مشاهده نسخه کامل
: ظاهر شدن صفحه آبی هنگام نصب ویندوز
Farhad 8904
05-12-2015, 21:31
سلام
دوستان هنگام نصب ویندوز 7 از طریق بوت و بالا آمدن صفحه نصب بعد از کلیک روی گزینه Install با این ارور که در عکس هست مواجه میشم.
ویندوز xp به راحتی نصب میشه اما 7 نصب نمیشه.
لطفا راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
محمد7966
06-12-2015, 04:30
سلام
دوستان هنگام نصب ویندوز 7 از طریق بوت و بالا آمدن صفحه نصب بعد از کلیک روی گزینه Install با این ارور که در عکس هست مواجه میشم.
ویندوز xp به راحتی نصب میشه اما 7 نصب نمیشه.
لطفا راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام این صفحه برای جلوگیری از وارد شدن خسارت به سیستمون به وجود میاد اما برای اینکه این صفحه نشون داده نشه
شما باید سخت افزار سیستمو چک کنید ببینید در حدی هست که بتونه ویندوز 7 اجرا کنه
هاردتونو هم چک کنید ببینید اون درایوری که قراره توش ویندوز 7 نصب کنید جا داره برای ویندوز 7
و مهمتر از همه بایوس مادربردتونو آپدیت کنید
سلام
قبلا این ویندوز 7 در این سیستم نصب شده است ؟
DVD ویندوزی که می خواهید نصب کنید همان ویندوزی است که در این پست #1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بوت نمی شود؟
هنگام نصب ویندوز XP همه پارتیشن ها قابل مشاهده هستند ؟ پارتیشن های 100 یا 350 مگابایتی هم در هارد وجود دارد ؟
موارد زیر را چک کنید.(به صورت دقیق دلیل این مشکل را نمی دانم)
تنظیمات بایوس را به حالت پیشفرض(default) برگردانید و مجددا ترتیب بوت را به ترتیب بر DVD و هارد تنظیم کنید.
با یک ویندوز 7 دیگر (ُسرویس پک 1 )نصب ویندوز را بررسی کنید. ویندوز دستکاری شده و اکتیو شده نباشد (Pre-Activated نباشد)
با ویندوز XP بوت شوید و پارتیشن 100 یا 350 مگابایتی را حذف کنید.(Delete)
قطعات اضافی را از سیستم جدا کنید.(هارد اکسترنال ؛ فلش مموری ؛ usb hub و ....)
Farhad 8904
06-12-2015, 10:58
سلام
قبلا این ویندوز 7 در این سیستم نصب شده است ؟
DVD ویندوزی که می خواهید نصب کنید همان ویندوزی است که در این پست #1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بوت نمی شود؟
هنگام نصب ویندوز XP همه پارتیشن ها قابل مشاهده هستند ؟ پارتیشن های 100 یا 350 مگابایتی هم در هارد وجود دارد ؟
موارد زیر را چک کنید.(به صورت دقیق دلیل این مشکل را نمی دانم)
تنظیمات بایوس را به حالت پیشفرض(default) برگردانید و مجددا ترتیب بوت را به ترتیب بر DVD و هارد تنظیم کنید.
با یک ویندوز 7 دیگر (ُسرویس پک 1 )نصب ویندوز را بررسی کنید. ویندوز دستکاری شده و اکتیو شده نباشد (Pre-Activated نباشد)
با ویندوز XP بوت شوید و پارتیشن 100 یا 350 مگابایتی را حذف کنید.(Delete)
قطعات اضافی را از سیستم جدا کنید.(هارد اکسترنال ؛ فلش مموری ؛ usb hub و ....)
بله از قبل ويندوز سون روي اين سيستم نصب بوده و توسط همين دي وي دي بار ها نصب شده.
در تايپيك قبلي كه ايجاد كردم ويندوز پس از خاموش و روشن شدن ديگه بالا نيومد و اروري كه در عكس قبلي بود نمايان مي شد و باز هم در اين حالت ويندوز 7 نصب نمي شد كه مجبور به نصب XP شدم. كه پس از نصب ديگه ارور تايپيك قبلي مشاهده نشد و تنها الان 7 نصب نميشه.
