مشاهده نسخه کامل
: مهم-مشکل در مورد ساخت اینورتر 12 به 220
با سلام خدمت دوستان
من از روی مدار کیتی که مشهر کیت ارائه کرده بود مدار اینورتر 12 به 220 یکی ساختم حالا به مشکلی بر خوردم ...
مشکلش اینجاست که من برق 12 dc رو به ورودی مدار وارد میکنم از خروجی مدار که میخوره به ورودی ترانس برق همون 12 dc هست هیچ تغییری نمیکنه ...
بعدشم ترانس با برق dc که کار نمیکنه!!!!!!!
در ضمن ترانس هم درست بسته شده:n37:
حالا مشکلش معلوم نیست چیه چند روزه درگیرشم...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدار کیت
MOHAMMAD_ASEMOONI
07-12-2015, 13:53
سلام
نکنه مثل خیلی چیزهای دیگه قلابی هست ؟
:20:
مدارش شبیه اینهاست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] v.to.220v.circuit&fr=onesearchnew&fr2=piv-web&psqn=2
نه قلابی نیست تاحالا هر مدار اینورتر 12 به 220 ساختم همین مشکل رو داشته...
MOHAMMAD_ASEMOONI
08-12-2015, 17:13
نه قلابی نیست تاحالا هر مدار اینورتر 12 به 220 ساختم همین مشکل رو داشته...
سلام.
یعنی هر چی از این مبدل ساختین کار نکرده ؟این حرفتون باعث تقویت احتمالِ معیوب بودن نقشه یا قطعات میشه
شاید هم شما موقع لحیم کردن , باعث صدمه دیدنِ قطعات از حرارت زیاد میشین . خصوصا آی سی و دیود و ترانزیستور
با فروشنده یا تولید کننده تماس گرفتین ؟
نه دوست عزیز قطعات سالم و همه درست لحیم شده اند بعدشم مدار کار میکنه قطعی نداره مشکلش اینجاست برق 12 dc روبهش میدی همون برق 12dc رو تحویل میده به ac 12 تبدیل نمیکنه...
MOHAMMAD_ASEMOONI
09-12-2015, 15:37
نه دوست عزیز قطعات سالم و همه درست لحیم شده اند بعدشم مدار کار میکنه قطعی نداره مشکلش اینجاست برق 12 dc روبهش میدی همون برق 12dc رو تحویل میده به ac 12 تبدیل نمیکنه...سلام
این مدار یک ترانسفورماتور افزاینده داره که اگر خودش تنها رو بردارین و برق 12VAC بدین به اولیه ش باید برق 220VAC بگیرن از ثانویه ش وگرنه ترانس تقلبی هست و افزاینده ی 12 به 220 نیست
نکته ی دوم:
اگر برق مدارش رو قبل از ترانسفورماتور بگیرین باید 12VAC باشه وگرنه قسمتِ اولِ مدار که کارش تبدیل 12VDC به 12VAC هست درست کار نمیکنه
خلاصه ی کاری که این مدار انجام میده اینه:
1- تبدیل 12vdc به 12vdc که توسط 4 دیود یکسو کننده انجام میشه
2- تبدیل 12vac به 220 ولت ac که تویط ترانسفورماتور افزاینده انجام میشه
سلام
این مدار یک ترانسفورماتور افزاینده داره که اگر خودش تنها رو بردارین و برق 12VAC بدین به اولیه ش باید برق 220VAC بگیرن از ثانویه ش وگرنه ترانس تقلبی هست و افزاینده ی 12 به 220 نیست
نکته ی دوم:
اگر برق مدارش رو قبل از ترانسفورماتور بگیرین باید 12VAC باشه وگرنه قسمتِ اولِ مدار که کارش تبدیل 12VDC به 12VAC هست درست کار نمیکنه
خلاصه ی کاری که این مدار انجام میده اینه:
1- تبدیل 12vdc به 12vdc که توسط 4 دیود یکسو کننده انجام میشه
2- تبدیل 12vac به 220 ولت ac که تویط ترانسفورماتور افزاینده انجام میشه
سلام
همون برق قبل از ترانسفورماتور رو گرفتم dc بود تبدیل به ac نشده بود
بعدشم از چند نفر پرسیدم گفتن ترانسفورماتور های معمولی رو برعکس بزاری یعنی مثلا یه ترانسفورماتور 220 به 12 باشه خروجی 12 ترانسفورماتور به خروجی مدار ما وصل میشه
