مشاهده نسخه کامل
: روشن شدن خودبه خود لپتاپ
sariryan
05-12-2015, 21:47
سلام لپتاپ من ایسوس مدل N53SV هستش . چندوقت پیش لپتاپ خراب شد بردمش پیش تعمیرکار درستش کنه.الان درلپتاب را که باز میکنم خودبه خود بدون زدن دکمه پاور روشن میشه . تعمیر کار گفتش چون بایوس لپتاپ را آپدیت کردم این طوری شده این قابلیت جدیدی که ایسوس به لپتاپهای ایسوس اضافه کرده . آیا همچین چیزی درسته؟
محمد7966
06-12-2015, 04:25
سلام لپتاپ من ایسوس مدل N53SV هستش . چندوقت پیش لپتاپ خراب شد بردمش پیش تعمیرکار درستش کنه.الان درلپتاب را که باز میکنم خودبه خود بدون زدن دکمه پاور روشن میشه . تعمیر کار گفتش چون بایوس لپتاپ را آپدیت کردم این طوری شده این قابلیت جدیدی که ایسوس به لپتاپهای ایسوس اضافه کرده . آیا همچین چیزی درسته؟
سلام
بله میتواند هم اینگونه باشد
ولی برای اینکه مطمئن شوید برید سایت خود ایسوس و ببینید برای لبتابتون آپدیت بایوس اومده
از طرفی ببینید در تنظیمات بایوس لبتاب گزینه ای ندارد که از این قابلیت صرف نظر کند
تنظیمات پاور آپشن رو چک کنید اگر این قابلیت در بایوس باشه احتمالا بشه غیرفعالش کرد یک بار بایوس رو هم دیفالت کنید
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
sariryan
12-12-2015, 19:18
ممنون از همه دوستان:n40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.