تنظيمان بايوس روي ديفالت هست هيچ اتصالي به غير از كيبور و موس به سيستم متصل نيست.
با 3دي وي دي سالم كه قبلا روي اين سيستم و لپ تاپ هاي ديگه نصب شده امتحان كردم ، پاتريشن 350 و 100 مگابايتي در ليست پاتريشن ها وجود نداره.
محمد7966
06-12-2015, 11:09
در صفحه ای که نشون دادید به کارت گرافیک هم اشاره کرده
ببینید کارت گرافیکتون مشکلی نداره
و اینکه داریورهای قطعات کیسو آپدیت کنید مثلا درایور کارت گرافیک آپدیت کنید
یه چیزی قبلنا که ویندوز 7 نصب میشده نسبت به الان که نصب نمیشه قطعه جدیدی به کیس اضافه نکردید؟
Farhad 8904
06-12-2015, 11:42
در صفحه ای که نشون دادید به کارت گرافیک هم اشاره کرده
ببینید کارت گرافیکتون مشکلی نداره
و اینکه داریورهای قطعات کیسو آپدیت کنید مثلا درایور کارت گرافیک آپدیت کنید
یه چیزی قبلنا که ویندوز 7 نصب میشده نسبت به الان که نصب نمیشه قطعه جدیدی به کیس اضافه نکردید؟
هيچ قطعه اي اضافه نشده.
كارت گرافيك آنبرده و آخرين ورژن ATI روي سيستم نصبه.
اگر با يك هارد ديگه تست كنم ممكنه جواب بگيرم؟
محمد7966
06-12-2015, 11:52
اگر مشکل از هارد باشه آره نصب میشه
ولی مشکل اینجاست که نمیدونیم علت این خطا چیست
شاید از رم باشه شاید از گرافیک باشه
در هر صورت مجبورید یکی یکی این قطعاتو چک کنید تا ببینید مشکل از کجاست
یک سوال شما وقتی میخاین ویندوز 7 نصب کنید تو کدوم درایو نصب می کنید؟درایو c؟
شما یه تست دیگه هم میتونید اتجام بدید
موقع نصب ویندوز 7 درایو c رو کلا خالی کنید بزارید همون 36 گیگ باشد
Farhad 8904
06-12-2015, 11:58
اگر مشکل از هارد باشه آره نصب میشه
ولی مشکل اینجاست که نمیدونیم علت این خطا چیست
شاید از رم باشه شاید از گرافیک باشه
در هر صورت مجبورید یکی یکی این قطعاتو چک کنید تا ببینید مشکل از کجاست
یک سوال شما وقتی میخاین ویندوز 7 نصب کنید تو کدوم درایو نصب می کنید؟درایو c؟
شما یه تست دیگه هم میتونید اتجام بدید
موقع نصب ویندوز 7 درایو c رو کلا خالی کنید بزارید همون 36 گیگ باشد
من هميشه روي درايور C نصب ميكردم.
مشكل اينجاست كه وقتي از طريق بوت صفحه نصب سون باز ميشه وقتي روي گزينه iinstall كليك ميكنم بعد از چند ثانيه اين صفحه آبي رنگ ظاهر ميشه.
درواقع اصلا به اون مرحله نميرسه كه بخوام توي درايور ديگه نصب كنم و يا فرمتش كنم.
محمد7966
06-12-2015, 12:07
خب پس مشکلی نداره
شما اول خود درایو c رو از خود سی دی ویندوز xp فرمت کن یعنی همون اول هنگام بوت سی دی ویندوز xp رو بذار تو سیستم و وقتی رسیدی به عکس شماره دومی که گذاشتید دیلیت پارتیشن بزنید و درایو c رو دیلیت پارتیشن کنیدالبته بعدش هم درایو c رو ایجاد کنید تا ظرفیتش برای سیستم مشخص باشه بعد سیستمو ریستارت کنید
بعدش سی دی ویندوز 7 بذارید ببینید اینبار چی میگه
Farhad 8904
06-12-2015, 14:48
خب پس مشکلی نداره
شما اول خود درایو c رو از خود سی دی ویندوز xp فرمت کن یعنی همون اول هنگام بوت سی دی ویندوز xp رو بذار تو سیستم و وقتی رسیدی به عکس شماره دومی که گذاشتید دیلیت پارتیشن بزنید و درایو c رو دیلیت پارتیشن کنیدالبته بعدش هم درایو c رو ایجاد کنید تا ظرفیتش برای سیستم مشخص باشه بعد سیستمو ریستارت کنید
بعدش سی دی ویندوز 7 بذارید ببینید اینبار چی میگه
اين راهو امتحان كردم قبلا جواب نميده متاسفانه.