در ضمن ترانسفورماتور هم مشکلی نداره:n39:
MOHAMMAD_ASEMOONI
11-12-2015, 13:59
سلام
اول اشتباهم رو در مطلب قبل تصحیح کنم:
در شماره 1 نوشتم dc تبدیل به dc میشه که منظورم dc تبدیل به ac میشه ترانسفورماتور نمیتونه برق dc (مستقیم) رو تغیییر بده چون تغییر جهتِ جریان هست که باعث تولید برق در سیم پیچ ثانویه میشه
در ضمن نوشته ام که در قسمتِ اول مدار , چهار تا دیود هست که برق dc رو تبدیل به ac میکنه . این هم اشتباه هست چون از چهار دیود (پل دیودی) برای تبدیل ac به dc استفاده میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0%2C7218877588
در مبدّلِ dc به ac , چند ترانزبستور به صورت متناوب خاموش روشن میشند که باعث تبدیل برق مستقیم به برق متناوب میشه و آماده میشه برای ورود به ترانسفوماتور
البته الان آی سی هایی درست شده که کار تبدیل dc به ac رو انجام میده مثل این:
برای تبدیل ac به dc هم همون چهار تا دیودِ یکسو کننده رو در یک قطعه نصب کردند مثل اینها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] uses.jpg
============================
سلامهمون برق قبل از ترانسفورماتور رو گرفتم dc بود تبدیل به ac نشده بود
بعدشم از چند نفر پرسیدم گفتن ترانسفورماتور های معمولی رو برعکس بزاری یعنی مثلا یه ترانسفورماتور 220 به 12 باشه خروجی 12 ترانسفورماتور به خروجی مدار ما وصل میشهدر ضمن ترانسفورماتور هم مشکلی نداره:n39:
اگر برق ورودی به ترانسورماتور DC هست یعنی شبیه برق باتری هست پس علت کار نکردن دستگاه همینه چون برق ورودی ترانسفورماتور باید AC باشه پس قسمت اول مدار که کارش تبدیل 12 ولتِ مستقیم باتری به 12 ولتِ متناوب هست کار نمیکنه پس باید همون قسمت عیب یابی بشه
سلام
اول اشتباهم رو در مطلب قبل تصحیح کنم:
در شماره 1 نوشتم dc تبدیل به dc میشه که منظورم dc تبدیل به ac میشه ترانسفورماتور نمیتونه برق dc (مستقیم) رو تغیییر بده چون تغییر جهتِ جریان هست که باعث تولید برق در سیم پیچ ثانویه میشه
در ضمن نوشته ام که در قسمتِ اول مدار , چهار تا دیود هست که برق dc رو تبدیل به ac میکنه . این هم اشتباه هست چون از چهار دیود (پل دیودی) برای تبدیل ac به dc استفاده میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0%2C7218877588
در مبدّلِ dc به ac , چند ترانزبستور به صورت متناوب خاموش روشن میشند که باعث تبدیل برق مستقیم به برق متناوب میشه و آماده میشه برای ورود به ترانسفوماتور
البته الان آی سی هایی درست شده که کار تبدیل dc به ac رو انجام میده مثل این:
برای تبدیل ac به dc هم همون چهار تا دیودِ یکسو کننده رو در یک قطعه نصب کردند مثل اینها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] uses.jpg
============================
اگر برق ورودی به ترانسورماتور DC هست یعنی شبیه برق باتری هست پس علت کار نکردن دستگاه همینه چون برق ورودی ترانسفورماتور باید AC باشه پس قسمت اول مدار که کارش تبدیل 12 ولتِ مستقیم باتری به 12 ولتِ متناوب هست کار نمیکنه پس باید همون قسمت عیب یابی بشه
اره خب منم تو همون قسمت اول مشکل دارم...
