ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پریدن تاریخ ساعت

SADOQ
01-12-2015, 14:15
سلام دوستان نمیدونم چرا اینجور میشه هر روز بعد از خاموش کردن سیستم تارخ و ساعت کامپیوتر بهم میریزه و وقتی سیستم روشن میکنم یه صحفه میاد که میگه f1 بزن وقتی میزنم میره توی یه صحفه ابی همونجا که موقع نصب ویندوز مشخص میکنه بوت اول رو دی وی دی رام باشه مثلا.شرمنده من مبتدیم بهتر از این بلد نیستم مشکل شرخ بدم لطفا راهنمایی کنید

ardeshir n
01-12-2015, 14:36
سلام دوستان نمیدونم چرا اینجور میشه هر روز بعد از خاموش کردن سیستم تارخ و ساعت کامپیوتر بهم میریزه و وقتی سیستم روشن میکنم یه صحفه میاد که میگه f1 بزن وقتی میزنم میره توی یه صحفه ابی همونجا که موقع نصب ویندوز مشخص میکنه بوت اول رو دی وی دی رام باشه مثلا.شرمنده من مبتدیم بهتر از این بلد نیستم مشکل شرخ بدم لطفا راهنمایی کنید
سلام.
ویندوزتون چیه؟
چه مدته ازش استفاده میکنید؟

meysam2578
01-12-2015, 16:12
سلام ... مشکل قطعا از باتری کیس کامپیوتر شماست . کیس کامپیوتر رو پیش یه خدمات کامپیوتری ببرید و باتری کیس رو عوض کنید . مشکل حل میشه .

SADOQ
01-12-2015, 23:41
سلام.
ویندوزتون چیه؟
چه مدته ازش استفاده میکنید؟

سلام ویندوز سون 5ماه

محمد7966
02-12-2015, 00:00
سلام ویندوز سون 5ماه
نگاه کنید مشکل از باطری نیست من هم یه زمانی مادربردی داشتم به نام شاتل، مزخرف بود هیچ وقت هم ذخیره نمی کرد ساعت و تاریخ و کلا تنظمیات مادربردو
اصلا باطری هم هیچ وقت خالی هم نمیشود بنده تا حالا با خالی شدن باطری مواجه نشدم چون وقتی شما کیسو به برق میزنید باطری هم به نوعی شارژ میشود و به خاطر همین هیچ وقت باطری عمرش تموم نمیشه
اما شما اول برو تو تنظیمات مادربرد کلید delete بزن و اونجا تاریخ و ساعتو تنظیم کن بعد f10 بزن و سیو کن
بعد ریستارت کن و حتی یه بار خاموش کن ببین ساعت و تاریخ ذخیره شده یا نه

SADOQ
02-12-2015, 01:57
نگاه کنید مشکل از باطری نیست من هم یه زمانی مادربردی داشتم به نام شاتل، مزخرف بود هیچ وقت هم ذخیره نمی کرد ساعت و تاریخ و کلا تنظمیات مادربردو
اصلا باطری هم هیچ وقت خالی هم نمیشود بنده تا حالا با خالی شدن باطری مواجه نشدم چون وقتی شما کیسو به برق میزنید باطری هم به نوعی شارژ میشود و به خاطر همین هیچ وقت باطری عمرش تموم نمیشه
اما شما اول برو تو تنظیمات مادربرد کلید delete بزن و اونجا تاریخ و ساعتو تنظیم کن بعد f10 بزن و سیو کن
بعد ریستارت کن و حتی یه بار خاموش کن ببین ساعت و تاریخ ذخیره شده یا نهداداش قبل از بالا اومدن ویندوز دلیت که بزنم وارد اون صحفه آبی میشم تنظیمات مادربورد کدوم قسمته نمیتونم ببینم

محمد7966
02-12-2015, 05:31
داداش قبل از بالا اومدن ویندوز دلیت که بزنم وارد اون صحفه آبی میشم تنظیمات مادربورد کدوم قسمته نمیتونم ببینم

نگاه کنید تنظیمات هر ماردبردی فرق میکنه شما اول یه عکس از صفحه آبی بنداز تا بگم کجا باید برید

meysam2578
02-12-2015, 10:22
مشکلی که این دوستمون میگه رو من حدود دو سال پیش برام پیش اومد . ساعت و تاریخ به هم میخورد و وقتی سیستم رو روشن میکردم ازم میخواست که کلید f1 رو بزنم . با تعویض باتری مشکل حل شد . چنین چیزی رو هم نشنیدم که با روشن کردن کیس باتری شارژ بشه . شاید سیستم های جدید اینجوری باشه .

meysam2578
02-12-2015, 10:24
با علائمی که این دوستمون گفته مخصوصا زدن کلید f1 موقع ورود به سیستم مشکل به احتمال بسیار زیاد از باتریه .