رم سيستم عوض كردم باز هم جواب نداد.
هارد IDE است یا SATA ؟ اگر IDE است هارد را به قسمت دیگر کابل متصل کنید.
اگر Sata است در تنظیمات بایوس تنظیمات Sata configuartion یا Sata Mode را پیدا کنید (در صورت وجود) و به جای IDE گزینه AHCI را انتخاب کنید یا برعکس و نتیجه را بررسی کنید. (ممکن است با تنظیمات جدبد ویندوز XP بوت نشود ؛ در صورت نیاز به ویندوز XP تنظیمات را به حالت پیشفرص برگردانید.)
اگر ویندوز XP نصب شده است ؛ از اطلاعات مهم درایو C یک کپی در جای دیگر ایجاد کنید و سپس Setup ویندوز 7 را در ویندوز XP (در DVD) اجرا کنید ؛ ببینید نصب ویندوز 7 به مرحله انتخاب درایو نمی رسد.
Farhad 8904
06-12-2015, 17:34
هارد IDE است یا SATA ؟ اگر IDE است هارد را به قسمت دیگر کابل متصل کنید.
اگر Sata است در تنظیمات بایوس تنظیمات Sata configuartion یا Sata Mode را پیدا کنید (در صورت وجود) و به جای IDE گزینه AHCI را انتخاب کنید یا برعکس و نتیجه را بررسی کنید. (ممکن است با تنظیمات جدبد ویندوز XP بوت نشود ؛ در صورت نیاز به ویندوز XP تنظیمات را به حالت پیشفرص برگردانید.)
اگر ویندوز XP نصب شده است ؛ از اطلاعات مهم درایو C یک کپی در جای دیگر ایجاد کنید و سپس Setup ویندوز 7 را در ویندوز XP (در DVD) اجرا کنید ؛ ببینید نصب ویندوز 7 به مرحله انتخاب درایو نمی رسد.
تمام حالت هاي هارد رو در بايوس امتحان كردم نشد.
اين هم نتيجه نصب ويندوز در اكس پي. :n41::n03:
محمد7966
06-12-2015, 17:46
این اروری که داده شبیه ارورهایی است که من با سی دیهای خراب ویندوز داشتم
با یه دی وی دی دیگه امتحان کنید چون برای من هم اتفاق افتاده که دی وی دی قدبمی بعد از مدتی استفاده خراب میشه و قادر به کپی کردن فایلا تیست
Farhad 8904
06-12-2015, 18:51
با 5 دي وي دي مختلف تست كردم.
فكر كنم بهتره ببرم پيش تعمير كار همه راه ها تست شده به نظرم.
ممنونم از راهنمايي هاتون محمد7966@ vissoto@ لطف كرديد.
Erfan7899
05-01-2016, 10:25
آقایون شاید این زیاد به تاپیک ربطی نداشته باشه ولی خواهشا جواب بدید ببینین من دو تا ویندوز 7 داشتم که یکیش خراب بود بعد خواستم اونی که خراب هست رو پاک کنم بعدش رفتم داخل مای کامپیوتر و داخل advanced setting و بعدش داخل system and recovery و اون گرینه ای که بین یکی از دو تا ویندوز انتخاب میکنم رو گذاشتم روی اون ویندوز خرابه و الان نه اون ویندوز خرابه میاد بالا که دوباره برگردم روی اون ویندوز و وقتی هم که میخوام ویندوز جدید نصب کنم ارور 0xc00000e9 میده و میگه که یه فلش یا یه هارد دیسک به کامپیوتر وصله در صورتی که هیچی وصل نیس فقط کیبورد وصله من چه کنم؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.