کمک برای عیب یابی قسمت اول مدار میخواستم
در هر صورت مرسی از کمک هاتون:n39:
MOHAMMAD_ASEMOONI
18-12-2015, 17:27
کمک برای عیب یابی قسمت اول مدار میخواستمدر هر صورت مرسی از کمک هاتون:n39:سلام
قطعاتِ قسمت اول مدار باید تک تک چک بشه
قسمت اول مدار آی سی داره ؟ یا چند ترانیستور ؟
احتمالِ خطا در نصب هست
احتمال صدمه دیدن مئقع لحیم کردن هم هست
احتمال چسبیدنِ یک یا چند مسیر با سربِ لحیم هم هست
سلام
قطعاتِ قسمت اول مدار باید تک تک چک بشه
قسمت اول مدار آی سی داره ؟ یا چند ترانیستور ؟
احتمالِ خطا در نصب هست
احتمال صدمه دیدن مئقع لحیم کردن هم هست
احتمال چسبیدنِ یک یا چند مسیر با سربِ لحیم هم هست
سلام
دو عدد ترانزیستور 2n3055
ای سی ندارد
MOHAMMAD_ASEMOONI
22-12-2015, 00:40
سلام دو عدد ترانزیستور 2n3055ای سی نداردسلام
بهتره برداشته بشند و تک تک تست بشند
روش تست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 534.click&ei=UTF-8&p=how%20to%20test%20transistor%20you%20tube&fr2=sb-top&pvid=welwSTIwOC6sjnp0VnWa_ALgMTY4LgAAAADJ5NSj&534=&gprid=
سلام
بهتره برداشته بشند و تک تک تست بشند
روش تست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 534.click&ei=UTF-8&p=how%20to%20test%20transistor%20you%20tube&fr2=sb-top&pvid=welwSTIwOC6sjnp0VnWa_ALgMTY4LgAAAADJ5NSj&534=&gprid=
سلام من دیروز تست کردم وقتی ترانس رو میبندم ترانزیستورا داغ میشن در حد سوختن و خروجی ترانس هم فاز متر میزاری برق داره ولی اگه دست بزنی هیچی حس نمیکنی و توان روشن کردن هیچ چیز رو نداره ...
به نظر شما مشکل از کجاشه که من قطعشو بگیرم عوض کنم دیگه تست نکنم...|؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
23-12-2015, 23:53
سلام
من دیروز تست کردم وقتی ترانس رو میبندم ترانزیستورا داغ میشن در حد سوختن
خروجی ترانس هم فاز متر میزاری برق داره ولی اگه دست بزنی هیچی حس نمیکنی و توان روشن کردن هیچ چیز رو نداره ...
به نظر شما مشکل از کجاشه که من قطعشو بگیرم عوض کنم دیگه تست نکنم...|؟سلام
شما گفتین قسمت اول مداز برق 12 ولت متناوب تولید نمیکنه
پس ترانس هم نمیتونه کار کنه چون برق متناوب میخواد
ترازیستورها الان اینقدر داغ میشه پس وقتی یک دستگاه 220 ولت وصل کنین بهش حتماً ذوب میشه
:20:
شما اول باید قسمت اول رو راه بندازین تا برق 12vac تولید کنه
احتمالاً یکی یا هر دو ترانزیستور سوخته یا نیم سوز شده
اگر قطع ی حساس دیگه ای هم داره , اون هم ممکنه آسیب دیده باشه
باید ترانزیستورها دونع دونه چک یشه به روشی که لینکش رو درج کردم
اگر خرابه باید تعویض بشه
باید خروجیِ قسمت اول 12vac باشه
اگر نمیتونین از سالم بودن ترانزیستورها مطمئن بشید , بهتره دو تا بخرین اگر ارزونه یا یکی بخرین و با اهم متر تستش کنین و ببینین آیا اون دو تا هم مثل همون هست ؟
میتونین هم دو تا ترانزیستور رو ببرین پیش یک مغازه ای قطعات الکترونیکی تا براتون تستشون کنه
ممنون از راهنماییت ولی درسته که مدار برقش دی سی میمونه به ای سی تبدیل نمیشه ولی خروجی ترانس هم فازمتر میزاری روشن میشه:n04:
حالا ترانزیستورارو چک میکنم شاید حل شد...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.