مشاهده نسخه کامل
: خرید لپتاپ
درود
من میخوام تا ۲۲۰۰ یه لپ تاپ معمولی بخرم برای کارای معمولی گاهن بازی.
و اینکه از نظر کیفیت ساخت خوب باشه.
لپتاپلنوو مدل E4070 i7 مناسب هست؟
مدل بهتری اگر سراغ دارید ممنون میشم بگید.
محمد7966
27-11-2015, 00:32
درود
من میخوام تا ۲۲۰۰ یه لپ تاپ معمولی بخرم برای کارای معمولی گاهن بازی.
و اینکه از نظر کیفیت ساخت خوب باشه.
لپتاپلنوو مدل E4070 i7 مناسب هست؟
مدل بهتری اگر سراغ دارید ممنون میشم بگید.
سلام به نظرم شما اگر برید سایت دیجی کالا نظراتو بخونید و همچنین نمره لپتاپو رو ببینید خیلی بهتره
البته نظرات خیلی مهم اند چون در نظرات مردم عیب و ایراد لپتاپ و همچنین حسن و خوبی لپتاپو میگن و غیر ممکن در یه کالایی همیشه خوبی باشه بنده چندین بار که به سایت دیجی کالا رفتم و یه کالایی را دیدم،متوجه شدم در بین نظرات هم خوبیشو گفتند هو بدیشو
اینم بگم چون تو سایت دیجی کالا از 10 نمره به کالا نمره میدن
نمره کالا را نگاه کنید
و گرنه بنده که همه لپتاپای دنیا را که تست نکردم ببینم خوبن یا بدن
اگر هم از تجربیات بنده میخاهید استفاده کنید
اینو بگم که در خوابگاه که بودم لپتاپای لنوو موقعی که اینترنت خوابگاه کند میشد مشکل اتصال در اینترنت داشتند و وصل نمی شدن البته نه همه آنها ولی تعدادشان هم کم نبود
دیگر بگم نمیشه مارکی رو گفت خوبه چون لپتاب دوستم که سونی بود زودتر از لپتاپ من که دل است،خراب شد در صورتی که من هنوز از لپتابم دارم استفاده می کنم
به نظرم لپتابای توشیبا هم بد نیستند البته من خیلی ندیدم مردم توشیبا بخرن ولی یکی از اقوام ما که از کشورهای عربی براش توشیبا آورند نزدیک 7 سال است هنوز براش کار می کند
لپتابای جون سختی اند
این نظرات من بود ولی به نظرم به سایت دیجی کالا برید و ونظرات را بخوانید مطمئن تر است.
موفق باشید.
amir_t6262
27-11-2015, 14:15
من هم لنوو را توصیه میکنم.
هم سری E و هم سری های Z و G.
البته سری Z امکانات مولتی مدیای بهتری دارد. مثلا بلندگوهای JBL و همینطور در برخی مدلها صفحه های FullHD.
موقع خرید به تفاوت CPU و گرافیک به خوبی دقت کن. چون ممکن است یک cpu corei7 واقعا تفاوت محسوسی با CPU corei5 جدیدتر نداشته باشد.
مقایسه CPU ها را میتوانی در سایت زیر ببینی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطور ، کارت گرافیک لپ تاپ که میتوانی مقایسه برخی از آنها را در سایت زیر ببینی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در خصوص هارد دقت کن که هاردهای هیبریدی SSHD که مثلا 1tb hdd+8G SSD هستند، بهتر از هاردهای معمولی هستند.
در کل با این قیمت و اگر لپ تاپ 15 اینچی بخواهی، من Lenovo Ideapad Z5170 را توصیه میکنم. بخاطر صفحه نمایش FullHD و گرافیک Radeon R9 M375 و CPU Corei5 5200U و ظاهر بسیار قشنگ تر نسبت به سری E.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.