ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه آپدیت کارت گرافیک 730 گیگا ؟؟؟

computer-times
01-12-2015, 10:52
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز

سوالی داشتم میخواستم بدونم من برای آپدیت کارت گرافیکم به مدل : GV-N730-2GI گیگا به صورت زیر عمل کردم آیا درسته یا باید کار دیگه ای انجام میدادم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

وارد این سایت شدم و قسمت هایی که علامت زدم رو انتخاب کردم آیا بعد از دانلود این درایور کارت گرافیکم آپدیت میشه ؟

یا باید روش دیگه ای انتخاب بشه ؟ اگر این روش برای آپدیت درسته پس از دانلود فایلش باید چطوری اونو روی ویندوز نصب کنم؟ با تشکر

محمد7966
01-12-2015, 20:39
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز

سوالی داشتم میخواستم بدونم من برای آپدیت کارت گرافیکم به مدل : GV-N730-2GI گیگا به صورت زیر عمل کردم آیا درسته یا باید کار دیگه ای انجام میدادم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

وارد این سایت شدم و قسمت هایی که علامت زدم رو انتخاب کردم آیا بعد از دانلود این درایور کارت گرافیکم آپدیت میشه ؟

یا باید روش دیگه ای انتخاب بشه ؟ اگر این روش برای آپدیت درسته پس از دانلود فایلش باید چطوری اونو روی ویندوز نصب کنم؟ با تشکر

سلام آره همینطوری که انجام دادید درسته
با idm فایلو دانلود کنید و پس از دانلود اونو اجرا کنید

shabnam1986
10-12-2015, 22:08
سلام آره همینطوری که انجام دادید درسته
با idm فایلو دانلود کنید و پس از دانلود اونو اجرا کنید

همون جی تی 730 هست دیگه؟

محمد7966
10-12-2015, 22:36
همون جی تی 730 هست دیگه؟

خیر کارت گرافیکی که ایشان در عکس نشان دادند gvn730 است