ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبدیل شدن فلش 32 گیگا بایتی به 256 مگا بایت

shabnam1986
03-12-2015, 22:00
ی فایل ایزو رو روی فلشم ریخام اما فلش تیبدیل شد به 256 مگ هر چی فرمت میکنم فایده نداره میشه راهنمایی کنین؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

محمد7966
03-12-2015, 22:58
ی فایل ایزو رو روی فلشم ریخام اما فلش تیبدیل شد به 256 مگ هر چی فرمت میکنم فایده نداره میشه راهنمایی کنین؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فایل isoتون چند مگ بوده؟

shabnam1986
03-12-2015, 23:18
نمیدونم ی برنامه بک کارش ساختن دیسک نجات recovery برای سیستم آلوده بود البته bootable

محمد7966
04-12-2015, 00:19
نمیدونم ی برنامه بک کارش ساختن دیسک نجات recovery برای سیستم آلوده بود البته bootable

این صفحات رو بخونید چند برنامه هم معرفی کرده برای فرمت کردن فلش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shabnam1986
04-12-2015, 11:18
مرسی اما ظاهرا مشکل فلش من خیلی پیچیده س
راه حل اساسی تری نیس؟

ata.royalfalcon
04-12-2015, 12:32

از برنامه HP USB Disk Storage Format Tool استفاده کنید . اگر درست نشد برنامه Low Level Format Tool رو از لینک زیر دانلود کنید و فلش مموری رو Zero fill کنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دقت کنید که پس از اتمام کار میبایستی مجدداً پارتیشن بندی و با فایل سیستم مناسبی مثلاً FAT32 فرمت بشه .