باید از اسپلیتر سالم و بصورت صحیح روی خط استفاده بشه
برای یکی از دوستان من همین مشکل به وجود اومده بود و فکر کنم همین مودم رو داشت
جای خط تلفن رو عوض کردیم و مشکلش برطرف شد
یعنی تلفنش رو به همون اسپلیتر وصل کردیم

محمد7966
11-12-2015, 10:25
snr چی هست؟ از کجا میشه نگاه کرد؟
سرعت رو هم گفتم تقریبا روی 1 مگ قفله وقتی با نرم افزارایی مثل Netteraffic و اینا نگاه میکنم با اون مودم زایکسله تا 1 مگم بعضی مواقع میره اما دیلینکه اصلا ثابت نیست، کلا متغیره همین الان سه چهار بار خاموش روشن کردم یک بار روی 200 لاک شده بود یک بار رو 280 یک بار رو 320 الان رو 300 :|

- - - Updated - - -

کارایی که گفتن رو انجام دادم فرقی نکرد :(

تو تنظیمات مودم اونجا snr مینویسه
192.168.1.1
را وارد کنید

majidred2011
11-12-2015, 19:41
علت وجود نویز روی خط هست و باید از اسپلیتر سالم و بصورت صحیح روی خط استفاده بشه
برای یکی از دوستان من همین مشکل به وجود اومده بود و فکر کنم همین مودم رو داشت
جای خط تلفن رو عوض کردیم و مشکلش برطرف شد
یعنی تلفنش رو به همون اسپلیتر وصل کردیم
اسپلیتر خود مودم که دیگه بهترین اسپلیتر ممکن هست الان به تلفن وصله ولی انگار نه انگار کلا همش نویزه :|
اسپلیترو چه وصل چه قطع یک سرعت میده :|

- - - Updated - - -

تو تنظیمات مودم اونجا snr مینویسه
192.168.1.1
را وارد کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همین Snr margin هست؟

محمد7966
11-12-2015, 20:07
اسپلیتر خود مودم که دیگه بهترین اسپلیتر ممکن هست الان به تلفن وصله ولی انگار نه انگار کلا همش نویزه :|
اسپلیترو چه وصل چه قطع یک سرعت میده :|

- - - Updated - - -

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همین Snr margin هست؟

آره
شما ماکزیمم سرعتی که داری 3 مگ
ولی خطت روی 2 مگ بسته شده چون snr down روی 13
شما فاصلت هم از مرکز ظاهرا زیاد نیست
شما اگر کیفیت خطتو ببری بالا خیلی خوب میشه
منم الان نزدیک 1ماهه خودم مشکل نوسان snr دارم
بذار تجربیاتمو بهت بگم
اول از پریز و دوشاخه شروع کن ببین تلفن خش خش ولو کوچیک نداره
ببین خطت پوسیدگی نداره کابلای برق هم نویز میندازه
این صفحه رو بخونید فایده داره

آموزش شناسایی و حل مشکل نویز در مودم ADSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Khazuk
13-12-2015, 20:31
به این پست من یه نگاه بنداز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]