مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید لپ تاپ بین 1.7 تا دو میلیون تومان
The Dreadnaught
05-12-2015, 12:17
سلام
قصد خرید لپ تاپ برای یکی از آشنایان دارم با مشخصات زیر:
قیمت بین 1.7 تا دو میلیون، از دو میلیون بیشتر نشه لطفا.
کاربرد معمولی، اینترنت و office و غیره.
رم ترجیحا 6 یا 8.
رایتر هم داشته باشه ترجیحا.
تو وبسایت شهر سخت افزار این مدل ها رو پیشنهاد داده:
Lenovo Essential G5080 با قیمت حدود 1.6 میلیون
Acer Aspire V5-561G با قیمت حدود 1.8 میلیون
Asus X555LP با قیمت حدود 1.9 میلیون
البته مال شهریور هست اون مقاله.
تو سایت زومیت هم چندین مدل رو معرفی کرده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم یک از این مدل ها کیفیت بالاتر و ارزش خرید بهتری نسبت به قیمت دارند؟
پیشاپیش از راهنمایی دوستان تشکر می کنم.
محمد7966
05-12-2015, 12:37
سلام
قصد خرید لپ تاپ برای یکی از آشنایان دارم با مشخصات زیر:
قیمت بین 1.7 تا دو میلیون، از دو میلیون بیشتر نشه لطفا.
کاربرد معمولی، اینترنت و office و غیره.
رم ترجیحا 6 یا 8.
رایتر هم داشته باشه ترجیحا.
تو وبسایت شهر سخت افزار این مدل ها رو پیشنهاد داده:
Lenovo Essential G5080 با قیمت حدود 1.6 میلیون
Acer Aspire V5-561G با قیمت حدود 1.8 میلیون
Asus X555LP با قیمت حدود 1.9 میلیون
البته مال شهریور هست اون مقاله.
تو سایت زومیت هم چندین مدل رو معرفی کرده:
کدوم یک از این مدل ها کیفیت بالاتر و ارزش خرید بهتری نسبت به قیمت دارند؟
پیشاپیش از راهنمایی دوستان تشکر می کنم.
سلام راستش به نظرم شما اگر برید سایت دیجی اونجا نمره کالا و نظراتو بخونید مطمئن تره
چون تو نظرات دیدم که اگر کسی از کالایی تعریف کرده کسی هم بوده که بد و انتقاد کرده
با این حساب مارک ایسوس چند سالی است که طرفدار پیدا کرده و البته هم گرونتر شده من سال 89 رفتم لبتاب بخرم بین ایسوس و دل مونده بودم همه گفتن دل،ایسوس اصلا مارکه
البته لنوو هم خریدار زیاد داره ولی من چون از لنوو یه عیبی دیدم به کسی پیشنهاد نمیدم عیبش هم اینه که بعضی از مدلاش بود که وقتی در خوابگاه اینترنت کند میشد نمیتونستن به اینترنت وصل بشن در صورتی که لبتابای دیگه مشکلی نداشتن البته همین لبتابا روزای 5شبنه و جمعه که خوابگاه خلوت میشد و اینترنت سرعتش خوب بود مشکلی نداشتند و به اینترنت وصل میشدن
در هر صورت اکثرا مدلایی که گفتید برای کارایی که مدنظرتونه خوبن
و این نکته رو هم بگم که نمیشه مارکیو معرفی کرد چون من دوستی داشتم که لبتاب سونی داشت ولی به علت کارایی زیادی که ازش میکشد آخر سرخراب شد در صورتی که لبتاب من که دل بود بیشتر از لبتاب دوستم دوام آورده
اگر هم لبتاب توشیبا دوست داشتید اون هم بد نیست لبتابای جون سختی اند
alireza3dshadow
05-12-2015, 13:09
سلام راستش به نظرم شما اگر برید سایت دیجی اونجا نمره کالا و نظراتو بخونید مطمئن تره
کاربران دیجی کالا اکثرا غیر حرفه ای هستن مثلا تو کامنت ها برگشتن میگن که cpu این لپ تاپ چون core i5 4300m هست
از corei7 4500u ضعیفتره !! که طرف نرفته یک benchmark یا عملکرد تو 3dmark ببینه بد نظر بده
یا در مورد صفحه نمایش ایراد های عجیب غریب میگیرن خوب یا داغ کردن
تنها مرجع مناسب سایت های خارجی مثل notebookcheck هست که دل و روده لپ تاپ میریزه بیرون بررسی میکنه از صفحه نمایش گرفته تا تست تو بازی ها!!
