مشاهده نسخه کامل
: وارد کردن رمز موقع خرید با پوز فروشگاه ها
روانپریش
09-12-2015, 00:36
سلام دوستان گرامی
موقع خرید از مغازه ها یا فروشگاه ها خودتون رمز کارتتون رو وارد میکنین یا فروشنده؟
قانونا باید خود خریدار رمز رو وارد کنه اما اکثر فروشنده ها بدشون میاد از این که خریدار رمز رو وارد کنه
sayanermia
09-12-2015, 10:29
نمیشه گفت بدشون میاد! اکثرا دستگاه پوز رو میذارن کنار دخل یا روی میز خودشون و متاسفانه سیم هم کوتاهه یا اونقدر اون پشت میز بهم ریخته است که دستگاه پوز کشیده نمیشه تا اونطرف میز یا دخل یا صندوق برسه که مشتری بتونه خودش رمز و بزنه! به نظرم این معضل رو باید اماکن حل بکنه ، درست مثل وجود گاوصندوق و دوربین مداربسته که اجباری است و اگر نباشه مشکل ساز میشه برای فروشنده ، باید یک ایین نامه یا قانون تصویب بکنن که کلیه فروشگاه ها و مغازه ها موظف باشند دستگاه پوز رو به هر طریقی هست در دسترس خریدار بگذارند... اینطوری فروشنده مجبور میشه همون اول بسم الله که داره سیم کشی میکنه یا میز و صندوق و قرار میده یه فکری هم برای اون پوز بکنه
طی تجربه چند ساله ای هم که دارم تا حالا نشده بخواد از اطلاعات کارت من سواستفاده بشه و همیشه هم رمز رو فروشنده زده برام!
روانپریش
12-12-2015, 00:11
نمیشه گفت بدشون میاد! اکثرا دستگاه پوز رو میذارن کنار دخل یا روی میز خودشون و متاسفانه سیم هم کوتاهه یا اونقدر اون پشت میز بهم ریخته است که دستگاه پوز کشیده نمیشه تا اونطرف میز یا دخل یا صندوق برسه که مشتری بتونه خودش رمز و بزنه! به نظرم این معضل رو باید اماکن حل بکنه ، درست مثل وجود گاوصندوق و دوربین مداربسته که اجباری است و اگر نباشه مشکل ساز میشه برای فروشنده ، باید یک ایین نامه یا قانون تصویب بکنن که کلیه فروشگاه ها و مغازه ها موظف باشند دستگاه پوز رو به هر طریقی هست در دسترس خریدار بگذارند... اینطوری فروشنده مجبور میشه همون اول بسم الله که داره سیم کشی میکنه یا میز و صندوق و قرار میده یه فکری هم برای اون پوز بکنه
طی تجربه چند ساله ای هم که دارم تا حالا نشده بخواد از اطلاعات کارت من سواستفاده بشه و همیشه هم رمز رو فروشنده زده برام!
اخه یه سری من خواستم خودم رمزم رو وارد کنم فروشنده بدش اومد گفت اگه اعتماد نداری چرا از ما خرید میکنی
منم بهشون گفتم بین این دوتا خیلی فرق هست قانونا باید رمز کارت رو خود صاحب کارت وارد کنه ورسید رو به شما بده بعدش برگشت گفت یعنی ما دزدیم که شما خودت میخوای رمز رو وارد کنی بعدشم کالا رو برداشت گفت بهتون نمیفروشم اخرشم دست خالی برگشتم
واقعا فرهنگ بعضی چیزا هنوز جا نیفتاده
sayanermia
12-12-2015, 12:43
فرهنگ سازی یه معضله و اجباری شدن در اختیار گذاشتن دستگاه کارت خوان هم یک معضل دیگه! متاسفانه در این مملکت هیچ چیز با فرهنگش وارد نشد! فقط خودش وارد شد ولی فرهنگش خیر!
اینم بگم بعضا سوءاستفاده هایی هم شده! مثلا در یک فروشگاه موبایل معروف در مشهد من از سامانه خبرگزاری خود اون فروشگاه خوندم که نوشته بود دستگاه در اختیار مشتری بود و یک موبایل ایفون 6 خریده بود ، به بهانه ی چک کردن موجودی ، وارد سامانه پذیرنده ی پوز شده بود و یک پرینت از پرداخت های قبلی با همان قیمت مشابه رو از دستگاه گرفته بود به عنوان اینکه الان کارت کشیده! یعنی یک مشتری قبلی اگر دو میلیون کارت کشیده و رفته این بابا اومده پرینت مجدد اونو با نفوذ به بخش پذیرنده گرفته و به جای پرینت پرداخت واقعیش ارائه داده که با تیزهوشی صندوقدار اون فروشگاه متوجه شدند! چون اگر دقت کنید خود ما هم سر تا پای فیش رو نمی خونیم! فقط سریع مبلغ رو می خونیم میبینم درسته فیش رو میندازیم تو صندوق و جنس رو تحویل میدیم! ولی اون صندوق دار خونده بود دیده نوشته گزارش! نه پراخت موفق!!
میخوام بگم این سواستفاده های معکوس هم ممکنه گاها باشه که برخی فروشگاه ها اعتماد نمی کنند!
به هرحال امیدوارم هم با آموزش درست هم اجباری شدنش این معضل حل بشه
روانپریش
12-12-2015, 13:58
خوب اون فروشگاه مشکلش این بوده که رمز روی دستگاه کارتخوانش نذاشته
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.