مشاهده نسخه کامل
: 405 رو با موتور tu5 بخرم یا معمولی؟ چرا؟
shahinfarasystem
26-11-2015, 16:08
سلام دوستان
من به امید خدا قصد خرید یه 405 tu5 slx رو دارم
چند تا سوال داشتم
1- 405 slx حدود مدل 90 انتخاب خوبی هستش؟ با حدود 23 تومن
2- ثانیا موتور tu5 از نظر کارکرد تعمیر، خرابی ، قطعات و مکانیک هایی که بتونن تعمیرش کنند چجور موتوری هست؟
نمیخوام موتوری مثل ef7 بخرم که اذیت کن باشه
ممنون
hamed999
27-11-2015, 15:23
سلام
بستگی به استفاده شما داره
اتفاقا مدل 90 اس ال ایکس بهترین مدلش هست چون دریچه گاز برقی داشتن و همه سنسورا و ... از جمله ecu 7.4.4 بوش بود که بعدا با نمونه چینی عوض شد و دریچه گاز هم سیمی شد --
اگه اهل رانندگی اسپرت هستین و به نوعی سر دنده هستین و از دنده عوض کردن خوشتون میاد حتما اس ال ایکس بگیرین
چون تنها عیب این ماشین سبکی بیش از حد دنده 3 ماشین هست که تو سر بالایی با شیب زیاد مجبورین دنده 2 معکوس بدین و در همین حال 405 معمولی با دنده 3 میتونه بره ولی خو مثلا در دنده 4 باز اصلا نیاز به معکوس ندارین و تا حداکثر سرعت میتونین با 4 برین که تو این حالت 405 معمولی حتما باید دنده 5 بده
محاسن اون میشه به شتاب خیلی خوبش اشاره کرد - مصرف خیلی بهتری نسبت به معمولی داره -- صدای موتور خیلی کمتره
خرج هم لوازمش از معمولی گرونتره ( خرجش میشه 206 البته یکم کمتر چون بعضی از لوازمش با 405 معمولی یکی هست ) - قطعات هم اگه مدل 90 بگیرین گفتم که اکثر قطعات مهم واسه بوش هست به دلیل برقی بودن سیستم دریچه گاز
=====================================
خوب 405 معمولی هم محاسنی داره
اونم اینه که رانندگی خیلی ارومتری رو به همراه داره چون گیبرکس با موتور هماهنگ هست و شما خیلی خیلی کم به معکوس نیاز پیدا میکنید
ولی خو از صدای بیشتر موتور و مصرف بیشتر نمیشه به راحتی گذشت
و با تمام این مسایل 405 معمولی با وجود گیربکس بهتر ولی در هیچ صورتی (چه شتاب و کشش نمیتونه از اس ال ایکس بر بیاد ) البته در صورتی که به اس ال ایکس درست معکوس بدی
و ایراد مشکل واشر سر سیلندر هم که به دلیل استفاده از قطعات چینی خیلی زیاد شده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.