من هر موقع مدلی بخوام ببینم میرم اینجا چک میکنم
به عنوان مثال یکی از لپ تاپ هایی که دوستمون معرفی کرد که بنظرم تو این رنج قیمتی خوبه اتفاقا FULL HD در بازار موجوده قیمتش 2200 هست کیفیت صفحه نمایش خوبه نسبت به بقیه
The Dreadnaught
05-12-2015, 15:00
چون تو نظرات دیدم که اگر کسی از کالایی تعریف کرده کسی هم بوده که بد و انتقاد کرده
با این حساب مارک ایسوس چند سالی است که طرفدار پیدا کرده و البته هم گرونتر شده من سال 89 رفتم لبتاب بخرم بین ایسوس و دل مونده بودم همه گفتن دل،ایسوس اصلا مارکه
البته لنوو هم خریدار زیاد داره ولی من چون از لنوو یه عیبی دیدم به کسی پیشنهاد نمیدم عیبش هم اینه که بعضی از مدلاش بود که وقتی در خوابگاه اینترنت کند میشد نمیتونستن به اینترنت وصل بشن در صورتی که لبتابای دیگه مشکلی نداشتن البته همین لبتابا روزای 5شبنه و جمعه که خوابگاه خلوت میشد و اینترنت سرعتش خوب بود مشکلی نداشتند و به اینترنت وصل میشدن
در هر صورت اکثرا مدلایی که گفتید برای کارایی که مدنظرتونه خوبن
و این نکته رو هم بگم که نمیشه مارکیو معرفی کرد چون من دوستی داشتم که لبتاب سونی داشت ولی به علت کارایی زیادی که ازش میکشد آخر سرخراب شد در صورتی که لبتاب من که دل بود بیشتر از لبتاب دوستم دوام آورده
اگر هم لبتاب توشیبا دوست داشتید اون هم بد نیست لبتابای جون سختی اند
ممنون
خب تو این انجمن دوستانی هستند که کارشون اینه و مرتب سایت های معتبر رو مطالعه می کنند و اطلاعات خوبی دارند، من قبلا هم دو تا لپ تاپ با توجه به راهنمایی هایی که اینجا شده بود خرید کردم و راضی هستم، در کل از گرفتن مشاوره تو این انجمن همیشه راضی بودم.
این رو هم قبول دارم که هر مارکی یه سری از مدل هاش خوب درمیاد و یه سری بد.
کاربران دیجی کالا اکثرا غیر حرفه ای هستن مثلا تو کامنت ها برگشتن میگن که cpu این لپ تاپ چون core i5 4300m هست
از corei7 4500u ضعیفتره !! که طرف نرفته یک benchmark یا عملکرد تو 3dmark ببینه بد نظر بده
یا در مورد صفحه نمایش ایراد های عجیب غریب میگیرن خوب یا داغ کردن
تنها مرجع مناسب سایت های خارجی مثل notebookcheck هست که دل و روده لپ تاپ میریزه بیرون بررسی میکنه از صفحه نمایش گرفته تا تست تو بازی ها!!
من هر موقع مدلی بخوام ببینم میرم اینجا چک میکنم
به عنوان مثال یکی از لپ تاپ هایی که دوستمون معرفی کرد که بنظرم تو این رنج قیمتی خوبه اتفاقا FULL HD در بازار موجوده قیمتش 2200 هست کیفیت صفحه نمایش خوبه نسبت به بقیه
مرسی
پس قیمتش رفته بالاتر تو این دو سه ماهه، لپ تاپ تا همون رنج ماکزیمم دو میلیون چه مدلی رو پیشنهاد میدین؟
amir_t6262
05-12-2015, 17:00
من
Lenovo Essential G5080
را توصیه میکنم.
لنوو سال ها در رده بندی لپ تاپها، رتبه دوم را داشته و بنظرم لپ تاپ هایی که تولید میکند در مقابل قیمت، مناسب ترین امکانات را دارند. ضمن اینکه برند معتبری هم هست.
