PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی جهت انتخاب آموزشگاه خوب برنامه نویسی و طراحی سایت و کدنویسی

chelsia
01-12-2015, 18:00
سلام.
من میخام برنامه نویسی و طراحی وب سایت و کدنویسی سایت رو یادبگیرم و وارد بازار کارش بشم.
نمیدونم به کدوم آموزشگاه های مختص به این امر برم و آموزش ببینم.
ساکن شهرری هستم.

چه آموزشگاهی تو تهران برتر از همه است؟مدرک معتبر برام مهمه.

تحقیق کردم بهم گفتن که اون سه تا گزینه بالا که گفتم(
برنامه نویسی و طراحی وب سایت و کدنویسی سایت) میخام یاد بگیرم زیاد هستن توش و بهم اوراکل یا همون دیتابیس رو پیشنهاد دادن...تو تصمیم گرفتن تو انتخاب یکی از این موارد موندم؟

راهنماییم کنید ممنون میشم

zhonen
03-12-2015, 12:35
سلام.
من میخام برنامه نویسی و طراحی وب سایت و کدنویسی سایت رو یادبگیرم و وارد بازار کارش بشم.
نمیدونم به کدوم آموزشگاه های مختص به این امر برم و آموزش ببینم.
ساکن شهرری هستم.

چه آموزشگاهی تو تهران برتر از همه است؟مدرک معتبر برام مهمه.

تحقیق کردم بهم گفتن که اون سه تا گزینه بالا که گفتم(
برنامه نویسی و طراحی وب سایت و کدنویسی سایت) میخام یاد بگیرم زیاد هستن توش و بهم اوراکل یا همون دیتابیس رو پیشنهاد دادن...تو تصمیم گرفتن تو انتخاب یکی از این موارد موندم؟

راهنماییم کنید ممنون میشم

__________________________________________________ __________________________________________

سلام
اگه میخوای وب شروع کنی اول باید htm و css یاد بگیری بعد بری سراغ jquery و در نهایت یکی از زبانهای asp.net یا php رو دنبال کنی
بهت پیشنهاد میکنم خودت یاد بگیری پولتو الکی دور نریز من خیلی وقتم بابت این قضیه تلف شد
یه وبسایت فارسی هست که همه آموزشها به صورت تصویری و زبان فارسی توش موجوده من خودم دنبال کردم فوق العاده بود یه سر بهش بزن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ad68
18-07-2016, 14:01
سلام.
بهترین آموزشگاه برنامه نویسی تحلیل داده است و طراحی و برنامه نویسی و همچنین طراحی دیتابیس رو قشنگ از مبتدی تا حرفه ای بهتون یاد میدن.
اینم سایتش :

آموزشگاه برنامه نویسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

علاوه بر اینکه آموزشگاه خیلی خوبیه سایت بسیار پر محتوایی هم داره که توش پر از آموزش و ویدئوهای آموزشی به همراه سورس کد هست.