ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید شاسی بلند نهایت نا 50 تومن : X50صفر یا X60 مدل93

POROMA2008
01-12-2015, 02:19
با سلام قصد خرید خودرو تا 50 تومن دارم دنبال جیلی بودم که X50 جدید را دیدم البته با X60 یکم دو دلم کرد

ظاهر جدید و به سبک ماشینای 100 میلیونی :n02::n13:

امکانات داخلی فروان

جاداری برای 5 نفر خودم به عنوان راننده یکم تپلم میخوام حداقل جلوش راحت راحت باشه

امنیت و راحتی برای خرید قطعه و تهمیرات چون از خودرو سر رشته ندارم

من موتور سوارم بهار تابستان پاییز و زمستان منزل و محل کار نزدیکه
در سطح شهر انچنان نیاز به خورو برای مصرف روزانه ندارم و عادت ندارم اصلا یعنی ماشین از هفت روز هفته 5 روز کنار کوچه اس مصرف اصلی :بیرون شهری با خانوادس

hamidR15
08-12-2015, 09:59
سلام
دوست عزیز صبر کنید تا بچه های مطلع تشریف بیارن و پاسختون رو بدن.نیاز به ارسال علامت ؟ و غیره نیست.

hossein.az
08-12-2015, 10:05
با سلام قصد خرید خودرو تا 50 تومن دارم دنبال جیلی بودم که X50 جدید را دیدم البته با X60 یکم دو دلم کرد

ظاهر جدید و به سبک ماشینای 100 میلیونی :n02::n13:

امکانات داخلی فروان

جاداری برای 5 نفر خودم به عنوان راننده یکم تپلم میخوام حداقل جلوش راحت راحت باشه

امنیت و راحتی برای خرید قطعه و تهمیرات چون از خودرو سر رشته ندارم

من موتور سوارم بهار تابستان پاییز و زمستان منزل و محل کار نزدیکه
در سطح شهر انچنان نیاز به خورو برای مصرف روزانه ندارم و عادت ندارم اصلا یعنی ماشین از هفت روز هفته 5 روز کنار کوچه اس مصرف اصلی :بیرون شهری با خانوادس
تا 50 میلیون اگر به دنبال ماشین شاسی بلند باشید لیفان ایکس 60 مناسبه اما باید از مدلهای کارکرده انتخاب کنید مگر اینکه 10 میلیون بودجه رو افزایش بدید
ولی اگر ماشین راحت میخواید و اتومات که برای مسافرت استفاده بشه من جک جی 5 اتومات رو بتون توصیه میکنم
از هر نظر مناسبه براتون