خوشبختانه با مشخصات متفاوت هم این دستگاه در بازار موجود است و شما با توجه به نیازت میتوانی یکی از مدلهایش را انتخاب کنی.
یعنی اگر هارد با ظرفیت بالاتر بخواهی یا رم و ... .
حواست به گارانتی هم باشد و سعی کن با گارانتی های معتبر مثل آواژنگ و یا سازگار و یا الماس ویستا، لپ تاپ خریداری کنی.
با حدود 1.7 میتوانی مدل corei5 با 6 گیگ رم و هارد 1 ترابایت و گرافیک 3 تهیه کنی.
با هزینه بیشتر میتوانی مدل با 8 گیگ رم را هم تهیه کنی
فکر نمیکنم بتوانی زیر 2 میلیون، مدل corei7 خریداری کنی چون حداقل قیمتی که برای این مدلها دیدم حدودا 2.100 است.
مگر اینکه سراغ نسل قدیم این لپ تاپ بری ( G5070) که از cpu دو نسل قبل استفاده میکنند. ( سری 4 اینتل)
-------
برند ASUS هم اگر میخواهی بخری سراغ سری K و N برو. سری X ایسوس را توصیه نمیکنم.
-------
ایرادی که آقا محمد هم اشاره کردند در خصوص وای فای، همانطور که قبلا هم به ایشان گفته بودم مربوط به لپ تاپ ها نبوده. بلکه ایراد از تنظیمات وای فای خوابگاه و یا دانشگاهشون بوده.
محمد7966
05-12-2015, 17:20
من
Lenovo Essential G5080
را توصیه میکنم.
لنوو سال ها در رده بندی لپ تاپها، رتبه دوم را داشته و بنظرم لپ تاپ هایی که تولید میکند در مقابل قیمت، مناسب ترین امکانات را دارند. ضمن اینکه برند معتبری هم هست.
خوشبختانه با مشخصات متفاوت هم این دستگاه در بازار موجود است و شما با توجه به نیازت میتوانی یکی از مدلهایش را انتخاب کنی.
حواست به گارانتی هم باشد و سعی کن با گارانتی های معتبر مثل آواژنگ و یا سازگار و یا الماس ویستا، لپ تاپ خریداری کنی.
با حدود 1.7 میتوانی مدل corei5 با 6 گیگ رم و هارد 1 ترابایت و گرافیک 3 تهیه کنی.
فکر نمیکنم بتوانی زیر 2 میلیون، مدل corei7 خریداری کنی چون حداقل قیمتی که برای این مدلها دیدم حدودا 2.100 است.
مگر اینکه سراغ نسل قدیم این لپ تاپ بری ( G5070) که از cpu دو نسل قبل استفاده میکنند. ( سری 4 اینتل)
-------
-------
ایرادی که آقا محمد هم اشاره کردند در خصوص وای فای، همانطور که قبلا هم به ایشان گفته بودم مربوط به لپ تاپ ها نبوده. بلکه ایراد از تنظیمات وای فای خوابگاه و یا دانشگاهشون بوده.
سلام آقا امیر
اتفاقا مشکلی که شما میگیدو خودم با لبتاب دلی که دارم هم تجربه کردم یعنی گاهی اوقات تنظیمات وایرلس خوابگاهو جوری تنظیم می کردن که نمیتونستم وصل شم
ولی مشکل لبتابای لنوو دوستانم این نبود اونا هر وقت اینترنت کند میشد مشکل پیدا میکردن یا مثلا در ساعات شلوغی که کلی از بچه ها به اینترنت وصل میشدن اونا مشکل داشتن و وصل نمی شدن د رصورتی که یقیه لبتابا به اینترنت وصل میشدن اگرچه بقیه لبتابا هم به زور وصل میشدن ما در خوایگاهی بودیم که شاید حدود 100نفر یا شاید بیشتر لبتاب داشتن و پهنای باند خوابگاه هم در حدود 16 مگ بود و در ساعاتی که بیشتر بچه ها به اینترنت وصل میشدن لبتاب دل خودم به زور وصل میشد و مثلا گوگل رو درعرض 10ثانیه بالا می اورد ولی لبتاب لنوو دوستان اصلا گوگلو در ساعات شلوغی بالا نمی اورد باید 5شنبه جمعه باشد یا عده کمی به اینترنت وصل باشند تا اونا هم بتونن گوگل بیارن
حتی یکی از دوستام هم غیر از خوابگاه هم همین مشکلو با لبتابش که لنوو بود داشت بهم گفت جاهای دیگه هم امتحان کردم و هر وقت اینترنت کند میشد باز لبتابم مشکل وصل در اینترنت داشت ظاهرا ماژول وای فای بعضی از لبتابای لنوو مشکل دارن
و اینو بگم من این مشکلو فقط در یه سری از لبتابای لنوو دیدم همه اینطوری نبودند
The Dreadnaught
05-12-2015, 22:17
من
Lenovo Essential G5080
را توصیه میکنم.
