ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه ساخت بازی با html

amir1999s
28-11-2015, 18:32
سلام دوستان:n01:

همه شما بهتر از من میدونید که با htmlوjava scriptوcssو... کار های فوق العاده ایی میشه کرد بطوری که هیچ محدودیتی در اون وجود نداره

من می خوام که با html یک بازی ساده بسازم

مثلا یه عکس(کارکتر1)با کلید های جهت نمای کیبورد این طرف و اون طرف بره و مثلا اگه به یه عکس دیگه(کاراکتر2)برخورد کرد تبدیل بشه به یه عکس دیگه(عکس همون کارکتر1 ولی درب و داغون)

فعلا تا همین جا می خوام بدونم چه کد هایی لازم داره

دوستان اگه پیشنهادی چیزی هم دارید بگید که خارج از لطف نیست

در ضمن چون htmlفقط کد و عکس هستش دیگه مثل موتورایی مانند یونیتی برای اجرا به پردازش کر آن چنانی نیاز نداره و خیلی هم سبک هستش

اگه فکر کردید یه چیزیم هست دیگه ببخشید:n27:

ممنون:n12:

amir1999s
29-11-2015, 20:22
هیچ کی نیست؟؟؟:24:

tabriz-info
01-12-2015, 13:39
سلام دوستان:n01:

همه شما بهتر از من میدونید که با htmlوjava scriptوcssو... کار های فوق العاده ایی میشه کرد بطوری که هیچ محدودیتی در اون وجود نداره

من می خوام که با html یک بازی ساده بسازم

مثلا یه عکس(کارکتر1)با کلید های جهت نمای کیبورد این طرف و اون طرف بره و مثلا اگه به یه عکس دیگه(کاراکتر2)برخورد کرد تبدیل بشه به یه عکس دیگه(عکس همون کارکتر1 ولی درب و داغون)

فعلا تا همین جا می خوام بدونم چه کد هایی لازم داره

دوستان اگه پیشنهادی چیزی هم دارید بگید که خارج از لطف نیست

در ضمن چون htmlفقط کد و عکس هستش دیگه مثل موتورایی مانند یونیتی برای اجرا به پردازش کر آن چنانی نیاز نداره و خیلی هم سبک هستش

اگه فکر کردید یه چیزیم هست دیگه ببخشید:n27:

ممنون:n12:

شما با HTML 5 هم میتونید این کارو انجام بدید اگر از جاوا سی اس اس هم استفاده کنید که دیگه کار تمومه

amir1999s
01-12-2015, 15:15
خب میشه یه مثال بزنید.مثلا یه بازی ساده بنویسید.اون کلید چهار جهتا که گفتم کد خاصی داره؟ممنون