مشاهده نسخه کامل
: مشکل با مودم 2740
سلام
1 هفته هست این مودم گرفتم دوتا مشکل دارم یکی سرعت پایین یکی هم وقتی pc روشن میکنم لینک میپره
1 اگر مودم صبح روشن کنم سرعت تا 3700 توی مودم نشون میده ولی بعدظهر میاد تا 2800 فوش تا 3000 اگر صبح روشن کنم سرعت زیاد باشه به هر دلیلی دیسی بشه یا خاموش بشه سرعت میاد پایین درصورتی که با مودم قبلیم که تی لینک بود مشکلی نداشتم
2 از طریق لن به رسی...ر و pc وصله با رسی...ر مشکلی نداره ولی وقتی برق pc وصل میکنم و روشن میکنم لینک میپره :n04: و بعد که وصل میشه میشه مورد اول که سرعت میاد پایین کسی تا حالا به این مشکل برخورده.
محمد7966
07-12-2015, 08:43
سلام
برای مشکل 1 شما باید برید snr مودمو ببینید اینکه چرا اینترنت سرعتش تغییر میکنه بستگی به isp داره مثلا من الان پارس دارم و افزایش یا کاهش سرعت اینترنتو اونا اتوماتیک کردن یعنی هر وقت snr مودم بیاد پایین سرعتو میارن پایین ولی هر وقت بالا باشه میبرن بالا
البته شبیه این مشکلو من هم دارم اولش تلفن خش خش میکرد خب خش خش نویز حساب میشه و snr کم میشه حالا رفتم خش خش برطرف کردم ولی فعلا فقط 1 روز که برطرف شده شاید دوباره برگرده راستش تلفن پوسیدگی داشت و من هم پوسیدگیشو با چند قطعه سیم برطرف کردم و روشون هم چسب زدم الان سیم تلفن به جای اینکه 1تیکه بشه 5تیکه شده
اگر خطتون مشکلی نداشته باشه و snrنوسان نکنه میشه گفت مشکل از مودمه ولی اگر نوسان کرد احتمالش از isp باشه
برای مشکل دوم هم همینه برق فشار قوی،رسیور ماهواره و...باعث ایجاد نویز میشه اینمقاله رو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد7966
11-12-2015, 18:15
سلام دوستانی که مودم دی لینک 2740 دارند ممنون میشم تجربه شونو از این مودم بگن
بنده یه مشکلی دارم و اون اینه که snr نوسان میکنه مثلا بعد 12 ساعت ممکنه از 25 بپره روی 6 مودمم هم دی لینک 2740
میشه دوستان کمک کنند و بگن اونا هم چنین مشکلیو با دی لینک 2740 دارند یا خیر؟
ما که خریدیم 79 تومن بعد از 10 روز فروختمش 61 تومن :n34:ولی راحت شدم رفتم یه 8961 گرفتم خودم راحت کردم دیگه لینک نمیپره با حد اکثر سرعت دان میکنم یه نصیحت به اونایی که خطشون نویز داره snr زیر 15 هست سراغ دیلینک نرن که مثل من باید بفروشن
تو بهترین شرایط با دلینک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همون خط تو بهترین شرایط با تی پیلینک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
meysam2578
14-12-2015, 09:58
منم دو سه روز پیش یه مودم تی پی لینک خریدم . مدل 8151 . تی پی لینک از نظر سرعت عالیه . فقط تی پی لینک بخرید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.