-------
-------
خیلی ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
سلام آقا امیر
اتفاقا مشکلی که شما میگیدو خودم با لبتاب دلی که دارم هم تجربه کردم یعنی گاهی اوقات تنظیمات وایرلس خوابگاهو جوری تنظیم می کردن که نمیتونستم وصل شم
ولی مشکل لبتابای لنوو دوستانم این نبود اونا هر وقت اینترنت کند میشد مشکل پیدا میکردن یا مثلا در ساعات شلوغی که کلی از بچه ها به اینترنت وصل میشدن اونا مشکل داشتن و وصل نمی شدن د رصورتی که یقیه لبتابا به اینترنت وصل میشدن اگرچه بقیه لبتابا هم به زور وصل میشدن ما در خوایگاهی بودیم که شاید حدود 100نفر یا شاید بیشتر لبتاب داشتن و پهنای باند خوابگاه هم در حدود 16 مگ بود و در ساعاتی که بیشتر بچه ها به اینترنت وصل میشدن لبتاب دل خودم به زور وصل میشد و مثلا گوگل رو درعرض 10ثانیه بالا می اورد ولی لبتاب لنوو دوستان اصلا گوگلو در ساعات شلوغی بالا نمی اورد باید 5شنبه جمعه باشد یا عده کمی به اینترنت وصل باشند تا اونا هم بتونن گوگل بیارن
حتی یکی از دوستام هم غیر از خوابگاه هم همین مشکلو با لبتابش که لنوو بود داشت بهم گفت جاهای دیگه هم امتحان کردم و هر وقت اینترنت کند میشد باز لبتابم مشکل وصل در اینترنت داشت ظاهرا ماژول وای فای بعضی از لبتابای لنوو مشکل دارن
و اینو بگم من این مشکلو فقط در یه سری از لبتابای لنوو دیدم همه اینطوری نبودند
اتفاقا لپ تاپ Asus Ultrabook S400CA یکی از آشنایان مشکل مشابه داشت، با سرچ تو اینترنت متوجه شدم که مشکل از کارت وایرلس هست، تو یوتیوب یکی ویدئو گذاشته بود که با توجه به این لینک مشکل رو حل کرده بود:
alireza3dshadow
06-12-2015, 00:18
ممنون
پس قیمتش رفته بالاتر تو این دو سه ماهه، لپ تاپ تا همون رنج ماکزیمم دو میلیون چه مدلی رو پیشنهاد میدین؟
چون قیمت ها رفته بالا باید بودجه بیشتر شه یا انتظارات کاهش پیدا کنه ! یه مدل دیگه هم هست قیمت حدود 2 تومن هست
Acer Aspire E1-572Gبیشتر تو مدل های ایسر و لنوو بگردید
پیشنهادم اینه که بودجه رو افزایش بدین
The Dreadnaught
06-12-2015, 11:40
چون قیمت ها رفته بالا باید بودجه بیشتر شه یا انتظارات کاهش پیدا کنه ! یه مدل دیگه هم هست قیمت حدود 2 تومن هست
Acer Aspire E1-572G
بیشتر تو مدل های ایسر و لنوو بگردید
پیشنهادم اینه که بودجه رو افزایش بدین
بودجه که بستگی به خود اون شخص داره حالا ازش میپرسم ببینیم میتونه و میخواد که بیشتر خرج کنه یا نه.
البته با همین بودجه هم یه مدلی مثل Lenovo Essential G5080 کاملا این انتظارات رو برآورده می کنه.
