مشاهده نسخه کامل
: روزهای بارونی و افسردگی!!!
روانپریش
04-12-2015, 11:35
سلام به سروران گرامی
من روزهای بارونی به شدت افسرده میشم و افکارم به شدت منفی و نا امیدانه میشه آیا همه آدما اینجورین؟
برای کاهش افسردگی تو این روزهای بارونی چیکار باید کرد
ممنون اطلاعاتتون رو به اشتراک بذارین
شخصا اینطوری هستم.
جلو بارون رو نمیشه گرفت .. میشه؟!
من 180 درجه برعکسم روزهای آفتابی حالت افسردگی دارم هوا ابری بارونی که میشه نشاط تمام وجودم فرامیگیره
روانپریش
06-12-2015, 00:35
شخصا اینطوری هستم.
جلو بارون رو نمیشه گرفت .. میشه؟!
شما کاملا درست میگین دوست عزیز جلوی بارون رو نمیشه گرفت اما حتما راهکاری هست که افسردگیمون کمتر بشه توی روزهای بارونی
بری پیش دکتر متخصص چیزی برات تجویز نمیکنه ... هیچ هیچ
فوق فوقش اگر زیادی براش علائم سر هم کنی و درخواست دارو بدی یه دوره ssri برای بهار و پاییز ( فصلای بارونی) تجویز میکنه. ( اگر به ssri بدبین نباشید کار میکنه)
یه اتاق خلوتی تو زیر زمین دارم که نه نور میاد تو نه میره بیرون (صدا هم همینطور) در اواقت اضطراب میرم اونجا ... یه قفسه کتاب + موزیک کلاسیک! تا وقتی که اضطراب نشست کنه.
ولی بدرد روزای بارونی نمیخوره ... آدم دپرس اگه از جمع جدا شه معمولا نفکرات خودکشی میاد تو ذهنش .
در مورد شما رواندرمانی خیلی بهتر از دارودرمانی جواب میده. ( البته اگر واقعا این بارون پاییزی آزارتون میده)
دارو های فعلی اولا به زمان نیاز دارن که اثر کنن.
دوما عوارضشون به محاسنشون نمی ارزن.
مجرک ها هم که متاسفانه یک روز رو خوب میکنن 100 روز آینده رو خراب.
روانپریش
07-12-2015, 14:18
بری پیش دکتر متخصص چیزی برات تجویز نمیکنه ... هیچ هیچ
فوق فوقش اگر زیادی براش علائم سر هم کنی و درخواست دارو بدی یه دوره ssri برای بهار و پاییز ( فصلای بارونی) تجویز میکنه. ( اگر به ssri بدبین نباشید کار میکنه)
یه اتاق خلوتی تو زیر زمین دارم که نه نور میاد تو نه میره بیرون (صدا هم همینطور) در اواقت اضطراب میرم اونجا ... یه قفسه کتاب + موزیک کلاسیک! تا وقتی که اضطراب نشست کنه.
ولی بدرد روزای بارونی نمیخوره ... آدم دپرس اگه از جمع جدا شه معمولا نفکرات خودکشی میاد تو ذهنش .
در مورد شما رواندرمانی خیلی بهتر از دارودرمانی جواب میده. ( البته اگر واقعا این بارون پاییزی آزارتون میده)
دارو های فعلی اولا به زمان نیاز دارن که اثر کنن.
دوما عوارضشون به محاسنشون نمی ارزن.
مجرک ها هم که متاسفانه یک روز رو خوب میکنن 100 روز آینده رو خراب.
خوب به نظرتون چه راهکارهایی روان درمانی موثر هست
saeed sx
07-12-2015, 14:30
سلام به سروران گرامی
من روزهای بارونی به شدت افسرده میشم و افکارم به شدت منفی و نا امیدانه میشه آیا همه آدما اینجورین؟
برای کاهش افسردگی تو این روزهای بارونی چیکار باید کرد
ممنون اطلاعاتتون رو به اشتراک بذارین
من یه مشکلی داشتم در مورد افکار منفی روانشناس بهم گفت روزی 2 تا 40 دقیقه پیاده روی کن تا افکارت از در هم پیچیدگی در بیاد.واقعا اثر خوبی داشت
مثلا 40 دقیقه صبح 40 دقیقه عصر
خوب به نظرتون چه راهکارهایی روان درمانی موثر هست
روش حساسیت زدایی زیر نظر روانشناس بالینی.
کلا باید کاری کرد که حواست از موضوعی که آزارت میده پرت بشه.
بهترین راه دفع افسردگی دویدن هستش
من 3 کیلومتر تمرین دو انجام میدم بدون استراحت تو این مدت حسابی به کارهای گذشتم فکر میکنم
amirmahmod
08-12-2015, 20:33
سلام دوستان نظر شخصیم رو میگم دارو بهتره موقع افسردگی که منجر به خودکشی ناموفق میشه استفاده شه :n02:
خب تا کسی افسردگی نداشته باشه نمیتونه حال فرد افسرده رو درک کنه
ورزش های سبک برای افسدگی خیلی خوبه ولی ممکنه طرف اینقد افسرده باشه که اصلا انگیزه ای واسه ورزش کردن نداشته باشه فصل نمیتونه عامل قانع کننده ای برای افسردگی باشه (مقدارشو فقط کم وزیاد میکنه) اونایی که افراد مثبت اندیشی هستن روز های بارونی رو و آفتابی رو خیلی دوست دارن و یه نعمت میدونن .
ممکنه حتی خودتون هم ندونید این افسردگی از کجا اومده از شما چی میخواد ولی من میدونم که افسردگی در لایه های ذهن طرف نفوذ کرده و بیشتر ناشی از چندین مورد مثل احساس گناه ، نداشتن اعتماد به نفس ، هدف نداشتن ، به خدا ایمان نداشتن و غیره
به نظر من اولین قدم برای رفع این موضوع ، مطالعه مطالب امید بخش و افرادی که مشکلات زیادی داشتن ولی اونا رو پشت سر گذاشتن به دنبال افقای جدید بودن به علاوه مطالعه مطالب مثبت اندیشی چون انسان قدرت انتخاب داره مثبت اندیشی یا منفی نگری ولی( عموما فرد افسرده بیشتر دوست داره به چیزای غمگین فکر کنه حتی شاید آهنگ و فیلمای غمگین رو ببینه ) و بعد از این مطالب کم کم خودتون نشونه هایی پیدا میکنید که امیدوارتون میکنه و منجر به حرکت و رشد و پیشرفت میشه تاکید میکنم خودتون اون نشونه رو پیدا میکنید و دیگران فقط کمکی هستن وقتی واقعا بخواهید که از افسردگی رها شید.
درآخر هم یک جمله زیبا :محدودیت ها ساخته ی ذهن شماست.
سرهنگ معمر قذافی
09-12-2015, 06:10
اینا همش القا ست .
شخصا برای بنده هر 4فصل معنا نداره
هیچ تفاوتی هم بین فصول احساس نمیکنم
i"m so Pride
روانپریش
14-12-2015, 22:49
فکر میکنم در روزهای افتابی نور افتاب باعث ترشح بیشتر سرتونین و دوپامین بشه که احساس شادابی بیشتری میکنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.