حالا اگه شد مثلا تا 2.200 بودجه افزایش پیدا کنه همون مدل V5-561G رو پیشنهاد میدین؟ یا گزینه بهتری هم هست؟
ممنون
alireza3dshadow
06-12-2015, 13:59
بودجه که بستگی به خود اون شخص داره حالا ازش میپرسم ببینیم میتونه و میخواد که بیشتر خرج کنه یا نه.
البته با همین بودجه هم یه مدلی مثل Lenovo Essential G5080 کاملا این انتظارات رو برآورده می کنه.
حالا اگه شد مثلا تا 2.200 بودجه افزایش پیدا کنه همون مدل V5-561G رو پیشنهاد میدین؟ یا گزینه بهتری هم هست؟
ممنون
بودجه افزایش بدی همین ایسر هم full hd هست گرافیکش قوی تره تو بودجه 2تومن هیچ مدل صفحه full hd گه core i7 باشه نیست
amir_t6262
06-12-2015, 17:49
الان دیجیکالا g5080 را 2.185 گذاشته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لپ-تاپ-15-اينچي-لنوو-مدل-اسنشال-G5080#!/tab-techspecs/
مقایشه اش کنید نسبت به Acer Aspire E1-572G که همین سایت داره با قیمت 2.099 میدهد:
g5080 از سری جدیدتر پردازنده اینتل استفاده میکند و قوی تر است:
ولی گرافیک ایسر قوی تر است:
البته لنوو با گارانتی گرین و ایسر با گارانتی سازگار عرضه میشود.
این وسط میتوانید
را هم انتخاب کنید که cpu اش از لنوو سری g ضعیف تر و در حد و اندازه ایسر ، ولی گرافیکش از هر دو مدل بالا، قوی تر است.
ضمن اینکه ظاهر قشنگتری نسبت به هر دو دارد ( البته ظاهر سلیقگی است)
و قیمتش 2260 است با گارانتی ویستا.
حالا تصمیم بگیرد که از بین ظاهر، CPU قوی تر یا گرافیک کدام یک برایتان مهم تر است و براساس آن تصمیم بگیرید.
اگر به من بود، من سری z لنوو را انتخاب میکردم. بعد سری G و در آخر ایسر.
البته قیمتهایی که گفتم مربوط به دیجیکالاست و شما بگردید، شاید، قیمت ارزانتر هم بتوانید گیر بیاورید.
amirsaesh
06-12-2015, 18:52
سلام.من هم میخوام یه لپ تاپ تو رنج 2 میلیون بخرم و به این 3 تا گزینه رسیدم که
فکر میکنم تو این قیمت بهترین باشن
Lenovo Thinkpad E540- B
Acer Aspire E1-572G
Lenovo Essential G5080 - I
بین این 3 تا نمیدونم کدومو بگیرم.درضمن بیشترین استفاده ام از لپ تاپ فیلم و اینترنت وشاید بعضا بازیه. لطفا کمکم کنید که کدوم بهتره
amir_t6262
07-12-2015, 00:35
سلام.من هم میخوام یه لپ تاپ تو رنج 2 میلیون بخرم و به این 3 تا گزینه رسیدم که
فکر میکنم تو این قیمت بهترین باشن
Lenovo Thinkpad E540- B
Acer Aspire E1-572G
Lenovo Essential G5080 - I
بین این 3 تا نمیدونم کدومو بگیرم.درضمن بیشترین استفاده ام از لپ تاپ فیلم و اینترنت وشاید بعضا بازیه. لطفا کمکم کنید که کدوم بهتره
سلام.
بین این سه، من g5080 را انتخاب میکنم.
البته انتظار بازی آنچنانی نداشته باش.
با کمی هزینه بیشتر، لپ تاپ با صفحه fullHD بگیری، شاید بیشتر به درد فیلم بخوره. یعنی مثلا Lenovo-IdeaPad-Z5070-A
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لپ-تاپ-لنوو-مدل-آيدياپد-Z5070-پانزده-اينچي#!/tab-techspecs/
The Dreadnaught
08-12-2015, 19:49
الان دیجیکالا g5080 را 2.185 گذاشته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لپ-تاپ-15-اينچي-لنوو-مدل-اسنشال-G5080#!/tab-techspecs/
مقایشه اش کنید نسبت به Acer Aspire E1-572G که همین سایت داره با قیمت 2.099 میدهد:
g5080 از سری جدیدتر پردازنده اینتل استفاده میکند و قوی تر است:
ولی گرافیک ایسر قوی تر است:
البته لنوو با گارانتی گرین و ایسر با گارانتی سازگار عرضه میشود.
این وسط میتوانید
را هم انتخاب کنید که cpu اش از لنوو سری g ضعیف تر و در حد و اندازه ایسر ، ولی گرافیکش از هر دو مدل بالا، قوی تر است.
ضمن اینکه ظاهر قشنگتری نسبت به هر دو دارد ( البته ظاهر سلیقگی است)
و قیمتش 2260 است با گارانتی ویستا.
حالا تصمیم بگیرد که از بین ظاهر، CPU قوی تر یا گرافیک کدام یک برایتان مهم تر است و براساس آن تصمیم بگیرید.
اگر به من بود، من سری z لنوو را انتخاب میکردم. بعد سری G و در آخر ایسر.
البته قیمتهایی که گفتم مربوط به دیجیکالاست و شما بگردید، شاید، قیمت ارزانتر هم بتوانید گیر بیاورید.
خیلی ممنون
البته دیجی کالا G5080 رو با کانفیگ های مختلف گذاشته، زیر دو میلیون هم چند مدل داره که من اونا مد نظرم بود.
ولی بودجه تا 2.300 افزایش دادم.
یه خوبی که Acer داره گارانتی 2 ساله سازگار هست. lenovo یک ساله
The Dreadnaught
08-12-2015, 20:09
E 5080 چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک از دیجی کالا هست
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amir_t6262
08-12-2015, 22:04
خیلی ممنون
البته دیجی کالا G5080 رو با کانفیگ های مختلف گذاشته، زیر دو میلیون هم چند مدل داره که من اونا مد نظرم بود.
ولی بودجه تا 2.300 افزایش دادم.
یه خوبی که Acer داره گارانتی 2 ساله سازگار هست. lenovo یک ساله
من زیاد acer را توصیه نمیکنم.
در رتبه بندی برندهای لپ تاپ هم ایسر از سایر برندها پایین تر است
لنوو بغیر از امسال، در طی این سال ها همیشه دوم بوده. دلیل کاهش رتبه اش هم در سال 2015 وجود یک نوع بدافزار در لپ تاپ های ویندوزی اش بود که ربطی به ایران پیدا نمیکند، چون تقریبا اکثر لپ تاپ هایش در ایران، بدون ویندوز عرضه میشود.
بهمین خاطر من به این برند اصرار دارم.
در مورد E5080 که گفتی انتخاب خوبی است.
اما اگر به من بود، مدل z 5170 را انتخاب میکردم.
مزایای سری z که گفتم، صفحه نمایش Full HD و همچنین کیبورد با نور پس زمینه ، بلندگوهای JBL و ظاهر بسیار قشنگتر است.
معایبش هم باتری غیرقابل جدا شدن و cpu خیلی ضعیف تر است. که مقایسه cpuها را میتوانی در لینک زیر ببینی
بهرحال من صفحه نمایش بهتر را به cpu قوی تر ترجیح میدهم. چون کاربری شما هم معمولی بود، نیازی به cpu قوی تر نیست.
احیانا اگر دنبال مدلهای 14 اینچی بودید، یعنی برایتان حمل و نقل لپ تاپ مهم است و زیاد جابه جایش میکنید، میتوانی z4170 را هم میتوانی انتخاب کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لپ-تاپ.html
amir_t6262
08-12-2015, 22:46
البته لپ تاپ های جدید لنوو با نامگذاری جدید و با cpu های اینتل نسل 6 احتمالا تا مدتی دیگر در بازار عرضه میشوند که با توجه به وضعیت شما، شاید بد نباشد که منتظر آنها باشید.
The Dreadnaught
09-12-2015, 00:01
فکر می کنید حدودا چقدر طول بکشه تا به بازار بیاد سری جدید؟
---------------------
مشکل z 5170 نمایشگرش هست این بنده خدا حتما نمایشگر مات میخواد که چشمش رو اذیت نکنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.